Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αν και τα χειμερινα ψωνια ειναι σαν του καλοκαιριου, το καλοκαιρι κλωτσιδον πισω
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Τους τεχνικούς διευθυντές ποιος τους προτείνει στους Σαββίδηδες; Γιατί επί 8 χρόνια θυμάμαι πάντα να φταίει ο εκάστοτε τεχνικός διευθυντής..
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ε καλά ο συγκεκριμένος ήρθε με σκοπό να αλαφρυνει το ροστερ λόγω γνωριμιών κυρίως. Δηλαδή από κινήσεις του αποκλειστικά έχουμε Σβαμπ και Ζιβκο. Ο Βαγκε ήταν δεύτερη επιλογή, ο Τσολακ όπως και Μουργκ αποκτήθηκαν με πίεση χρόνου. Ναι αυτός έδωσε το οκ για αυτούς αλλά ιδιαίτερα στην περίπτωση Πέλμα-Μουργκ όλα ήταν τόσο γρήγορα που απλά απευθύνθηκε στο γραφείο της ROGON για λύση.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ε αφου φταιει ο ρεμπε τον διωχνουμε κι ολα θα δουλεψουν ρολοι.Οπως δουλεψαν οταν διωξαμε τους προηγουμενους 5.
Εχεις μια μηχανη που ρεταρει κι αλλαζεις παντα το ιδιο γραναζι περιμενοντας να στρωσει.Ειπαμε ειμαστε ποντιοι αλλα...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Πόντιοι δεν ξέρω αν ήμαστε, πάντως σίγουρα ήμαστε εκείνος ο 40αρης που έχει και κάνα φράγκακι, με άγνοια μηχανολογικων, οπότε τον δαγκώνει οικονομικά ο μηχανικός στην αλλαγή γραναζιου

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Το ότι πρώτη και κύρια ευθυνη εχει ο Ιβάν και ο τρόπος με τον οποίο εχει επιλέξει να λειτουργεί η ΠΑΕ δε σημαίνει ότι δε θα γινει κριτική στο ρεμπε.

Προφανώς αν φυγει δε θα αλλαξει κατι τρομερά αλλα μέχρι τώρα ειναι σχεδόν οσο αποτυχημένος ηταν ο τρομακτικός Μπρανκο.

Οι διασυνδέσεις του(γιατι ποδοσφαιρικό ματι δε έχει και δε λέει ότι εχει) ουτε καμια τρομερη πώληση εφεραν πυτε καμία τρομερη αγορα.

Επίσης τα "επελεξε μονο όσους βλέπονται "δε νομιζω πως έχουν λογική. Είναι υπεύθυνος για όλες τις κινήσεις.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ζιβκο,σβαμπ βαριεμαι να τα εξηγω παλι υπαρχουν σε προηγ σελιδες.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ζιβκο. Ειναι σαν να στείλεις εμένα να κανει σκαουτ σε Πορτογαλία ρουμανια και να γυρισω και να πω μαγκες το νούμερο 9(ροναλντο) της Πορτογαλίας .

Ο ζιβκο ειναι μια επιλογή που ηρθε μπροστά μας και οποιοσδήποτε ασχολείται με το ποδόσφαιρο τον ξέρει. Είναι μια προφανης επιλογη,δε χρειάζεται τ.δ. για κάνεις πρόταση σε ελεύθερους παικτες που ολοι γνωρίζουν τη ποιότητα τους.

Ο σβαμπ ειναι μια μετρια επιλογη,που μεταξύ μας φτάσαμε να το συγκρίνουμε με τον Γκαρσία ενω δε εχει αποδείξει τπτ.ενας παίκτης που επρεπε να ειναι παγκιτης στον ΠΑΟΚ που χτίζουν. Εκτος αν εχουν στόχο την τετράδα απλα.

Μετά πάμε στα κωμικά τσολακ περρειρα νινουα και μουργκ.Και αν οι νινουα περρειρα δε κάνουν αμεσα για τον ΠΑΟΚ και πες ισως καποτε κάνουν,ο τσολακ ειναι επιλογη φιάσκο και ο μουργκ (τον οποίο το εφερε για την θέση του Πέλκας,οχι ξαφνικά,3 μηνες ηξεραν οτι ο πελκας φεύγει)ειναι ενας παικτης ο οποίος σε κανα 20ημερο θα παει δικαιως στο rotation πισω απο Λάμπρου και Ουαρντα.

Ας ελπίσουμε πως τσεχος και κροβινοβιτς θα δείξουν εναν αλλον ρεμπε ,οπως επίσης κ καλυτερες πωλήσεις.

Προς το παρόν ομως δε ανανέωσε αυτούς π επρεπε ακομα ενώ ο κροβινοβιτς δε εχει καμια σχέση με τον αλλον χαφ π δε μπόρεσε να φέρει ο οποίος και ηταν εξαροοχταρι.

Οσο για τον τσεχον,ναι μεν δεύτερη επιλογή λιστας αλλα αν εδωσε οκ ο Πάμπλο δειχνει πως και ο ρεμπε σιγα σιγα κατάλαβε πως δε φερνει παικτες σε κανα χωριο και σιγα τι επιπεδο και θα πιάσουν αφου εχουν παιξει Αυστρία.

Δε βαριόμουν,οποτε τα έγραψα. :)
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο τελευταίος που έφερε...κωμικούς παίκτες προοπτικής ήταν ο Άρνεσεν. Παρόμοιες κίνησεις με τους Τσίμιροτ, Ζάιρο κλπ είναι οι Νινούα και Περέιρα, ίσως ένα επίπεδο πιο πάνω. Το πρόβλημα (ή και όχι) είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι ίδια ομάδα με τότε.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Πριν ειρωνευτεις να εισαι σίγουρος ότι διάβασες.

Δε γινεται να μπαίνει στην ιδια πρόταση ο τσιμιροτ με τους άλλους. Ο ζαιρο ηταν λίγος, το έδειξε. Εκανες εξίσωση4 διαφορετικών εντελώς περιπτώσεων.

Παραυτα δε εχεις άδικο,και ο αρνεσεν ζουσε σε αυτο το μαγικό κοσμο στον οποίο πίστευε πως θα φερει στον της πλάκας σύλλογο ΠΑΟΚ παικτες τύπου Σαμπο και θα εκαναν πλάκα. Βέβαια ο αρνεσεν,ενςς άνθρωπος πολυ πιο δικτυωμενος και λογω του σερβοκροατη μάνατζερ ειχε πρόσβαση σε περιπτωσεις καλες αλλα άγνωστες όπως ο Γκάρι και ο τσιμιροτ.

Οσο αφορά τις επιλογες ,Ο τσολακ δε γνωρίζουμε αν ειναι ποδοσφαιριστής,μοιαζει με κακό αστείο.

Νινουα περρειρα δε ξερω πως θα συνεχίσουν αλλα και οι 2 και στον ΠΑΟΚ του τουντορ δε θα έπαιζαν. Δανεικοί θα έφευγαν.

Ομολογώ πως για τον περρειρα τα πράγματα ειναι λιγο πιπ θετικά ως προς τ χρόνο προσαρμογής.

Απλα.ελπιζω Γενάρη να δουμε αλλον άνθρωπο,οι επιλογες του καλοκαίριου ειναι κακες.

Εκτος αν του ειπαν οτι στόχος ειναι η τετραδα.

Τοτε ειναι οκ
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Περιμένεις δηλαδή να τον απομακρύνουν στην δεύτερη ουσιαστικά μεταγραφική θητεία του. Ακουστηκες
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Οχι Φυσικά.

Εγω περιμένω απλά αλλον άνθρωπο με την εμπειρία της πρώτης κατραπακιας.

Να ειμαι ειλικρινής ο κριεμτσικ ειναι ηδη καλύτερη επιλογη οπως και ο κροβι .Αν ικανοποιήσει τον προπονητή και φέρει και ταχυδυναμικο εξαροοχταρι τοτε θα ειναι 100%θεωρητικά επιτυχημενη.

Να τους δουμε βεβαια στο γήπεδο. Παντως ο κριεμτσικ δε έχει καμια σχεση σαν επιλογη με το τσολακ.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

"Οι καλές μεταγραφές είναι του Γιώργη και των σκάουτερς, οι κακές του άχρηστου Ρέμπε" ή το αγαπημένο μου "έλα μωρέ έτυχε να του βγει ένας Σβαμπ/Ζιφκο, οι υπόλοιποι είναι άμπαλοι".
Διαλέξτε.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

ToMousiTouCrespo έγραψε:"Οι καλές μεταγραφές είναι του Γιώργη και των σκάουτερς, οι κακές του άχρηστου Ρέμπε" ή το αγαπημένο μου "έλα μωρέ έτυχε να του βγει ένας Σβαμπ/Ζιφκο, οι υπόλοιποι είναι άμπαλοι".
Διαλέξτε.

Αδερφέ, ΟΛΕΣ σε αυτόν θα χρεωθούν.

Απλα ο ζιβκοβιτς δε ειναι επιλογη, εσυ κ εγω να είμασταν,πρόταση θα του καναμε. Αλλα οκ,αντε δώστου του ο, 1,5 στα 6 ειναι κακο ποσοστό. Μουργκ νινουα ερρειρα τσολακ ολοι στοίχισαν μεγαλα ποσα.

Ο Σβαμπ ακομα δε ειναι πετυχημένη κίνηση κατα τη γνώμη μου Αλλά τουλάχιστον ηταν ελεύθερος
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Μεγάλη υπόθεση σε οποιαδήποτε δουλειά να μπορείς να πάρεις σωστές αποφάσεις με βάση τα δεδομένα της στιγμής. Μετά Χριστόν προφήτες υπάρχουν πολλοί και είναι εύκολη η δουλειά τους. Ένας ΤΔ λοιπόν δεν κρίνεται από την απόδοση της ομάδας στο χορτάρι, αλλά από τις επιλογές που κάνει. Κι εγώ λέω ότι οι επιλογές που έκανε, και με τα δεδομένα που είχε όταν τις έκανε, ήταν στη σωστή κατεύθυνση. Αν βγήκαν ή όχι είναι άλλο θέμα. Όπως δεν θα ήταν μάγος αν είχαν βοηθήσει όλες οι μεταγραφές του καλοκαιριού, έτσι δεν είναι και άχρηστος τώρα.

Από κει και πέρα παίζει ρόλο και το τι περιμένει ο καθένας από τις μεταγραφές. Αν ο Σβαμπ δεν είναι πετυχημένη κίνηση για σένα δεν φταίει ο Σβαμπ ή ο Ρέμπε αλλά εσύ που περίμενες το κράμα Ντε Μπρόινε/Καντέ με 400 χιλιάρικα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”