ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Мир

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Мир »

Δεν βγαίνει λογική πάντος μετά από επιστροφή Ουάρντα, έχοντας Μουργκ και να πάρουμε και Κροβινοβιτς.
Ιδίως αν προσθέσουμε ότι δεν έχουμε ξεφορτωθεί Μπισε και προωθούμε και Κωνσταντελιά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

εγω δεν μπορω να καταλαβω αν υπαρχει συνεννοηση ρεμπε με γκαρσια στα μεταγραφικα ...γιατι αλλοι λενε για λατινους αλλοι για κροατες ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο παίχτης αυτός ως κύριο χαρακτηριστικό του έχει τον χειρισμό της μπάλας, είναι ντελικατος.
Δεν έχουμε τέτοιον στην ομάδα.
Δεν είναι κανένας σούπερ ντουπερ παίχτης,πιστεύω όμως ότι είναι καλή επιλογή.
Δεν παίζει ιδιαίτερα στην Μπρομ η οποία πιθανότατα να θέλει να ξεφορτωθεί συμβόλαια και να φέρει νέο αίμα,μήπως καταφέρει και σωθεί.
Ότι ο παίχτης ανήκει στους γαυρους της Πορτογαλίας με προβληματίζει,για πολλούς λόγους.
Panvl1984

Δημοσίευση από Panvl1984 »

Ο παικτης αυτος εχει παιξει μεχρι στιγμης 11 παιχνιδια πρωταθληματος!! Δεν νομιζω να τον αφησει η αλμπιον!!
Panvl1984

Δημοσίευση από Panvl1984 »

Ο παικτης αυτος εχει παιξει μεχρι στιγμης 11 παιχνιδια πρωταθληματος!! Δεν νομιζω να τον αφησει η αλμπιον!!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

[youtube]bgaKZfoeuZQ[/youtube]

Αυτό το βιδεάκι είναι πιο παλιό. Φαίνεται να είναι box to box και σχετικά γρήγορος.

Περιμένω αύριο ανάλυση από τα αλάνια που το κατέχουν πιο πολύ από εμένα τον ερασιτέχνη και mostly οπαδό, όπως είναι τα παλικάρια, ο jibbie, o renegade, boogeyman77, Εβρίτης κλπ.

Eπίσης να πω και την παρόλα μου, εντάξει οκ με τους Κροάτες, θα ήθελα και λίγο Latin Süd America στοιχείο στην ομάδα. Δηλαδή θα προτιμούσα τον Brugman στα χαφ και Πρίγιοβιτς μπροστά. Όχι ότι άμα μπορούσαμε να φέρουμε τον Matias Arezo θα έλεγα όχι.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Για αυτόν είχε ακουστεί και το καλοκαίρι και τον είχα ξανά τσεκάρει...
Δωσμου τέτοιους παίχτες και πάρε μου την ψυχή . Ολιβειριζει πρώτον..
Δεύτερον δεν κάνει κοντρόλ για να σταματήσει την μπάλα αλλά και τριπλα μαζί κάτι που δείχνει ότι ξέρει μπάλα... (αυτό που κάνει και ο Καντουρι) τρίτον στην Ελλάδα που 9/10 ο άλλος παίζει ταμπούρι... ακόμα και ο 2ος και ο 4ος θες πολλούς παίχτες στο κέντρο να ανοίγουν άμυνες... δεν θες εσιτιδες θέλεις καντουριδηδες... θέλω και αυτόν και τον ΟΥΑΡΝΤΑ να ανεβάσουμε την ποιοτητα μεσοεπιθετικα.να ανεβεί επιτέλους και ο μουργκ και θα είμαστε μια χαρά...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Κροβινοβιτς λοιπόν ως ενδεχόμενο.. Ξέρει μπάλα. Θα διασπάσει άμυνες ως το δεύτερο 8αρι μαζί με τον Ομάρ.Δεν είναι γρήγορος. Στο 6 τι γίνεται;Θέλω έναν με ένταση. Να με περισσευαν σαν Χρήστος 400 ιλαρικα, να τα χαρίσω στη ΠΑΕ να πάρουν τον Μεγιαδο ,μόνο και μόνο για να δω αν είμαι μυρωδιάς ή αν όντως θα έδινε ένταση όπως κάποτε ένας Βιτολο.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Πολυ λαιτ φαινεται ο συγκεκριμένος και δεν γεμιζει πολυ το ματι...
Ταχυδυναμικο παντως δεν τον λες...
Για να δουμε...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

vs40 έγραψε:Αν μας ενδιαφέρει παικτης σαν τον Λούκας, inside forward απο το χωρο του επιθ μεσου:
https://www.transfermarkt.com/takuma-as ... ler/245744
Υπάρχει και σε ελεύθερο τέτοια περίπτωση....Jese Rodriguez λέγεται!
boogeyman77
Επικοινωνία:

laska4 έγραψε:παντως η sportime λεει οτι ειναι ενας απο τους δυο βασικους υποψηφιους ...ο αλλος ειναι τιποτα λατινος μηπως ;;
Αν μιλάμε για 8-10αρο παίζει να είναι και ο Max Meyer!Γερμανό τεχνικό διευθυντή έχουμε, στην Rogon ανήκει, του χρόνου τελειώνει το συμβόλαιο του και δεν παίζει εκεί που βρίσκεται....
boogeyman77
Επικοινωνία:

Dimg4 έγραψε:Μπηκα να δω τι εστι Arezo... Τιναφτορε :shock: :shock: :shock:
Ωραίος ο πιτσιρικάς πράγματι αν και δύσκολη περίπτωση! Αφού μπήκες στην διαδικασία να δεις πρωτάθλημα Ουρουγουάης ρίξε μια ματιά και στους πιο εφικτός Ignacio Ramirez της Liverpool FCκαι Thiago Vecino της Nacional. Αμφότεροι και οι δύο μου άρεσαν προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Τι εστι όμως πρωτάθλημα Ουρουγουάης είναι το ερωτημα. Γιατί από τα βίντεο που έκατσα και είδα μιλάμε για τραγικά γήπεδα και άμυνες τύπου Β εθνικής εδώ. Κάποιος με καλύτερη γνώση ας με διαφωτίσει. Ο Αρεζο φαίνεται ταυρι ανάμεσα τους. Το θέμα είναι ότι αυτό το ανάμεσα του με προβληματίζει. Οπότε ας μας διαφωτίσει κάποιος για το επίπεδο του πρωταθλήματος τους έστω συγκριτικά με εμάς

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Οσο λαθος και να ειναι τα βιντεα για να κρινω, δεν με χαλαει ο Κροβινοβιτς. Τα μισα να κανει απο αυτα που βλεπω ειναι περισσοτερα απο οσα κανουν οσοι παιζουν τωρα στη θεση του. Αν μη τι αλλο εχει κατι απο Ολιβειρα.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

hawklord έγραψε:Οσο λαθος και να ειναι τα βιντεα για να κρινω, δεν με χαλαει ο Κροβινοβιτς. Τα μισα να κανει απο αυτα που βλεπω ειναι περισσοτερα απο οσα κανουν οσοι παιζουν τωρα στη θεση του. Αν μη τι αλλο εχει κατι απο Ολιβειρα.
Εμένα πάλι από τα βιντεάκια με χαλάει πολύ. Γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Μανώλης είναι. Ψιλό της πλάκας παίκτης. Ο Ουάρντα σαφώς καλύτερος από δαύτον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”