ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Τεσσερις πηγε,μου ειπαν παλι που ειναι, που ειναι ο Michael Krmenciiiiik?
Απλα ελπίζω ο Τσολακ να ηταν το αναγκαίο κακό για να γειρει υπέρ μας κάποια άλλη συμφωνία την οποία ελέγχει η rogon...
Όσο ήταν ο Πριγιοβιτς για το Ρούλη.
Ο Πονσε έφυγε από αεχ γτ ήθελε 2.5 τσέπη καθαρά και είναι γνωστό κ αυτοί έδιναν μέχρι 1.2
Τι καθόμαστε κ συζητάμε. Ας έκανε κ 5 εκατομμύρια. Η αγορά δεν ήταν πρόβλημα.
Ο Πονσε έφυγε από αεχ γτ ήθελε 2.5 τσέπη καθαρά και είναι γνωστό κ αυτοί έδιναν μέχρι 1.2
Τι καθόμαστε κ συζητάμε. Ας έκανε κ 5 εκατομμύρια. Η αγορά δεν ήταν πρόβλημα.
Ο Πόνσε παιδιά βλέποντας το κανάλι του ρωσικού πρωταθλήματος στο Youtube κάνει πολύ καλή χρονιά στη Σπαρτακ ,η οποία επιθετικά είναι απίστευτη ομάδα. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν εφικτός στόχος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τον πηραν 6 μυρια,παίζει βασικοτατος και ήθελαν να τον πουλήσουν;
Εγώ παραβλέπω αυτό που γράφει ο joshua.
Εγώ παραβλέπω αυτό που γράφει ο joshua.
Αυτό.giapas έγραψε:Εγώ διακρίνω μια σύγχηση στο κόσμο της ομάδας , γνώμες να αλλάζουν μετά από λίγα παιχνίδια και γενικότερα έναν αποπροσανατολισμό. Μια ο Βορράς είναι προς το κει , μια προς την άλλη. Η φετινή είναι ίσως η πιο απλή εικόνα για να την αποκρυπτογραφήσει κανείς - σχετικά με το συσχετισμό δυνάμεων με τις άλλες ομάδες και κυρίως με το γαύρο.
Ένας προπονητής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι σημαντικός αλλά δεν είναι μάγος. Σε ρόστερ με απόκλιση +- 10% μπορεί και να κάνει τη διαφορά. Όταν τα ροστερ είναι άνισα σε δυναμικότητα , ο προπονητής και ο τδ είναι πάντα οι αναλώσιμοι.
Θυμάμαι το καλοκαίρι έναν renegade να λέει θα είμαστε χαλαρά 10 βαθμούς πίσω από το γαύρο Δεκέμβριο και όταν κάναμε 2-3 νίκες ξαφνικά να είναι μικρές οι διαφορές και να είμαστε σε απόσταση βολής. Τώρα βλέπω υπάρχουν μομφές στο τσούρμο από προπονητές που υπάρχουν στο πάγκο λες και θέλει ειδική προπόνηση ο αστείος και τέρμα αντιεπαγγελματίας χοντρός Βαρέλα να κάνει τη δουλειά του.
Επίσης θυμάμαι τον sera να γράφει για το καλύτερο υλικό που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ , να νομίζω μας τρολάρει αλλά επειδή γενικά τον σέβομαι και τον πάω τον τύπο λέω ας περιμένουμε μπορεί να βλέπει κάτι που δε βλέπει κανείς μας.
Μετά το νταμπλ έφταιξαν κατά σειρά ,
Ο τεμπέλης ο Μπράνκο
Ο καριολοΛούτσος που έφυγε και απαρνήθηκε τη δόξα και τις επιτυχίες που ερχόντουσαν
Ο ελαιοχρωματιστής Αμπέλ που μας χαντάκωσε
Ο Ρέμπε που πούλησε Άκπομ κοψοχρονιά και πήρε τη Κροατική γυψοσανίδα
Ο Πέλκας που άφηνε ένα πνευμόνι σε κάθε ματς.
Ο Λημνιός που δεν είχε τελειώματα
Ο Γκαρσία που κάνει αργά τις αλλαγές του και δε βοηθάει την ομάδα.
Η οικογένεια Σαββίδη που πληρώνει ή δε πληρώνει δεν υπάρχει πουθενά. Το ρόστερ του γαύρου ( είμαι γαυροφιλος πως να το κρύψουμε άλλωστε) γαμάει και δέρνει για τα Ελληνικά δεδομένα εδώ και 2 χρόνια. Σε όλο τον άξονα , από το τερμα , αμυντικό χαφ , επιτελικό χαφ και γκολτζη είναι πολύ καλύτερο από τον ανταγωνισμό. Αν δεν ήταν μ@λ@κες να σπάνε τα αρχίδια όλης της Ελλάδας με τη τοξικότητά τους , θα είχαν πρωτοφανή βαθμό αποδοχής από αντιπάλους. Όταν εμείς βρούμε τέρμα να μη τρέμει το φυλοκάρδι μας , στοπερ να κάνει τα βασικά της θέσης , αμυντικό χαφ να πασάρει και να κόβει ικανοποιητικά , επιτελικό να έχει 15γκολασσιστ της χρονιά και επιθετικό να βάζει 20 γκολ τη χρονιά τότε θα ξαναέρθουμε στο δρόμο των επιτυχιών. 30 με 40 εκατομμύρια επένδυση κοστίζουν τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα από αγωνιστικής σκοπιας... Εξωαγωνιστικά υπάρχουν εκπτωτικές ή πληθωριστικές τάσεις , αλλά η ταρίφα είναι εκεί. Μέχρι να αποφασίσει ο μεγάλος Ιβαν να τα ξαναβάλει και να ασχοληθεί σοβαρά για να προστατέψει την επένδυσή του ας μη σκοτιζόμαστε άλλο.
Παιδιά τα ξαναπα,η Σπαρτακ ηταν δύσκολα οικονομικα και ηθελε να δωσει ενα φορ ΠΡΙΝ αρχίσει τους παπαδες ο Πονσε.Ο ακατανομαστος ελεγε ειναι κοντος θελω αλλο στυλ φορ αν βρούμε,ο Ρεμπε ελεγε ειναι ακριβός,κυρίως για το συμβόλαιο του.Οταν φταναμε στις τελευταίες μέρες δεν ειχαν αλλες επιλογες ηταν Τσολακ ή Πονσε ή κανείς ...οτι σας λεω ισχύει.
bane1980 έγραψε:Απλα ελπίζω ο Τσολακ να ηταν το αναγκαίο κακό για να γειρει υπέρ μας κάποια άλλη συμφωνία την οποία ελέγχει η rogon...
Ρε συ bane,δε δίνεις φίλε τρία μύρια για να γείρει υπέρ σου κάτι άλλο.
Προφανώς ο τύπος δεν κολλάει με την ομάδα και όταν ένιωσε ότι παραγκωνιστηκε οριστικά, το έριξε στο σορολοπ, συμβαίνει.
ΟληNapoli4 έγραψε:Αυτά είναι όλη τη χρονιά ή με Πάμπλο;renegade έγραψε:Xg 1,67Περιπτερος έγραψε:Σωστός ο Joshua, o Napoli και όλοι οι "σώφρονες".
Το ποσοστό τελικών - γκολ είναι τραγικό. Ειδικά χθες, οι παίκτες μας έχασαν τα άχαστα. Δεν ήταν σουτ από του "διαόλου τη μάνα", ήταν χαμένα γκολ εξ επαφής ... ..
Goal 1,65
Άρα αυτά που λες δεν ισχύουν.
agios έγραψε:Παιδιά τα ξαναπα,η Σπαρτακ ηταν δύσκολα οικονομικα και ηθελε να δωσει ενα φορ ΠΡΙΝ αρχίσει τους παπαδες ο Πονσε.Ο ακατανομαστος ελεγε ειναι κοντος θελω αλλο στυλ φορ αν βρούμε,ο Ρεμπε ελεγε ειναι ακριβός,κυρίως για το συμβόλαιο του.Οταν φταναμε στις τελευταίες μέρες δεν ειχαν αλλες επιλογες ηταν Τσολακ ή Πονσε ή κανείς ...οτι σας λεω ισχύει.
Δηλαδή,μπορούσαμε να πάρουμε Πονσε με τρία εκατομμύρια και προτιμήσαμε Τσολακ;
Δλδ οι επιλογές ήταν αγορά με 5 εκατομμύρια κ συμβόλαιο 2 το χρόνο είτε αγορά με 3 κ συμβόλαιο με 400.agios έγραψε:Παιδιά τα ξαναπα,η Σπαρτακ ηταν δύσκολα οικονομικα και ηθελε να δωσει ενα φορ ΠΡΙΝ αρχίσει τους παπαδες ο Πονσε.Ο ακατανομαστος ελεγε ειναι κοντος θελω αλλο στυλ φορ αν βρούμε,ο Ρεμπε ελεγε ειναι ακριβός,κυρίως για το συμβόλαιο του.Οταν φταναμε στις τελευταίες μέρες δεν ειχαν αλλες επιλογες ηταν Τσολακ ή Πονσε ή κανείς ...οτι σας λεω ισχύει.
Αν υπάρχει τέτοιο στέλεχος στην ομάδα είναι για καταγγελία κ φυλάκιση. Ποιο είναι το στέλεχος αυτό; Ο Ρέμπε;
Ο μισθός είναι το πρόβλημα δεν είναι η αγορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Δευ 04 Ιαν 2021, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρώτη συμφωνία ήταν με τον Αβονίγι, που μας άφησε με τα εισιτήρια στο χέρι. Πόνσε τον θέλαμε, αλλά δεν φτάναμε ούτε κατά διάνοια στα νούμερά του. Αμπουμπακάρ απλά αναφέρθηκε τίποτα παραπάνω.agios έγραψε:Παιδιά τα ξαναπα,η Σπαρτακ ηταν δύσκολα οικονομικα και ηθελε να δωσει ενα φορ ΠΡΙΝ αρχίσει τους παπαδες ο Πονσε.Ο ακατανομαστος ελεγε ειναι κοντος θελω αλλο στυλ φορ αν βρούμε,ο Ρεμπε ελεγε ειναι ακριβός,κυρίως για το συμβόλαιο του.Οταν φταναμε στις τελευταίες μέρες δεν ειχαν αλλες επιλογες ηταν Τσολακ ή Πονσε ή κανείς ...οτι σας λεω ισχύει.
-
makispaspartou
Είχαν δεύτερο στόχο τον Ponce??? Δηλαδή ποιος ήταν ο πρώτος στόχος???
Επίσης έγραψε νομίζω ο bane ότι είχε συμφωνηθεί ο δανεισμός του Grujic αν περνούσαμε ομίλους.
Και τελικά φέραμε Colak, πουλήσαμε Πέλκα και πήραμε Murg ενώ δεδομένα απασχόλησε ο Krovinovic, δεν αντικαταστήσαμε ποτέ το κενό Misic, δηλαδή τι κάναμε το καλοκαίρι??
Ας μην ψάχνουμε λοιπόν φαντάσματα.. όταν κάνεις άθλιο προγραμματισμό δυστυχώς το ποδόσφαιρο θα σε τιμωρήσει.
Επίσης έγραψε νομίζω ο bane ότι είχε συμφωνηθεί ο δανεισμός του Grujic αν περνούσαμε ομίλους.
Και τελικά φέραμε Colak, πουλήσαμε Πέλκα και πήραμε Murg ενώ δεδομένα απασχόλησε ο Krovinovic, δεν αντικαταστήσαμε ποτέ το κενό Misic, δηλαδή τι κάναμε το καλοκαίρι??
Ας μην ψάχνουμε λοιπόν φαντάσματα.. όταν κάνεις άθλιο προγραμματισμό δυστυχώς το ποδόσφαιρο θα σε τιμωρήσει.
-
ron-swanson
DimitrisS έγραψε:Τεσσερις πηγε,μου ειπαν παλι που ειναι, που ειναι ο Michael Krmenciiiiik?
Πέρα από την πλάκα που είναι ο ψηλός;