Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
renegade έγραψε:Ο Πόνσε προτάθηκε από την Σπαρτάκ που με κοκοριν Λάρσον ήθελε να ξεφορτωθεί τον Πόνσε που πέρσι δεν έκανε κ την καλύτερη χρονιά.
Τα λεφτά της αγοράς ήταν οκ αλλά το συμβόλαιο του Πόνσε ήταν πολύ υψηλό για τον καλοκαιρινό ΠΑΟΚ.
Ο τσολακ ήταν η τελική επιλογή του Περέιρα όπου ήθελε έναν παίκτη ο οποίος θα δώσει όγκο και γκολ από παιχνίδι από τα άκρα.
Παικταρας σίγουρα δεν είναι αλλά ούτε και το τόσο μεγάλο παλτό που παρουσιάζεται. Απλά δεν ταιριάζει καθόλου σ αυτό που θέλει ο προπονητής,όπως δείχνει να μην ταιριάζει και ο σβαμπ που στα 8-9 τελευταία παιχνίδια με Πάμπλο είναι εκτός κλίματος
Και τώρα ψάχνουμε φορ και θα δώσουμε σε σύνολο περισσότερα. Αυτό είναι όταν λέμε η φτήνια τρώει τον παρά.
renegade έγραψε:Ο Πόνσε προτάθηκε από την Σπαρτάκ που με κοκοριν Λάρσον ήθελε να ξεφορτωθεί τον Πόνσε που πέρσι δεν έκανε κ την καλύτερη χρονιά.
Τα λεφτά της αγοράς ήταν οκ αλλά το συμβόλαιο του Πόνσε ήταν πολύ υψηλό για τον καλοκαιρινό ΠΑΟΚ.
Ο τσολακ ήταν η τελική επιλογή του Περέιρα όπου ήθελε έναν παίκτη ο οποίος θα δώσει όγκο και γκολ από παιχνίδι από τα άκρα.
Παικταρας σίγουρα δεν είναι αλλά ούτε και το τόσο μεγάλο παλτό που παρουσιάζεται. Απλά δεν ταιριάζει καθόλου σ αυτό που θέλει ο προπονητής,όπως δείχνει να μην ταιριάζει και ο σβαμπ που στα 8-9 τελευταία παιχνίδια με Πάμπλο είναι εκτός κλίματος
Και τώρα ψάχνουμε φορ και θα δώσουμε σε σύνολο περισσότερα. Αυτό είναι όταν λέμε η φτήνια τρώει τον παρά.
Έπαψα να ασχολούμαι με τον όποιο προγραμματισμό του κλαμπ από τη στιγμή που έδωσαν τον επιθετικο σου που ήταν ένας από τους βασικούς λόγους των δύο προκρίσεων, πριν τα δύο ματς που σε αλλάζουν στάτους.
Καλά το τι γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ φάνηκε από τις περιπτώσεις vieirinha και μαουρίτσιο.
Με τους ανθρώπους αυτούς να παίρνουν αποφάσεις για την ομάδα, πιστεύει κανείς ότι θα δούμε άσπρη μέρα?
Από το ξεκίνημα της χρονιάς έχω την αίσθηση ότι η ομάδα χρειάζεται σέντερ μπακ ή αμυντικό μέσο με ταχύτητα για να καθαρίζει τα πάντα και με τεχνική για να ανεβάζει την ομάδα γρήγορα. Ξέρω τι θα πείτε. Πόσο κάνει ένας τέτοιος παίκτης. Ωστόσο, νομίζω ότι θα έλυνε πολλά από τα προβλήματά μας.
agios έγραψε:Παιδιά τα ξαναπα,η Σπαρτακ ηταν δύσκολα οικονομικα και ηθελε να δωσει ενα φορ ΠΡΙΝ αρχίσει τους παπαδες ο Πονσε.Ο ακατανομαστος ελεγε ειναι κοντος θελω αλλο στυλ φορ αν βρούμε,ο Ρεμπε ελεγε ειναι ακριβός,κυρίως για το συμβόλαιο του.Οταν φταναμε στις τελευταίες μέρες δεν ειχαν αλλες επιλογες ηταν Τσολακ ή Πονσε ή κανείς ...οτι σας λεω ισχύει.
Συγνώμη αλλά αν δεν τον ήθελαν ούτε ο προπονητής, ούτε ο ΤΔ, τότε ποιος τον έβαλε στην κουβέντα;
Δε με ψήνει κανένα όνομα ως τώρα.
Οι Ουάρντα και Λάμπρου γνωστοί και ξαναζεσταμένοι.
Ο Κρμντσαρξοιεκ από το κάτω ράφι, τίποτα ιδιαίτερο, φορ της μιας επαφής, καμία τεχνική, ίσως καλύτερος στο κεφάλι από τον Πολωνό αλλά τα ίδια λέγαμε για Τσόλακ. Χορτάσαμε τέτοιους. Νομίζω με Σφι θα είμαστε πάλι βασικό.
Ο Κροβινοβιτς καλός αλλά δανεικός για 6 μήνες...χλωμό...Αν όμως έρθει με εφικτή ρήτρα, τότε μπορεί να βγάλαμε λαβράκι τύπου Ζιφκο.
Και ακόμα δεν ακούστηκε τίποτα για αμ χαφ που είναι και το πιο κρίσιμο.
Και ένα σχόλιο για αυτά που διάβασα στις τελευταίες σελίδες.
"Κλειστές άμυνες". Δε αντέχω να ακούω τη δικαιολογία αυτή. @Περιπτεράς δεν το μάθαμε πέρσι. Το ξέραμε πάντα ότι οι ομάδες "πρώτης ταχύτητας" σε κάθε πρωτάθλημα, παίζουν το 90% των αγώνων τους απέναντι σε κλειστές άμυνες. Ειδικά όταν το ακούω από προπονητές σκάω. Αυτή είναι *όλη* η ουσία του ποδοσφαίρου. Πως θα τρυπήσω τις κλειστές άμυνες. Τις ανοιχτές όλοι τις τρυπάνε (ακόμα και τα λιμά που με μια φάση μας βαζουν γκολ). Αυτό γίνεται με 2 βασικούς τρόπους: (α) τέλεια στημένα και (β) υψηλού επιπέδου παίκτες στο κέντρο και στην επίθεση. Το (α) δουλεύεται και είναι ευθύνη του προπονητή. Το (β) θέλει δυνατό μεταγραφικό τιμ και φυσικά πολλά λεφτά.
12 κόρνερ χθες και 15 με Ομονοια. 27 κόρνερ σε 2 ματς. Γκολ: 0. Αυτό πρέπει να λέει κάτι.
Όλοι οι προπονητές λένε "δώσε μου έναν πολύ καλό παίκτη σε κάθε θέση του άξονα για να χτίσω ομάδα". Εμείς έχουμε Ζιβκο, Κρέσπο, Εσίτι, [Καντούρι/Σβαμπ], Μουργκ, Σφιντέρσκι. Αυτός είναι ο καλύτερος άξονας μας. Άρα το επείγον είναι να αντικατασταθεί ο Εσίτι που είναι το μόνο 6άρι μας με έναν πολύ καλό παίκτη, ο Μουργκ που είναι χλιαρός (στην καλύτερη) και ένας καλύτερος του Σφι. 3 παίκτες. Εκεί πρέπει να εστιάσουν.
Αντί γι αυτό *μέχρι στιγμής* εμείς φέρνουμε έναν αντίστοιχης αξίας και στυλ (δεν ξέρω στο χόρτο τι θα δείξει) με Σφι και 2 πλάγιους που ξέρουμε αλλά τους δώσαμε δανεικούς επειδή δεν έκαναν.