21. Diego Biseswar
- sourmenetes
- Moderator
Re: 21. Diego Biseswar
Μόνο την πρώτη σεζόν;;
Πλάκα κανουμε;;
2 χρονια με Λουτσεσκου δηλαδή δεν πρόσφερε;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πλάκα κανουμε;;
2 χρονια με Λουτσεσκου δηλαδή δεν πρόσφερε;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Αλλού είναι το πρόβλημα του μπίσεσβαρ και όχι στην ηλικία.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ο Μπισεσβαρ την πρωτη του σεζον ηταν εξαιρετικος. Απο κει και περα, επαιζε καλα για τα επομενα 1-2 χρονια, μεχρι που αρχισε να μεγαλωνει και να χανει τα οποια τρεξιματα του. Το 1990 που μπορουσες να παιζεις με εναν παικτη καρφωμενο στο 10 σα να παιζεις σουμπουτεο, θα σου ελεγα οτι ισως εχει εναν ρολο στην ομαδα. Πλεον που αυτα τα 10αρια εχουν καταργηθει δια νομου απο το ποδοσφαιρο, θεωρω οτι εγκληματισαμε που τον ανανεωσαμε. Μια σοβαρη ομαδα δεν ξερει μονο ποτε και ποιον να παιρνει, αλλα και ποτε και ποιον να διωχνει.
Πέρσι για παράδειγμα είχε καλύτερα εργομετρικα από τις δύο πρώτες του χρονιές .
Όσο για αυτούς που λένε κακώς ανανεώθηκε,σε ένα παράλληλο σύμπαν που τον αφήνει ελεύθερο ο ΠΑΟΚ μετά το ντάμπλ είναι οι ίδιοι που βρίζουν την ΠΑΕ που αφήνει ελεύθερο έναν εκ των κορυφαίων παικτών της.
Τα ίδια θέματα τα έχει βγάλει αρκετές φορές στο παρελθόν ο μπίσεσβαρ και σε πολύ μικρότερη ηλικία. Ένας παίκτης που για να παίξει πρέπει να ξεκλειδώσεις το κεφάλι του
Γκουχ γκουχ.
Να με συμπαθατε αλλά εγώ που δεν τον εκτιμούσα ΠΡΙΝ την ανανέωση δικαιούμαι να μιλάω;
Θεωρώ τεράστιο λάθος να λέμε ότι ο Μπισεσβαρ μονίμως "ζωγράφιζε" πριν το ματς με Άγιαξ και πριν την ανανέωση.
Μια ζωή ίδιος ήταν. Βαριέται που αναπνέει. Εντός εισαγωγικων πάντα.
Πάντα με εξαιρετικές εξάρσεις αλλά και τεράστια κενά.
Πέρυσι που εξευτέλισε την ομάδα ο τσαρλατάνος , έκαναν μπαμ όλα τα αρνητικά του Μπισε
Να με συμπαθατε αλλά εγώ που δεν τον εκτιμούσα ΠΡΙΝ την ανανέωση δικαιούμαι να μιλάω;
Θεωρώ τεράστιο λάθος να λέμε ότι ο Μπισεσβαρ μονίμως "ζωγράφιζε" πριν το ματς με Άγιαξ και πριν την ανανέωση.
Πέρυσι που εξευτέλισε την ομάδα ο τσαρλατάνος , έκαναν μπαμ όλα τα αρνητικά του Μπισε
-
τσιριγωτης
Μεγάλη παιχτουρα είσαι..μακάρι να ήξερα τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά..δεν γίνεται να σερνεσαι έτσι ρε φίλε. Δεν γίνεται...
δέχομαι την άποψή σου, αλλά και εσύ θα μπορούσες να δεχθείς την άλλη άποψη.rainmaker έγραψε:Γκουχ γκουχ.
Συγκεκριμένα, όποιος θυμάται καλά, τον πρώτο χρόνο, ζητούσαμε όλοι να μπαίνει ο Μπίσε πιο νωρίς (στην αρχή έμπαινε ως αλλαγή), διότι ο ίδιος ήταν gamechanger.
Τον δεύτερο χρόνο, όλες οι επιθέσεις ξεκινούσαν και πολλές εξ αυτών τελείωναν από τα δικά του πόδια.
Τα 2 από τα τρία κύπελλα των τελευταίων ετών, ήταν ένας εκ των κρουφαίων.
Στο πρωτάθλημα που πήραμε αλλά και σε εκείνο που μας έκλεψαν, ήταν εκ των κορυφαίων.
Αυτή είναι η άποψή μου, και μπορεί κάποιο να το επιβεβαιώσει - ακόμη και αν τα έχει ξεχάσει - πηγαίνοντας σελίδες πίσω στους σχολιασμούς των οπαδών σε αυτό ακριβώς το θέμα ''Diego Biseswar''.
- kataramenos5
Αν ο Παυλαρας εχει τη Δυναμη(ουτε ο Γιοντα να ταν) να συνεφερει τον τρελοαιγυπτιο δε θα μπορουσε να το κανει πιο ευκολα με τον Μπις?
- bersekeros
Ο Παυλάρας έχει 2 μήνες στην ομάδα.
Προφανώς και δεν είναι θαυματοποιός και δεν μπορεί να καταπίνει και σπαθιά.
Έδωσε χρόνο και στον Μπίσε, αλλά εάν ισχύει το ρεπορτάζ που λέει ότι του έχουν πει να βρει ομάδα, προφανώς είδε κάποια πράγματα που ΔΕΝ διορθώνται πλέον. Είναι BLR (Beyond Local Repair).
Ο Στοχ δεν έκατσε στο συμβόλαιό του και αυτό ήταν προς τιμήν του. Το να σου λένε, εάν ισχύει, φύγε δε σε υπολογίζω, βρες ομάδα και να κάθεσαι στο συμβόλαιό σου, νομίζω ότι δεν περιποιεί τιμή και καταστρέφει και την υστεροφημία.
Προφανώς και δεν είναι θαυματοποιός και δεν μπορεί να καταπίνει και σπαθιά.
Έδωσε χρόνο και στον Μπίσε, αλλά εάν ισχύει το ρεπορτάζ που λέει ότι του έχουν πει να βρει ομάδα, προφανώς είδε κάποια πράγματα που ΔΕΝ διορθώνται πλέον. Είναι BLR (Beyond Local Repair).
Ο Στοχ δεν έκατσε στο συμβόλαιό του και αυτό ήταν προς τιμήν του. Το να σου λένε, εάν ισχύει, φύγε δε σε υπολογίζω, βρες ομάδα και να κάθεσαι στο συμβόλαιό σου, νομίζω ότι δεν περιποιεί τιμή και καταστρέφει και την υστεροφημία.
Η λογική που ανανεώθηκε ήταν ορθή ακόμα κι αν κανένας δεν περίμενε εμφανίσεις σαν του Άγιαξ.
Απλά από εκεί κ μετά ήταν τρισάθλιος κ απορώ πως επέμενε κι ο μάγος διαρκώς.
Απλά από εκεί κ μετά ήταν τρισάθλιος κ απορώ πως επέμενε κι ο μάγος διαρκώς.
Εμενα μ θυμιζει pc που σερνεται απο κακη εκκινηση και παιρνει τα πανω του με restart. Ψαχνει συνεχεια την εξυπνη κινηση που δεν κανουν ή δεν σκεφτονται οι αλλοι και κυριως μετα το νταμπλ οταν δεν του βγαινει στο γηπεδο απογοητευεται. Δεν ξερω τι κανει στις προπονησεις αλλα ποτε δεν ειχε την ταχυτητα. Αν την ειχε θα επαιζε στην ευρωπη. Πιστευω ειναι θεμα ψυχολογιας και μυαλου. Αν ο Παυλαρας καταφερει το restart ο παικτης δεν ειναι για πεταμα.
- bersekeros
Μιλάμε για παίκτη που συχνά την ώρα που αγωνίζεται αναρωτιόμαστε ακόμα αν είναι εντός αποστολής.
-
τσιριγωτης
Τον αδικείτε.. παραδέχομαι ότι αδίκησε κ αυτός τον εαυτό του, αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο αδιάφορος..ούτε να έγινε παλαίμαχος σε Ένα χρόνο .δεν προλαβαίνεις άλλωστε . Θεωρώ πως το πρώτο σφάλμα του παυλαρα είναι που δεν κάθισε να μιλήσουν κ να εξηγηθούν..κρίμα να έχεις τέτοιον παίχτη κ να είναι εκτός
το φταίξιμο είναι ΟΛΟ δικό του
θα πρεπε να ντρέπεται ο τουρίστας, που δεν τιμάει τα λεφτά που πληρώνεται
και το λέω εγώ που τον έχω καψουρευτεί άσχημα
θα πρεπε να ντρέπεται ο τουρίστας, που δεν τιμάει τα λεφτά που πληρώνεται
και το λέω εγώ που τον έχω καψουρευτεί άσχημα