είναι τελειως ανόητο να κρίνεις χωρίς να έχει αρχίσει καν η μεταγραφική περίοδος ....δεν το καταλαβαίνεις ? κάνε υπομονή και έκραξε 31 Ιανουαρίου......gika έγραψε:Μα εγώ κρίνω με αυτά που βλέπω.
Εσύ φαντάζεσαι παικταράδες 31/1.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
είναι τελειως ανόητο να κρίνεις χωρίς να έχει αρχίσει καν η μεταγραφική περίοδος ....δεν το καταλαβαίνεις ? κάνε υπομονή και έκραξε 31 Ιανουαρίου......gika έγραψε:Μα εγώ κρίνω με αυτά που βλέπω.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Gospi ασχετο, σημερα ο Τζορμπα ειπε στον Πλιακο οτι ο ΠΑΟΚ μιλαει με φορ ή χαφ ΟΝΟΜΑΤΑΡΑ που δεν το φανταζεται κανεις αλλα δεν λεει κατι γιατι ειναι νωρις. Ετσι δεν ειπωθηκε; Η του εκανε καζουρα; Υπαρχουν ψιθυροι για χαφαρο, οποιος ξερει κατι ας το ριξει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 30 Δεκ 2020, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όταν δεν αλλάζει η οικονομική πολιτική του "λίγη οικονομία δεν βλάπτει, βαρέθηκα να πετάω 30 χαρτιά τον χρόνο σε βαρέλι δίχως πάτο" που ακολουθούμε τα τελευταία 2 χρόνια. Όταν τα άτομα που παίρνουν (και επικοινωνούν) τις αποφάσεις παραμένουν τα ίδια. Και το κυριότερο, όταν αποφασίζει η κάθε rogon για το ποιος θα φύγει και το ποιος θα έρθει τελευταία μέρα των μεταγραφών. Δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Gika ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό που έγραψα. Δεν σου είπα ότι είμαι ικανοποιημένος με όλα. Απλά περιμένουμε και μετά κρίνουμε. Αυτό είναι το σκεπτικό μου. Το οτι υπήρξε λάθος σχεδιασμός τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να αλλάξει το πράγμα. Ούτε πρίν διαμορφωθεί το ρόστερ που έφερε τίτλους υπήρχε καλή οργάνωση. Υπάρχει ένας άνθρωπος που λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά σε αυτόν τον σχεδιασμό. Ας περιμένουμε να δούμε.
Όσο για τον Γκαρσία, ειλικρινά, αμφιβάλω πως θα έχει την παραμικρή επιρροή στην επιλογή προσώπων. Κι ο Φερέιρα ζητούσε τον Μπράνταριτς και πήρε τον Εσίτι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Λάμπρου και το "χατήρι" στον Γκαρσία. Σε όλα τα site έπαιζε το "ο Γκαρσία ζήτησε Λάμπρου", αντί για το "ο Λάμπρου δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Ολλανδία: ούτε ο ίδιος, ούτε η Τβεντε επιθυμούν να συνεχιστεί αυτός ο δανεισμός. Θα επιστρέψει να πάρει μια τελευταία ευκαιρία μέχρι να πάει ως αντάλλαγμα στον Βόλο για τον Δουβίκα".
Για να ειμαι ειλικρινής τον τσορμπατζογλου τον ακουσα οταν βγηκε το μεσημερι στον τζατζαρα και οχι μετα με τον πλιακο οποτε δεν το ακουσα αυτο ακριβως.
Ειπε βεβαια οτι κινουνται για χαφ αλλα οχι ετσι οπως λες οτι το πε στον πλιακο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειπε βεβαια οτι κινουνται για χαφ αλλα οχι ετσι οπως λες οτι το πε στον πλιακο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4 έγραψε:Φαντασου ποσο τσατιστηκε που το εγραψε 4 φορες

Ο καημένος, τα ίδια έγραφε και πέρσι τέτοιο καιρό.
Μετά ήρθε η 31η Ιανουαρίου και η ομάδα είχε ενισχυθεί με 0 παίκτες.
Δεν μαθαίνει. Το καλό είναι ότι δεν απογοητεύεται ποτέ όμως.
Ο ΠΑΟΚ είναι εναλλαγή άσπρου και μαύρου. Για τον εορπτολ είναι μόνο άσπρο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Στεργιαδης τώρα στο live είπε για φορ συζητάμε με 2 παίχτες για δανεισμό, από μεγάλα πρωτάθληματα.
Πες τα ρε φίλε επιτέλους!!! Συγχαρητήρια για το ποσταρισμαΠεριπτερος έγραψε:Μερικές φορές νιώθω ότι κάποιοι πρέπει να έχουν προσωπικά ζητήματα με κάποιους παίκτες της ομάδας.
Ο Ουάρντα με τελικό κυπέλλου εθνών Αφρικής ... . Καλύτερος παίκτης της λίγδας πρόπερσι κλπ. . Βγήκε παρόμοιος του ... Γκολάσα και του Τσανδάρη. Δεν μαρκάρει, διαβάζω, ενώ σε σχέση με τον υπό αντικατάσταση μαρκάρει σαν σκύλος.
Είπε ο Μπέος ότι έχει σοβαρό δεσμό με μία πολύ αξιόλογη κοπέλα. Ξέρει ο Μπέος τι κάνει και τι λέει και ξέρει και τα κουμπιά να τα ράβει. Τώρα εάν ο δικός μας είναι κάθε βράδυ στον Βόλο είναι ένα θέμα που πρέπει να το λύσει η ΠΑΕ.
Ο Λάμπρου, αφού ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην ολλανδική α' κατηγορία (όχι στην λίγδα) πήρε ευκαιρίες ... με το πιστόλι στον κρόταφο, αφού τον έλεγε άχρηστο ο κόουτς την μισή σαιζόν και με την ομάδα να ψάχνεται μπήκε μερικές φορές αλλαγή και λιγότερες βασικός και έκανε πολύ περισσότερα στα ελάχιστα λεπτά που έπαιξε σε σχέση με τον βασικό. Είχε τέτοια ανασφάλεια που έκανε ενέργεια και κοιτούσε την κερκίδα και τον πάγκο. Στο τέλος περιμέναμε ( και κυρίως ο κόουτς) υπό τέτοιες συνθήκες να θεραπεύσει την αφλογιστία των CF.
Και στο κάτω - κάτω αυτούς μπορεί η ομάδα να φέρει.
Μπορεί όλοι μαζί να θέλουμε την μισή μικτή κόσμου, αλλά κάπου να έχουμε ένα μέτρο και να βάζουμε μόνοι μας ένα φρένο, κυρίως σε αυτά που εκφράζουμε.
- bersekeros
Μητσάρα και το όνομα του Φερράρι πετάνε σποραδικά, δεξιά κι αριστερά, δεν έχω ιδέα αν έχει βάση ή όχι, αλλά μου προξενεί το ενδιαφέρον....Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Στεργιαδης τώρα στο live είπε για φορ συζητάμε με 2 παίχτες για δανεισμό, από μεγάλα πρωτάθληματα.
- PAOKevolution
Μπαίνω να διαβάσω κανένα νέο. Διαβάζω διαβάζω διαβάζω,λέω τι σκατα σε ποιο φόρουμ μπήκα; Πολύ Μίρλα και μιζέρια παιδιά , πάρα πολύ.... Βγαίνω πάντως γιατί ακόμα αναρωτιέμαι αν μπήκα σε φόρουμ της χαβούζας η της Παπαναστασίου.
το θεμα ειναι ποσο κοντα ειμαστεMitsospaoki4 έγραψε:Ο Στεργιαδης τώρα στο live είπε για φορ συζητάμε με 2 παίχτες για δανεισμό, από μεγάλα πρωτάθληματα.

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πρώτον ξεπερνάω οτι τα γράφεις λες και χαίρεσαι γιαυτά. Δεύτερον επειδή το παλικαράκι το σκίζουν όλοι με αφορμή οτι έχει το δικό του στυλ θα πω κάτι χωρίς να το παίζω δικηγόρος του. Η δική σου γνώμη και του καθενός δεν υπερισχύει του εορπτολ. Οπότε τα καημένος κτλ είναι άστοχα για να μην τα αποκαλέσω αλλιώς. Όπως υπάρχουν οι μόνο άσπρο,υπάρχουν και οι μόνο μαύρο και δυστυχώς είναι περισσότεροι. Για ψάξτο.gika έγραψε:Dimg4 έγραψε:Φαντασου ποσο τσατιστηκε που το εγραψε 4 φορες![]()
![]()
![]()
Ο καημένος, τα ίδια έγραφε και πέρσι τέτοιο καιρό.
Μετά ήρθε η 31η Ιανουαρίου και η ομάδα είχε ενισχυθεί με 0 παίκτες.
Δεν μαθαίνει. Το καλό είναι ότι δεν απογοητεύεται ποτέ όμως.
Ο ΠΑΟΚ είναι εναλλαγή άσπρου και μαύρου. Για τον εορπτολ είναι μόνο άσπρο.