ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Magpies4 »

Επίσης ο Κροβίνοβιτς τους τελευταίους 3 μήνες έχει ξεκινήσει 5 φορές βασικός στην Πρήμιερ. ΟΚ η Albion δεν πάει καλά και κάποιοι παίκτες θα πληρώσουν το μάρμαρο, δεν φαίνεται όμως καθόλου εύκολο να πείς σε έναν παίκτη να αφήσει την Πρήμιερ για την λίγδα. Εκτός άν του είπαν ξεκάθαρα (ο Αλαρνταις) ότι δεν υπολογίζεται και ο ίδιος πρέπει να πάει κάπου αλλού να παίξει για 6 μήνες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

hawklord έγραψε:Κι εγω συμφωνω και εχω γραψει οτι ο Σβι ειναι μια καλη δευτερη επιλογη. Και πραγματι ο τσεχος φαινεται καλος στα βιντεακια. ΑΛΛΑ, και ο Τσολακ ηρθε με αερα γκολτζη στη χωρα του και με εξισου καλα βιντεακια και δεν φαινεται να πιανει. Και θεμα χρονου να ειναι το να πιασει σαν τον ελαραμπι του κωλογαβρου δεν θα τα παστελωνει. Και λεω, ΑΝ και ο τσεχος αποδειχτει φουσκα (γιατι στο βελγιο δεν πολυπαιζουν ταμπουρι οπως εδω) τι θα κανουμε αν πουλησουμε και τον Σβι;
Αν αποδειχθει και ο Τσεχος φουσκα θα αλλαξουμε Τ. Δ.
Δηλαδη οι ομαδες που πουλανε τον βασικο τους φορ και φερνουν αντικαταστατη μετα τι κάνουν?
Δεν γινεται εμεις να κραταμε 3 και 4 παιχτες σε μια θεση επειδη δεν ειμαστε σιγουροι αν θα πιασουν οι καινουριοι...
Καλως ή κακως ο Ρεμπε θα κριθει και απο αυτη την μεταγραφικη.
Σε καθε περιπτωση το θεωρω απιθανο να μην πιασει ο Τσεχος. και στην περιπτωση π δεν πιασει τοτε θα παμε σε σχημα Ουαρντα Ζιφκο Τζολης αλα Λιβερπουλ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Kostas87 έγραψε:
vs40 έγραψε:hawklord:
Τίποτα, απλά επιμένεις και δίνεις τη βανέλα βασικού. Έχεις 2 καλούς ποδοσφαιριστές (Τσόλακ - εθνική Κροατίας) και Κρμέντσικ. Τους δίνεις ματς. Πχ ο Νέσιντ έφυγε και μετά έκανε 2 καλές σεζόν. Θέλει να επιμείνεις στον ποδοσφαιριστή. Το πρόβλημα είναι όταν ο παίκτης δεν ανταποκρίνεται ούτε αμυντικά και έχει σώμα σαν παιδάκι. Ο Τσόλακ πλέον μια χαρά στέκεται αμυντικά, έχει όγκο και ο Τσέχος ακόμη περισσότερη (ακόμη και αν δεν του βγουν τα γκολ). Έπειτα, εσωτερικά στη θέση φορ μπορούν και οι Τζόλης, Κούτσιας, Ζίβκοβιτς. Εγώ επιμένω ότι από το να πουληθεί ο Γιαννούλης, που είναι τρεχαλατζής, και δεν έχουμε πολλούς τέτοιους, ας πουλήσουν Εσίτι και Σφιντέρσκι.

Η ομάδα έχει πληρώσει, ειδικά στην Ευρώπη, πολύ ακριβά που δεν κράτησε τα πνευμόνια της, και επένδυσε στα ΚΑΠΗ. Μιλάω για Τσίμιροτ, Μακ, Γκάρυ, Άκπομπ. Αν πουλήσουν έναν από τους Γιαννούλη/Τζόλη, εγώ σταματάω να ασχολούμαι, σταματάω και τη συνδρομή στο ΠΑΟΚ τβ. Φτάνει πια με τις βλακείες μας. Έχει εξαντληθεί η υπομονή μου. Ας κοιτάξουν ΤΩΡΑ να ανανεώσουν Γιαννούλη και να μην κλαίγονται πάλι το καλοκαίρι ότι είναι αργά.

Κάθε μεταγραφική περίοδο (2016-2021) τρέμει το φυλοκάρδι μου, αντί να έχω χαρά ότι θα πάρουμε κάποιον. Πιο πολύ φοβάμαι ποιον θα χάσουμε, σε μια περίοδο που το χρήμα ρέει άφθονο στον ΠΑΟΚ :o

Υγ: Εννοείται ιδανικό θα ήταν να πουληθεί ο Τσόλακ, αντί του Σφιντέρσκι, και ας πάρουμε 1εκ, αλλά που να βρεις κορόιδο.
Δυστυχώς φίλε μου ο Γιαννούλης αργά η γρήγορα (Ιανουάριο η Ιούλιο) θα πουληθεί. Το θέμα είναι ότι δεν ανανέωσε όταν έπρεπε και οτι είμαστε έρμαιο των επιθυμιών των παικτών. Ναι φυσικά πρέπει και αυτοί να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, αλλά πρέπει και το κλαμπ που επένδυσε και τους ανέδειξε να αποζημιώθει.
Ας δώσουν το εκατομύριο μισθό στον Γιαννούλη μισθό. Γιατί να παίρνουν μόνο οι ξένοι και τα μπαρμπάδια; Επιτέλους να πάρουν τα λεφτά αυτοί που τρέχουν και ματώνουν. Να του κάνουν 4,5 έτη συμβόλαιο (μίνιμουμ 3,5 με ρήτρα 15+εκ) και ας κάτσει στον ΠΑΟΚ άλλα 2 χρόνια να προσφέρει και μετά ας πουληθεί στην κατάλληλη τιμή. Αν τυχόν πέσει η τιμή του σε αυτά τα 2 χρόνια δε με νοιάζει. Ας δώσει στον ΠΑΟΚ αγωνιστικά 2 ακόμη χρόνια, και μετά ας φύγει με 4εκ αντί για 7 σήμερα ή να κάτσει ακόμη περισσότερα χρόνια. Η ομάδα χρειάζεται ένα κορμό σταθερό και για τα επόμενα χρόνια, όπως είχαμε και φέραμε επιτυχίες την 3ετία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 02 Ιαν 2021, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ένα στημένο σε κάθε παιχνίδι να αξιοποιεί ο Τσέχος, άντε σε δύο, μιά χαρά θα είναι.

Κερδίζουμε τόσα στημένα, κόρνερ φάουλ, ειδικά με μικρούς γύρω από την περιοχή και δέν τα αξιοποιούμε (εξάιρεση με Τρίπολη). Κοιτάξτε τι κάνει ο Αργεντίνος της Τρίπολης ο οποίος έχει καθαρίσει μόνο με το κεφάλι τόσα παιχνίδια. Νομίζω ο Τσέχος τουλαχιστον σε αυτόν τον τομέα μπορεί να αξιοποιηθεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

xrisitsapa έγραψε:Άρα δεν εξετάζεται
+1
Ο εκλεκτός χαφ πρέπει να είναι προ των πυλών. Εκτός αν πάρουμε και δεύτερο χαφ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Κροατης μάλλον είναι απλά από ότι είπε το inpaok οι εξελίξεις θα έρθουν την Δευτέρα που θα συναντηθεί με Ρεμπε.

Μάλλον για την ΠΑΕ τα σκ είναι αργία :p
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Oσα και να εχουμε σουρει στον Εσιτι,αν αποχωρησει δεν γινεται να μην αποκτησουμε και δευτερο χαφ,ειδικα αν συνεχιστουν οι μετριες εμφανισεις Αγκουστο και Τσιγγαρα.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Magpies4 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Η metrosport λέει ότι εξετάζεται και ο wilshere για τα χαφ.
Πολλή εξέταση πέφτει. Η προεργασία έχει ήδη γίνει, τον παίκτη ή πάς και τον παίρνεις ή πάς για άλλον. Νομίζω τον Κροάτη κυνηγάμε, ο οποίος είναι δύσκολη περίπτωση.
Μισό λεπτό ρε φίλε.
Δύσκολη περίπτωση είναι ένας τέτοιος λόγου χάρη
[youtube]gAy8T2qde0U [/youtube]

Όχι ένας τύπου Κουτσιανικούλη παίκτης από τα αζήτητα της Μπενφίκα που φλοπάρει σε ομάδες Γουέστ Μπρομ ούτε ασφαλώς κάποιος εγγλέζος πολυτραυματίας ως εναλλακτική του.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εντάξει obdulio, κούρασες..
Ειναι τουλάχιστον καλύτερος του Τζιόλη;;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Θεωρώ ότι αποκλείεται να έρθει δεύτερο χαφ, φύγει δεν φύγει ο Εσίτι που είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες μαζί με Βαρέλα και Μπίσεσβαρ.

Ας έρθει ΕΝΑ χαφ και να είναι καλό και να ανταποκρίνεται πραγματικά, σε αυτό που θέλει ο Παυλάρας για τη θέση.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Παίδες, κοιτάξτε οι παίκτες να δένουν με την ομάδα και τον προπονητή και όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε... Λέμε λέμε για τον Τσολακ. Ο Τσολακ ήρθε τέλη Σεπτεμβρίου επί Αμπελ όταν όλοι σκουζαν ότι δεν έχουμε βαρύ σέντερ φορ μιας επαφής.Τοτε παίζαμε με τρεις πίσω και τους δύο ακραίους οπότε ήταν απαραίτητος παίκτης με τα στοιχεία του Τσολακ.Τελη Οκτωβρίου ήρθε ο Πάμπλο, αλλάζει το σύστημα οπότε θέλουμε φορ με άλλα χαρακτηριστικά. Είναι άχρηστος ο Τσολακ; Είναι άχρηστος ο ΤΔ; Δεν είδαμε Τσολακ με 3 5 2 οπότε μην μιλάμε...
Λέμε λέμε για Εσιτι ...Το παιδί ήρθε όταν έφυγαν κανιας σακχοφ για να καλύψει το κενό τους. Ήρθε ο Άμπελ αλλάζει σύστημα, ο παίκτης δεν ταιριάζει. Ακόμα και όταν παίζαμε 4 2 3 1 επί Αμπελ ο Εσιτι δεν προλαβε να παίξει με Μάου και Ολιβέιρα για να δείξει αν μπορούσε να καλύψει το κενό του κανιας... Τέλος επί Πάμπλο δεν θυμάμαι σε πόσα ματς έχει παίξει με Σβαμπ και Καντουρι για να δέσει με αυτούς.. Ακόμα θυμάμαι τον Πάμπλο να γκρινιάζει όταν το έβαζαν να παίζει αριστερό χαφ, οταν δεν είχε πλέον τα τρεξίματα για καθαρό αμυντικό χαφ...
Υπομονή και στήριξη..Δεν είναι όλοι άσχετοι και εμείς οι έξυπνοι...
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Αυτό με το φλοπαρει ρε Obdulio ή όπως αλλιώς λέγεσαι είναι το σύνδρομο της κολλημένης βελόνας ή θεωρείς ότι κάνει την επιχειρηματολογία σου πιο φευγατη.? Ή μήπως αυτή η εμμονή με συγκεκριμένα ονόματα ταιριάζει σε κάποιον που είναι απλά οπαδός? Στα @@@ μας πώς λέγεται ο παίκτης. Μπορεί να πεθαίνει για την ΠΑΟΚΑΡΑ και να τους γ@@μ@ει τα βουρδουλα...? Μου κάνει...άντε γιατί σε περίοδο πολέμου με σιχαματα και υπηρέτριες ξεκίνησες μια καραμέλα το λιγότερο ύποπτη...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Τέλος ο Αμανατίδης.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το γραφω εδω γιατί δεν ξερω π ειναι καλυτερα να το γραψω...
Αποχωρησε ο Αμανατιδης απο τον ΠΑΟΚ λεει.
Δεν ξερω τι δουλειά εκανε και δεν με νοιαζει.
Κριθηκε το καλοκαιρι οτι η ομαδα πρεπει να εχει διευρυμενο προπονητικο τιμ και ειπωθηκε οτι θελουμε να δημιουργησουμε σταθερο κορμο προπονητων και τωρα ξαφνικα φευγει γιατι λεει δεν εδεσε με τον Γκαρσια...
Αυτο δεν το αντιλαμβανομαι. Η φιλοσοφια του να δημιουργησεις σταθερο κορμο σημαινει ακριβως το αντιθετο. Εχω ενα τιμ π ανεχεται και αποδεχεται ο εκάστοτε προπονητης και οχι το αλλαζει ο εκαστοτε προπονητης...
Τεσπα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george188

Δημοσίευση από george188 »

Το καλοκαίρι λέγαμε για σταθερό τιμ, αυτό μ άρεσε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”