Ιάσονας έγραψε:Μπάνε μυρίζει Μπράτε σέντερ φορ από την Τούμπα ως την Τζέντα.obanebane έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου,οι άραβες πληρώνουν αλλά δεν είναι μαλακες.
Οι Τούρκοι επίσης πληρώνουν γι'αυτό και δανείζονται παίχτες από τους Άραβες, δε γίνεται σε έναν παίχτη που παίρνει 3 μύρια εσύ να δίνεις 800 για να παίξει ένα χρόνο σε εσενα και οι άλλοι τα ρέστα.
Δεν ξέρω τα νούμερα στην περίπτωση Γκαρι,αλλά αν είναι αυτά που γράφεις, είναι ξεκάθαρο γιατί δεν προχώρησε η υπόθεση.
Όσο για τον Πριγιοβιτς,ένα μήνα τώρα παίζει βασικός και σκοράρει.
Τέλος πάντων,γνώμες καταθέτουμε.
Θεωρώ ανέφικτο να ξανά παίξει ο Πριγιο στον ΠΑΟΚ,αν το συμβόλαιο του είναι αυτό που γράφτηκε όταν έφυγε (3,2 μύρια τον χρόνο) ο ΠΑΟΚ πρέπει να καλύψει πάνω από το μισό και η ομάδα όντως να θέλει να τον δώσει.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε,δε βλέπω πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει αυτό το ποσό.
Ω Μπάνε μπάνε, έφτιαξε η μέρα μου
Δεν είχα δει το ποστ σου και δεν το παραθέτω τώρα για να στο παίξω έξυπνος και ότι είχα δίκιο,ποτέ δεν το έκανα ούτε θα το κάνω.
Απλά θα σου γράψω,κοίτα με πόσα έρχεται ο Τσέχος για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί άλλα ίσως και να μην θέλει να κάνει εξαίρεση για κανέναν παίχτη στο ύψος των συμβολαίων.
Ο Μπεργκ όταν έφυγε από την Αραβία,που πήγε;
Κατά εκεί θα πάει και ο Πριγιο,είναι πολλά τα λεφτά Ιάσονα.
Που έλεγε και ο Καλογήρου.