ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Banksy

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Banksy »

Υποτίθεται πρέπει να ξενερώσουμε απ αυτά τα βιντεάκια; Γιατί εγώ πιο πολύ φτιάχνομαι δλδ.
Και τώρα μια χαφάρα στα γρήγορα όπως λένε και οι συνοπαδοί και μετά βλέπουμε και για τις υπόλοιπες θέσεις
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Για να πω και για τον παίκτη. Προσωπικά τα στοιχεία του μου αρέσουν πολύ. Ελπίζω να κάνει και στον Γκαρσία γιατί στην τελική αυτός εισηγείται τα στοιχεία του παίκτη που λείπει από την ομάδα. Θα συμφωνήσω και με Τζόσουα ότι με αυτήν την προσθήκη ο Τσόλακ πλέον δε χωράει και ότι σίγουρα θα πάμε για χαφ που δεκαρίζει. Με Ζαμπά τι γίνεται? Έχει κανείς πληροφόρηση?
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Dimitris_L4 έγραψε:Καλη χρονια παίδες... Το κλειδί είναι η ρήτρα.. Αν είναι μια λογικη ρήτρα φαίνεται μια πολυ καλη περιπτωση.. Αν μιλάμε για καμιά ρήτρα 4-5 μυρια που τέτοιες εποχές αποκλείεται δώσουμε τότε αλλάζει το πραγμα...
Το πιο σωστό απ' όλα είναι ότι έρχεται δανεικός. Αν δεν παίξει δεν καήκαμε για το μέλλον κι αν παίξει τα σκάμε. Η ρήτρα δε νομίζω ότι θα είναι θέμα γιατί αν αποδείξει ότι το αξίζει (π.χ. αν σκοράρει πάνω από 10 γκολ) τότε ο Ιβάν θα τα σκάσει όπως έχει κάνει τόσες φορές.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Καλα και για πριγιοβιτς τα ιδια λεγαν καποιοι '' ενα ματς με ντορτμουντ εκανε '' κλπ κλπ και μετα κωλοτουμπες ..το πδοσφαιρο ειναι εκπληξεις μαγκες!!!σιγα τη διαφορα που εχουμε με το τσεχικο πρωταθλημα !!1
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

ρε obdulio μην προσπαθεις τζαμπα ο παιχτης θα κριθει στο γηπεδο οτι και να ανεβασεις.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

rainmaker έγραψε:Πιθανότατα ναι ταιριάζει σε 442 αλλά το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ οι φορ για να το εφαρμόσουμε.

Με τέτοια χαφ 442 μόνο δύο ανώμαλοι επέμεναν να παίζουν και χάλασαν την ομάδα και οι δύο
Μα εντελως ανωμαλοι λεμε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

makispaspartou έγραψε:Οπότε βροχοποιέ εφόσον εγώ είμαι λάθος και εσύ ξέρεις τα σωστά, δεν πρέπει να προβληματιζόμαστε που για μία ακόμη φορά γαυροδημοσιογράφος βγάζει την είδηση, ο Γκαρσία δε ζήτησε παίκτη και ο Τσέχος που έρχεται δεν είναι πρόταση Ρέμπε.
Λύσε μου λοιπόν μία απορία. Ποιανού πρόταση είναι?
Ποια είναι η πρόταση Γκαρσία ρε Μάκη;;

Είπαμε μια πιπα στα ράδια και την πιστεύεις;;

Εγώ δεν ξερω αν είχε πρόταση συγκεκριμένη αλλα την ώρα που ακούγονται πριγιο(διέψευδε η παε), φερευρα και άλλα άσχετα εγώ δεν πιστεύω σε κανέναν αμπαλο αρδ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Μακάρι να φτάσουμε στο σημείο να συζητάμε για το πως θα γίνει να καλύψουμε τη ρήτρα του και να μην λέμε γιατί δεν ήρθε ο Χ Δουβίκας από τον Γενάρη.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Από ότι είχε αναφερθεί από τον τύπο, περίμενα κάτι παραπάνω. Σαν ντιλ φαίνεται καλό, αν δώσουμε 300κ μέχρι τέλος καλοκαιριού, σημασία έχει βέβαια και η ρήτρα. Στα βιντεακια φαίνεται θωρηκτό, τα βιντεακια δεν σημαίνουν τίποτα, είναι highlights.
Πάντως έχει πέσει αυστηρή οικονομία, χωρίς να είναι απαραίτητα κακό.
Και κάτι ακόμα, δικαιώμα του Obdulio να είναι επιφυλακτικός, όπως δικαίωμα και του καθενός να πανηγυρίζει για παίκτες που δεν έχει ξανακούσει.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

επισης στα βιντεακια πριν τους χιαστους φαινεται παικτης που παιζει με μεγαλη ενταση κατι που σιγουρα εχουμε αναγκη ομως πρεπει να δουμε αν ο τραυματισμος τον εχει αλλαξει καπως σε αυτο το κομματι...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

να κανω μια προβλεψη τωρα που ειμαστε πολλοι ..δυο γκολ τσολακ με λαρισα :twisted: :twisted:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Salvador Allende έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Καλη χρονια παίδες... Το κλειδί είναι η ρήτρα.. Αν είναι μια λογικη ρήτρα φαίνεται μια πολυ καλη περιπτωση.. Αν μιλάμε για καμιά ρήτρα 4-5 μυρια που τέτοιες εποχές αποκλείεται δώσουμε τότε αλλάζει το πραγμα...
Το πιο σωστό απ' όλα είναι ότι έρχεται δανεικός. Αν δεν παίξει δεν καήκαμε για το μέλλον κι αν παίξει τα σκάμε. Η ρήτρα δε νομίζω ότι θα είναι θέμα γιατί αν αποδείξει ότι το αξίζει (π.χ. αν σκοράρει πάνω από 10 γκολ) τότε ο Ιβάν θα τα σκάσει όπως έχει κάνει τόσες φορές.
Ετσι. Εφοσον το σκαουτιγκ μας,ειναι ακομη αγουρο αυτη η κινηση ειναι η ποιο σωστη. 6 μηνες (αν και εινια μικρος χρονος) και βλεπεις τον παικτη. Αν πιασει τοτε πας για αγορα. Τοτε,ομως θα εισαι σιγουρος τι παιρνεις. Εγω γενικα χαλαστηκα με τα λεφτα που δωσαμε,σε μεταγραφες που τα θεωρω πολλα σε σχεση με αυτα που πηρε αγωνιστικα η ομαδα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ζω για την ημέρα που ο Μίνος θα προφέρει το όνομα του! :lol:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ρε Σούρμε καλώς ή κακώς το ευρύ κοινό αντλεί πληροφόρηση από τους δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ της ομάδας. Προφανώς και κανείς από αυτούς δεν έχει αποδειχθεί φερέγγυος σε βάθος χρόνου αλλά πώς αλλιώς να κρίνουμε όταν δεν διαθέτουμε όλοι inside ιnfo? Εγώ προσωπικά σε κάθε μεταγραφή που κάνει η ομάδα ελπίζω να είναι πάντα ο πρώτος στόχος που έθεσαν προπονητής και τεχνικός διευθυντής. Και ας μη βγει..
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

+ Χαρακτηριστικά ύψους-όγκου φορ που λείπουν από την ομάδα
+ Διεθνής και στατιστικά πολύ καλού παίκτη
+ Ασφαλής κίνηση με 6μηνο δανεισμό-δοκιμή που κουμπώνει στα οικονομικοαγωνιστικά θέλω της ομάδας και αυξάνει άμεσα τον ανταγωνισμό αφήνοντας όλα ανοικτά και για μελλοντικές περιπτώσεις επένδυσης π.χ. Κούτσιας, Δουβίκας ή αποχώρησης/πώλησης
+ Άμεση διαθεσιμότητα σε όλο τον Γενάρη που έχει 7 καυτά μάτς μετά το αλογάκι

- Πάντα ένας σοβαρός τραυματισμός προβληματίζει ως προς την επάνοδο σε προηγούμενη αγωνιστική κατάσταση και αν δεν με ξεγελούν οι μπρυζορίγες στα βίντεο τότε μου φαίνεται πιο ελαφρύς και ευέλικτος στις φάσεις με την προηγούμενη ομάδα του την Πλζεν. Μετριάζεται όμως σημαντικά από την ασφαλή δικλείδα του δανεισμού και την οψιόν σε περίπτωση που μας βγεί.

Με αφήνει πολύ ικανοποιημένο ως ισοζύγιο, θετική ενέργεια να μας βγεί και στο χόρτο ώστε να θέλουμε να τον έχουμε και μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Παρ 01 Ιαν 2021, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”