ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από bersekeros »

Salvador Allende έγραψε: Το πιο σωστό απ' όλα είναι ότι έρχεται δανεικός. Αν δεν παίξει δεν καήκαμε για το μέλλον κι αν παίξει τα σκάμε. Η ρήτρα δε νομίζω ότι θα είναι θέμα γιατί αν αποδείξει ότι το αξίζει (π.χ. αν σκοράρει πάνω από 10 γκολ) τότε ο Ιβάν θα τα σκάσει όπως έχει κάνει τόσες φορές.
Σωστός φίλε. 300K είναι super deal.

Όλοι σίγουρα θα θέλαμε Facundo Ferreira ή Πρίγιοβιτς, αλλά κι αυτός χειρότερος από τον Τσόλακ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι...οπότε μιλάμε για μια αναβάθμιση.

Ας πάρουμε έναν πολύ καλό χαφ γρήγορα που να ανταποκρίνεται στα "θέλω" του προπονητή.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Ευτυχως που εχουμε κανονικο προπονητη στον παγκο και οχι τον «απατεωνα» μυρωδια πορτογαλο να τον καταστρεψει και αυτον οπως τοσους και τοσους αλλους παικτες.
όπως πχ τον Γιανούλη, τον Μιχαηλίδη, τον Μιχάι, τον Μίσιτς, τον Αουγκούστο, τον Τζόλη, τον Ζιβκοβιτς???
Ισως τον Τσόλακ που τελευταίως απογειώθηκε.
Καλα μπηχτη για αλλον ητανε αλλα μην τρελαινεσαι. Μυρωδιας ηταν ρε φιλε παρτο αποφαση. Οτι χειροτερο περασε προπονητικα απο τον ΠΑΟΚ στα χρον9α που θυμαμαι. Και ειναι πολλα αυτα.
Τωρα αν πραγματικα πιστευεις οτι εκανε καλο,σε ολους αυτους τους παικτες που γραφεις τοτε μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει ολη την πορεια της ομαδας με αυτον προπονητη.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Obdulio έγραψε:[youtube]jPnS4IY2TNc[/youtube]
Απ οτι βλεπω,με τα Ολλανδικα δεν το εχεις,στο βιντεο που παραθετεις δεν κατακρινουν τον παιχτη,τους φαινονται παραξενες καποιες ενεργειες του και το συζητανε,ετσι απλα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

makispaspartou έγραψε:Ρε Σούρμε καλώς ή κακώς το ευρύ κοινό αντλεί πληροφόρηση από τους δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ της ομάδας. Προφανώς και κανείς από αυτούς δεν έχει αποδειχθεί φερέγγυος σε βάθος χρόνου αλλά πώς αλλιώς να κρίνουμε όταν δεν διαθέτουμε όλοι inside ιnfo? Εγώ προσωπικά σε κάθε μεταγραφή που κάνει η ομάδα ελπίζω να είναι πάντα ο πρώτος στόχος που έθεσαν προπονητής και τεχνικός διευθυντής. Και ας μη βγει..
Μα βλέπεις ότι οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας. Ζούνε σε άλλο σύμπαν.

Σου φέρνω παράδειγμα τον πριγιο που το διέψευδε η παε και βγάλανε τίτλο "μένει ελεύθερος και έρχεται".

Τι να συζητάμε;;

Οι άνθρωποι είναι σε άλλη διάσταση..

Βγήκανε και λέγανε μια πρόταση ο ρεμπε μια ο Γκαρσία και μια ο Σαββίδης.

Την ώρα που σενάρια διέψευδε η παε και αυτοί τα έβλεπαν υπαρκτα. Θα τους πάρω στα σοβαρά αυτούς;;

Προφανως δεν υπάρχει μια περίπτωση που τσεκάρουν. Απλά κοιτάνε ποιος κάνεις, οικονομικα και τώρα κοιτάνε να έρθει και άμεσα.

Που να ξέρεις ποιανού πρόταση είναι;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Obdulio έγραψε:[youtube]jPnS4IY2TNc[/youtube]
Απ οτι βλεπω,με τα Ολλανδικα δεν το εχεις,στο βιντεο που παραθετεις δεν κατακρινουν τον παιχτη,τους φαινονται παραξενες καποιες ενεργειες του και το συζητανε,ετσι απλα
χαχαχαχαχαχ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί για τον παίχτη,τώρα μπήκα.
Ο τύπος είναι κανόνι για το πρωτάθλημα μας και το καλοκαίρι θα παρακαλάμε να μείνει.
Να πω την αλήθεια,δεν περίμενα τόσο καλή περίπτωση στα φορ,γιατί έχουμε και Σφιντερσκι και Τσολακ,πίστευα κανέναν παροπλισμένο με καλό όνομα.
Στα χαφ περίμενα και περιμένω πολύ καλή περίπτωση παίχτη γιατί έχουμε τον κανένα.
Άντε να δούμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Στην ομάδα φαίνεται να έγινε σωστή προετοιμασία και φερνοντας ουαρντα Λάμπρου, γεμίσαμε σε θέσεις που δεν είχαμε καν παίκτη και θα πάρουμε και στοιχεία από ουαρντα, και φέρνοντας φορ κλείνουμε μεγάλες τρύπες.

Ψάχνουμε και για χαφ είναι δεδομένο.

Αν κλείσει κι αυτό σύντομα θα είμαστε πολύ καλά!

Ας τους κρίνουμε ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ!!

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οτι κι αν γινει, δειχνει πως κατι αλλαξε και σε αυτο τον τομεα
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

obanebane έγραψε:Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί για τον παίχτη,τώρα μπήκα.
Ο τύπος είναι κανόνι για το πρωτάθλημα μας και το καλοκαίρι θα παρακαλάμε να μείνει.
Να πω την αλήθεια,δεν περίμενα τόσο καλή περίπτωση στα φορ,γιατί έχουμε και Σφιντερσκι και Τσολακ,πίστευα κανέναν παροπλισμένο με καλό όνομα.
Στα χαφ περίμενα και περιμένω πολύ καλή περίπτωση παίχτη γιατί έχουμε τον κανένα.
Άντε να δούμε.
+2938239823928329328329382389
TheCursed

Παιδια η μπριζ δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο αυτη την στιγμη με εμας οσο και να μας χαλαει ειναι επιπεδο τσαμπιονς λιγκ και μπορεσε και πηρε μπας τοστ δλδ οκ τι να κανουμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Dimg4 έγραψε:Οτι κι αν γινει, δειχνει πως κατι αλλαξε και σε αυτο τον τομεα
Θεωρώ είναι η ευθύτητα που μιλάει ο πάμπλο.

Θέλω αυτό.

Τέλος.

Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

TheCursed έγραψε:Παιδια η μπριζ δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο αυτη την στιγμη με εμας οσο και να μας χαλαει ειναι επιπεδο τσαμπιονς λιγκ και μπορεσε και πηρε μπας τοστ δλδ οκ τι να κανουμε.
Φίλε με το συμπάθειο αλλά έχω πεθάνει με το "Μπας Τοστ" :lol:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, τα πολλά λεφτά πέσαν στον Τσόλακ και με το φφπ δεν μπορείς να τα δίνεις ξανά και ξανά αν δεν μας βγεί. Ο Τσόλακ είναι πλέον περουσιακό στοιχείο που δεν μπορείς να το πετάξεις ή να το αλλάξεις έτσι απλά, πρέπει να το αξιοποιήσεις όσο μπορείς. Αυτό περιπλέκει την κατάσταση στο ρόστερ, οπότε η κίνηση με τον Τσέχο είναι ασφαλής, έγκαιρη και σύμφωνη με τις οικονομικοαγωνιστικές ανάγκες μας για μέχρι το καλοκαίρι για να αποσαφηνιστούν πολλά πράγματα στη θέση του φορ καθώς ας μην ξεχνάμε ότι αφού δεν ακούγεται για ανανέωση Σφι θα παίξει και σενάριο πωλήσης του είτε τώρα είτε υποχρεωτικά το καλοκαίρι. Οπότε η έγκαιρη άφιξη ικανού επιθετικού στη δύσκολη περίοδο Γενάρη επιτρέπει πολλές ευελιξίες στην πολυπλοκότητα της κατάστασης στη θέση του φορ, τόσο για τώρα όσο και για το καλοκαίρι όπου θα υπάρχουν πολλές εξαιρετικές περιπτώσεις που μπορείς να δουλέψεις και να προετοιμάσεις από τώρα για μέγιστο αποτέλεσμα.
TheCursed

stravostomis έγραψε:
TheCursed έγραψε:Παιδια η μπριζ δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο αυτη την στιγμη με εμας οσο και να μας χαλαει ειναι επιπεδο τσαμπιονς λιγκ και μπορεσε και πηρε μπας τοστ δλδ οκ τι να κανουμε.
Φίλε με το συμπάθειο αλλά έχω πεθάνει με το "Μπας Τοστ" :lol:
αχχαχαχααχαχααχ το γραψα λιγο οτι να ναι δν πειραζει το καταλαβατε. χαχαχα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

tzoker έγραψε:Ο σωματοτυπος που έχει προφανώς προδιαθέτει παίκτη που δεν παράγει φάσεις μόνος του σε κλειστό χώρο. Πολύ πιθανό να χτειαζομασταν τέτοιο παίκτη αλλά αυτός κοστίζει πολύ παραπάνω από όσο μπορεί να διαθέσει η ομάδα..
Αυτη την δουλεια μπορει (και μαλλον θα) την αναλαβει ο Τζολης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”