ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
-
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Αυτος δηλαδη ειναι πανω απο πριγιοβιτς και φερειρα που ελεγε ο τοσκιτσης?
Μεχ.. αναλατιά φάση.. βαρύ φορ.
Στη Μπριζ πάντως τους βγήκε ένας Τσολακ..
Τέλος πάντων αφού τον θέλουν και μας κάνει οκ. Σίγουρα αναβάθμιση αυτό είναι σίγουρο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στη Μπριζ πάντως τους βγήκε ένας Τσολακ..
Τέλος πάντων αφού τον θέλουν και μας κάνει οκ. Σίγουρα αναβάθμιση αυτό είναι σίγουρο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας ερθει ας βαλει 20 γκολ και ας τον λενε και ζαχαρια στραβοζυγαρια δεν μας απασχολει.
-
Αυτον που ειχε πει ο Νικοβλακοπουλος εδω και ποσες μερες ε;
Οκ δεν τον ξερω, ελαχιστα ειδα ενα βιντεο. Θα κατσω να τον ψαξω. Οκ προφανως δεν δημιουργει και ενθουσιασμο το ονομα του. Να δουμε...
Οκ δεν τον ξερω, ελαχιστα ειδα ενα βιντεο. Θα κατσω να τον ψαξω. Οκ προφανως δεν δημιουργει και ενθουσιασμο το ονομα του. Να δουμε...
Ο παίκτης αυτός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και αποδείξεις, θεωρούνταν από σκαουτερς μάνατζερ και προπονητές ανώτερο ράφι από πριγιοβιτς
Δεν ζυγίζονται όλα με βάση το γκολ μιας επαφής. Αποδείξεις ο πριγιοβιτς ο Κλάους και ο τσολακ.
Το θέμα είναι να έχει ενέργεια να αποδείξει πράγματα. Θεωρώ ότι ως φορ είναι ανώτερος από τους υπάρχοντες
Δεν ζυγίζονται όλα με βάση το γκολ μιας επαφής. Αποδείξεις ο πριγιοβιτς ο Κλάους και ο τσολακ.
Το θέμα είναι να έχει ενέργεια να αποδείξει πράγματα. Θεωρώ ότι ως φορ είναι ανώτερος από τους υπάρχοντες
Ολα στο χορτο παιδια εχουν ερθει ονοματα κ ηταν φολα κ εχουν ερθει και ακυροι κ βγηκαν παιχταραδες αντε κ το χαφ να τελειωνουμε παρε και φεραρι απο βολο εκτος απο ουαρντα δουβικα κ τελος.
- Dimitris++++
Είναι καλός παίχτης...θηρίο πραγματικό...κεφάλι και ταχύτητα για το ύψος του ..αυτοί πρέπει να τον πούλησαν πριν ο δεύτερο παιχνίδι με τα σιχαματα..στον αγώνα εκεί που ήρθε 0-0 δεν είχε δείξει πολλά, αλλά θα γεμίσει σίγουρα την περιοχή των αντιπάλων...για τα δεδομενα της λίγδας νομίζω ότι θα δούμε νούμερα επιπέδου Πριγιο..
εμένα μου κάνει σαν τον Μπενζεμά των φτωχών...
καλός φαίνεται.... θωρηκτό..
καλός φαίνεται.... θωρηκτό..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Άρε Τοσκιτση παλι παπά πούλησες με τα μεγάλα ονόματα..
Στα του θέματος τον έψαξα τον παίχτη πριν κάποιες μέρες που αναφέρθηκε και πιστεύω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση.
Μπράβο στην ΠΑΕ που τον κλείνει σχετικά γρήγορα.
Περιμένουμε και τον χαφ!
Στα του θέματος τον έψαξα τον παίχτη πριν κάποιες μέρες που αναφέρθηκε και πιστεύω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση.
Μπράβο στην ΠΑΕ που τον κλείνει σχετικά γρήγορα.
Περιμένουμε και τον χαφ!
- pagotatzis
Μαντζουκιτς ε ;;;
Πως θα το προφέρουμε το όνομα βρε ;;
Θα σπάσουν οι γλώσσες τον Σπίκερ όταν θα τα παστελωνει !
Άντε ας έρθει με το καλό

Πως θα το προφέρουμε το όνομα βρε ;;
Θα σπάσουν οι γλώσσες τον Σπίκερ όταν θα τα παστελωνει !
Άντε ας έρθει με το καλό