ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
olienin

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από olienin »

Οτι ειναι να γινει ας γινει ως τις 5-6 του μηνα. Αλλιως ειναι λευκη πετσετα. Τι να το κανω αν ειμαι στο -10 και παρω μετα 2 παικταραδες. Φορ και χαφαρο και ας μη παρω κανεναν αλλον. Και κατι αλλο. Ποτε δε μου αρεσε η ρητορικη οτι εμεις οι απλοι οπαδοι ξερουμε καλυτερα και απο τη διοικηση. Οπως λεει ομως και ο κολκας, ας μας εξηγησει καποιος πως γινεται στοχος χρονων να ειναι χαφ γρηγορος, και πρωτοι στοχοι καθε μεταγραφικη να ειναι μπρανταριτς και εσιτιδες. Αυτο σημαινει ελειψη πλανου. Τα ιδια και με φορ. Ψαχνεις συμμετοχικο να αλλαζει θεση με τα εξτρεμ και παιρνεις τσολακ. Δεν εχουμε αναγκη απο περισσοτερα χρηματα. Απο ανθρωπους με πλανο εχουμε. Απο ανθρωπους που καταλαβαινουν οτι επειδη λεγεται εξαρι δε σημαινει οτι ολα ειναι ιδια. Ειναι αλλο ενα dmf τυπου zeca που θελουμε εμεις, αλλο το deep lying playmaker τυπου μπρανταριτς και αλλο το anchor τυπου κανιας. Για εσιτι δε λεω γιατι ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι ειναι. Παρομοιως και για τα φορ. Ελπιζω να μη μας αξιωσει ο Θεος να δουμε και γκουιντετι στο σκωληκα και μεις να παιζουμε με τσολακ.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Απο που προκυπτει αυτο το ποσο για Πριγιοβιτς? Ουτε ελευθερος ειναι, ουτε εχει αποφασισει να μην μπει σε πληστηριασμο με αλλες ομαδες, ουτε ο δανεισμος του θα κοστισει οσο θελουμε εμεις.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Απ' όπου προκύπτει και το ότι έχουμε ταβάνι τα 400χιλιαρικα και δε μπορούμε παραπάνω.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ο ρουλης λεε ΄ενδιαφερεται ΄για τον γκουιντετι τον σουηδο ΄....ειχε ακουστει και παλιοτερα και για εμας ...νομιζω ειναι μια καλη επιλογη αν δεν φυγει ο τσολακ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

τι σηριαλ και αυτο με τον ουαρντα. Παντως σιγουρα θα ναι χρησιμος στο υπαρχον ροστερ,ειδικα στα κλειστα ματς με τις αμυνες της λιγδας

Για να δουμε,αν δεν τον στρωσει ο Παυλαρας,δεν υπαρχει γιατρεια
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Υπέγραψε ο Αιγύπτιος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Αμρ Ουάρντα ολοκληρώθηκε, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια τους μετά τη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης (29/1) στα γραφεία της Τούμπας!
sdna.gr
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Χρήσιμος ο Αιγύπτιος...στο set παιχνίδι, στο παιχνίδι κυριαρχίας έχει στοιχεία διαφορετικά από των ήδη υπαρχόντων...με το μυαλό στο κεφάλι ( στοίχημα ) θεωρώ ότι δίνει λύσεις...είμαστε άδειοι μπροστά... χρειάζεται η ομάδα και ποσότητα και ποιότητα . :pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Parolos έγραψε:Εγώ για να καταλάβω ο φθηνός Τσολακ μας κόστισε για 4 χρόνια σύνολο 3Μ+0,4Χ4 = 4,6Μ , δηλαδη 1,15Μ το χρόνο, αλλά ο Πριγιο με κάνα 800Κ το χρόνο είναι ακριβός?
Τι φάση κάπου το χάνω?

Είναι σαν να λέμε θα πάρουμε 50.000€ ηλεκτρικό αυτοκίνητο αλλά εντάξει είναι φθηνό δεν καίει βενζίνη...? Τέτοια φάση?

Δηλαδή αν έρθει ο Πριγιο για 6 μήνες δανεικός θα του δώσουμε 400 χιλιάρικα;
Ο Πριγιοβιτς όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ ,είχε κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου παίρνοντας 1,6 το χρόνο καθαρά.
Εγώ δεν πιστεύω ότι αν τελικά μείνει ελεύθερος θα δεχθεί με πολύ λιγότερα από αυτά να έρθει.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να δώσει 1,5 μυριο το χρόνο τώρα;
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Άντε καλώς μας ήρθε το Χαμπιμπι!!! Το μυαλό στο πάνω κεφάλι και δουλειά!
Δεν καταλαβαίνω που αρκετοί θεωρούν ότι θα πάρουμε η θα έρθει σ εμάς ο Πριγιο κοψοχρονιά. Πάντα κοιτούσε τα φράγκα ο Σέρβος, αν κάτι άλλαξε θα δείξει στην πορεία. Αν τυχόν γίνει επαναπροσέγγιση αυτή θα την κάνει ο Ιβάν η ο Γιώργος με τον συγκεκριμένο παίχτη!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ας έχουμε στο μυαλό μας ότι ο ουαρντα αριστερά είναι η θέση που τον βολεύει. Στον άξονα πίσω από τον φορ όσες φορές έπαιξε ακόμα και στο χαμηλότερο επίπεδο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Συνεχίζει να λείπει ο παρτενέρ του καντουρι στην τριάδα των χαφ. Ένας παίκτης που θα μπορεί να παίξει και να είναι επιδραστικος είτε με καντουρι είτε με σβαμπ παρτενέρ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Isi4 έγραψε:Άντε καλώς μας ήρθε το Χαμπιμπι!!! Το μυαλό στο πάνω κεφάλι και δουλειά!
Δεν καταλαβαίνω που αρκετοί θεωρούν ότι θα πάρουμε η θα έρθει σ εμάς ο Πριγιο κοψοχρονιά. Πάντα κοιτούσε τα φράγκα ο Σέρβος, αν κάτι άλλαξε θα δείξει στην πορεία. Αν τυχόν γίνει επαναπροσέγγιση αυτή θα την κάνει ο Ιβάν η ο Γιώργος με τον συγκεκριμένο παίχτη!
καλώς τον ουαρντα χρωστάς και μπορείς για πλάκα να τα δώσεις και ακόμη παραπάνω από αυτά ......
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

obanebane έγραψε:
Parolos έγραψε:Εγώ για να καταλάβω ο φθηνός Τσολακ μας κόστισε για 4 χρόνια σύνολο 3Μ+0,4Χ4 = 4,6Μ , δηλαδη 1,15Μ το χρόνο, αλλά ο Πριγιο με κάνα 800Κ το χρόνο είναι ακριβός?
Τι φάση κάπου το χάνω?

Είναι σαν να λέμε θα πάρουμε 50.000€ ηλεκτρικό αυτοκίνητο αλλά εντάξει είναι φθηνό δεν καίει βενζίνη...? Τέτοια φάση?

Δηλαδή αν έρθει ο Πριγιο για 6 μήνες δανεικός θα του δώσουμε 400 χιλιάρικα;
Ο Πριγιοβιτς όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ ,είχε κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου παίρνοντας 1,6 το χρόνο καθαρά.
Εγώ δεν πιστεύω ότι αν τελικά μείνει ελεύθερος θα δεχθεί με πολύ λιγότερα από αυτά να έρθει.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να δώσει 1,5 μυριο το χρόνο τώρα;
Αν έχει πάρει απόφαση να επιστρέψει Ευρώπη που θα βρεί συμβόλαιο έστω με 1.5 μύρριο; Και αυτό ενώ έχει ελάχιστες συμμετοχές εδώ και 1 χρόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τρί 29 Δεκ 2020, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Απλα για τον Πριγιο. Ναι μεν για μας ειναι ο παιχταρας και απο τους καλυτερους φορ που εχουν περασει, αλλα αν καποιος ασχετος δει το βιογραφικο του σημερα, θα πει οτι ειναι ενας παιχτης με μετρια καριερα και μετριες επιδοσεις που απλα εκανε δυο φανταστικα χρονια στον ΠΑΟΚ. Αξιζει λοιπον να του δωσει καποιος 1,5 μυριο συμβολαιο; Θα βρει σε χωρα της δυτικης Ευρωπης τετοια λεφτα; Δυσκολα νομιζω. Ισως μονο τιποτα Τουρκοι και καμια ομαδα στην Ρωσια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

"«Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον προσωπικά, φυσικά, θα ήταν υπέροχο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, θα ήμασταν ένα καλό τρίδυμο με Πρίγιοβιτς, εμένα και τον Τζόλη»"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”