21. Diego Biseswar
-
τσιριγωτης
Re: 21. Diego Biseswar
Τι κρίμα ρε αφάνα, καλύτερα να έφευγες στα καλύτερα σου και να μαλώναμε εμείς για χρόνια, παρά αυτό το αργό κλιμακούμενο ανυπόφορο ξενέρωμα...
- john4serres
-
τσιριγωτης
Εν τω μεταξύ ρε μπισε, οι περισσότεροι σε έχουν για τα σκυλιά.. αλλά βέβαια έχουν μουργκ κ τους καλύπτει.. όπως πολλοί καλύπτονται από Ροντρίγκο σε σχέση με τον 35αρη ματος
.. άραγε πόσο χειρότερος είναι ο φετινός βερνμπλπουμ της γκετεμποργκ από εσιτι κ ντοουγκλας; ; πιστεύω πως τουλάχιστον θα έπαιζε με πιο τσαγανό. Αλλά ήταν κ αυτός τουρίστας ...Αλλά τι να πεις όταν οι πολλοί θέλουν την πώληση του σβιντερσκι για να μείνουμε με τσολακ
κ μεταγραφή.. ααα είπαμε ότι δεν μας αρέσει κ ο Βαρέλα πια.. στοιχηματίζω σε αλλαγή με ένα στυλ αμυντικού τύπου κατσικα.. δυστυχώς δεν μας έχουν δείξει οι οι διοικούντες κάτι άλλο..
@τσιριγωτη
συνήθως δεν σχολιάζω αρνητικά σχόλια άλλων, αλλά φίλε μου, το παραπάνω σχόλιο δείχνει πως δεν νιώθεις απο ΠΑΟΚ.
Θα μπορούσα να έγραφα ένα σεντόνι απαντώντας στα παραπάνω, αλλά θα περιοριστώ απλώς σε αυτό:
φίλε δεν νιώθεις από ΠΑΟΚ
συνήθως δεν σχολιάζω αρνητικά σχόλια άλλων, αλλά φίλε μου, το παραπάνω σχόλιο δείχνει πως δεν νιώθεις απο ΠΑΟΚ.
Θα μπορούσα να έγραφα ένα σεντόνι απαντώντας στα παραπάνω, αλλά θα περιοριστώ απλώς σε αυτό:
φίλε δεν νιώθεις από ΠΑΟΚ
-
τσιριγωτης
Κλασσική απάντηση .. ελα εδώ κάτω που είμαι ,σε μια κοινωνία γεμάτη εμετούς κωλογαυρους κ ελα πες μου πως εγώ δε νιώθω από ΠΑΟΚ που κάθε πιτσιρικά τον έχω από κοντά μπας κ δούμε άλλο χρώμα απτο κόκκινο..πραγματικά πόσο εύκολα κρίνεις όταν διαφωνείς..
- ΑποστόληςΑ
Στο τελευταίο θα συμφωνήσω. Το να ζεις ανάμεσα σε γαύρους και να παραμένεις ασπρόμαυρος είναι ομολογία πίστεως.
δεν νιώθεις από ΠΑΟΚ φίλε.
Το να δηλώνεις πως ο οπαδός του ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος από Μουργκ ή Εσίτι, από Τσόλακ ή δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον,
επειδή κριτικάρει την πτωτική πορεία του Μπίσε τα τελευταία 2 έτη,
δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν νιώθεις από ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν γνώριζα πως είσαι από άλλη πόλη.
Αυτό στην ουσία στηρίζει την άποψή μου, διότι προφανώς τις περισσότερες πληροφορίες που έχεις, τις έχεις από εδώ ή από άλλα σχετικά site με τον ΠΑΟΚ.
Την καλύτερη άποψη όμως την σχηματίζεις στο γήπεδο. Μιλώντας και αφουκραζόμενος την άποψη αυτών των 10-12.000 τρελών που βρέξει χιονίσει (στην κυριολεξία) είναι εκεί στα τσιμέντα να στηρίξουν την ομάδα.
Όποιος νιώθει από ΠΑΟΚ, γνωρίζει πως τον Μπίσε τον αγαπάμε, του βγάζουμε το καπέλο για όσα πρόσφερε στην αρχή, αλλά ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, τον κριτικάρουμε για την πτωτική του , αδιαμφισβήτητα, πορεία.
Το αν επειδή κριτικάρουμε την πτωτική πορεία του Μπίσε, δηλώνει σε εσένα ή στον οποιοδήποτε πως είμαστε ''ευχαριστημένοι με τον Μουργκ'', είναι άποψη ξεκάθαρα εκπορευόμενη από το ότι δεν νιώθεις.
Συνέχιζε να δίνεις την μάχη σου εκεί κάτω. Αλλά φέρνε και τα παιδάκια σε κάνα αγώνα, όταν με το καλό ανοίξουν τα γήπεδα, για να νιώσουν λίγο ΠΑΟΚ.
Το να δηλώνεις πως ο οπαδός του ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος από Μουργκ ή Εσίτι, από Τσόλακ ή δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον,
επειδή κριτικάρει την πτωτική πορεία του Μπίσε τα τελευταία 2 έτη,
δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν νιώθεις από ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν γνώριζα πως είσαι από άλλη πόλη.
Αυτό στην ουσία στηρίζει την άποψή μου, διότι προφανώς τις περισσότερες πληροφορίες που έχεις, τις έχεις από εδώ ή από άλλα σχετικά site με τον ΠΑΟΚ.
Την καλύτερη άποψη όμως την σχηματίζεις στο γήπεδο. Μιλώντας και αφουκραζόμενος την άποψη αυτών των 10-12.000 τρελών που βρέξει χιονίσει (στην κυριολεξία) είναι εκεί στα τσιμέντα να στηρίξουν την ομάδα.
Όποιος νιώθει από ΠΑΟΚ, γνωρίζει πως τον Μπίσε τον αγαπάμε, του βγάζουμε το καπέλο για όσα πρόσφερε στην αρχή, αλλά ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, τον κριτικάρουμε για την πτωτική του , αδιαμφισβήτητα, πορεία.
Το αν επειδή κριτικάρουμε την πτωτική πορεία του Μπίσε, δηλώνει σε εσένα ή στον οποιοδήποτε πως είμαστε ''ευχαριστημένοι με τον Μουργκ'', είναι άποψη ξεκάθαρα εκπορευόμενη από το ότι δεν νιώθεις.
Συνέχιζε να δίνεις την μάχη σου εκεί κάτω. Αλλά φέρνε και τα παιδάκια σε κάνα αγώνα, όταν με το καλό ανοίξουν τα γήπεδα, για να νιώσουν λίγο ΠΑΟΚ.
-
τσιριγωτης
Πίστεψέ, αυτό που έχετε εκεί πάνω δεν το εκτιμάτε.. κ σίγουρα δεν σας κάνει πιο ΠΑΟΚ από τους άλλους.. το πώς νιώθει ο καθένας δεν μπορώ εγώ να το κρίνω, αυτό που βλέπω με σιγουριά είναι ότι γίναμε λίγο light γενικώς.. καλό βράδυ να έχεις. Ελπίζω σε καλύτερες ημέρες.
Εγώ πάντα θα θεωρώ έγκλημα το ξήλωμα του ρασβαν κ αυτής της ομάδας που όμοια της δεν είχα ξαναδεί.. κ η ομάδα αυτή καταστράφηκε εκ των έσω..
Εγώ πάντα θα θεωρώ έγκλημα το ξήλωμα του ρασβαν κ αυτής της ομάδας που όμοια της δεν είχα ξαναδεί.. κ η ομάδα αυτή καταστράφηκε εκ των έσω..
άλλο αυτό που λες (αποξήλωση της ομάδος των πρωταθλητών) και άλλο το ''όποιος κριτικάρει την πτωτική πορεία του Μπίσε, ικανοποιείται με μεταγραφές τύπου Μουργκ''.
Ευελπιστώ τουλάχιστον το παραπάνω, να γίνεται κατανοητό.
Τώρα τούτος εδώ να προπονείται δίχως λόγω και λίγο μεταξύ μας κοροιδευομαστε το θεωρεί οκ;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τι δίχως λόγο; Συμβόλαιο με την ομάδα έχει. Όταν και αν διακοπεί το συμβόλαιο του τότε να το πεις
Από την στιγμή που δεν πρόκειται να παίξει και μάλιστα δεν τον θέλει και ο Γκαρσια από ότι φαίνεται λίγο πολύ δίχως λόγο είναι. Με την έννοια ότι πρέπει να το πάρει απόφαση να βρει ομάδα.
-
τσιριγωτης
Απολύτως..καλημέρα..gpap έγραψε:άλλο αυτό που λες (αποξήλωση της ομάδος των πρωταθλητών) και άλλο το ''όποιος κριτικάρει την πτωτική πορεία του Μπίσε, ικανοποιείται με μεταγραφές τύπου Μουργκ''.