ντροπη σουgika έγραψε:Ο Ουάρντα ήταν σε εμάς και τον διώχναμε. Ο Λάμπρου το ίδιο.
Μόνο ο εορπτολ μπορεί να δει με καλό μάτι αυτές τις κινήσεις.
ΥΓ εχω "αρπαχτει" πολλες φορες με τον εορπτολ
ντροπη σουgika έγραψε:Ο Ουάρντα ήταν σε εμάς και τον διώχναμε. Ο Λάμπρου το ίδιο.
segGospi έγραψε:τι εστι Τασουλης?jibbie έγραψε:καθομαστε αναλυουμε, καρτελες απο δω κι απο κει, οχι ετσι κολλαει στον τροπο παιχνιδιου, οχι plays, PPDA και παπαριες καμαρωτες, για να γινει στο τελος οτι πει ο Κουτσολιακος κι ο Τασουλης.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο αμπελ που δεν ήθελε να κάνει οικονομία στην ομάδα ζήτησε δημόσια χάφ. Ο Ρέμπε δημόσια και χωρίς ίχνος ντροπής δήλωσε πως ο ίδιος έκρινε ότι είμαστε κομπλέ. Όχι πως δεν υπάρχει μπάτζετ.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Δυστυχως και ελπιζω να διαψευστω απο τον Παμπλο,
με τις μεταγραφες μεχρι τωρα κατι μου θυμιζει Αγγελο
που ηθελε να κανει οικονομια στην ομαδα....
Και αυτο που λες. Εγω αρχικα ηθελα να γραψω για την αμυνα μας αλλα δεν το εγραψα καλα. Ποσο θα βοηθησει και εκει. Θα μας παιρνει κεφαλια ο χ του καθε Απολλωνα στο πρωτο δοκαρι με Πριγιο μεσα? Δεν νομιζω.Dimg4 έγραψε:Ακριβως αυτο.Εχω χασει το μετρημα στο ποσα κορνερ εχουμε κερδισει αλλα δεν εχουμε ενα φορ θηριο να τρομοκρατει. Και κεφαλια να μην παρει, ειναι τετοια η δομη του Πριγιο που η αναμπουμπουλα που προκαλει θα μας φερει γκολ απο ριμπαουντTotem_pk έγραψε:Ας παει καποιος αντιπαλος να παρει κεφαλια απο κορνερ στο πρωτο δοκαρι με Πριγιο μεσα.
Από κορντατσινι το λες και αναβάθμιση.jibbie έγραψε:segGospi έγραψε:τι εστι Τασουλης?jibbie έγραψε:καθομαστε αναλυουμε, καρτελες απο δω κι απο κει, οχι ετσι κολλαει στον τροπο παιχνιδιου, οχι plays, PPDA και παπαριες καμαρωτες, για να γινει στο τελος οτι πει ο Κουτσολιακος κι ο Τασουλης.
«Στο τραπέζι για τα €100.000 του Νινούα»
Συνέχεια στα δημοσιεύματα που αφορούν την περίπτωση του Νίκα Νινούα δίνουν τα Μέσα της Κύπρου.
Σύμφωνα με αυτά, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, με τον Γερμανό να μεταφέρει την πρόθεση του Δικεφάλου να παραχωρήσει τον νεαρό άσο.
Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας θα οριστικοποιηθεί σε νέα επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και θα αφορά την καταβολή του μισθού του Νινούα. Στις τελικές επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διευκρινιστεί το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει η Ανόρθωση στον παίκτη, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι δεν θα αποζημιωθεί ο ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του.
Πηγή : sfina.gr
Αυτοι εχουν και τον Μπισε...jibbie έγραψε:segGospi έγραψε:τι εστι Τασουλης?jibbie έγραψε:καθομαστε αναλυουμε, καρτελες απο δω κι απο κει, οχι ετσι κολλαει στον τροπο παιχνιδιου, οχι plays, PPDA και παπαριες καμαρωτες, για να γινει στο τελος οτι πει ο Κουτσολιακος κι ο Τασουλης.
Ειλικρινά ποιος ουαρντα?Πιστευτε στο Θαυμα των Χριστουγέννων? Στον Αη Βασιλη?. Τρεις προπονητες μεταξυ τους κι ο μετρ της ψυχολογιας και της διαχειρησης Λουτσος δε μπορεσαν να τον κανουν ποδοσφαιριστη(ταλεντο ηταν παντα) θα το κανει ο 4ος? Με ποια λογικη? Με τι πιθανοτητες?gika έγραψε:Ο Ουάρντα ήταν σε εμάς και τον διώχναμε. Ο Λάμπρου το ίδιο.
Εδώ αναφερόμαστε σε Σταφυλίδη και Πρίγιοβιτς και λέμε ας αφήσουμε το ξαναζεσταμένο που φαγητό. Και αυτοί τουλάχιστον έχουν δείξει και κάτι.
Αν πάρουμε και για χαφ κανέναν από τον ΟΦΗ, δέσαμε.
Είπαμε ο γαύρος το έχει δεμένο από τρεις μεριές το πρωτάθλημα (ΕΕΑ, Δικαστές, Αυγενάκη), αλλά κι η δική μας λευκή πετσέτα δεν αντέχεται. Από τον αήττητο νταμπλούχο που Ουάρντα και Λάμπρου δεν χωρούσαν στην αποστολή, στο σημερινό αποκαρδιωτικό σύνολο που εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο θαύμα.
Παρακμή.
Αυτό δεν λέγεται μεταγραφική ενίσχυση. Damage control λέγεται.
Που τ ακούς;;Gospi έγραψε:Παντως εγω αυτο που δεν αντιλαμβανομαι, ειναι αυτο π ακουω σημερα ολη μερα...
Αν ισχυει φυσικα...
Ο Γκαρσια λεει θελει ουρουγουανο, αλλοι μεσα στην ομαδα θελουν Πριγιο κλπ...
Δεν γινεται μια ζωη στον ΠΑΟΚ να υπαρχουν 5 διαφορετικες απόψεις και γνωμες! Ας στηριξουν μια φορα ουσιαστικά τον προπονητη και να του φερουν τον φορ π θελει ή εναν με τα ιδια χαρακτηριστικα!
Δε θα κρίνω τη σωματική του κατασταση.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Ο Λαμπρου οταν μπηκε περυσι και αφου ο Φερειρα τον '
προετοιμαζε τρει μηνες και ολοι λεγαμε γιατι δεν τον βαζει,
σωματικα και απο αποψης αντοχης νομιζες οτι επαιζε
καποιος 15χρονος..... Εκανε δυο καλα παιχνιδακια
και αυτο ηταν. Μετα απλα για γελια.
Ο Ουαρντα αφου ειναι παιχταρας γιατι εμεινε στη super λιγδα
και δεν πηγε πουθενα αλλου οεο?
Στη sl γιατι τοσα χρονια δεν τον πηρε ουτε ο βαζελος ή εστω ο ρουλης
και βολοδερνε σε μπεο, κουγια, κλπ.?
Επισης ειναι 28. Απλα νομιζει οτι ειναι κατι αλλα δεν.....
Δηλαδη ο Ζιφκοβιτς που ειναι τρεις κλασεις πανω τι πρεπει να κανει?
Και ομως τα δινει ολα και τρεχει και σαν το σκυλο και ας παιζει στον ΠΑΟΚ
και οχι στην Μπενφικα που θα πρεπε. Ο Ουαρντα ειναι μεχρι τον αρη το πολυ.
Αλλιως θα ρχοταν προσφορα απο Τουρκια, Ρωσια ή εστω απο Αραβια, αλλα ουτε εκει.....
Μήπως...λέω μήπως να βγάλεις συμπεράσματα στις 31 Ιανουαρίου και όχι να ΄΄σιχτιρίζεις΄΄πρίν καν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος; Και όλα αυτά επειδή επέστρεψαν δύο παίκτες που θα σου δώσουν λύσεις στο ανύπαρκτο βάθος πάγκου μεσοεπιθετικά.gika έγραψε:Ο Ουάρντα ήταν σε εμάς και τον διώχναμε. Ο Λάμπρου το ίδιο.
Εδώ αναφερόμαστε σε Σταφυλίδη και Πρίγιοβιτς και λέμε ας αφήσουμε το ξαναζεσταμένο που φαγητό. Και αυτοί τουλάχιστον έχουν δείξει και κάτι.
Αν πάρουμε και για χαφ κανέναν από τον ΟΦΗ, δέσαμε.
Είπαμε ο γαύρος το έχει δεμένο από τρεις μεριές το πρωτάθλημα (ΕΕΑ, Δικαστές, Αυγενάκη), αλλά κι η δική μας λευκή πετσέτα δεν αντέχεται. Από τον αήττητο νταμπλούχο που Ουάρντα και Λάμπρου δεν χωρούσαν στην αποστολή, στο σημερινό αποκαρδιωτικό σύνολο που εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο θαύμα.
Παρακμή.
Αυτό δεν λέγεται μεταγραφική ενίσχυση. Damage control λέγεται.