ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- bersekeros
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Διαρκής πηγή κακών μαντάτων και προβλημάτων προς την ομάδα αυτό το γραφείο.
Μια τράμπα με Τσόλακ ίσως θα έλεγε για τον Βραζιλιάνο Douglas Tanque από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.
https://www.youtube.com/watch?v=CHGziP_bvQU
https://www.transfermarkt.com/douglas-t ... ler/168530
Φαίνεται θηρίο στις κεφαλιές και δυνατά σουτ.
Η Paços Ferreira δεν πουλάει πολύ ακριβά και δε νομίζω να την χάλαγε ο Τσόλακ. Πάντως γενικά έχω αδυναμία στους Βραζιλιάνους, ειδικά τους σκληροτράχηλους.
https://www.youtube.com/watch?v=CHGziP_bvQU
https://www.transfermarkt.com/douglas-t ... ler/168530
Φαίνεται θηρίο στις κεφαλιές και δυνατά σουτ.
Η Paços Ferreira δεν πουλάει πολύ ακριβά και δε νομίζω να την χάλαγε ο Τσόλακ. Πάντως γενικά έχω αδυναμία στους Βραζιλιάνους, ειδικά τους σκληροτράχηλους.
Αν δοθεί ο Μιχαηλίδης, δηλαδή παίκτης ενδεκαδάτος σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, ιδιαίτερα ταλαντούχος και με μεγάλη προοπτική και κατ επέκταση μεταπωλητική αξία, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, θα πρέπει να εισπραχθούν περί τα 6-7 μύρια, διαφορετικά ξεπουλάμε.Σκεφθείτε τι δώσαμε εμείς για εσιτοτσολακηδες και μάλιστα καλοκαίρι, που έχει και ζέστη.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Απίθανο να πωληθεί. Ειδικά στα λεφτά που λένε.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:https://www.paok24.com/podosfairo/161680/thema-xronou-i-symfonia-paok-fenermpaxtse-gia-mixailidi
Προχωρημενο λενε για Μιχαηλιδη.....
Από τα βιντεάκια που βλέπουμε, αυτός ο Κροβίνοβιτς προσωπικά δεν με έπεισε. 10+ λεπτά βίντεο και στην πλειοψηφία απλά δίνει συρτή πάσα στον διπλανό του.
ΟΜΩΣ για να κρίνουμε σωστά, πρέπει κατ αρχάς να καταλάβουμε τι παίκτη ψάχνει η ομάδα. Θέλει αμυντικογενή (μη πω 6αρι και βγουν τα μαχαίρια πάλι) ? Θέλει επιθετικογενή; Θέλει τρεχαντήρι;
Αμα δε διευκρινιστούν αυτά άκρη δε βγαίνει.
ΟΜΩΣ για να κρίνουμε σωστά, πρέπει κατ αρχάς να καταλάβουμε τι παίκτη ψάχνει η ομάδα. Θέλει αμυντικογενή (μη πω 6αρι και βγουν τα μαχαίρια πάλι) ? Θέλει επιθετικογενή; Θέλει τρεχαντήρι;
Αμα δε διευκρινιστούν αυτά άκρη δε βγαίνει.
Αν υπάρχει μια θέση στο ποδόσφαιρο που η Ελλάδα έχει καταφέρει να φτιάξει ένα brand name, αυτή είναι του center back.
Είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω ΑΝ πουληθεί, σε τι τιμή θα συμφωνήσουμε.
Μιλάμε για ποδοσφαιριστή 20 ετών, διεθνή, με αριστερό πόδι που δε βρίσκεις σε στόπερ.
Τα 3,5Μ που είχαν ακουστεί είναι αστείο κατά την άποψή μου.
Είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω ΑΝ πουληθεί, σε τι τιμή θα συμφωνήσουμε.
Μιλάμε για ποδοσφαιριστή 20 ετών, διεθνή, με αριστερό πόδι που δε βρίσκεις σε στόπερ.
Τα 3,5Μ που είχαν ακουστεί είναι αστείο κατά την άποψή μου.
- ToMousiTouCrespo
Την ίδια απορία είχα κι εγώ μόλις διάβασα το όνομα του και κυρίως γιατί να αφήσει την Πρεμιερ για μας απ τη στιγμή που είναι δανεικός και δεν θα χαθεί αν υποβιβαστεί η Γουεστ Μπρομ. Τα στατιστικά του λένε ότι δεν παίζει πολύ οπότε έχει νόημα για όλους αυτός ο δανεισμός. Οι Άγγλοι τον ξεφορτώνονται και φέρνουν κάτι διαφορετικό μήπως σωθούν, η Μπενφίκα τον δανείζει κάπου να παίζει, ο παίκτης νιώθει σημαντικός και έχει την ευκαιρία να γίνει Ζίφκοβιτς νο2.Mitsospaoki4 έγραψε:O krovinovic είναι δανεικός μέχρι καλοκαίρι..
Πως θα σπάσει ο δανεισμός του;
Για τον Μιχαηλίδη θα είναι τεράστιο λάθος να δωθεί τώρα, ειδικά χωρίς να μιλάμε για εξωπραγματικά ποσά ή δελεαστική ομάδα από τοπ πρωτάθλημα. Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι ωστόσο ήταν ανέκαθεν παπατζήδες.
Εγώ έχω μεγάλη ένσταση για ουαρντα στο 10 μιας και στις περισσότερες ομάδες δεν έπαιζε εκεί αλλά αριστερά, ειδικά βόλο άν δουμε τον εβαζε μόνο εκεί. Από εκεί και έπειτα ο κροβίνοβιτς ειναι 8-10αρι οπως λένε τα παιδιά σίγουρα ενα κλικ πάνω απο το αστείο επίπεδο της λίγδας, θα ειναι καλή μεταγραφή..το τι σχήμα ακριβώς θέλει να παίξει και τι παικτες χρειάζεται μονο ο πάμπλο το ξέρει, αλλά ο παίκτης σαν παίκτης είναι καλός
- bersekeros
Δεν ξέρω τι φρούτο είναι αυτό με τον Μιχαηλίδη και γιατί τώρα. Κάνοντας μια αναζήτηση για το συμβόλαιό του, έπεσα στο παρακάτω άρθρο. Είδα ότι έχει buy out 6 εκατομμύρια ευρώ.
1. Ο Μιχαηλίδης είναι απο τα Γιαννιτσά, όπως και ο Πέλκας, με τον οποίο είναι φίλοι. Πριν πάει στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ έπαιζε 8άρι και 10αρι εξ ου και η πολύ καλή τεχνική του (για στόπερ) και τα σούπερ "στημένα" που διαθέτει...
2. Λίγο πριν την εμφάνιση του... Covid-19, στα τέλη του περασμένου Γενάρη, ο Μιχαηλίδης ανανέωσε/επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ως τον Ιούνιο του 2023. Κι από τα 600 ευρώ τον μήνα που έπαιρνε πήγε στα 4.500!
3. Στο νέο συμβόλαιο του Μιχαηλίδη ο ΠΑΟΚ έβαλε μπάι άουτ 6 εκατ. ευρώ! Επίσης, υπάρχουν μπόνους συμμετοχών στην πρώτη ομάδα. Για κάθε συμμετοχή στο πρωτάθλημα έστω και ενός λεπτού, παίρνει επιπλέον 2.000 ευρώ. Για ολόκληρο 90λεπτο όμως, θα εισπράττει 4 χιλιάρικα. Ήδη δηλαδή, μέσα στα πλέι οφ, με τις 4 συμμετοχές του (οι 3 ως αλλαγές), μάζεψε συν 10.000 ευρώ!
4. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ανήκει στο γερμανικό μανατζερικό Γραφείο της Rogon, του Πολ Κουτσολιάκου, με συνεργάτη του στην Ελλάδα τον Σεραφείμ Μίχα. Από τους συμπαίκτες του στον "δικέφαλο" είναι "ομόσταβλος" των Βιεϊρίνια και Πέλκα. Θυμίζω πως ο Κουτσολιάκος είχε κάνει την μεταγραφή 20 εκ. του Ρέτσου από τον Ολυμπιακό στη Λεβερκούζεν.....
Πηγή:sport24.gr
Για ουαρντα θα έλεγα να κάνουν τρικ να εναλλάσσονται με τζολη αριστερά/10/δεύτερο φορ ανάλογα με φάση αμυνας και επίθεσης , αλλά τι ζητάς τώρα...
και εγώ αυτή την ένσταση έχω
με ποδοσφαιρικά κριτήρια η επιστροφή Λάμπρου και Ουάρντα έχει νόημα αν πωληθεί ο Τζόλης.
το λέω από τώρα ότι δε νομίζω να αποδώσει καλύτερα από Μουργκ (που ούτε εκείνος βολεύεται πολύ) ο Ουάρντα στο κέντρο.
με ποδοσφαιρικά κριτήρια η επιστροφή Λάμπρου και Ουάρντα έχει νόημα αν πωληθεί ο Τζόλης.
το λέω από τώρα ότι δε νομίζω να αποδώσει καλύτερα από Μουργκ (που ούτε εκείνος βολεύεται πολύ) ο Ουάρντα στο κέντρο.
Παίζει η περίπτωση Μιχαηλίδη να είναι απαίτηση της Rogon για να πάει τον Τσόλακ κάπου αλλού "αζημίως", ώστε να έρθει και το φορ που θέλουμε?
Εγώ πιστεύω ότι αν ο Ουαρντα ήρθε για βασικός, η ομάδα δεν χρειάζεται παίκτη σαν το Κροβινκοβιτς. Θέλει ένα ταχυδυναμικο box to box.
Αν ο Ουαρντα υπολογίζεται για αλλαγή του Τζολη τότε είναι σωστή η επιλογή παίκτη με τετοια στοιχεία.
Όσο για Μηχαηλιδη δεν πρέπει να πωληθεί σε καμία περίπτωση. Αν όμως πωληθεί κάτω από 10 εκατομμύρια ενώ πουλήθηκε 20 το όρθιο ξύλο, τοτε είμαστε άξιοι της μοίρας μας κ μας κάνει ότι θέλει ο Πολ.
Αν ο Ουαρντα υπολογίζεται για αλλαγή του Τζολη τότε είναι σωστή η επιλογή παίκτη με τετοια στοιχεία.
Όσο για Μηχαηλιδη δεν πρέπει να πωληθεί σε καμία περίπτωση. Αν όμως πωληθεί κάτω από 10 εκατομμύρια ενώ πουλήθηκε 20 το όρθιο ξύλο, τοτε είμαστε άξιοι της μοίρας μας κ μας κάνει ότι θέλει ο Πολ.
- navigator11
Ισχύει. Πολύ λογικό το αναφερόμενο ποσό για τον Μιχαηλίδη, ειδικά την περίοδο Γενάρη. Προτιμότερο να παραμείνει, γνώμη μου. Αλλά, αν στάξουν 6 με 7 οι ενδιαφερόμενοι, θα μπορεί να λογίζεται ως μια αξιοπρεπής πώληση.xanapaok έγραψε:Αν δοθεί ο Μιχαηλίδης, δηλαδή παίκτης ενδεκαδάτος σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, ιδιαίτερα ταλαντούχος και με μεγάλη προοπτική και κατ επέκταση μεταπωλητική αξία, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, θα πρέπει να εισπραχθούν περί τα 6-7 μύρια, διαφορετικά ξεπουλάμε.Σκεφθείτε τι δώσαμε εμείς για εσιτοτσολακηδες και μάλιστα καλοκαίρι, που έχει και ζέστη.
δε μπορεί ο ΠΑΟΚ να πουλήσει τον μίχα πάνω από 5 μύρια με τίποτα
εδώ είμαστε και θα το δείτε
έχει παίξει μόλις 1 χρονιά σε επίπεδο αντρών και η ομάδα θα ανεβαίνει στα ποσά βήμα βήμα
τον πέλκα τον έδωσες με λιγότερα που ήταν και αρχηγός και τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο
πιστεύω με 2,5 - 3,5 μύρια και 20% μεταπώληση, θα τον δώσουμε
υγ. ποιος κροβινόβιτς μωρέ..
εδώ είμαστε και θα το δείτε
έχει παίξει μόλις 1 χρονιά σε επίπεδο αντρών και η ομάδα θα ανεβαίνει στα ποσά βήμα βήμα
τον πέλκα τον έδωσες με λιγότερα που ήταν και αρχηγός και τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο
πιστεύω με 2,5 - 3,5 μύρια και 20% μεταπώληση, θα τον δώσουμε
υγ. ποιος κροβινόβιτς μωρέ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 31 Δεκ 2020, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.