ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κλεινει και δεξι μπακ γραφουν οι φυλλαδες. Αρες μαρες κουκουναρες
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Dimg4 εσύ χθες δεν έκραζες έναν Obdulio ότι είναι εμμονικός; Τι διαφορά έχετε μεταξύ σας, δηλαδή; Ο ένας με τον Φερέιρα, ο άλλος με τον Καντουρί όλη μέρα τα ίδια γράφετε. Ο ένας έχει έρωτα με τον χειρότερο προπονητή και ο άλλος μισεί τον καλύτερο παίκτη. Πώς γκενεν ατό; :?:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ομάδα που πήρε 2 double δηλαδή έπρεπε να ξελωθεί ολόκληρη... μάλιστα.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Dimg4 έγραψε:
pagotatzis έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να πουληθεί Φορ και τα παρθεί άλλος ένας συν του Τσέχου ! ;
Σβι πωληση μυριζομαι...
Αυτό θα είναι έγκλημα..λένε ότι ο δεν φτάνει η μπάλα μπροστά για αυτό ο τσολακ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει κ να σκοράρει. Κ ερωτώ: ο σβι με τις ίδιες συνθήκες δεν αγωνίζεται;
Ποιος τσολακ; ;
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

zoomgr έγραψε:ομάδα που πήρε 2 double δηλαδή έπρεπε να ξελωθεί ολόκληρη... μάλιστα.
Συναισθηματικά όχι, ρεαλιστικά ΝΑΙ, γιατί ούτως ή αλλως νατμπλουχα ομάδα μετά την αποχώρηση Λουτσέσκου δεν υπήρξε.
Αποχώρηση Ολιβέιρα, Σάκχωφ, Κάνιας, Πρίγιοβιτς
Τραυματίες Βιερίνια, Μαουρίτσιο, Ζαμπά(+Μίσιτς, +Αουγκούστο)
Ανύπαρκτοι Μπίσεσβαρ, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

gika έγραψε:
DamoN έγραψε:Μακάρι να έρθει και ένας ποιοτικός παίχτης στο κέντρο ακόμα μέχρι Δευτέρα και πάμε να τους γ___ ε όλους... και τα αφεντικά και τις υπηρέτριες και τα τιγράκια...

4.2.3.1
1.Zivkovic
2.Vieirinha
4.Ingason
5.Michailidis
3.Giannoulis
8.Kadduri
8.Schwab
10.Krovinovic
7.Zivkovic
11.Tzolis
9.Krmencik

Δεν είναι ρόστερ για να σηκώσεις την λίγδα αυτό;
Πρώτον στο ρόστερ που περιγράφεις έχεις δύο παίκτες που δεν τους έχουμε δει, ο ένας φορ με 3 γκολ σε 13 παιχνίδια φέτος στο Βέλγικο πρωτάθλημα, κι ο άλλος δανεικός που δεν έπιασε στη Γουεστ Μπρομ και ψάχνει ομάδα για να σπάσει το δανεισμό του μέσα στη χρονιά. Μπορεί σε εμάς να βγάλουν μάτια, αλλά το αν είναι παίκτες για 11άδα θα φανεί με τον καιρό (αν τελικά έρθουν).

Πέραν τούτου, θα σου περιγράψω μια εντεκάδα ικανή να σηκώσει νταμπλ και θα μου πεις εσύ πως συγκρίνονται αυτοί που γράφεις με αυτούς που θα σου πω.

1. Πασχαλάκης
2. Μάτος
4. Βαρέλα
5. Κρέσπο
3. Βιειρίνια
8. Μαουρίσιο
8. Ολιβέιρα
10. Πέλκας
7. Ζαμπά
11. Καντουρί
9. Πρίγιοβιτς

Αν θεωρείς ότι η εντεκάδα που έγραψες στέκεται στο ίδιο επίπεδο με αυτήν που σου έγραψα, τότε πάμε για το νταμπλ.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι και ο ανταγωνισμός φέτος είναι καλύτερος από τότε, οπότε το πράγμα αλλάζει λίγο, αλλά εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος αν είχαμε μια ομάδα το ίδιο καλή με τότε.

Δυστυχώς στα δικά μου μάτια, μόνο ο Α. Ζίφκοβιτς θα έπαιζε σε εκείνη την εντεκάδα αντί του Ζαμπά.[/quote]

Πρώτον δεν συγκρίνω ενδεκάδες τότε με τώρα συγκρίνω την ενδεκάδα τώρα μαζί με τις αλλαγές με την ενδεκάδα του Ολυμπιακού τώρα....
Δεύτερον εγώ Δεν έχω δει τους παίχτες εσυ όμως έβαλες παίχτες στην ίδια ενδεκάδα που δεν θυμάμαι να έπαιξαν μαζί....
Ήρθε ο ΟΛΙΒΕΙΡΑ τον χειμώνα ποσά ματς έπαιξε μαζί με πριγιο... όταν ήρθε ο ολιβειρα ο Μαουρισιο δεν είχε πάθει χιαστό;;; Ποσά ματς πρόλαβαν να παίξουν μαζί.... καλύτερη η ομαδα του νταμπλ ειδικά στην άμυνα... στα εξτρεμ ανώτεροι είμαστε τώρα (zivko,τζολης>Ζαμπα,Καντουρι(σε λαθος θέση)όσο για το κέντρο προσωπικά πιστεύω ότι το ταλέντο σβαμπ Καντουρι δεν το είχες με κανιας ή Σακοφ και μαου... Υ.Γ ποιος πελκας; Αν είναι χειρότερος ο κροβινοβιτς ας μην έρθει.... ξέχασες στην ενδεκάδα του Νταμπλ τον καλύτερο σου παιχτη τότε μπισεσβαρ...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το μόνο καλό που έχει ο σταφυλλιδης είναι ότι μπαίνει στους γηγενείς στη λίστα της ουεφα, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχουμε, ειδικά αν φύγει κι ο Γιαννούλης.

Αλλιώς μακριά από εμάς οι κουτσολιακοι, που ακόμη περιμένω ένα συμφέρον ντιλ να πω οκ τα έβγαλε τα λεφτά του 10 χρόνια δάγκωμα.

Ίσως πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε μεταγραφές από νωρίς και 17χρονους από Βαλκάνια και Ευρώπη γενικά για να μπορούν να δηλωθούν αργότερα στη λίστα Β της ουεφα.

Από εκεί και πέρα για να ελπίζουμε έστω σε πρωτάθλημα χρειαζόμαστε 4 νίκες με τα σιχαματα , 2 στο πρωτάθλημα και 2 στα πλευοφ, δηλαδη 12 βαθμούς από πάνω, και πάλι παίζεται οριακά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παίδες για τις μεταγραφές να μιλάμε κυρίως.

Το ότι Δευτέρα, απ ότι φαίνεται έρχεται επιθετικός συν ουαρντα συν Λάμπρου εινια πολύ θετικό!!

Αν κλείσει και το χαφ μέσα στη βδομάδα θα είμαστε πολύ καλά!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έχω την αίσθηση πως θα έρθει και δεξί μπακ..
aeloto

Δημοσίευση από aeloto »

ταπεινη μου αποψη περι μεταγραφων
η ομαδα χρειαζεται 2 με 3 μεταγραφες (εναν στραικερ εναν μεσο και ισως δεξι μπακ)
η μια εγινε απ οτι φαινεται, οπως και 2 εσωτερικες προσθηκες.
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω με τους περισσοτερους στο φορουμ ειναι, πως θελετε να βγαλουμε παιχτες αν αρχιζουμε και κανουμε μεταγραφες αβερτα κουβερτα.
συν το οτι εκφερουμε γνωμη για τον οποιοδηποτε απο βιντεακια στο youtube.
εχουμε με διαφορα τις καλυτερες ακαδημιες στην ελλαδα ,οι οποιες ειναι ικανες να μας στελεχωσουν με τουλαχιστον 6 παιχτες στον κορμο και να διεκδηκεις πρωταθλημα(κατι φοβερο).
και σαν παραδειγμα εδω στην ροδο βγαινουν κατα καιρους ταλεντα (ποδοσφαιρικα) την προηγυμενη 4ετια ξεπεταχτηκαν (τυχαιο γεγονος) 2 πολυ μεγαλα ταλεντα και τα 2 τα πηραμε εμεις, σε ακαδημιες του πανιωνου ηταν το ενα, (το ενα παιδι ειναι ακομα εκει κ15 το αλλο γυρισε γτ εχει τρομερο ανταγωνισμο στις μικρες ηλικιες στον ΠΑΟΚ).
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Parolos έγραψε:Το μόνο καλό που έχει ο σταφυλλιδης είναι ότι μπαίνει στους γηγενείς στη λίστα της ουεφα, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχουμε, ειδικά αν φύγει κι ο Γιαννούλης.

Αλλιώς μακριά από εμάς οι κουτσολιακοι, που ακόμη περιμένω ένα συμφέρον ντιλ να πω οκ τα έβγαλε τα λεφτά του 10 χρόνια δάγκωμα.

Ίσως πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε μεταγραφές από νωρίς και 17χρονους από Βαλκάνια και Ευρώπη γενικά για να μπορούν να δηλωθούν αργότερα στη λίστα Β της ουεφα.

Από εκεί και πέρα για να ελπίζουμε έστω σε πρωτάθλημα χρειαζόμαστε 4 νίκες με τα σιχαματα , 2 στο πρωτάθλημα και 2 στα πλευοφ, δηλαδη 12 βαθμούς από πάνω, και πάλι παίζεται οριακά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες με γαύρο είμαστε στον πόντο από εκεί και πάνω έχουμε πλεονέκτημα ,γκέλες με άλλους θα υπάρξουν και από τους δυο......έστω λίγες, δεν είναι απαραίτητες 4 νίκες και μόνο, 3-1 νίκη ισοπαλία πάλι έχουμε το πάνω χέρι με 2-2 είναι ντέρμπι......
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

zoomgr έγραψε:ομάδα που πήρε 2 double δηλαδή έπρεπε να ξελωθεί ολόκληρη... μάλιστα.
Την ξηλωσε ετσι κι αλλιως ο Πικασο..αλλα ρεαλιστικα ναι πρεπει..εχουμε γινει τα ΚΑΠΗ του ποδοσφαιρου..συναισθηματισμοι δεν πρεπει να υπαρχουν,οι παιχτες δεν ειναι φτωχοπαιδα.Εδωσες,τα πηρες χοντρα,ευχαριστουμε κι αντιο..ετσι κανουν ολα τα σοβαρα κλαμπ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ποιοι είναι το καπη ρε φίλε;;

Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Euno έγραψε:Δεν εχει σημασια ποιον υποστηριζουν.
Και ο φερειρα δεν εκανε για τον ΠΑΟΚ και ο ελκαντουρι ειναι μια του υψους και μια του βαθους.. Γιαυτο και δεν μου αρεσε ποτε σαν παικτης. Επαιζε 5 παιχνιδια καλα και στα υπολοιπα αφαντος. Επισης αυτος και ο σβαμπ ειναι πολυ αργοι...στο συγχρονο ποδοσφαιρο θελεις ταχυτητα.
Αυτοι οι δυο για παγκο καλοι ειναι. Για μετα το 60.
Βασικοι πρεπει να ειναι ο augusto, τσιγγαρας και ο καινουργιος που παιρνουμε τωρα. Οποιος θεωρει πως με σβαμπ και ελκαντουρι παιρνεις πρωταθλημα και προχωρας ευρωπη κανει μεγαλο λαθος.
Τα παραπανω ισχυουν και για τους βαρελα κρεσπο...Δηλαδη τελειωμενοι και για παγκο.
Ασε που και πολυ εκατσαν.. Αλλα ως γνωστον ο ΠΑΟΚ δινει συμβολαια σε ολους τους τελειωμενους λες και τους λυπαται.... Θελει πολυ να μεινουν...
Αυτα που λεω ειναι η αληθεια και οποιος δεν τα βλεπει απλα δεν ξερει και δεν βλεπει ποδοαφαιρο.
Ελκαντουρι βαρελα κρεσπο πρεπει σιγα σιγα να τελειωνουμε με αυτους. Οπως και για τον ζαμπα και μπισεσβαρ.
Βιερινια εναν χρονο ακομη και μετα σε ποστο.
Η ομαδα του νταμπλ εχει μεγαλωσει και ειναι καιρος να φυγουν. Καθονται στα μεγαλα συμβολαια που τους εδωσε ο ΠΑΟΚ και δεν προσφερουν απολυτως τιποτα.. Και εχουμε τον γιανουλη με τον ζιβκο να τρεχουν σαν τρελοι και τα συμβολαια τους να ειναι μεχρι 500Κ.
Μα αρεσει που καποιους τους εχουν ανανεωσει κιολας η πανε να τους ανανεωσουν.
Οτι ναναι...
Πολυ σωστα τα λες φιλε..Συμφωνω απολυτα..αυτοι οι συναισθηματισμοι αν δεν υπηρχαν διαχρονικα θα ειχαμε και κανα δυο κουπες παραπανω..φερναμε πισω τον καθε ξεζουμισμενο (βλεπε Σαλπι κ σια) γιατι ηταν παοκτσακι..ενας Βιερινια μας βγηκε μονο..Η πιο σωστη διαχειρηση τελειωμενου παιχτη ηταν του Γκαρσια με τα σημερινα αποτελεσματα..ετσι λειτουργουν οι ομαδες που θελουν να λεγονται μεγαλες..ανανεωσειες τυπου Βαρελα,Μπισε,Πασχα και τωρα Κρεσπο,Καντουρι μονο πισω μπορουν να σε πανε..αποδεικνυεται εξαλλου απο την εικονα που εχουν
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

sourmenetes έγραψε:Ποιοι είναι το καπη ρε φίλε;;

Βαρελα-Μπισεσβαρ για τωρα και πολλοι αλλοι παλαιοτερα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”