ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν έχει σημασία το τι γινόταν εδώ. Ο Αβογινι, ή ο όποιος άλλος, δεν κόπηκαν επειδή γκρίνιαζε το ΠΑΟΚμάνια.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

για να βγαινει τετοιο αρθρο στο 24, εχω να πω, υποπτο....πολυ υποπτο. τον πετσοκοψανε τον κροατη και αυτο ερχεται απο πανω, προφανως απο την πλευρα Βρυζα ο οποιος γλυκοκοιταζει την καρεκλα ρεμπε και ειναι τατσιμιτσικοτσι με τον κολκα.

η αληθεια ειναι οτι πηραμε εναν φορ ο οποιος ειναι μιας επαφης, θα ηταν ισως τελειος στην ομαδα του σαντος αλλα δεν μας δινει αυτα που θελουμε γιατι ισως και να ανηκει σε μια αλλη εποχη. Οι φορ στο υψηλο επιπεδο ειναι συμμετοχικοι και κανουν χιλιες δυο δουλειες εκτος του κουτιου ανεβαζοντας τους παιχτες απο τις πισω ζωνες σε νουμερα και επιθετικοτητα .τρανο παραδειγμα το γκολ του πελκα στον τελικο του Οακα οπου ο Πριγιο εκανε πλαγιοκοπηση, ναι, αυτο το σεντερ φορ θελεις και οχι απαραιτητα τον πριγιοβιτς.

τεσπα, μεταβατικη χρονια, καλυτερα να βγει με μπαλωματα και να μεινει ενας κορμος δεκα-δωδεκα παικτω ωστε με 10 αλλαγες το καλοκαιρι να εχουμε μια αμιγως ομαδα του προπονητη της που ολοι θελουμε να στηριχτει στην πραξη.

απο τις μεχρι στιγμης κινησεις τα λεφτα μου θα τα εβαζα στον λαμπρου, οι υπολοιποι δυστυχως, δεν.

Καλη χρονια σε ολους και ψυχραιμια, ο ΠΑΟΚ ειναι μαραθωνιος και οχι σπριντ.

;)
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δεν βρίσκω λόγο κάποιος να χαλιέται για ρήτρες τεσσάρων εκατομμυρίων. Ο ΠΑΟΚ τόσα ξοδεύει τα τελευταία χρόνια για παίκτες πρώτης γράμμης (Ίνγκασον, Τσόλακ, Εσίτι). Άλλου παπά ευαγγέλιο αν του βγαίνουν σαν επιλογές ή οχι.

Το θετικό είναι πως θα δοκιμάσουμε τον παίκτη (και αυτός εμάς) για 6 μήνες.
Αν ο παίκτης αποδειχθεί καλή λύση αλλά όχι τοπ, τότε θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση της ρήτρας, με ένα ποσό κάπου στα 2-2.5Μ. Μη νομίζετε, αν βάλει 6-7 γκολ σε 20 αγώνες στην Ελλάδα, θα ρίξει τις μετοχές του στην Ευρώπη, ακόμα κι αν για εμάς είναι καλός.
Αν από την άλλη αποδειχθεί λίρα 100, βάζοντας 10+ γκολ, τότε ο Ιβάν θα τα δώσει τα 4 χαρτιά άνετα.

Εν καιρώ όλα θα φανούν. Δύο είναι τα άσχημα ενδεχόμενα. 1 να μην πιάσει, οπότε μικρή η ζημιά, 2 να πιάσει και να μην μείνει, που πάλι θα έχεις κερδίσει πράγματα με μικρό κόστος (ίσως ένα κύπελλο).

Πραγματικά δεν βρίσκω να χαλιέστε για τις ρήτρες. Δεν είναι σαν του Ολιβέιρα που έπρεπε να δώσουμε 12Μ. Αν δώσεις με 8Μ τον Γιαννούλη, τους κρατάς και τους 2 (Τσέχο & Κροβίνοβιτς).
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

renegade έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Σωστός ο Joshua, o Napoli και όλοι οι "σώφρονες".

Το ποσοστό τελικών - γκολ είναι τραγικό. Ειδικά χθες, οι παίκτες μας έχασαν τα άχαστα. Δεν ήταν σουτ από του "διαόλου τη μάνα", ήταν χαμένα γκολ εξ επαφής ... ..
Xg 1,67
Goal 1,65
Άρα αυτά που λες δεν ισχύουν.
Αυτά είναι όλη τη χρονιά ή με Πάμπλο;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Parolos έγραψε:Να βρουν τρόπο να ξεφορτωθούν Τσολακ Εσίτι.
Έχει γίνει το σκατό μας παξιμάδι, έχουμε το μπαμπούλα του FFP για να σκορπάμε τα λεφτά σε χαμηλά ποιοτικούς παίκτες.

Από πρωτάθλημα που ο Ζαιρό κάνει πλάκα και είναι MVP. Όπου το καλύτερο αριστερό μπακ ήταν ο Λεοβατς.

Ξεσκαρταρισμα αλά Ίβιτς βλέπω και πολύ χαίρομαι.

Ας κρατήσουμε μια 15αδα με παίχτες ποιότητας και οι υπόλοιποι 7-8 να είναι από ακαδημία.
Φτάνει πια με τους 15 ρολιστες.
Συμφωνώ... αλλά πώς ξεφορτώνεσαι παίκτες που έχουν στρογγυλοκάτσει στα συμβόλαιά τους ;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

renegade έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Σωστός ο Joshua, o Napoli και όλοι οι "σώφρονες".

Το ποσοστό τελικών - γκολ είναι τραγικό. Ειδικά χθες, οι παίκτες μας έχασαν τα άχαστα. Δεν ήταν σουτ από του "διαόλου τη μάνα", ήταν χαμένα γκολ εξ επαφής ... ..
Xg 1,67
Goal 1,65
Άρα αυτά που λες δεν ισχύουν.
Αρθρο του 24

"Πρώτος στη Super League στη δημιουργία τελικών προσπαθειών με 174, 20 παραπάνω από τον Ολυμπιακό, ο Δικέφαλος πληρώνει τη δυστοκία του που σίγουρα είναι θέμα έλλειψης ποιότητας εκτός από τον παράγοντα τύχη.

Με 21 γκολ ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος πίσω και από την ΑΕΚ και για να σκοράρει χρειάζεται 8,2 φάσεις σε ένα τραγικό ποσοστό που το πληρώνει με βαθμολογικές απώλειες.

Το πρόβλημα είναι γνωστό, δεν είναι θέμα δουλειάς, καθώς η ομάδα δουλεύει αρκετά και φάνηκε και στα στημένα της αυτό, αλλά είναι και θέμα ποιότητας.

Ελπίδα πλέον είναι να βγει η μεταγραφή του Κρμέντσικ και να ξυπνήσει ο Τσόλακ."
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

Νομίζω ότι ο Ουάρντα επιστρέφει την καταλληλότερη ώρα. Αν όλα κυλήσουν ομαλά θα χτιστεί πάνω του όλο το επιθετικό ξεκλείδωμα της ομάδας και επιτέλους αυτός ο παικταράς (που φυσικά δεν ξεφωνίστηκε αδίκως λόγω εξωγηπεδικής) συμπεριφοράς θα πάρει την αναγνώριση που του αξίζει. Εδώ είμαστε να το δούμε...Και με αυτόν τον Κρμέντσικ που φαίνεται διάολος στον διεμβολισμό μέσα στην περιοχή θα αρχίσει να ρολάρει η ομάδα. Η κουβέντα θα πρέπει να γίνει σε 2 εβδομάδες από τώρα. Κανείς προφανώς δεν θα κάνει υπομονή και θα αρχίσει η μαζική κατακραυγή Γκαρσία και παικτών. Σε 2 βδομάδες. Περιμένετε και θα δείτε τι θα κάνει ο Ουάρντα! Ντιμπιντάι ντιμπιντάι...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

loukas karadimos έγραψε:για να βγαινει τετοιο αρθρο στο 24, εχω να πω, υποπτο....πολυ υποπτο. τον πετσοκοψανε τον κροατη και αυτο ερχεται απο πανω, προφανως απο την πλευρα Βρυζα ο οποιος γλυκοκοιταζει την καρεκλα ρεμπε και ειναι τατσιμιτσικοτσι με τον κολκα.

η αληθεια ειναι οτι πηραμε εναν φορ ο οποιος ειναι μιας επαφης, θα ηταν ισως τελειος στην ομαδα του σαντος αλλα δεν μας δινει αυτα που θελουμε γιατι ισως και να ανηκει σε μια αλλη εποχη. Οι φορ στο υψηλο επιπεδο ειναι συμμετοχικοι και κανουν χιλιες δυο δουλειες εκτος του κουτιου ανεβαζοντας τους παιχτες απο τις πισω ζωνες σε νουμερα και επιθετικοτητα .τρανο παραδειγμα το γκολ του πελκα στον τελικο του Οακα οπου ο Πριγιο εκανε πλαγιοκοπηση, ναι, αυτο το σεντερ φορ θελεις και οχι απαραιτητα τον πριγιοβιτς.

τεσπα, μεταβατικη χρονια, καλυτερα να βγει με μπαλωματα και να μεινει ενας κορμος δεκα-δωδεκα παικτω ωστε με 10 αλλαγες το καλοκαιρι να εχουμε μια αμιγως ομαδα του προπονητη της που ολοι θελουμε να στηριχτει στην πραξη.

απο τις μεχρι στιγμης κινησεις τα λεφτα μου θα τα εβαζα στον λαμπρου, οι υπολοιποι δυστυχως, δεν.

Καλη χρονια σε ολους και ψυχραιμια, ο ΠΑΟΚ ειναι μαραθωνιος και οχι σπριντ.

;)

Δηλαδή για να καταλάβω,τα λεφτά σου θα τα έβαζες σε Λάμπρου και όχι στον Τσεχο και τον Κροατη;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

giapas έγραψε:
Sera4 έγραψε: Γιάπα ποτέ δεν είπα ότι ο ΠΑΟΚ είχε το καλύτερο υλικό που είχε ποτέ. Είπα πως αναβαθμίστηκε πολύ ποιοτικά (ιδίως μεσοεπιθετικά μα Ζίφκο και Τζόλη δεν θυμάμαι να ήταν καλύτερος), και πως έχει το καλύτερο υλικό στην σουπερλιγκ μαζί με τον γαύρο. Από εκεί και πέρα, είπα πολλάκις ότι είναι μια νέα ομάδα που πρέπει να δέσει και είναι θέμα προπονητών να μπορέσουν να αξιοποιήσουν το ρόστερ ανάλογα και να το αναδείξουν ή να το χαντακώσουν.

Χαρακτηριστική περίπτωση ο Ρουμάνος, ο οποίος όλες μα όλες τις αδυναμίες των παιχτών του, ήξερε να τις καμουφλάρει.

Εμείς έχουμε καταφέρει να νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε τον Ροναλντίνιο στα καλά του, για να κερδίζουμε τη λάρισα που την έχουν κάνει γιογιό η Σάρα και η Μάρα στην σουπερλιγκ. Και όπου Λάρισα μπορώ να βάλω από δίπλα 19 διαφορετικά χωριά.
Με συγχωρείς δεν ήθελα να σε θίξω αλλά τότε ( και τώρα) μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι δε θεωρείς ότι υπάρχει έλλειμα ποιότητας στην ομάδα. Και αυτό ήθελα να περάσω στο ποστ μου , ότι αν ρωτήσεις τι φταίει σήμερα στον ΠΑΟΚ και δεν είναι ουσιαστικός διεκδικητής του πρωταθλήματος θα πάρεις εκ διαμέτρου αντίθετες απαντήσεις . Κι αυτό προκαλεί εντύπωση.

Κι ένα τελευταίο για το σχόλιό σου για τη Λάρισσα. Όχι δε θες Ροναλντίνιο για Λάρισσα όπως και το ματσάκι ήταν για εύκολη νίκη σύμφωνα με την εικόνα του. Για να κερδίσεις όμως 10 Λάρισσες στη σειρά και να πάρεις πρωτάθλημα δε φτάνει να είσαι καλύτετος , πρέπει να είσαι συντριπτικά καλλύτερος και να καλύπτεις έτσι φυσιολογικά ντεφορμαρμίσματα παικτών , τυχερές βραδυές αντιπάλων, ατυχίες δικές σου. Ο ΠΑΟΚ έχει συμπαθητικό ρόστερ για να είναι κι αυτός συμπαθής αγωνιστικά. Εμείς θέλουμε κάτι καλύτερο για να ξαναπάρουμε πρωτάθλημα.
Επειδή αναφέρθηκες και σε εμένα.
θα μου επιτρέψεις να πιστεύω ότι δεν υπάρχει τόσο μεγάλο έλλειμμα ποιότητας?
Η μεγάλη διαφορά για μένα με τον γαύρο είναι φυσικά στο center for και στο βάθος του πάγκου.
Θα μου πει κανείς ότι αυτά είναι που κάνουν και τη διαφορά σε έναν μαραθώνιο πρωταθλήματος. Για αυτό και δεν πιστεύω και δεν πίστευα στο πρωτάθλημα εξαρχής.
Το έχω γράψει 100 φορές αλλά προτιμάς να κρατάς άλλα πράγματα... Δεν έχω πρόβλημα με την ήττα στο ποδόσφαιρο. Ξέρω πολύ καλύτερα από πολλούς τι είναι η ήττα και για ποιους λόγους μπορεί να έρθει.
Άλλα πράγματα είναι αυτά που με ενοχλούν.
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Isi4 έγραψε:Το αστείο και συνάμα τραγικό είναι ότι ο Τσολακ ήταν ο Νο1 στόχος και πιεσαμε αρκετά ,να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Ας μου θυμίσει κάποιος, ποιοι ήταν οι άλλοι υποψήφιοι εκείνο το διάστημα;
Αβογινι και Αμπουμπακαρ που βγάζουν ματιά φέτος..
Και εμείς κλαίμε. Πάντως απορία έχω πως αυτός ο παίχτης έπαιξε έστω και Bundesliga2;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Περιπτερος έγραψε:
Nikos 74 έγραψε:Αν ισχύουν αυτά για τον Τσόλακ, πριν από αυτόν να φύγουν όσοι είναι υπεύθυνοι για την μεταγραφή του! Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια οργάνωση στην ομάδα ρε παιδια;
Προς τον μάνατζερ του παίκτη και τον ίδιο είναι το δημοσίευμα. Προφανώς αρνείται να κάνει κάτι που θέλει η ΠΑΕ.
Το άρθρο - έπος υπογράφει ο Τζόρμπα...
Δύσκολο να τα πιστέψουμε αυτά. Αν κάποιος παρακολουθήσει τον παίκτη (Τσόλακ) θα δεί ότι δεν έχει ταχύτητα, ή για να το πώ πιο σωστά, δεν έχει καθόλου έκρηξη. Στο Κροατικό πρωτάθλημα μπορεί να στέκεσαι σαν φόρ περιοχής στύλ Τσόλακ ακόμα και χωρίς την απαιτούμενη έκρηξη/ταχύτητα. Στο δικό μας, όσο χαμηλό και να λέμε ότι είναι το επίπεδο, υπάρχουν καλοί και γρήγοροι αμυντικοί.

Πιστεύω ότι στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ το επίπεδο είναι ήδη υψηλό για τον Τσόλακ και οι ρυθμοί είναι γρήγοροι. Δεν το βλέπω καθόλου περίεργο αυτό που γράφει ο ΔΤ.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Isi4 έγραψε:Το αστείο και συνάμα τραγικό είναι ότι ο Τσολακ ήταν ο Νο1 στόχος και πιεσαμε αρκετά ,να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Ο Πονσε ηταν η δεύτερη επιλογή στο λέω 100% εγγυημένα έχω γνώση.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Ο Πονσε ηταν η δεύτερη επιλογή στο λέω 100% εγγυημένα έχω γνώση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σορυ ρε agios αλλά ποιος Πόνσε; Πως μπορεί να ήταν στόχος ο Πόνσε με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι γνώση έχεις ρε agios,πλάκα μας κάνεις; ο τύπος είναι αναντικατάστατος από την αρχή της χρονιάς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”