Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από Falegkos »

thanasisp04 έγραψε:σερτζιο αλανι αν εχεις καποιο προβλημα μαζι μας να ερθεις στην 4 και να το πεις και οχι στους 20 ηρωες που βρεθηκαν στη λαρσα.
και επειδη εχεις παπαρια παοκτσηδικα ξερω οτι μπορεις να το κανεις.
αν και δε πιστευω οτι στην τουμπα θα διαλεγες την 4 μια θυρα 4 που φετος φαινεται πιο ωριμη απο ποτε και ισως πολυ πιο ωριμη απο καποιες αλλες θυρες..
δεν τον πειραζει καμια 4 αδερφε...προς 1 μερια υπάρχει το πρόβλημα....
μην μενετε οτι το εκανε στους 40-50 ΠΑΟΚτσιδες που ηταν εκει....απλα έπρεπε να το κανει το ένιωθε και το εκανε εκει.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κάπου ακούστηκε ότι το μήνυμα πήγαινε προς αυτούς που το πρωί πέτυχε στο δρόμο ο Ιβιτς κι ο Μούσλι και καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα τους έβριζαν..
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εγω ακουσα οτι πηγαινε στην πρωην ερωμενη του που του ελεγε οτι την εχει μικρη....(την ικανοτητα στο σκοραρισμα)

Sergio thank you captain my captain...you are our heart re...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

D.A.A.T. έγραψε:Ημουν απο αυτους που εβριζαν τον Γουμενο..Κανεις δεν εβριζε παικτη..
Μετα τις συμπεριφορα του στην 4 παλι δεν τον εβρισα( πραγμα που μετανιωσα..) Μετα το αεροδρομιο,τα λεφτα,το πεναλτυ ξεφτιλισμο...μετα απο ολα αυτα τον εβρισα..και οσο τον βλεπω στο γηπεδο θα τον βριζω ακομα παραπανω και οσο περισσοτερο μπορω.\
Γιατι εμενα ξανα κανενα παιδακι δε θα μου πουλησει ΠΑΟΚτσιδιλικι γιατι κατι τετοιοι σαν και αυτον γραφουν τον ΠΑΟΚ στα @@ τους.
αν και off-topic δεν ξέρω που αλλού να το γράψω....
αδερφέ τον Γεωργιάδη τον έβρισες?? τον Κων/νίδη??για να μην αναφέρω και τον Ζαγοράκη και τόσους άλλους...αν τους έβρισες όλους αυτούς τότε καλά θα κάνεις να βρίσεις και τον κοντό ΑΝ και ΟΤΑΝ έρθει.....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ηρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τη συνέντευξη του Σέρτζιο Κονσεισάο πριν λίγες μέρες σε γνωστό περιοδικό.
Καλή απόλαυση:

SERGIO CONCEIÇAO

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

Εικόνα

Ο Σέρτζιο Κονσεισάο ξεκίνησε το ποδόσφαιρο ξυπόλητος κι έφτασε να γίνει ίνδαλμα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτό που δεν άλλαξε ποτέ ήταν το πάθος του για τη νίκη. Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο MAXIM για όλα…

-Πώς ξεκίνησες το ποδόσφαιρο;
Ξεκίνησα από μικρός, όπως όλα τα παιδιά. Και στη συνέχεια έγινε ανάγκη για μένα, καθώς μου έδινε τα χρήματα που χρειαζόμουν για να ζήσω. Προέρχομαι από μια ταπεινή οικογένεια, και με το ποδόσφαιρο είχα τη δυνατότητα να βοηθήσω οικονομικά.

-Τι θυμάσαι από την πρώτη φορά που ακούμπησες μπάλα;
Θυμάμαι που έπαιζα μπάλα στο δρόμο με τα παιδιά της γειτονιάς μέχρι αργά το βράδυ, ώσπου να γυρίσει ο πατέρας μου από τη δουλειά και να με φωνάξει στο σπίτι.
Ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία μου να κλοτσήσω την μπάλα και η ευχαρίστηση που έπαιρνα, που δε με ενδιέφερε το ότι πολλές φορές το έκανα και ξυπόλητος! Ήταν δύσκολα στην αρχή, καθώς ήμασταν συνολικά οκτώ αδέρφια κι εγώ ήμουν ο έβδομος- γι αυτό και το νούμερο στη φανέλα μου.

-Περίμενες ποτέ ότι θα κάνεις την καριέρα που έκανες τελικά;
Ήταν τόσο μεγάλη η ευχαρίστηση μου όταν έκανα προπόνηση κι έπαιζα ποδόσφαιρο, που δεν το σκεφτόμουν καθόλου αυτό. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά, χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα. Και μόνο που φορούσα τη φανέλα της Πόρτο ήταν για μένα κάτι πολύ μεγάλο, πολύ σημαντικό. Μετά ήρθε η μεταγραφή στη Λάτσιο, που ήταν τότε η ακριβότερη μεταγραφή Πορτογάλου ποδοσφαιριστή και δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω… αυτό που με ενδιέφερε εμένα προσωπικά ήταν κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος και σιγά σιγά ήρθαν όλα από μόνα τους.

-Τι θα έλεγες ότι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να φτάσει ψηλά; Το ταλέντο φτάνει από μόνο του;
Πιστεύω ότι μόνο το ταλέντο δε φτάνει για να πάει ένας ποδοσφαιριστής ψηλά. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει κι ο χαρακτήρας του παίκτη: να έχει πάντα τη θέληση για τη νίκη, να επιθυμεί καθημερινά να γίνεται καλύτερος και να προσπαθεί γι αυτά.

-Πως το βλέπεις το ποδόσφαιρο; Ως δουλειά ή ως ευχαρίστηση;
Και τα δύο. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι το βλέπω μόνο ως δουλειά ή μόνο ως χόμπι. Το ποδόσφαιρο με βοήθησε να κερδίσω αρκετά χρήματα, αλλά είναι παράλληλα κι ένα μεγάλο πάθος. Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση όταν μυρίζω το χορτάρι του γηπέδου, απολαμβάνω τις πλάκες στα αποδυτήρια, παθιάζομαι όταν αγωνίζομαι. Όλα αποτελούν μέρος της ζωής μου και το απολαμβάνω.

-Έφτασες σε σημείο να πεις: «Δεν αντέχω άλλο με το ποδόσφαιρο»;

Ποτέ. Εκτιμάω το ποδόσφαιρο, γιατί μου προσέφερε πολλά τόσο σε οικονομικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, να ταξιδέψω, να γνωρίσω άλλες χώρες και να μάθω τη γλώσσα τους, να γίνω ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος… Είμαι ευλογημένος που κατάφερα να κάνω τόσα πολλά πράγματα μέσω της μπάλας.

-Η πιο ευχάριστη στιγμή στην καριέρα σου ποια θα έλεγες ότι ήταν;
Είναι αρκετές οι ευχάριστες στιγμές, καθώς είχα την τύχη να κατακτήσω πρωταθλήματα με την Πόρτο και τη Λάτσιο, κύπελλα, αλλά και το κύπελλό ΟΥΕΦΑ. Οι πιο σημαντικές νίκες έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό μου, όπως επίσης και το χατ τρικ που είχα πετύχει με την Εθνική Πορτογαλίας εναντίον της Γερμανίας. Ήταν μια δυνατή στιγμή για μένα, καθώς λίγοι ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει κάτι ανάλογο.

-Και η πιο δυσάρεστη στιγμή;

Πάντα είναι δυσάρεστες οι στιγμές όταν φεύγω από το γήπεδο και η ομάδα μου έχει χάσει, όπως κι όταν αντιμετωπίζω έναν τραυματισμό και δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου αγωνιζόμενος. Όταν είμαι έτσι, είμαι πολύ κακοδιάθετος ακόμα και στο σπίτι. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα να είμαι καλά ψυχολογικά, γιατί ειδάλλως, δεν μπορώ να αποδώσω.

-Πως ένα ποδοσφαιριστής της δικής σου αξίας αποφάσισε να πάει να αγωνιστεί στο Κουβέιτ;

Δεν είναι περίεργο να πάει ένας ποδοσφαιριστής εκεί. Πολλοί είναι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπατιστούτα, που το έκαναν φτάνοντας στο τέλος της καριέρας τους, γύρω στα 32-33 χρόνια. Επιπλέον, δεν μπορείς να πεις και όχι στα συμβόλαια που σε προσφέρουν εκεί, γιατί είναι πολύ υψηλά. Έτσι έγινε και μ’ εμένα, αν και έμεινα μόνο τρεις μήνες εκεί, γιατί υπερίσχυσε στη ζυγαριά η οικογένεια μου και το γεγονός ότι κατάλαβα πως μπορούσα αν αγωνιστώ για τέσσερα, πέντε χρόνια ακόμη στην Ευρώπη.

-Και ύστερα προέκυψε ο ΠΑΟΚ…

Ακριβώς. Ήξερα πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και χάρηκα για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Έτσι, μίλησα με τον «μίστερ» (σ.σ.: αναφέρεται στον Φερνάντο Σάντος), του είπα ότι δεν είμαι 100% καλά από άποψη φυσικής κατάστασης, ωστόσο συζητήσαμε και τελικά υπέγραψα για ενάμιση χρόνο. Μαζί με τον πρόεδρο και το Ζήση, που μου μίλησαν διεξοδικά για το τριετές πλάνο της ομάδας, με έπεισαν να υπογράψω και να συμμετάσχω σε αυτή την προσπάθεια.

-Φερνάντο Σάντος, ο προπονητής σου: έχετε μια ιδιαίτερη σχέση…

Είμαστε δύο άνθρωποι που σέβονται πολύ ο ένας τον άλλο. Γνώριζα τον «μίστερ» από παλιά, ίσως από το 1998..Τον σέβομαι απολύτως προπονητή κι εκείνος εμένα ως ποδοσφαιριστή. Δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί, άκουγα άλλους ποδοσφαιριστές που τον είχαν προπονητή, και τώρα έχω κι εγώ την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του.

-Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας: τι σημαίνουν για τον ΠΑΟΚ;
Μαζί με τον προπονητή είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι της ομάδας. Είναι πολύ κοντά στην ομάδα, καθώς είναι πρώην ποδοσφαιριστές, νεαροί και ξέρουν να δουλεύουν. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ με αυτούς σιγά σιγά, θα φτάσει εκεί που όλοι επιθυμούν.

-Πολλοί λένε ότι ο Ζαγοράκης βλέπει σ’ εσένα τον εαυτό του, γι’ αυτό και συμφώνησε να πάρεις τη φανέλα το αγαπημένο του «7».
Το γνωρίζω αυτό, με τιμάει και με γεμίζει ευθύνες, συνάμα. Ο Ζαγοράκης είναι ένας πραγματικός ηγέτης και με χαροποιεί το γεγονός ότι φοράω τη φανέλα με το «7», που φόρεσε εκείνος, κι έγινα ο πρώτος ξένος αρχηγός της ομάδας. Με προκαλεί υπερηφάνεια να φοράω το περιβραχιόνιο μιας τόσο μεγάλης ομάδας, μυθικής, όπου πραγματικά βρήκα πολύ καλά πράγματα.

-Κάποιοι σε χαρακτηρίζουν «κακό παιδί», ενώ κάποιοι άλλοι σε λένε «μαχητή» λόγω των αντιδράσεων σου μέσα στον αγωνιστικό χώρο..

Ο,τι κάνω, το κάνω με βάση το ένστικτο μου. Δε σκέφτομαι ότι πρέπει να συμπεριφερθώ έτσι ή αλλιώς σε μια συγκεκριμένη φάση. Για μένα είναι πόλεμος και θέλω να κερδίσω τη μάχη. Όπως λένε και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, «μέχρι το θάνατο», κάπως έτσι είναι. Μου βγαίνει φυσικά, πάντα έτσι ήμουν, είναι χαρακτηριστικό μου, με αυτό γεννήθηκα.

-Τι το διαφορετικό έχει ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες;
Πιστεύω ότι το διαφορετικό είναι οι φίλαθλοι του! Εκτός από τη δουλειά που κάνουν ο Ζαγοράκης με τον Βρύζα και τον προπονητή- και πραγματικά έχει αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα είναι τελείως διαφορετική από πέρυσι-, υπάρχουν οι φίλαθλοι. Επιπλέον, τώρα είμαστε μια οικογένεια αι αυτό, φυσικά, είναι δουλειά όλων. Πέρυσι ήταν δύσκολα τα πράγματα για όλους. Τώρα σκεφτόμαστε ότι είμαστε στην ίδια βάρκα, έχουμε τους ίδιους στόχους και παλεύουμε γι’ αυτούς.

-Τι διαφορές πιστεύεις ότι υπάρχουν ανάμεσα στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες όπου βρέθηκες;
Η Ιταλία θεωρώ ότι είναι στην κορυφή από άποψη ποδοσφαίρου, με πολύ δυνατές ομάδες. Η Πορτογαλία είναι σαν την Ελλάδα, αν κι εδώ το ποδόσφαιρο είναι πιο ανταγωνιστικό, πιο μαχητικό και δυναμικό. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και αγωνίζομαι εδώ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όσο για τη διαιτησία, πιστεύω ότι παντού τα ίδια γίνονται.

-Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας σε βλέπουν σαν πρότυπο.

Με σέβονται τόσο ως άνθρωπο όσο κι ως ποδοσφαιριστή, για την καριέρα μου. Όταν μπορώ, τους βοηθάω με τον τρόπο μου, τους συμβουλεύω. Από εκεί και πέρα, πρέπει μόνοι τους να βρουν τη δύναμη, τη θέληση να προχωρήσουν. Την ποιότητα την έχουν, αφού βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Στο χέρι τους είναι να ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή και τις συμβουλές των πιο έμπειρων για να πάνε ψηλότερα.

-Η προσαρμογή σου στον Ελληνικό τρόπο ζωής ήταν εύκολη;

Πανεύκολη, γιατί ο κόσμος εδώ είναι πολύ συμπαθητικός, πολύ ανοικτός, όπως κι ο καιρός, που θυμίζει την Πορτογαλία. Γενικά, αισθάνομαι σα να είμαι στην πατρίδα μου, γιατί οι δύο χώρες μοιάζουν πάρα πολύ.

-Οι τέσσερις γιοι σου προπονούνται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλάνε για το ταλέντο τους..
Το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει για τα παιδιά μου, είναι να διαβάζουν τα μαθήματα τους και να φέρονται σωστά στο σπίτι. Μετά έρχονται όλα τα άλλα.. Εγώ απλώς θέλω οι γιοι μου να είναι ευτυχισμένοι, τίμιοι και να γίνουν σωστοί άνθρωποι, κι ας ακολουθήσουν όποιο δρόμο θέλουν.

-Πως περνάς συνήθως, τον ελεύθερο σου χρόνο στη Θεσσαλονίκη;
Ο ελεύθερος μου χρόνος είναι πού λίγος, γιατί υπάρχουν οι προπονήσεις και μετά τα τέσσερα παιδιά με τα σχολεία και τις υποχρεώσεις τους. Όταν όμως μπορώ, απολαμβάνω με ευχαρίστηση μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, στην παραλία ή μια έξοδο για φαγητό μαζί με φίλους.

-Τι θα έλεγες ότι είναι αυτό που απολαμβάνεις περισσότερο στην πόλη;

Με αρέσει πολύ ο τρόπος ζωής στη Θεσσαλονίκη, γιατί οι άνθρωποι εδώ είναι πού ήρεμοι κι ευχάριστοι. Πάντα με το φραπέ και χωρίς να δείχνουν αγχωμένοι. Έχουν μονίμως ένα χαμόγελο και είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειάζεσαι. Επίσης, απολαμβάνω το καλό φαγητό, βρίσκω ό,τι θέλω, είτε ψάρι, είτε κρέας, κι αυτό με θυμίζει πολύ την πατρίδα μου.

-Σου λείπει κάτι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο αυτή τη στιγμή;

Είμαι καλά, έχω αρκετά πράγματα στη ζωή μου. Ίσως μου λείπει μια κόρη! Στην καριέρα μου, μου λείπει ένας τίτλος με τον ΠΑΟΚ!

-Του χρόνου είναι η ευκαιρία..

(σ.σ.: Γέλια.) Θα πρέπει να πάρω πρώτα μια απόφαση για το τι θα κάνω του χρόνου.

-Έχεις σκεφτεί καθόλου τι θα κάνεις όταν έρθει η στιγμή να κρεμάσεις τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια;
Δεν ξέρω, ίσως να ξεκουραστώ για έξι μήνες ή ένα χρόνο! Δεν είμαι σίγουρος, βέβαια, αν θα αντέξω τόσο.. Ο,τι κι αν κάνω, πάντως, θα συνδέεται με το ποδόσφαιρο..

Προτίμησα να μην τονίσω αυτά που είδα ως σημαντικά και να σας αφήσω εσάς να σχολιάσετε όσα λέει. Αυτό που έχω να πω και πάλι εγώ είναι ότι ο Κονσεισάο είναι έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιο με την ομάδα για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Και γω εκεί συγκλίνω...Είναι ο MVP της φετινής ομάδας και παίκτης με πολυεπίπεδη προσφορά εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων..Μακάρι να πάρει και τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ ρε πούστη μου....!!!

:?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Πρωτοπόρος μέχρι στιγμής ο Σέρτζιο, στο δημοψήφισμα της ΠΑΕ για την ανάδειξη του MVP της χρονιάς. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος των play-off.
katerini_

Δημοσίευση από katerini_ »

Από το ματς με την Αέλ οποιοδήποτε μπορεί να καταλάβει την κλάση αυτού του παίχτη!!!!!!!!1
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

οποιος ειδε τον βιερινια σημερα μπορει να καταλαβει κανεις τι λειπει στον κονσεισαο.
ενταξει τεχνιτης παθιασμενος καλη σεντρα αλλα στα 35 δεν εχει ταχυτητα και δεν μπορει να περασει εναν αμυντικο.

βοηθησε παρα πολυ φετος και ηταν απο τους καλυτερους οντως αλλα για κατι παραπανω θελουμε και αλλον βιειρινια στη θεση του
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

+ οσα θες..το λεω καιρο.

Κλείνει μεσα αδερφε ο μικρος...ο σετζιο καλος κατα διαστήματα αλλα το παλικαρι με ενεσες στα ποδια επαιζε ποσο καιρο.
προσποίηση σεντρα παντα αυτο τιποτα αλο.
Άβαταρ μέλους
doxatianos

Δημοσίευση από doxatianos »

Ότι και να έχει ειπωθεί για τον αρχηγό,έστω κι αν είναι mvp μέχρι στιγμής στην δημοσκόπηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ....Η άποψη μου αδέρφια είναι ότι ο Σέρτζιο αν μείνει του χρόνου,να μείνει σαν αλλάγη του 60'.
Άβαταρ μέλους
salonicapaokaki

Δημοσίευση από salonicapaokaki »

^Και σαν αλλαγή να παίζει και πάλι νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.Και φυσικά δεν θα παίζει όσα παιχνίδια έπαιζε φέτος.Δεν μπορεί.Από τώρα φαίνεται ότι δεν μπορεί τα απανωτά παιχνίδια, παραμεγάλωσε.Το θέμα είναι ότι ο Σάντος δεν έχει πολλές επιλογές για εκείνη τη θέση, ίσως γι' αυτό αρνείται να τον βγάλει από το παιχνίδι.Ακόμη κι ο Βιερίνια(που τον πάω με 1000)θέλει λίγη δουλειά ακόμη για να γίνει πιο αποτελεσματικός.Θα πάρουμε όμως κανα καλό δεξί χαφ το καλοκαίρι και θα φτιάξει η κατάσταση.Κι ο Σέρτζιο θα είναι πιο ξεκούραστος και θα αποδίδει καλύτερα.Και το ότι βγαίνει MVP (τουλάχιστον μέχρι τώρα) με ικανοποιεί απόλυτα.Βοήθησε πολύ φέτος.
Όσο για τη συνέντευξη...με τρέλανε, ο άτιμος.Μ' άρεσε πάρα πολύ.
Πολύ μεγάλος παίκτης.
Κι όσο περνάει ο καιρός, μ' αρέσει όλο και περισσότερο ως άνθρωπος.

Και να μας πει κάποιος σε ποια περιοχή μένει το παιδί...να ξέρουμε...

:|
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Λοιπον,τωρα που τελειωνει η χρονια μπορει να αρχισει η σουμα...Παιχτης μεγαλης κλασης,που μπορει να κανει το απροβλεπτο (πχ ματς με γαβρο),και ο παιχτης με τις περισσοτερες πετυχημενες σεντρες φετος στην ομαδα.Ειναι επισης φανερο οτι πλεον και λογο ηλικιας ειναι σχετικα πισω σε φυσικη κατασταση,και εχει προβλημα οταν παιζει βασικος σε πολλα συνεχομενα παιχνιδια.Επισης εχει χασει σημαντικο μερος της ταχυτητας του,και δεν ειναι και τοσο καλος πλεον στο ενας με εναν,ποσο μαλλον του χρονου που θα ειναι κατα εναν χρονο μεγαλυτερος.Θεωρω οτι ειναι παρα πολυ σημαντικο στελεχος και μπορει να βοηθησει του χρονου,τοσο σαν αλλαγη,αλλα και σαν βασικος σε παρα πολλους αγωνες,δεδομενου οτι θα γινεται καλο rotation.Δεν ξερω ομως κατα ποσο θα το δεχοταν να εμενε στην ομαδα και να μην ειναι η πρωτη επιλογη,η εστω χωρις να εχει την φανελα του βασικου στην ντουλαπα του.Δεδομενου μαλιστα οτι απ΄οτι ακουγεται θα του γινει προταση με μειωμενες αποδοχες,δυστυχως δεν το θεωρω και πολυ πιθανο να επιλεξει να συνεχισει στην ομαδα...
Παντως με την υπεροπλια που φαινεται οτι θα εχουμε στο κεντρο,πολυ πιθανον να μην χρειαστουμε εξτρεμ για αντικαταστατη του,γιατι ο Σορλενθα μπορουσε να τον αντικαταστησει επαξια σαν εξτρεμ,ιδιως στα μικροτερα παιχνιδια
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

PABLO GARCIA έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:Ημουν απο αυτους που εβριζαν τον Γουμενο..Κανεις δεν εβριζε παικτη..
Μετα τις συμπεριφορα του στην 4 παλι δεν τον εβρισα( πραγμα που μετανιωσα..) Μετα το αεροδρομιο,τα λεφτα,το πεναλτυ ξεφτιλισμο...μετα απο ολα αυτα τον εβρισα..και οσο τον βλεπω στο γηπεδο θα τον βριζω ακομα παραπανω και οσο περισσοτερο μπορω.\
Γιατι εμενα ξανα κανενα παιδακι δε θα μου πουλησει ΠΑΟΚτσιδιλικι γιατι κατι τετοιοι σαν και αυτον γραφουν τον ΠΑΟΚ στα @@ τους.
αν και off-topic δεν ξέρω που αλλού να το γράψω....
αδερφέ τον Γεωργιάδη τον έβρισες?? τον Κων/νίδη??για να μην αναφέρω και τον Ζαγοράκη και τόσους άλλους...αν τους έβρισες όλους αυτούς τότε καλά θα κάνεις να βρίσεις και τον κοντό ΑΝ και ΟΤΑΝ έρθει.....
Θα κανω οτι εκτιμησω σωστο..Και θεωρω οτι οι παικτες που αναφερεις ειναι αλλες περιπτωσεις..Μεγαλες κουβεντες που ειναι ανοηρο να γινονται μεσω φορουμ..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ελπίζω ν μείνει ο αρχηγός έναν τελευταίο χρόνο στην ομάδα μας και να κρεμάσει εδώ τα παπούτσια του.
Όσο για τον κοντό απλά ελπίζω να γυρίσει για να μετρήσω κωλοτούμπες...Και διωγμένος και μαύρο πρόβατο. Έλεος... Το να δηλώνεις Παοκτσης δεν σημαίνει ότι τον βάζεις πάνω από την οικογένειά σου και την δουλειά σου. Αν αυτό το κάνουν πολλοί, είναι απλά άρρωστοι Παοκτσίδες (άλλοι με την καλη και άλλοι με την κακή έννοια). Ε λοιπόν ο κοντός (που δεν δήλωσε αρρωστος παοκτσής, απλά είπε ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ) και κανείς ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν έβαλε 2η την καριέρα του. Εγώ το ίδιο με τον κοντό θα έκανα και οι περισσότεροι εδώ μέσα, απλά προσπαθείτε να αποποιηθείτε τις υποθετικές σας ευθύνες. Ο αναμάρτητος πτώτος τω λίθο βαλλέτω. Τέλος ποτέ δεν εχθρεύομαι παίκτες που πουλήθηκαν, ούτε καν τον Βενετίδη, αλλά κάποιους κόπρους που φήγανε με προσφυγή και δεν δώσανε ούτε ευρώ στην ομάδα σαν τον εμετικό Καφέ και την παλιαδερφή τον Οκκά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”