ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
6 τον πήραν πρίν ένα χρόνο. Η λογική λέει μια ρήτρα γύρω στο 4-5αρι.
- sourmenetes
- Moderator
Συνήθως οι δανεικοί έρχονται με οψιον.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τι να τρολλαρω ρε φίλε; Μπορεί να είμαι άσχετος με τα τρανσφερμαρκετ και τα φούτμπολ μάνατζερ αλλά τους παιχταραδες δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να τους ξέρει. Και ο κριμεντσικ είναι από τους πολύ καλούς επιθετικούς.xrisitsapa έγραψε:Τον έχεις δεί ή μας τρολαρεις;Μαυρο Χιονι έγραψε:Παιχταροπαιχταρος! Επιτέλους ένας κιλερ μετά τον μπαμπά Αλέξανδρο! Θα κλάψουν μανουλες με εαυτόν! Πωωω μαλακες δεν το πιστεύω! Μιλάμε για ΤΟ θωρηκτό εκεί μπροστά!
- pagotatzis
Παίδες χωρίς να θέλω να παινευτώ την πρώτη σύνδεση με τον παίχτη την έκανα εγώ σε αυτό το τοπικ!
Αν θυμάστε είχα γράψει
Γιατί ο Μπας Ντοστ πάει στην Μπριζ και όχι σε εμάς !
Αν θυμάστε είχα γράψει
Γιατί ο Μπας Ντοστ πάει στην Μπριζ και όχι σε εμάς !

Ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι, στα χαρτια, και η μεταγραφη του Τσολακ και αυτη του Τσεχου τωρα ειναι σωστες και πολυ καλου επιπεδου.
Ευρώπη.Δεν θέλουν λενε μεσα να ψαχτουν λατινική Αμερική για να μην θέλει χρόνο προσαρμογής.Ευρώπη για να παίξει άμεσα.Ετσι λένε τα τελευταία μαντάτα μου..crazy nagbe4 έγραψε:Άγιε που να ψάξουμε Ευρώπη η λατινική;agios έγραψε:Μπροστά μπουρι,εβγαινε στα άκρα,ανοιγε χώρους δεν ειναι το καδρόνι μονο περιοχατο.Αν δείτε ολοκληρους αγωνες θα καταλαβετε.Αυτα πριν τον τραυματισμό του.Μετά γυρισε λιγο βαρύς.
Σας είπα ψαχνετε πρωην τραυματιες παικταραδες...ορματε και για τον χαφ..![]()
![]()
Αν μεχρι το καλοκαιρι σπρωξουμε καπου τον κροατη με τα λεφτα που τον πήραμε τοτε ισως να μπορουμε να καλυψουμε μια ρητρα στα 4 μυρια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Club Brugge-fans hebben duidelijke mening over vertrek van Michael Krmencik
https://www.voetbal24.be/news/66113/clu ... l-krmencik
To 89% των οπαδών της Μπριζ, ήθελαν τον Δεκέμβριο να τον δουν να παίρνει πόδι από την ομάδα τους.
To 89% των οπαδών της Μπριζ, ήθελαν τον Δεκέμβριο να τον δουν να παίρνει πόδι από την ομάδα τους.
-
Απο τα βιντεο παντως ο τυπος φαινεται να ξερει μπαλα. Δεν λεω για τα γκολ που βαζει, λεω για το πως τα βαζει. Με ατομικες ενεργειες, με ασιστ παρε-βαλε, με φασεις 50-50, με το δεξι, το αριστερο, το κεφαλι, με ή χωρις κοντρολ, με σπριντ ή με εκτελεση με την μια, δεν φαινεται να υστερει. Δυνατο σουτ, ευστοχο, και κεφαλια εξαιρετικη. Τωρα θα μου πει κανεις, βιντεο με καλυτερες στιγμες ειναι. Ναι αλλα καποια πραγματα φαινονται, δεν γινεται να τα μπαλωσεις. Οσα βιντεο και να κανουμε, δεν θα δουμε τον Τσολακ να βαζει τετοια γκολ, τον Πελκα να κερδιζει κεφαλιες και να εκτελει με το αριστερο, τον Ζιφβκοβιτς να εφορμει καθετα κλπ. Οι αδυναμιες γινονται αντιληπτες. Μακαρι να ερθει, μου φαινεται ως μια πολυ ποιοτικη αναβαθμιση. Το θεμα ειναι αν μιλαμε για δυνατοτητα αγορας το καλοκαιρι, γιατι ειδαλλως μεχρι να προσαρμοστει και να αποδοσει, απλα θα τον εχουμε φορμαρει για την επομενη ομαδα του.
αν τον ηθελαν δεν θα τον περναμε ...η θα επρεπε να δωσουμε 6 χαρτια..Obdulio έγραψε:Club Brugge-fans hebben duidelijke mening over vertrek van Michael Krmencik
- stravostomis
Το 100% των οπαδών του ΠΑΟΚ ήθελε να φύγει ο Φερέιρα. Έφυγε και εκεί που πήγε κάνει παπάδες. Ο Πριγιοβιτς δεν έκανε τίποτα αξιόλογο πουθενά εκτός από τον ΠΑΟΚ. Πάντα στο ποδόσφαιρο μετράει περισσότερο πως θα σου κάτσουν οι συγκυρίες. Δεν μπορείς να κάνεις εκτιμήσεις.Obdulio έγραψε:Club Brugge-fans hebben duidelijke mening over vertrek van Michael Krmencik
Ο Τσεχος Θα βγαλει ματια . Ειναι Παστελωτης .Θα παρακαλαμε να μεινει στο τελος του Δανεισμου.
:ugeek: :ugeek: