ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Εγω εξακολοθυθω να εχω καποιες αντιρρησεις για τον Κροατη κυριως γιατι δεν βλεπω ιδιαιτερα νουμερα.Ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη απο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ.Αν ο παικτης οκταροφερνει και εχει κυριως συνεισφορα στη κυκλοφορια της μπαλας δεν μας κανει.Για να παιξεις με οκταρια θα πρεπει οι τρεις μπροστα να σκοτωνουν.Θα πρεπει να εχουν ενας με εναν,να εχουν ευχερεια στη δημιουργια και ανεση στο γκολ.Εμεις δεν εχουμε τετοιους παικτες.Ο Ζιφκοβιτς δεν ειναι τετοιου ειδους εξτρεμ,ουτε καν ο Τζολης,ποσο μαλλον τα φορ μας,οποτε αυτα πρεπει να τα βρει η ομαδα απο τον παικτη που παιζει πισω απο το φορ.Μπορει να το κανει αυτο ο Κροατης? Πιστευουμε οτι στο ελληνικο πρωταθλημα θα γραψει τα νουμερα που δεν ειχε σε ανωτερα? Τοτε καλως να ερθει.Αν οχι τοτε θα εχουμε αποκτησει ακομα εναν καλο παικτη που δεν θα ταιριαζει στα θελω μας.
-
Ολα τα γκόλ που φάγαμε η παραλίγο να φάμε ήταν λόγω της αργής και πλαδαρής αντίδρασης μπροστά απο τους στόπερ. Είναι εμφανής η αδυναμία του Αουγκούστο στο κομάτι αυτό.Αν θέλουμε πρωτάθλημα θέλουμε οπωσδήποτε παιχτη στη θέση αυτη πραγματικά καλό. Με τρεξίματα , επεμβάσεις και ικανότητα στην προώθηση του παιχνιδιού απο πίσω . Τσιγγάρας και Αουγκούστο έχουν κάποια αλλα όχι όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά . Επίσης παίκτης που να δίνει πλάτος δεν υπάρχει .Φάνηκε μετα το 65 που στραβωσε το ματς, φάνηκε στο 2ο ημιχρονο με την ομονοια κ.λ.π
Ο Ζίβκοβιτς δεν αρκεί.Για το σεντερ φορ τα χουμε πει. Ο Γιαννούλης δεν ξέρω αν έχει το μυαλό του στη μεταγραφή ή απλα ξεφούσκωσε. Άσχετα αν έπρεπε να ειναι 0-3 απ το 1ο ημίχρονο σήμερα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Το οτι ο κόουτς δεν είχε λύσεις απο τον πάγκο σημαίνει πρόβλημα.
Ο Ζίβκοβιτς δεν αρκεί.Για το σεντερ φορ τα χουμε πει. Ο Γιαννούλης δεν ξέρω αν έχει το μυαλό του στη μεταγραφή ή απλα ξεφούσκωσε. Άσχετα αν έπρεπε να ειναι 0-3 απ το 1ο ημίχρονο σήμερα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Το οτι ο κόουτς δεν είχε λύσεις απο τον πάγκο σημαίνει πρόβλημα.
Ρε φίλε δεν είναι μισιτς αλλά την δουλειά του με παρτενέρ τον καντουρι την έκανε.Luigi Vampa έγραψε:Ρε συ renegade, εσύ δεν έλεγες ότι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο κ ότι όποιος παίζει δίπλα στον Καντουρι φαινεται θεός;renegade έγραψε:Εγώ σε προπονητή που εξαφάνισε παίκτη με 8 ασίστ δεν θα τον έδινα μεταγραφές πριν αποδείξει ότι είναι κανονικός προπονητής
Και άλλο το να θέλω άλλον καλύτερο στην θέση του και άλλο να μην παίζει καθόλου ένας παίκτης που έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως το καθαρό και ψυχρό μυαλό,την τελική πάσα και το γκολ από πίσω.
Τώρα αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό σε ματς που δεν σου βγαίνει τίποτα μπροστά να μπαίνει ο σβαμπ στο 81...οκ
Ποιος θα τον ανάγκαζε τον Φερρέιρα να αλλάξει σχηματισμό?tsaousila έγραψε:κοιτας στον παγκο και τι βλεπεις...τιποτα!!!!! τι να βαλει δηλ!!!!! βαλε σναουτσερ! δεν υπαρχει παγκος παικτες εργο φερρειρα!!! Και τα λεγαμε!! οτι αν αναγκαστεις ρε φεεριρα να αλλαξεις σχηματισμο δεν θα εχεις πλαγιους τους εδωσες ολους!!!! να τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την Ομάδα την έφτιαχνε με το δικό του το σκεπτικό και όχι με το όραμα του τι θα θέλει ο επόμενος.
Αν το πρώτο που κάνεις όταν αναλαμβάνεις είναι να αλλάξεις σχήμα (για να τη δεις απλά διαφορετικά), χωρίς να έχεις παίχτες να το υποστηρίξουν, δεν το λες και δείγμα προπονητικής ευφυΐας, αλλά ίσως προκατειλημμένης οπτικής στενότητας.
Σημειωτέο ότι 352 χρησιμοποιήθηκε για να γράψουν νούμερα και παίχτες που θέλαμε να πουλήσουμε και τώρα θα δούμε σιγά σιγά να χάνουν "αξία¨.
ποσο χειροτερος ειναι ο Τσεχος απο τον Πολωνο και τον Κροατη....
ποσο?
δεν μπορει...μια βελτιωση θα την δουμε μπροστα
ποσο?
δεν μπορει...μια βελτιωση θα την δουμε μπροστα
-
Μην ξοδεύετε τζάμπα, αν είναι να πάρουμε δανεικούς με εξωπραγματικές ρήτρες. Σήμερα τελείωσε το πρωτάθλημα
Ούτε τσεχο ούτε κροατη. Δανεικούς που δεν πρόκειται να αγοράσω να τους κάνω τι; Χίλιες φορές Δουβικα τώρα και ότι άλλο προκύψει για μόνιμα στα χαφ μπας και κτισεις κορμό.. Ας φύγουν οι 7-8 που δεν κάνουν και παίρνουν όσα παίρνουν και ας έρθουν τώρα δύο και αλλοι 5 το καλοκαίρι με Ουαρντα. Αλήθεια αδυνατώ να πιστέψω ότι ΔΕΝ υπάρχουν 2 παίκτες με 500 Χιλ μισθό για μόνιμα από τώρα. Στην τελική δες ποιοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, κλειστους από τώρα και τελείωνε, μην φέρεις τώρα κανέναν. Το κύπελλο έμεινε μόνο έτσι και αλλιώς.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επομένως, γιατί παίρνουν δανεικούς; Η χρονιά τελείωσε. Ας χτενίσουν την αγορά για συμβόλαια ποιοτικών που λήγουν το καλοκαίρι, τύπου Ζίφκοβιτς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_g4 την Κυρ 03 Ιαν 2021, 21:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγω παντως θελω να ερθουν και ο φορ και οι δυο χαφ. Ετσι για να δουμε,τι θαγινοτανε αν ερχοτενε το καλοκαιρι οταν μας,ελεγε τις,ιστοριες του ο Ρεμπε. Δεν χρειαζομαστε χαφ και εχουμε παρει και σεντερφοραρα. Ετσι για το γαμωτο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οι 2 παίχτες που εννοεί ο Γκαρσία είναι ο Ουαρντα και ο Τσέχος;
Για krovinovic ούτε λόγος..
Για krovinovic ούτε λόγος..

Προφανως και εννοει τον Κροατη η καποιο αλλο χαφ και οχι τον Ουαρντα.(ελπιζω)
- thanos-xanthi
την χειροτερη ομαδα της λιγδας σιγα μη θελω μεταγραφες για να την κερδισω
οτι παρουν στα χαφ ας βλεπουν ενα πραγμα ... ταχυτητα ταχυτητα ταχυτητα
οχι αλλο αργο ,οχι αλλο βαρυ, επιτελους λιγο ταχυτητα
διωξτε οτι μπορειτε Ζαμπα, Εσιτι, Νινουα, κανενα σεντερ μπακ, οχι ανανεωση Καντουρι φτανει
κανε οτι μπορεις απο αλλαγες τωρα, η χρονια παει, μας τελειωσε, μειναμε ηδη πολυ πισω και μ αυτη την εικονα στο χορταρι και στον παγκο δε γυρναει
τα πισωγυρισματα με αυτους που δε μας εκαναν και επιστρεφουν με καρτα επιστροφης, δειχνουν τον αστειο προγραμματισμο οποτε δε ξερεις και τι ελπιδα να εχεις
οτι παρουν στα χαφ ας βλεπουν ενα πραγμα ... ταχυτητα ταχυτητα ταχυτητα
οχι αλλο αργο ,οχι αλλο βαρυ, επιτελους λιγο ταχυτητα
διωξτε οτι μπορειτε Ζαμπα, Εσιτι, Νινουα, κανενα σεντερ μπακ, οχι ανανεωση Καντουρι φτανει
κανε οτι μπορεις απο αλλαγες τωρα, η χρονια παει, μας τελειωσε, μειναμε ηδη πολυ πισω και μ αυτη την εικονα στο χορταρι και στον παγκο δε γυρναει
τα πισωγυρισματα με αυτους που δε μας εκαναν και επιστρεφουν με καρτα επιστροφης, δειχνουν τον αστειο προγραμματισμο οποτε δε ξερεις και τι ελπιδα να εχεις
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πάλι σαν μ@λ@κ@ς έσβησα οφτοπικ μηνύματα. Και ο σουρμε πριν μια ώρα προειδοποίησε ανάλογα. Και κάποιοι μας γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι. ΗΜΑΡΤΟΝ!
ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΝ ΤΟΠΙΚ ΛΕΜΕ!
ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΝ ΤΟΠΙΚ ΛΕΜΕ!
- sourmenetes
- Moderator
Ο. Πλήρης παραλογισμος, μέχρι πριν 3 ώρες φέρε χαφ φέρε φορ.
Τωρα μη φέρεις τπτ!!
Βασικά, ας μην. Κατέβουμε και στα υπόλοιπα ματς λόγω ότι, για κάποιους, χάθηκε το πρωταθλημα.
Αλήθεια τι σχέση έχει αυτή η νοοτροπία με ΠΑΟΚ;;;
Τι. Φλωρικα είναι αυτά ρε;;
Παλευω μέχρι τέλος και θέλω να φέρουν ότι καλύτερο μπορούν να φέρουν!!
"Να μη φέρουμε επειδή χάσαμε, είτε επειδή ο προπονητής έκανε λάθος είτε.επειδη έχει πανσέληνο..."
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα μη φέρεις τπτ!!
Βασικά, ας μην. Κατέβουμε και στα υπόλοιπα ματς λόγω ότι, για κάποιους, χάθηκε το πρωταθλημα.
Αλήθεια τι σχέση έχει αυτή η νοοτροπία με ΠΑΟΚ;;;
Τι. Φλωρικα είναι αυτά ρε;;
Παλευω μέχρι τέλος και θέλω να φέρουν ότι καλύτερο μπορούν να φέρουν!!
"Να μη φέρουμε επειδή χάσαμε, είτε επειδή ο προπονητής έκανε λάθος είτε.επειδη έχει πανσέληνο..."
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk