Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:gika έγραψε:Ο Ουάρντα ήταν σε εμάς και τον διώχναμε. Ο Λάμπρου το ίδιο.
Μόνο ο εορπτολ μπορεί να δει με καλό μάτι αυτές τις κινήσεις.
Εδώ αναφερόμαστε σε Σταφυλίδη και Πρίγιοβιτς και λέμε ας αφήσουμε το ξαναζεσταμένο που φαγητό. Και αυτοί τουλάχιστον έχουν δείξει και κάτι.
Αν πάρουμε και για χαφ κανέναν από τον ΟΦΗ, δέσαμε.
Είπαμε ο γαύρος το έχει δεμένο από τρεις μεριές το πρωτάθλημα (ΕΕΑ, Δικαστές, Αυγενάκη), αλλά κι η δική μας λευκή πετσέτα δεν αντέχεται. Από τον αήττητο νταμπλούχο που Ουάρντα και Λάμπρου δεν χωρούσαν στην αποστολή, στο σημερινό αποκαρδιωτικό σύνολο που εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο θαύμα.
Παρακμή.
Αυτό δεν λέγεται μεταγραφική ενίσχυση. Damage control λέγεται.
Μήπως...λέω μήπως να βγάλεις συμπεράσματα στις 31 Ιανουαρίου και όχι να ΄΄σιχτιρίζεις΄΄πρίν καν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος; Και όλα αυτά επειδή επέστρεψαν δύο παίκτες που θα σου δώσουν λύσεις στο ανύπαρκτο βάθος πάγκου μεσοεπιθετικά.
Άντε ας πούμε η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος μετά το αήττητο ντάμπλ δεν σε έπεισε. Ήρθαν κάτι Εσίτι, Σοάρες, έφυγαν κάτι Ολιβέιρα, Σάκχοφ και λες όλα καλά.
Έρχεται η μεταγραφική περίοδος των Χριστουγέννων και με ένα ντεμαράζ κινήσεων αγοράζουμε 0 παίκτες.
Έρχεται το καλοκαίρι και πουλάμε Πέλκα, Ακπόμ και Λημνιό, δεν ανανεώνουμε Βιειρίνια, Μαουρίσιο, για να φέρουμε Ουαγκέ, Περέιρα, Τσολακ, Μουργκ και Νινούα. Ευτυχώς και Ζίφκο. Τελικά ανανεώνουμε Βιειρίνια. Αλλά τελικά διώχνουμε Μάτος. Όλα καλά όμως, κρατήσαμε τον Γιαννούλη....
Και έρχεται τώρα η μετραγική περίοδος και σκάνε οι βόμβες Λάμπρου και Ουάρντα.
Και μου λες να περιμένω τις 31 Ιανουαρίου. Λες και όλες τις προήγουμενες φορές που περιμέναμε μέχρι την τελευταία μέρα, έγινε και τίποτα καλό.
Αν θέλετε να τα βλέπετε θετικά όλα, συνεχίστε. Καλό στην υγεία σας κάνετε.
Στα δικά μου μάτια κάθε πέρσι και καλύτερα είναι τα πράγματα και η δικιά μου υγεία δεν πάει καθόλου καλά.