ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Norte

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Norte »

joshua έγραψε:Aυτη ειναι η αποψη μου,επιτρεπεται να την εχω? Εγω δεν τον θεωρω ενα απο τα καλυτερα μπακ στην ιστορια του ΠΑΟΚ,εχει πολυ δρομο ακομα. Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ στα 2/4 του γηπεδου ,αλλα μετριοτατος αμυντικα και με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα επιθετικα,καθως απειλει μονο με σεντρα-πασα.Επιπλεον εγω δεν τον θεωρω πνευματικα δυνατο και οι τελευταιες του εμφανισεις προβληματιζουν σε αυτον τον τομεα,οχι τον αθλητικο και θεωρω πως αν δεν αποχωρησει τα προβληματα σε αυτον τον τομεα θα μονιμοποιηθουν καθως το παιδι εχει συγκεκριμενες προσδοκιες στις οποιες ειμαι συμμαχος του.Εχει δει συμπαικτες του να πλουτιζουν με μηδενικη προσφορα και αυτος εχει απο τα πιο χαμηλα συμβολαια και λογω εποχης δεν θα φτασει ποτε αυτα που θα μπορουσε οσο παραμενει στην ομαδα.
καλα συγνωμη ημουν λιγο αποτομος :D
τι ακριβως εννοεις οταν λες πως οι τελευταιες του εμφανισεις σε προβληματιζουν πνευματικα?
εγω πιστευω πως το θεμα ειναι καθαρα αγωνιστικο...
παικτες οπως ο γιαννουλης δεν προκειται ποτε να αλλαξουν τροπο παιχνιδιου, ειναι απο την φυση τους απολυτα επιθετικοι με αποτελεσμα να εχουν σημαντικες αδυναμιες αμυντικα...
ο ντειβις για παραδειγμα στην μπαγερν ξεκινησε αριστερο εξτρεμ και τωρα ειναι το καλυτερο αριστερο μπακ στον κοσμο παρολο που συνεχιζει να εχει τεραστια αμυντικα προβληματα(δεν συγκρινω τους παικτες αλλα την πορεια τους)
αυτο που θελω να πω ειναι πως το κλειδι για παικτες οπως ο γιαννουλης ειναι να καταφερεις να κερδιζεις απο αυτους τοσα πολλα επιθετικα που να ''αντεχεις'' τα αμυντικα τους προβληματα...
δυστηχως η πορεια της ομαδας μετα την φυγη λουτσεσκου αγωνιστικα εχει παρει την κατηφορα και αυτο σιγουρα δεν ευννοησε τον γιαννουλη αφου οταν παιζεις σε μια πραγματικα καλη ομαδα ανεβαινει και η αξια σου και αυτο φανηκε με τον τσιμικα που για μενα ειναι στο ιδιο επιπεδο ομως αυτος λογο της πορειας του γαυρου πηγε στην λιβερπουλ ενω ο αλλος ειναι ακομα εδω...
για μενα το καλυτερο ταιμινγκ να αποχωρησει ειναι το καλοκαιρι αφου θα μας εχει βοηθησει στην προσπαθεια για το πρωταθλημα και ο περειρα θα εχει ειδη ενα χρονο στην ομαδα που θα μπορει να κρινει καλυτερα αν το καλοκαιρι θα χρειαστει βασικο αριστερο μπακ
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

και γω δεν θα ήθελα Σταφυλίδη στην ομάδα..
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

και γω δεν θα ήθελα Σταφυλίδη στην ομάδα..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απο τραυματισμους και ευπαθεια πως τα παει ο Σταφ?
Γιατι αν ειναι να παιζει 1 και να ναι εξω 4 δεν λεει...
Ενα απο τα πολλα καλα του Γιαννουλη ειναι και η ανθεκτικοτητα του!
Βιονικος ο ατιμος!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Σταφυλιδης ειναι πραγματικα γκαντεμης γιατι εχει χτυπηθει απο ενα σκασμο τραυματισμους ,οχι ομως ιδιαιτερα απο αυτους που θεωρουνται σημαντικοι για το μελλον ενος ποδοσφαιριστη αλλα οτιδηποτε αλλο.Απο σπασιμο χεριου,χτυπημα στον ωμο και οτι αλλο θες.Δεν εχει σχεση η περιπτωση του με αυτη του Παπαδοπουλου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τοτε ισως αποτελει μια καλη λυση καθως πιανει κ θεση γηγενη...

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

tsaousila έγραψε:μια πληροφορια λεει οτι ο Ρεμπε τελειωνει ... το παραβλεπουμε αυτο και παμε παρακατω.
Ο γιαννουλης δεν θα λειψει πολυ αν ερθει καποιος αλλος καλος η καλουτσικος , δεν κανουν τα αριστερα μπακ τη διαφορα και γενικα τα μπακ. Στο σχολειο οποιον δεν ηξερε μπαλλα του λεγαμε κατσε πισω δεξια!! κλπ
Ο κροατης εχει παιξει ρε παιδια σε ομαδαρα με συμμετοχες !! μια χαρα παικταρας θα ειναι!! δηλ απο που να ψωνισουμε απ τη Λιβερπουλ??? Ο τσεχος ειναι επιλογη του σκαουτινγκ , δεν προλαβαινει ο Γκαρσια να τσεκαρει παικτες τωρα να ψωνισει στο σακι οτι του πουνε φιλοι του , θεωρητικα ειναι επιλογη του κατοπιν ερευνας που εχει γινει απο καιρο . Και τελειωνοντας δεν μου γεμιζει το ματι ο Ρεμπε ισως επειδη ειναι Γερμανος! οκ δεν ειναι επιχειρημα αυτο αλλα στην αγγλια μουφα η φαση με Χαντερσφιλντ κλαινε τα λεφτα τους ακομα για μυρια που πεταξαν!! Προτιμω εναν ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ , μου φαινονταν πολυ συγκροτημενος τυπος !!!
Ο τσολακ θα μεινει και θα παιζει και με 2 φορ 4-4-2 ο ψηλος παιζει και περιφερειακος επιθετικος!τρεχει ο μαγκας ακουσα .
ο κολκας είσαι ? αυτός του έχει μεγάλη συμπάθεια ,όπως μεγάλη συμπάθεια είχε σε όποιον ξένο τεχνικό διευθηντη ήρθε.......μόνο τον Βρυζα πολέμησε αλύπητα ....... :lol: :lol: :lol: :lol:
kos

Δημοσίευση από kos »

Εγώ λέω να βάλουμε και διαφήμιση στο πίσω μέρος της φανέλας. ROGON.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

joshua έγραψε:Ο Σταφυλιδης ειναι πραγματικα γκαντεμης γιατι εχει χτυπηθει απο ενα σκασμο τραυματισμους ,οχι ομως ιδιαιτερα απο αυτους που θεωρουνται σημαντικοι για το μελλον ενος ποδοσφαιριστη αλλα οτιδηποτε αλλο.Απο σπασιμο χεριου,χτυπημα στον ωμο και οτι αλλο θες.Δεν εχει σχεση η περιπτωση του με αυτη του Παπαδοπουλου.
Έτσι είναι.
Σε μας έσπασε το χέρι του, στο νησί τα παΐδια του και στην Εθνική έβγαλε τον ώμο του. Οι λοιποί τραυματισμοί τίποτα το σημαντικό. Και η ποδοσφαιρική ηλικία του είναι εξαιρετική για να επανέλθει και μοιάζει να το θέλει
han-tyumi

Δημοσίευση από han-tyumi »

renegade έγραψε:Οποίος έχει όρεξη να δει τον Τσέχο,να ένα καλό ντερμπακι.

https://www.fcviktoria.cz/eng/zapas.asp?id=4473#zaznam
Thanks φίλε,θα τον τσεκάρω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κάθεστε και γράφετε ολόκληρα σεντόνια, ο Γιαννούλης είναι ξεκάθαρα πεσμένος και με χαμηλή συγκέντρωση στους αγώνες σε σχέση με αυτό που μας έχει συνηθίσει.
Αν φταίει ο covid ή ότι το μυαλό του είναι στην μεταγραφή δεν το ξέρω.
Είπα ότι δύσκολα θα φύγει τώρα γιατί η απόδοση του δεν είναι καλή,ας ανεβάσει λοιπόν και ας πάει στο καλό το καλοκαίρι,φεύγοντας γιατί όχι με ένα ακόμα πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

Gospi έγραψε:Απο τραυματισμους και ευπαθεια πως τα παει ο Σταφ?
Γιατι αν ειναι να παιζει 1 και να ναι εξω 4 δεν λεει...
Ενα απο τα πολλα καλα του Γιαννουλη ειναι και η ανθεκτικοτητα του!
Βιονικος ο ατιμος!

1,741 λεπτα τα τελευταια 3,5 χρονια...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για Σταφυλιδη για να μην παρεξηγηθώ,δεν είπα ότι δεν τον θέλω στην ομάδα,απλά ότι όλοι οι δημοσιογράφοι τον θυμούνται στις μεταγραφικές περιόδους για προφανείς λόγους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Noμιζω οτι οι συνθηκες ομως αυτη τη φορα ειναι πιο ταιριαστες απο ποτε.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Έτσι ακριβώς. Η λογική λέει ότι αυτός θα είναι ο αντί-Γιαννουλης και το ενισχύει το άνοιγμα που έκανε δημόσια πρίν λίγο καιρό μέσα από το όπεν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”