ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
παπαριες, κανεις δεν ξερει το ονομα του φορ και του χαφ που θα φερει ο ΠΑΟΚ...η ομαδα δεν δινει πληροφοριες και ολοι οι ΑΡΔ εχουν σκασει...ειδικα τα ονοματα του Φακουντο και του Φιλιπ ηταν για μερικα κλικ, δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτοι
Ακομα δεν εχω καταλαβει αν τις τελευταιες 15 μεταγραφικες περιοδους κοιταμε οντως μεγαλα ονοματα ή απλα τρωμε το σανο διαφορων αρδ και insiders.
Και εγω κατι τετοιο υποψιαζομαι. Χαλασε αυτουνου στην Οσιζεκ, ζηταει Τσολακ η Οσιζεκ....κατι παιζει. Μακαρι να ειναι αληθεια και να γινει κατι με αυτον. Ειναι παικταρας και δεν θα ξεχασω τα ματς της Γιουβεντους που τον εβαλαν δεξι μπακ και επαιξε καταπληκτικα. Εκει τον εκτιμησα πολυ γιατι δεν ειναι ευκολο να μπαινεις κατω απο την ομαδα.Dimg4 έγραψε:Μαντζουκιτς!
Λοιπόν
Καλά φάγαμε καλά ήπιαμε, υγεία να έχουμε όλοι.
Φέρτε ομως τώρα παίκτες γιατί 2 Γενάρη είναι ήδη αργά
Άντε γιατι θα πάθω γκικιτιδα
Μαντζουκιτς? 34μιση χρονων? Σε τι κατασταση ειναι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα!
Ελπίζουμε σε άμεση ενίσχυση γιατί αυτός ο μήνας θα κρίνει πολλά.
Ελπίζουμε σε άμεση ενίσχυση γιατί αυτός ο μήνας θα κρίνει πολλά.

Εκεινος ο Μενσα που πηραν οι Τουρκοι το καλοκαιρι ποσα ηθελε δηλαδη και δεν καναμε κινηση?
- navigator11
Καλά, και στις 4 ή 5 να είναι εδώ, δε θα την "πέσουμε" στην παε.rainmaker έγραψε:Λοιπόν
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καταλαβαίνω την προβληματισμό μερικών για την καθυστέρηση, ωστόσο αν όντως εκεί στην ΠΑΕ κυνηγάνε δύσκολες περιπτώσεις τύπου Φερέιρα, μπορούμε να περιμένουμε μέχρι και τα μέσα της αλλης βδομάδας..
Μακάρι στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και να έχουμε τους παίχτες που πρέπει για τον γαυρο.
Μακάρι στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και να έχουμε τους παίχτες που πρέπει για τον γαυρο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Μαντζουκιτς στην Οσιγιεκ θα πήγαινε με 1,5μυριο συμβόλαιο.
Κατά την γνώμη μου αν ρίξεις τις απαιτήσεις του στο 1μυριο, τον φαιρνεις με κλειστά μάτια.
Κατά την γνώμη μου αν ρίξεις τις απαιτήσεις του στο 1μυριο, τον φαιρνεις με κλειστά μάτια.
Ο πελκας έχει κατά μια ασσίστ καλυτερα νουμερα σε 4 παιχνιδια λιγοτεραTotem_pk έγραψε:Εκεινος ο Μενσα που πηραν οι Τουρκοι το καλοκαιρι ποσα ηθελε δηλαδη και δεν καναμε κινηση?

Υ. Γ. Δεν τον έχω δει τον παικτη ουτε στηρίζω κρίση μέσα από στατιστικά κ μόνο π. χ. Ο σβαμπ καλυτερα νουμερα αλλα κατ'εμε ο Μαουρίσιο μεγαλύτερη προσφορα κ καλυτερος παιχτης ή ακπομ vs Swiderski που ο ακπομ είχε κατά πολυ μεγαλύτερη προσφορα από τον πολωνο που έχει καλυτερα νουμερα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας, εκείνο που απορρέει από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ είναι πως αναμένονται άμεσα και ευελπιστούν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να «κλείσουν» τα ανοιχτά ζητήματα, ικανοποιώντας τα «θέλω» του Γκαρσία.
Sdna
Sdna
Προς Τουρκία κοιτάνε καθόλου; Η Besiktas έχει δύο παιχτάκια που, θεωρητικά πάντα, θεωρώ θα μας έκαναν. Adem Ljajic και Cyle Larin, με την περίπτωση του δεύτερου αν δεν κάνω λάθος να είχε ακουστεί για ανταλλαγή με τον Akpom.