5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
τρια φαουλ εκανες στον πινακα στο πρωτο ημιχρονο στο κεντρου του γηπεδο και μετα γελουσε σαν ηλιθιος...
αντε στην αλ-αχλι
αντε στην αλ-αχλι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βαρέλα σε αγαπώ και σε εκτιμώ για όσα έχεις προσφέρει στην ομάδα, αλλά μετά την ανανέωση σε κάποια ματς είσαι σκιά του εαυτού σου..
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει παιχτεί με την πάρτη σου αλλά ώρες ώρες θυμίζεις άλλο παίχτη..
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει παιχτεί με την πάρτη σου αλλά ώρες ώρες θυμίζεις άλλο παίχτη..
- Salvador Allende
- bersekeros
Στο γκολ όμως που τρώμε τρεις πέρασε ο Πινακάς.
Βαρέλα - Ίνκασον - Βιερίνια
Βαρέλα - Ίνκασον - Βιερίνια
- Salvador Allende
Τη σακούλα τη τρώει ο Βαρέλα σαν σταματημένος. Ο Ίνγκασον έρχεται με φόρα και κόβει να μην κάνει πέναλτυ κι ο Αντρέ δεν προλαβαίνει να μπει καν στη φάση. Αν έπρεπε να πάει με ποσοστό ευθύνης θα πήγαινε 95% Βαρέλα, 4% Ινγκι και 1% Βιερίνια.
Τρώει όλο το σκατό ο Πάμπλο για γκολ ρεζιλίκια που τρώμε από ατομικά λάθη παικτών. Ε ντάξει κι ο Βαρέλα δεν ξέρω τι τρώει και τι όχι αλλά είναι εξαιρετικά αργός γενικότερα αυτό το 6μηνο. Μια-δυο ταχύτητες κάτω, δεν δικαιολογείται να παίρνει τόσα φράγκα και να παιρνάνε κάτι τέτοια πίσω στην άμυνα
Τρώει όλο το σκατό ο Πάμπλο για γκολ ρεζιλίκια που τρώμε από ατομικά λάθη παικτών. Ε ντάξει κι ο Βαρέλα δεν ξέρω τι τρώει και τι όχι αλλά είναι εξαιρετικά αργός γενικότερα αυτό το 6μηνο. Μια-δυο ταχύτητες κάτω, δεν δικαιολογείται να παίρνει τόσα φράγκα και να παιρνάνε κάτι τέτοια πίσω στην άμυνα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλά μιλάμε τον έκανε κουδούνια τον Βαρέλα. Αλλά αυτό που είναι ανεπίτρεπτο, πως άφησαν τον παίκτη των τυριών να κάνει ανενόχλητος κούρσα πενήντα μέτρων και να δώσει πάσα στον σκόρερ τους. Έτοιμος να σπάσω τα πάντα ήμουν
- thanos-xanthi
μεγιστο βαριδιο εχει αποδειχτει
τοσο μισθολογικα οσο και παιχτικα
το καλοκαιρι καλο θα ηταν να αποχωρησει
στη καραντινα πρεπει να το εριξε και πολυ στο φαγητο, ο κωλος ολο μεγαλωνει
να μπαινει ο μισθος στην τραπεζα και μηδεν προσπαθεια...χαμογελα φαρδια πλατια
τοσο μισθολογικα οσο και παιχτικα
το καλοκαιρι καλο θα ηταν να αποχωρησει
στη καραντινα πρεπει να το εριξε και πολυ στο φαγητο, ο κωλος ολο μεγαλωνει
να μπαινει ο μισθος στην τραπεζα και μηδεν προσπαθεια...χαμογελα φαρδια πλατια
-
Την ποδιά την τρώει ο ινγκανσονSalvador Allende έγραψε:Τη σακούλα τη τρώει ο Βαρέλα σαν σταματημένος. Ο Ίνγκασον έρχεται με φόρα και κόβει να μην κάνει πέναλτυ κι ο Αντρέ δεν προλαβαίνει να μπει καν στη φάση. Αν έπρεπε να πάει με ποσοστό ευθύνης θα πήγαινε 95% Βαρέλα, 4% Ινγκι και 1% Βιερίνια.
- constadine
Έχει βαρύνει ,στις κινήσεις του ,πάρα πολύ .
Και δεν φάνηκε μόνο σήμερα .
Και δεν φάνηκε μόνο σήμερα .
Φερνάντο μου δυστυχώς το πλήρωμα του χρόνου ήρθε..
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω δεν θεωρω οτι ειναι τοσο μεγαλη η ευθηνη του Βαρελα στο γκολ.Οταν βρισκεται το στοπερ εκει απεναντι σε ενα κινητικο επιθετικο δεν ειναι τοσο περιεργο να φαει μια τριπλα και στο κατω κατω αξιζει ενα μπραβο και ο πιτσιρικας για τη κινηση.Τι να πουμε για το αμυντικο μας χαφ που στη φαση πεταει αετο? Ας ειχαμε βαλει και ενα γκολ μεχρι το 70 να μην χρειαζοταν η αμυνα να ειναι τοσο ψηλα.
Το ότι είναι χώμα το τελευταίο χρόνο είναι γνωστό.
Αλλά αυτή η απάθεια κ το μόνιμο γελάκι ακόμα και όταν χάνουμε δεν το δέχομαι.
Ελπίζω να απαλλαγούμε το συντομότερο.
Αλλά αυτή η απάθεια κ το μόνιμο γελάκι ακόμα και όταν χάνουμε δεν το δέχομαι.
Ελπίζω να απαλλαγούμε το συντομότερο.