ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Eπειδη ειμαι και εγω Αθηναιος αυτο που συμβαινει πραγματικα με τους ρεπορτερ στα αθηναικα ραδιοφωνα ειναι τραγικο και δεν ειμαι απο τους μακεδονομαχους νομιζω ολοι το ξερουν.Επιπλεον οχι δεν ειναι ο Τζορμπατζογλου ο χειροτερος.Ακους τον Τσακαλεα και εχεις την αισθηση πως ακομα και αν βρισουν τον ΠΑΟΚ την ωρα που μιλαει,αυτος θα απαντησει,συγνωμη ειπατε κατι? Τζιομπανογλου το ριχνει στο χαβαλε...Γενικα κλαφτα,οι φορες που οι ρεπορτερ μας εχουν υπερασπιστει την ομαδα ειναι μετρημενες στα δαχτυλα.Βεβαια απο την αλλη και τις ελαχιστες φορες που εχω ακουσει της Θεσσαλονικης δεν ειναι καλυτερα τα πραγματα.Μια ζωη υπερανω το παιζουμε.Καλως η κακως μονο ο Κολκας κανει μια προσπαθεια παραπανω εναντια στη προπαγανδα των αλλοθρησκων.
Απαντάς τώρα και εσύ σε τύπο που γράφει τον ΠΑΟΚ λες και είναι κάνα φιλαράκι μετανάστης από το ανατολικό μπλοκ.
Ο Κίτσιου αν κ τον συμπαθούσα, ας πάει στα σκουλήκια να κάνει συμπαράσταση στον σιαμπανη
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Είχαμε φέρει τον Γιδόπουλο και μας έφερε μετατροφή τον Ταϊσον Νούνιες με 700.000εκ.buffalobill4 έγραψε:Ο κομποτης να δεις τι μπορεί να κάνει. Θωμάς Μητρόπουλος επίσης. Κερατάς Σάββας Θεοδωρίδης κρίμα που πέθανε θα κάναμε ντρημ τιμ
Χορτάσαμε με ατάκες τύπου τον έχεις δει πως πηδάει; 1.55 ο τύπος, νανάκι.
Να είναι καλά οι Αγγλοι που τον μπερδέψανε με τον Βαλέντσια και σώσαμε την παρτίδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κοιτα δω πανω υπαρχουν αλλα θεματα. Αλλα ρε φιλε εκει με τους «αντικειμενικους» να φερεσαι ετσι και να εκφραζεσαι ετσι με ενοχλει πολυ. Δηλαδη ηθελα να πω πραματα εγω και φωναζα στο ραδιο ορισμενες φορες.... καταντια αλλα περασαμε δυσκολες στιγμες.joshua έγραψε:Eπειδη ειμαι και εγω Αθηναιος αυτο που συμβαινει πραγματικα με τους ρεπορτερ στα αθηναικα ραδιοφωνα ειναι τραγικο και δεν ειμαι απο τους μακεδονομαχους νομιζω ολοι το ξερουν.Επιπλεον οχι δεν ειναι ο Τζορμπατζογλου ο χειροτερος.Ακους τον Τσακαλεα και εχεις την αισθηση πως ακομα και αν βρισουν τον ΠΑΟΚ την ωρα που μιλαει,αυτος θα απαντησει,συγνωμη ειπατε κατι? Τζιομπανογλου το ριχνει στο χαβαλε...Γενικα κλαφτα,οι φορες που οι ρεπορτερ μας εχουν υπερασπιστει την ομαδα ειναι μετρημενες στα δαχτυλα.Βεβαια απο την αλλη και τις ελαχιστες φορες που εχω ακουσει της Θεσσαλονικης δεν ειναι καλυτερα τα πραγματα.Μια ζωη υπερανω το παιζουμε.Καλως η κακως μονο ο Κολκας κανει μια προσπαθεια παραπανω εναντια στη προπαγανδα των αλλοθρησκων.
Κρατα γερα φιλε εκει κατω. Ξερω καλα ποσο δυσκολα ειναι τα πραματα για σενα. Ξερεις κατω εχουν ποιο εντονο το θεμα της υποταγης στον ισχυρο. Και εδω συμβαινει αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο. Ισως γιατι δεν υπαρχουν πολλοι ισχυροι στην πολη. Εκει ειναι αυτονοητο και τους φαινεται και παραξενο που δεν το αποδεχεσαι μερικες φορες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Δευ 28 Δεκ 2020, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έγινε φίλεcartman έγραψε:Οντως ο Κιτσιου θα επαιζε και θα ηταν μετριος. Ο Σταφυλιδης αμφιβαλω αν επαιζεΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Το ότι βάζεις στην ίδια πρόταση Σταφυλιδη και Κίτσιου και ειρωνευεσαι...
-
Παντως για τον Τσολακ να πω οτι αρχες Αυγουστου εχασε και την μανα του το παιδι. Δεν το ηξερα, το ειδα που το ειπε ο μανατζερ του αυτες τις μερες και οντως το ειχε βαλει και στο ινσταγκραμ τοτε.
Ενταξει θα μου πει καποιος και ειναι λογος αυτος να μην μπορει να κανει ενα κοντρολ ξερω γω;
Πραγματικα δεν ξερω. Απλα ισως αυτο το θεμα, συν η πιεση που εχει να βαλει γκολ γιατι το ξερει και ο ιδιος οτι ηρθε για να ειναι η μεγαλη μεταγραφη του συλλογου, να του εχουν διαλυσει την ψυχολογια.
Δεν ξερω, υποθεσεις κανω.
Ενταξει θα μου πει καποιος και ειναι λογος αυτος να μην μπορει να κανει ενα κοντρολ ξερω γω;
Πραγματικα δεν ξερω. Απλα ισως αυτο το θεμα, συν η πιεση που εχει να βαλει γκολ γιατι το ξερει και ο ιδιος οτι ηρθε για να ειναι η μεγαλη μεταγραφη του συλλογου, να του εχουν διαλυσει την ψυχολογια.
Δεν ξερω, υποθεσεις κανω.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πολλά πράγματα που δεν ξέρουμε παίζουν ρόλο για την μη καλή απόδοση του εκάστοτε παίκτη. Όλοι θέλουν τον χρόνο τους με τα παραδείγματα να είναι πολλά. Εγώ διαφωνώ με το σκεπτικό της μεταγραφής του και μόνο. Γιατί δόθηκαν πολλά χρήματα. Θα φανεί στο αποτέλεσμα..
Το κακο στη περιπτωση Τσολακ δεν ειναι η αφλογιστια του αλλα η γενικη εικονα του.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και επειδή είναι άσχετο με τις μεταγραφές είπες να το γράψεις στο τοπικ των μεταγραφών! Τι καλα! Και να σε απαντήσουν οι άλλοι να εκτροχιαστεί παραπάνω το ήδη εκτροχιασμενο τοπικ! Λες και με λίγο ψάξιμο δεν μπορούσες να το γράψεις στο σωστό! Θα σε παρακαλέσω από δω και στο εξής να είσαι ον τοπικ. Ειδικά σε αυτό που βρισκόμαστε τώρα!Euno έγραψε:Παιδια κατι ασχετο με τις μεταγραφες..
Η Νεα τουμπα καπου διαβασα οτι θα εχει μονο 34000 θεσεις αληθευει; ξερουμε κατι; η απλα λενε ετσι για να λενε;
Εγω θα προτιμουσα να ειχαμε 40000 γιατι οχι;
Υπαρχουν και καποιες εταιριες που μας δειχνουν πως θα ειναι το καινουργιο γηπεδο. Θα ειναι οντως ετσι η αυτα αλλαζουν; Η εξωτερικη εμφανιση του γηπεδου ειναι στο χρωμα ασπρο.. Και δεν με εντυπωσιωσε ιδιαιτερα..
Εγω θα προτιμουσα να ηταν Ασιμι σαν της ρεαλ η της juve η της totenham. Πιστευω ταιριαζει πολυ με το ασπρομαυρο.
Επισης μονο εμενα δεν μου αρεσει να γινει στην τουμπα; δεν μπορουσε να γινει καπου αλλου;
Θα ειχε ποιο χωρο και θα ηταν και ποιο μεγαλο.
Με τις αδειες τι γινεται; κατι ακουσα οτι στο πρωτο τριμηνο του 2021 θα εχουμε τις αδειες στα χερια μας και οτι την επομενη season θα παιζουμε στο καυτατζογλειο.
- sourmenetes
- Moderator
Παληκαρε από τη στιγμή που μπήκες είσαι εντελως στα όρια του φορουμ.Euno έγραψε:Παιδια κατι ασχετο με τις μεταγραφες..
Η Νεα τουμπα καπου διαβασα οτι θα εχει μονο 34000 θεσεις αληθευει; ξερουμε κατι; η απλα λενε ετσι για να λενε;
Εγω θα προτιμουσα να ειχαμε 40000 γιατι οχι;
Υπαρχουν και καποιες εταιριες που μας δειχνουν πως θα ειναι το καινουργιο γηπεδο. Θα ειναι οντως ετσι η αυτα αλλαζουν; Η εξωτερικη εμφανιση του γηπεδου ειναι στο χρωμα ασπρο.. Και δεν με εντυπωσιωσε ιδιαιτερα..
Εγω θα προτιμουσα να ηταν Ασιμι σαν της ρεαλ η της juve η της totenham. Πιστευω ταιριαζει πολυ με το ασπρομαυρο.
Επισης μονο εμενα δεν μου αρεσει να γινει στην τουμπα; δεν μπορουσε να γινει καπου αλλου;
Θα ειχε ποιο χωρο και θα ηταν και ποιο μεγαλο.
Με τις αδειες τι γινεται; κατι ακουσα οτι στο πρωτο τριμηνο του 2021 θα εχουμε τις αδειες στα χερια μας και οτι την επομενη season θα παιζουμε στο καυτατζογλειο.
Δες λίγο τους κανόνες γιατί έτσι δεν μπορείς να συνεχίσεις.
Δε γράφουμε οφτοπικ!!
Τι σχέση έχουν οι μεταγραφές με το γήπεδο??
Σε παρακαλώ μην το πάμε έτσι!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
Αν κανουμε καλες μεταγραφες,θα πεσει το γηπεδο,οριστε,τον φαγατε τον ανθρωπο
Ρε καντε καμια μεταγραφη ρεεεε

Στα κομμάτια, δεν μπορεί οι Κινγιοκου να έχουν γήπεδο 40.000 και εμείς μόνο 33.500.Kabamaru11 έγραψε:Αν κανουμε καλες μεταγραφες,θα πεσει το γηπεδο,οριστε,τον φαγατε τον ανθρωπο![]()
![]()
![]()
Καταραμένε Μαετζίμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- PAOK_Antarctica