ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Gospi »

Καθησα ειδα στιγμιοτυπα του Δουβικα...
Δελεαστικο προτζεκτ δειχνει!
Ταχυς, ψηλος με κρατημα μπαλας καλη τριπλα και καλα τελειωματα...
Αξιζει να αποκτηθει ως προτζεκτ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Μην γκρινιάζουμε.
Βλέπουμε ότι ο Πάμπλο προσπαθεί να φτιάξει πάλι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι και ένας λόγος να ξαναμπεί συναισθηματικά στο mood o Ιβάν Σαββίδης, και όλοι μας. Ο Φερέιρα μας είχε ξενερώσει όλους.
Το να φτιαχτεί μια ομάδα που παίζει θελκτικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο είναι ο στόχος.
Διαβάζω ότι έχουν ενεργοποιηθεί οι Λίνο και Κοντρέρας από τον Πάμπλο. Δεν το θεωρώ σανό. Κρίνω τις εκφράσεις του στους αγώνες. Θέλει τον ΠΑΟΚ να γαζώνει σαν μυδράλιο. Δεν του αρκεί απλά να κερδίζει.
Η κάψα του Πάμπλο, όπως και των Σαββίδηδων, όπως και η δική μας δεν είναι να γίνουν πλούσιοι από τον ΠΑΟΚ.
Τον ΠΑΟΚ ψηλά, πολύ ψηλά, θέλουν να σηκώσουν.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Το τι λέει ο Κόλκας δε θα πρεπε να μας νοιάζει.
Αλλά το πρόσημο του Ρέμπε έως τώρα είναι σίγουρα αρνητικό, πως να το κάνουμε
Εδικά οι κινήσεις Νινούα, Μουργκ, Τσόλακ δεν δικαιολογούν ούτε το 1/4 των ποσών που δαπανήθηκαν, πάλι καλά δεν ήρθε κ εκείνος ο Κρίστο...ότι ψάχναμε όλο το καλοκαίρι εξτρεμ και φορ και πήγε πήρε τέλη Σεπτέμβρη απ το πανέρι του Κουτσολιάκου απλά ασχολίαστο

Περί Ουάρντα εγώ πάντα τον ήθελα στο ρόστερ, έτσι και τώρα, αρκεί να το χουν συζητήσει στην ΠΑΕ ότι αυτός θα βγαίνει έξω, άλλοτε θα κάνει προπόνηση άλλοτε δεν θα κάνει και να υπάρχει ανοχή....να έρθει άλλος άνθρωπος ο Ουάρντα έτσι ξαφνικά δεν πολυπαίζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisakaipoupoula την Τρί 29 Δεκ 2020, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:Δηλαδη ειμαστε σφιχτα οικονομικα, δεν έχουμε αρκετο μπάτζετ για να κλείσουμε τις τρύπες και θα φερουμε δανεικο για 6 μηνες Πριγιο και θα δωσουμε κανα 500αρι χωρις να μπορουμε το καλοκαιρι να τον κρστησουμε ...
Μαλιστα...

Aπο πουθενά δεν μπορεί να σε πιάσει κανείς
Με αδικεις. Απλα θεωρω την πιθανη ελευση Πριγιο μια ακομη λαθος κινηση.
Η ομαδα θελει φορ συμμετοχικο ταχυ και δυνατο και με δυνατοτητα να αποκτηθει το καλοκαιρι αν δεσει και βγαλει ματια.
Δεν θελω αλλους Ολιβειρα και Μισιτς, να μ ανοιγουν την ορεξη και ενα εξαμηνο ή ενα χρονο μετα να μ αφηνουν με Εσιτηδες και Μουργκ...
Θελω παιχτες π να εχουν προοπτικη ποιοτητα και μελλον στην Τουμπα

Η ομάδα θέλει φορ συμμετοχικό, γρήγορο, δυνατό και να σκοράρει 1/3 στην χειρότερη...και όλα αυτά με 5 κατοστάρικα.
Μου θυμίζει αυτό που μου έλεγε ένας φίλος μεσίτης που πήγαιναν και του ζητούσαν σπίτια στην παραλία σε τιμές Μενεμένης.

Δεν σε αδικώ, αλλά καλο είναι να βλέπουμε και το σήμερα εκτός από το αύριο. Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ είμαστε λίγο των άκρων.
Δεν βγήκα ζημιωμένος από τον εξάμηνο δανεισμό του Ολιβέιρα.
Ας βοηθήσει ο Χ πριγιοβιτς να πάρω το πρωτάθλημα κ βλέπω τι θα κάνω το καλοκαίρι. Τώρα η ομάδα χρειάζεται παίκτη που άμεσα θα μπει και θα δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση και αυτό ο πριγιοβιτς μπορεί να το κάνει. Και αυτά τα γράφει κάποιος που όταν όλοι τον είχαν θεό αυτός έγραφε ότι θέλει κάτι άλλο στην επίθεση.
Αυτή τη στιγμή ομως είμαστε πολύ σφιχτοί
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο Ρέμπε θα κριθεί αργότερα, αλλά παίκτη σαν τον Ζίφκοβιτς δε θυμάμαι ποιος άλλος έφερε στον ΠΑΟΚ και σε περίοδο εξορθολογισμού..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:
renegade έγραψε: Aπο πουθενά δεν μπορεί να σε πιάσει κανείς
Με αδικεις. Απλα θεωρω την πιθανη ελευση Πριγιο μια ακομη λαθος κινηση.
Η ομαδα θελει φορ συμμετοχικο ταχυ και δυνατο και με δυνατοτητα να αποκτηθει το καλοκαιρι αν δεσει και βγαλει ματια.
Δεν θελω αλλους Ολιβειρα και Μισιτς, να μ ανοιγουν την ορεξη και ενα εξαμηνο ή ενα χρονο μετα να μ αφηνουν με Εσιτηδες και Μουργκ...
Θελω παιχτες π να εχουν προοπτικη ποιοτητα και μελλον στην Τουμπα

Η ομάδα θέλει φορ συμμετοχικό, γρήγορο, δυνατό και να σκοράρει 1/3 στην χειρότερη...και όλα αυτά με 5 κατοστάρικα.
Μου θυμίζει αυτό που μου έλεγε ένας φίλος μεσίτης που πήγαιναν και του ζητούσαν σπίτια στην παραλία σε τιμές Μενεμένης.

Δεν σε αδικώ, αλλά καλο είναι να βλέπουμε και το σήμερα εκτός από το αύριο. Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ είμαστε λίγο των άκρων.
Δεν βγήκα ζημιωμένος από τον εξάμηνο δανεισμό του Ολιβέιρα.
Ας βοηθήσει ο Χ πριγιοβιτς να πάρω το πρωτάθλημα κ βλέπω τι θα κάνω το καλοκαίρι. Τώρα η ομάδα χρειάζεται παίκτη που άμεσα θα μπει και θα δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση και αυτό ο πριγιοβιτς μπορεί να το κάνει. Και αυτά τα γράφει κάποιος που όταν όλοι τον είχαν θεό αυτός έγραφε ότι θέλει κάτι άλλο στην επίθεση.
Αυτή τη στιγμή ομως είμαστε πολύ σφιχτοί
Μαζί σου...
Απλα εγω την ελευση Πριγιο την δυνδεσα με πιθανη ελευση χαμηλης ποιοτητας χαφ.
Αυτο ειπα, αν δωσουμε ολο το μπατζετ στον Πριγιο και δεν φερουμε το χαφ π εχουμε αναγκη τοτε δεν θα μπορεσει να φανει ούτε ο Πριγιο...
Αν φερεις χαφαρα και Πριγιο τοτε μιλαμε σε αλλη βαση.
Αλλα Πριγιο με ουαρντα λαμπρου και λυση αναγκης στα χαφ, εμενα προσωπικα δεν μ κανει.

Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε σεις.. είναι δυνατόν να λέμε ότι δε θέλουμε Πριγιο?
Ο άνθρωπος δίνει γκολ από το πουθενά..
Κάποια ματς του 0-0 στο ξεκινάει από 1-0 πριν τη σέντρα.
Ξεχάσατε τα γκολ με κουλα, βασιλεία, Λειβαδιά, Ξάνθη κλπ που είχε από ατομική ενέργεια? Αυτά κάνουν τη διαφορά στον πρωταθλητισμό.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

εγω γιατι στα φορ βλεπω να γινεται μπερδεμα , ο ενας να θελει λατινο , ο αλλος πριγιο και ο αλλος κανα δανεικο απο γερμανια ;!
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Parolos έγραψε:Ρε σεις.. είναι δυνατόν να λέμε ότι δε θέλουμε Πριγιο?
Ξεχάσατε τα γκολ με κουλα, βασιλεία, Λειβαδιά, Ξάνθη κλπ που είχε από ατομική ενέργεια? Αυτά κάνουν τη διαφορά στον πρωταθλητισμό.

Ναι, θέλουμε κάτι σαν τον Ιμπραήμοβιτς στα 26-27 του χρόνια.
Ναι, φίλοι μου. Ας αφήσουμε τους ευσεβείς πόθους. Ο Πρίγιο ήταν ο καλύτερος φορ ολόκληρου αγώνα που είχαμε την τελευταία 10ετία. Οκ είδαμε Μπερμπάτοφ και Βούκιτς, αλλά ο 1ος ήταν χαλαρός και 35 και ο 2ος για ειδικές αποστολές.
Ενας παίκτης επιπέδου Βούκιτς στα νιάτα του, πόσο εύκολα θα ερχόταν σε εμάς και δεν θα κοιτούσε να πάει αλλού;
Ο Δουβίκας είναι καλή περίπτωση και καλό είναι να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι.
Στην φάση που είναι η ομάδα ή φέρνεις κάποιον που τον ξέρεις ("εγνωσμένης αξίας") ή φέρνεις (αν μπορείς) κάποιον που έχει φιλοδοξία, σχετικά καλή ηλικία (25-28) και έχει ένα καλό παλμαρέ σκοραρίσματος. Είδαμε ότι το πρότζεκτ Τσόλακ, που ανήκε στην 2η περίπτωση δεν μας έχει βγει. Αν είχε βγει δεν θα μιλούσαμε τώρα για CF.
Ας πούμε ότι παίρνεις τον Borja που πρότεινα. 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος Κολομβίας. Το έχει το πακέτο, όμως είναι και αυτός σε ένα πείραμα προσαρμογής και συμπεριφοράς. Μπορεί να παίξει καλύτερα από όλους, μπορεί και να τραβάς τα μαλλιά σου. Για αυτό χρειάζεται το μάτι του ειδικού, οι πληροφορίες, η ανάλυση.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

OnSports (Αθηνών)
" Η επιστροφή Λάμπρου είχε και την έγκριση του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ σειρά θα πάρει ο Αρμ Ουάρντα. Η μεταγραφή του Αιγύπτιου θα τελειώσει εντός της ημέρας καθώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Βόλο."

Sport24 (Αθηνών)

"Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα, με τον ΠΑΟΚ να αποκτά τα δικαιώματα του και να τον αφήνει στο Βόλο μέχρι το τέλος της σεζόν. Η απόκτηση του Τάσου Δουβίκα που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη -και ίσως να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες- είναι μια κίνηση προοπτικής και επένδυσης για το μέλλον.
Οι γέφυρες που έριξε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μπορεί να μην τον έφεραν κοντά στην επιστροφή του στην Τούμπα, ωστόσο η περίπτωση του δεν έχει κλείσει, οριστικά και αμετάκλητα τουλάχιστον για την ώρα.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, έχουν μια λίστα με επιθετικούς και περιμένουν να δουν αν τελικά προκύψει πραγματική πρόταση για τον Αντόνιο Τσόλακ, προκειμένου να απελευθερώσουν μια θέση στο ρόστερ αλλά και χρήματα από το διαθέσιμο μπάτζετ, για να οριστικοποιήσουν τις κινήσεις του.

Κάτι που σημαίνει ότι το θέμα του επιθετικού θα χρειαστεί χρόνο και όσο περιμένει ανοικτό κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια επαναπροσέγγιση με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που εξακολουθεί να έχει πολλούς υποστηρικτές στην Τούμπα."

Οι δικοί μας "ρεπόρτερς" ;;;;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μακαρι να κλεισαμε Δουβικα,μου αρεσει αρκετα μπορω να πω,κ τον θεωρω ετοιμο παικτη.Τι παει να πει ταλεντο?21 στα 22 ειναι,ακομα κ το φαινομενο (για τα ελληνικα δεδομενα) Τζολης,ετοιμος παικτης ειναι.Οπως κ να εχει,αν τον φερουν καλοκαιρι,ας πεσουν τωρα τα οσα φραγκα εχουμε σε χαφ κ φορ βαρβατα,τωρα δανεικοι θα ειναι?με οψιον,αγυριστοι,απο την Νοτιγχαμ (για τους πονηρους) η απο την Ντερμπι Καουντι,δεν με απασχολει.Ο Παμπλο πρεπει να εχει τα καταλληλα εργαλεια κ συντομα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο παικτης ειναι ετοιμος να διεκδικησει εντεκαδα στον ΠΑΟΚ και ας φαινεται λιγος για καποιους.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Περιπτερος έγραψε:
Parolos έγραψε:Ρε σεις.. είναι δυνατόν να λέμε ότι δε θέλουμε Πριγιο?

Ναι, θέλουμε κάτι σαν τον Ιμπραήμοβιτς στα 26-27 του χρόνια.
Ναι, φίλοι μου. Ας αφήσουμε τους ευσεβείς πόθους. Ο Πρίγιο ήταν ο καλύτερος φορ ολόκληρου αγώνα που είχαμε την τελευταία 10ετία. Οκ είδαμε Μπερμπάτοφ και Βούκιτς, αλλά ο 1ος ήταν χαλαρός και 35 και ο 2ος για ειδικές αποστολές.
Ενας παίκτης επιπέδου Βούκιτς στα νιάτα του, πόσο εύκολα θα ερχόταν σε εμάς και δεν θα κοιτούσε να πάει αλλού;
Ο Δουβίκας είναι καλή περίπτωση και καλό είναι να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι.
Στην φάση που είναι η ομάδα ή φέρνεις κάποιον που τον ξέρεις ("εγνωσμένης αξίας") ή φέρνεις (αν μπορείς) κάποιον που έχει φιλοδοξία, σχετικά καλή ηλικία (25-28) και έχει ένα καλό παλμαρέ σκοραρίσματος. Είδαμε ότι το πρότζεκτ Τσόλακ, που ανήκε στην 2η περίπτωση δεν μας έχει βγει. Αν είχε βγει δεν θα μιλούσαμε τώρα για CF.
Ας πούμε ότι παίρνεις τον Borja που πρότεινα. 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος Κολομβίας. Το έχει το πακέτο, όμως είναι και αυτός σε ένα πείραμα προσαρμογής και συμπεριφοράς. Μπορεί να παίξει καλύτερα από όλους, μπορεί και να τραβάς τα μαλλιά σου. Για αυτό χρειάζεται το μάτι του ειδικού, οι πληροφορίες, η ανάλυση.
Ο Πριγιο ειναι η καλυτερη λυση για πολλους λογους.
Ξερει και τον ξερουν και τον φοβουνται.
Ειναι στην καλυτερη ηλικια και κατασταλαγμενος οικογενειαρχης
Λατρευει τα σωστα γουστα οποτε ειναι βασιλιας στη Θεσσαλονικη
Καυλωνει και παλι ο λαος.
Οποτε παρτον τωρα που δεν εχεις ουτε 1 σωστο φορ και το καλοκαιρι πουλα Σβι και παρε και περιφερειακο ζιζανιο φορ τυπου Πονσε
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ για να καταλάβω ο φθηνός Τσολακ μας κόστισε για 4 χρόνια σύνολο 3Μ+0,4Χ4 = 4,6Μ , δηλαδη 1,15Μ το χρόνο, αλλά ο Πριγιο με κάνα 800Κ το χρόνο είναι ακριβός?
Τι φάση κάπου το χάνω?

Είναι σαν να λέμε θα πάρουμε 50.000€ ηλεκτρικό αυτοκίνητο αλλά εντάξει είναι φθηνό δεν καίει βενζίνη...? Τέτοια φάση?

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”