Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
yiannisPAOKitalia

Re: ΠΑΟΚ - AEK 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

arabek έγραψε:Τώρα αν εσύ δεν θες να βγεις και είσαι χαρούμενος για την προσπάθεια κάνε βόλτα στο πάρκο και άσε την μπάλα. Στο φινάλε φέτος και μετοχές πήρα και έχω απαιτήσεις. Δεν μίλησα από εκείνη την αποφράδα μέρα που χάσαμε 3 - 0 ξανα. Αλλά από τότε έλεγα ότι και με τον ΠΑΡΑΣΧΟ 4 ος έβγαινα.

Θες να μας πεις κι εμας τι είπες ή τι έγραψες να το δούμε?
yiannisPAOKitalia

Να σε βοηθήσω...

arabek: ...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί εδώ μέσα ανέχονται αυτό που βλέπουν.

Από πού να αρχίσω; Από τα πεθαμένα τα χαφ; Που δεν ανεβαίνουν ποτέ πρώτα στη μπάλα. Με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, που παίξαμε, αν προσέξατε όταν απέκρουε η άμυνα του γαύρου τα χαφ κοιμόντουσαν κι ούτε ανέβαιναν να πάρουν μπάλα.

Σήμερα τα ίδια. Και παίζαμε και χωρίς επιθετικό, όπως και στο κύπελλο.

Από την άλλη όλη τη βδομάδα ύποπτα πράγματα.

Δηλαδή :

Μας τα ζαλίσανε με τον Μουσλίμοβιτς που έχει ίωση. Εγώ μια χαρά τον είδα.

Μας είπανε ότι προφυλάσσει τον Βιερίνια. Και τι τον βάζει στο 3 – 0 ; Για να σπάσει το πόδι του;

Έκανε αλλαγή το Λίνο και πέρασε τον Σορλίν αριστερά γιατί; Γιατί ο Σορλίν τρέχει περισσότερο; Η γιατί ο Δάρλας (που είναι και δανεικός) του ενέπνεε σιγουριά. Γιατί για τα δυο γκολ φταίει ο Δάρλας, που στην πρώτη στημένη έχασε το βύντρα και στη δεύτερη φάση πούλησε πρώτα τη μπάλα και μετά ανάγκασε το Μαλεζά να μαρκάρει στη γωνία.

Από την άλλη διερωτώμαι: Ο Μπασινάς πήγε στην Αγγλία και έπαιξε αμέσως. Ο Χούτος που και προετοιμασία έκανε και παιχνίδια έχει στα πόδια και γρήγορος είναι και νεότερος του Μπασινά, γιατί δεν έπαιξε; Έστω να ήταν σαν εναλλακτική στην αποστολή. Γιατί όταν κλείνεσαι μην περιμένεις να βγάλεις κόντρα επίθεση με το Σορλιν τον Βερόν και τον Αναστασάκο.

Και επιτέλους πόσα περισσότερα γκολ θα έκανε ο Παναθηναϊκός αν παίζαμε εξ’ αρχής με 4 4 2;

Κι αφού το πιθανότερο είναι να το χάσεις το ματς ρε Σάντος, παίξε επιθετικά…

Πέρυσι χειροκροτούσαν κάποιοι στην Τούμπα, όταν φέραμε Χ με τον πεθαμένο γαύρο ενώ προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ από το 2ο λεπτό. Τερματίσαμε 6 βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού και περιμέναμε. Αντιθέτως φάγανε τον Παράσχο επειδή έκανε μια ήττα παραπάνω. Και ακούγανε τα περί Σαρδέλας σας να δέχονται ας πούμε ότι ο Εργοτέλης έχει καλλίτερους παίχτες. Τα ίδια και φέτος.

Πολύ φοβάμαι ότι στα πλευ οφ θα στεναχωρηθούμε πολύ περισσότερο με την νοοτροπία του Σάντος και πως η ομάδα θα πληρώσει τη δική μας νοοτροπία.

Τα ίδια κάθε χρόνο…

Ούτε πρωτάθλημα ούτε τίποτα δε θέλουμε. Μπάλα να
βλέπουμε και όχι πίσω από το κέντρο ακόμα και με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν πως επειδή έχουμε πλάνο τριετές (που όντως έχουμε και καλά πάμε εκ του αποτελέσματος), έχουμε υπογράψει συμφωνία κιόλας για το πρωτάθλημα του χρόνου.

Πάντως εγώ πάλι στην Τούμπα θα είμαι πάλι παρών, όπως τόσα χρόνια και ας μένω Αθήνα.

Σχόλιο 77
Φεβρουάριος 09, 2009

http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... -paok.html
yiannisPAOKitalia

Επειδή λοιπόν στο λαό του ΠΑΟΚ δεν πουλάνε τρέλα, ζητούσες 4-4-2 μετά από το παιχνίδι με το λαγό! Το πήρες σήμερα..Πάλι κράζεις??

Άντε καλό σου βράδυ..γιατί αν το συνεχίσουμε θα παρεκτραπούμε..και το φορουμ δεν ενδύκνειται για προσωπικές αντιπαραθέσεις.
arabek

Δημοσίευση από arabek »

4 4 2 ζητούσα εκπρόσωπε του λαου του ΠΑΟΚ...

Αλλά με τον Βιερίνια εξ αρχής και όχι τον Σορλιν αριστερο εξτρεμ... Και κέντρο Σορλιν Βερον (αφου ο Γκαρσία είναι εκτός).

Και σήμερα 3 5 2 ζητούσα με αυτή την άεκ της κοντρας. Και αύριο ζητάω 00 10....

Τότε το ματς όταν το γύρισε με δύο επιθετικούς θυμάσαι πόσες φάσεις βγάλαμε;;;;

Ε ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

εμφανιση ομαδος

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

οποιος τα βλεπει αντεικειμενικα δεν ειμασταν καλοι με τον σαντος καμμια τυχη δεν λεω για τα συστηματα της ομαδος αλλα για την νοοτροπια των παικτων ετσι μπαινουν σε ενα ματς χαρακτηριστικα τα πρωτα λεπτα του αγωνα που χανει η ΑΕΚ δυο γκολ και μετα στο τελος του παιχνιδου το κτυπημα φαουλ του ΚΟΝΣΙΕΣΑΟΥ ετσι βαρανε φαουλ καθως και η αντιδραση του ΜΑΛΕΖΑ στην τελευταια φαση που οταν γινεται η σεντρα και βλεπει οτι την πιανει ο ΣΚΟΚΟ τα παραταει και δεν κυνηγα την φαση οποιος ξερες ποδοσφαιρο καταλαβαινει αυτο το κλικ τησ στιγμης και θα εβαζε το γκολ αυτο το κλικ το παραπανω θελει ο ΠΑΟΚ και θα ανεβει ψηλα.ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ.
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Παραβλέπω τα σημεία και τα τέρατα που δημιουργεί ένας "αδερφός" της ομάδας μας για να πω την δική μου βλακεία :)

Μήπως ο λόγος για τον οποίο είμαστε ενωμένοι σήμερα είναι επειδή δεν ενεπλάκη σε καμιά αμφισβητούμενη φάση ο Γκαρθία? :shock:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Δεν έχω ιδέα, γι'αυτό το άφησα φλου..μπας και απαντήσει κανένας. Νομίζω πως σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι τα μεταξύ μας παιχνίδια στα πλευ οφ και μετά η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αλλά με επιφύλαξη!

Ναι, έτσι είναι. Χάσαμε και από τους δύο με το μικρότερο δυνατό σκορ. Αν τους νικήσουμε με οποιοδήποτε σκορ όλους, έχουμε όλες τις ισοβαθμίες (λόγω θέσης στο πρωτάθλημα). Και φυσικά το επαναλαμβάνω μήπως και το χωνέψουμε και εμείς και οι άσχετοι οι δημοσιογράφοι:

με 3 νίκες στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια βγαίνουμε πρώτοι στα play-off ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Δεν θελω να κατσω να αναλυσω γιατι η αμυνα πηγε στραβα, η ενω στα ντερνπι στο πρωταθλημα πηραμε Χ και τωρα ηττες.
Ενα θα πω Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :shock:

Το στοχο μας φετος το πετυχαμε.Αν δε μπορουμε φετος την υπερβαση του χρονου σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Re: εμφανιση ομαδος

Δημοσίευση από fwtis »

Εγω ειδα οτι η αμυνα δεν λειτουργησε καλα.Ο ιβιτς ανυπαρκτος.Ο Μουσλι παλι ατυχος.Γεμισματα εγιναν πολλα αμα δειτε τα στατιστικα αλλα δεν ηταν κανεις στη καρδια τις αμυνας.Θα ηθελα να δω την ομαδα τη Τεταρτη με Μπακαγιοκο Αναστασακο μπροστα και στα ακρα Βιερινια Κονσεισαο.Στη θεση του Ιβιτς το Μπαλαφα για ενα ημιχρονο να δω πως θα λειτουργησουν..Αποψη μου μην παρεξηγηθω.
Και με τετοια καυτη ατμοσφαιρα να λεμε την αληθεια, μια ατμοσφαιρα τελικου (εβλεπα το ματς με βαζελους και χανουμια ολοι ελεγαν για το λαο μας) οι δικοι μας παιχτες αποκτουν το αγχος για τη νικη.
paok87

Re: εμφανιση ομαδος

Δημοσίευση από paok87 »

Τι διαφορα εχει το το παρον τοπικ με αυτο viewtopic.php?f=39&t=3312&start=120 ?

Η κριτικη και τα σχολια για την εμφανιση της ομαδας υπαρχουν εκτενεστερα εκει.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Eπειδή κανείς δεν έχει το καθαρό μυαλό να το κάνει, θα το κάνω εγώ.

Συγχαρήτήρια στην ΑΕΚ που μέσα σε μια πυρωμένη Τούμπα, με τόσα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και τα χίλια κακά της μοίρας της, πήρε ένα σπουδαίο διπλό με 9 παίκτες.

Κάκιστος ο διαιτητής που έπαιξε ΠΑΟΚ και για μένα αυτό είναι κατακριτέο. Θα έπρεπε να ντρέπεται κι αυτός, όπως ντρέπομαι κι εγώ σήμερα. Να μάθουμε να τα λέμε ΟΛΑ! Ντροπή στο Δαλούκα!

Όσο για την ομάδα μας, έπαιξε όσο μπορούσε, ήταν άτυχη και με μια κακή ψυχολογία, με πολύ άγχος χωρίς να υπάρχει λόγος! Ο στόχος επιτεύχθη και έπρεπε να παίζουν χωρίς άγχος! Τότε όλα θα ήταν καλύτερα. Τέλος πάντων.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την προσπάθεια της ομάδας και του Σάντος. Τους στηρίζω και τους πιστεύω. Και εκτιμώ ότι η εικόνα στην Αθήνα θα είναι διαφορετική. Θα πάμε καλά εκεί. Φυσικά την 3η θέση θα πάρουμε, αλλά αυτό δεν με χαλάει! Του χρόνου όλα θα είναι καλύτερα.

Το κόμπλεξ μας πάντως κατά του ΠΟΚ υπάρχει κι αυτό είναι το μόνο που με πονάει πολύ. Πολύ όμως. Ακόμα κι αυτή την ΑΕΚ δεν την κερδίσαμε. Πως θα κάνουμε την υπέρβαση αν δεν παίρνουμε τέτοια μάτς; ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ! Αν ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα, η ομάδα του χρόνου πάει για μεγάλα πράγματα!

Δεν μασάμε. συνεχίζουμε! Ψηλά το κεφάλι και πίστη στην ομάδα, στον Τεό και στις επιλογές του. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΠΙΚΡΑ, ΠΙΚΡΑ ΠΙΚΡΑ ΠΙΚΡΑ ΠΙΚΡΑ ΠΙΚΡΑ ΠΙΚΡΑ ΠΙΚΡΑ

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΗ ΠΙΚΡΑ.......

:?

υγ, κακη αμυνα, αργα αμυντικα χαφ, ακυνδινοι στην αντιπαλη περιοχη....ΣΑΝΤΟΣ εχεις το μαχαιρι εχεις και το καρπουζι....κανε κατι του χρονου να μαστε πιο δυνατοι στα ντερμπυ
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

επειδη χιλιομετρα καναμε και παλι...και με τρεις ωρες υπνο ξεκινησα να σας διαβαζω αλλα πονεσε το κεφαλι μου με αυτα που γραφουμε παλι...
ενα εχω να πω για το ματς:
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...
DIMISK ωραιο το σχολιο σου...diniko εχουμε φαει και πολυ χειροτερες πικρες αλλα...
τον αυγουστο θα μαστε καλα!!
8) 8) 8)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Σε ότι κι αν κάνεις σ'αυτή τη ζωή για να πετύχεις, για να κερδίσεις δε φτάνει να μπορείς, δεν είναι αρκετό να το θέλεις, αυτά σε τελική ανάλυση είναι τα πιο εύκολα. Η αναγκαία συνθήκη είναι να το πιστεύεις.
Σήμερα θεωρώ ότι αυτό μας έλειψε περισσ΄τοερο από κάθε τι άλλο. Μόνο όταν το πιστεύεις θα μπει το γκολ, αλλιώς θα πάει στο δοκάρι ή στην ταράτσα.
Το να κάνει κανείς κριτική στον Σάντος είναι αστείο. Νομίζω σήμερα περισσότερο από ποτέ είδαμε τους σοβαρούς και αναγκαίους λόγους να παίζει η ομάδα όπως έπαιξε σε όλο το πρωτάθλημα. Στα πλέι οφ, αποφάσισε να πάρει ρίσκο. Ήταν η σωστή στιγμή. Είχε έτσι κι αλλιώς πιάσει τον στόχο του και πήγαινε για το παραπάνω για το καλύτερο. Η άμυνα όμως δεν άντεξε το βάρος της ευθύνης να παίξει χωρίς ένα σφιχτό κέντρο. Περισσότερη ανάλυση δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κάνουμε. Ξαναλέω ότι τα παιχνίδι χάθηκε γιατί δεν τον πιστέψαμε. Αυτά που λέμε για την ηθική υπόσταση της ταλαίπορης της μπάλας είναι για να εκτονώνουμε τα νεύρα μας, αυτά που λέμε για την τύχη, το ίδιο. ¨οταντο πιστεύεις όμως η μπάλα μεταμορφώνεται σε μία κυρία και η τύχη από θεά υποβιβάζεται στον κόσμο των ανθρώπων.
Απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη και σίγουρα δεν το ήθελε περισσότερο από μας. Κατάφερε όμως την κρίσημη στιγμή να κάνει το σωστό.

Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο ματς που θα μας δείξουν πολλά. Θα είναι και τα δύο πολύ δύσκολα.
Είναι σίγουρο ότι μπορούμε, δε χωράει αμφιβολία ότι θέλουμε, θα το πιστέψουμε όμως?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

DimisK έγραψε:Eπειδή κανείς δεν έχει το καθαρό μυαλό να το κάνει, θα το κάνω εγώ.

Συγχαρήτήρια στην ΑΕΚ που μέσα σε μια πυρωμένη Τούμπα, με τόσα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και τα χίλια κακά της μοίρας της, πήρε ένα σπουδαίο διπλό με 9 παίκτες.

Κάκιστος ο διαιτητής που έπαιξε ΠΑΟΚ και για μένα αυτό είναι κατακριτέο. Θα έπρεπε να ντρέπεται κι αυτός, όπως ντρέπομαι κι εγώ σήμερα. Να μάθουμε να τα λέμε ΟΛΑ! Ντροπή στο Δαλούκα!

΄
Αδελφέ, εσύ το έχεις πει, σε άλλη περίσταση.
Ότι σπέρνεις θερίζεις.
Το πρώτο νταμάκι του ντόμινο έπεσε με τον κάκο (και όσα ακολούθησαν, με ανακοινώσεις, άρθρα κλπ) το δεύτερο έπεσε χτες. Ξέρεις βέβαια ότι το ντόμινο θα σταματήσει μόνο στο τέλος. Θα περιμένουμε να δουμε ποιός θα είναι από κάτω από το 3ο νταμάκι όταν με βεβαιότητα πέσει κι αυτό από την πίεση του προηγούμενου. Ξέρεις βέβαια μια και ζεις νότια, ότι το σκηνικό άρχισε να στήνεται ήδη. Το άκουσες το πρωι στο ραδιόφωνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”