Νινούα (δανεικός), Εσίτι (μεταγραφή)

Μπίσεσβαρ (αποδέσμευση)

Τσόλακ (δανεικός/μεταγραφή)

+ ανανέωση Γιαννούλη, Καντουρί
Και το καλοκαίρι παίρνεις Δουβίκα για 3ο φορ, μεσοεπιθετικό παικταρά, δεξί μπακ και τερματοφύλακα.
Εδώ και 16 μήνες, από το Άμστερνταμ και μετά είναι αόρατος! Πόσο ακόμα να περιμένουμε;Περιπτερος έγραψε:Να πω κάτι: Σε αντίθεση με άλλους ο Μπίσεσβαρ απέδειξε ότι ξέρει πολλή μπάλα. Μακάρι να μπορούσε να το αποδείξει ξανά. Προφανώς κανείς δεν του έκλεισε το μάτι στην Ολλανδία. Ντιέγκο, μπορούμε να σε περιμένουμε για να τα δώσεις όλα. Τότε θα ξαναγίνεις ο αγαπημένος μας.
Το έγραψα και εγώ Νίκο και εξήγησα ότι το είδα στα μάτια του. Τιμώρησε τον Αγιαξ με το γκολ που έβαλε και θεώρησεNikos 74 έγραψε:Εδώ και 16 μήνες, από το Άμστερνταμ και μετά είναι αόρατος! Πόσο ακόμα να περιμένουμε;Περιπτερος έγραψε:Να πω κάτι: Σε αντίθεση με άλλους ο Μπίσεσβαρ απέδειξε ότι ξέρει πολλή μπάλα. Μακάρι να μπορούσε να το αποδείξει ξανά. Προφανώς κανείς δεν του έκλεισε το μάτι στην Ολλανδία. Ντιέγκο, μπορούμε να σε περιμένουμε για να τα δώσεις όλα. Τότε θα ξαναγίνεις ο αγαπημένος μας.
δε μπορεί το παλικάρι...Περιπτερος έγραψε:Το έγραψα και εγώ Νίκο και εξήγησα ότι το είδα στα μάτια του. Τιμώρησε τον Αγιαξ με το γκολ που έβαλε και θεώρησεNikos 74 έγραψε:Εδώ και 16 μήνες, από το Άμστερνταμ και μετά είναι αόρατος! Πόσο ακόμα να περιμένουμε;Περιπτερος έγραψε:Να πω κάτι: Σε αντίθεση με άλλους ο Μπίσεσβαρ απέδειξε ότι ξέρει πολλή μπάλα. Μακάρι να μπορούσε να το αποδείξει ξανά. Προφανώς κανείς δεν του έκλεισε το μάτι στην Ολλανδία. Ντιέγκο, μπορούμε να σε περιμένουμε για να τα δώσεις όλα. Τότε θα ξαναγίνεις ο αγαπημένος μας.
ότι ο ΠΑΟΚ του είναι λίγος.
Επειδή δεν φεύγει, όπως φαίνεται, καλό είναι να τον ξανακάνουμε να καταλάβει την αξία του να παίζεις στον ΠΑΟΚ.
Αν τον "βρίζουμε" νομίζουμε ότι θα αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά του;
Εγώ πάλι θεωρώ ότι είναι συνδυασμός και των 2 το πρόβλημα. Παίρνει μπάλα και 8 στις 10 φορές το λιγότερο σου δίνει την αίσθηση ότι ακινητοποιείται εγκεφαλικά. Λάθη υπό πίεση, λάθη αβίαστα, τραγικά τελειώματα. Όλα αυτά τον παίρνουν από κάτω, λογικό κι επόμενο. Κουράζει και κουράζεται πλέον στην ομάδα. Δεν ξεχνώ τη συμβολή του τα προηγούμενα χρόνια, αλλά έχει γίνει απίστευτο βαρίδι πια.Napoli4 έγραψε:Δεν νομίζω πως είναι ψυχολογικό ή πνευματικό το θέμα. Στα 32 λογικό είναι να υπάρχει πτώση. Κάποιοι αρχίζουν να πέφτουν στα 27, άλλοι στα 32, άλλοι στα 36.
Προσωπικά δεν βλέπω πώς μπορεί να ξαναπαίξει και να προσφέρει στην ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον αγαπάμε ή ξεχνάμε όσα έχει προσφέρει. Απλά κάποια στιγμή έρχεται το τέλος.
Τέλος, το να μένουν στην ομάδα παίκτες που δεν προσφέρουν, μόνο επειδή έδωσαν τίτλους και κάποια καλά χρόνια, δεν πρέπει να γίνεται, πέρα ελαχίστων εξαιρέσεων. Ένας Βιερίνια, άντε και ένας Κρέσπο.