Sick η φαση με Λαμπρου (μπακ απ Τζολη) και Ουαρντα (αντι-Μπισε) ειναι απλα safe επιλογες ποσοτικα. Σου λεει δε σκοπευω να ριξω εκει χρημα οποτε ας παρω τους δικους μου, τους δινω και μια τελευταια ευκαιρια χωρις cost και αν δεν κανουν τους στελνω Βολο για Δουβικα. Αν ενας απο τους 2 βγαλει ματια, παλι κερδος για την ομαδα.Sick Bastard έγραψε:Θα εκπλαγώ αρνητικά αν ο Τσόλακ των 3,5μ του καλοκαιριού φύγει το Γενάρη. Ακόμα κι αν είναι ένας συγκαμένος και μισός, έτσι όπως παίζει. Εντάξει προφανώς αν φύγει με 10μ στην Κίνα ξερω γω, θα τον πάω εγώ στην πλάτη. Αλλά επειδή δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να φύγει απ την ομάδα τώρα.
Τώρα, κάτι Λάμπρου, Δουβίκες, Ουαρντάδες δεν μου γεμίζουν το μάτι, (ειδικά ο τελευταίος) κι αρχίζουν να παίζουν δυνατά ρεπορτάζ για το νέο γήπεδο. Χμμμ, κάτι μου θυμίζει αυτό...
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
160 εκατομμύρια έχει δώσει και πάλι έκανε ΑΜΚ. Ημαρτον ακόμη και να πηγαίνει το μυαλό σου...Sick Bastard έγραψε:Θα εκπλαγώ αρνητικά αν ο Τσόλακ των 3,5μ του καλοκαιριού φύγει το Γενάρη. Ακόμα κι αν είναι ένας συγκαμένος και μισός, έτσι όπως παίζει. Εντάξει προφανώς αν φύγει με 10μ στην Κίνα ξερω γω, θα τον πάω εγώ στην πλάτη. Αλλά επειδή δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να φύγει απ την ομάδα τώρα.
Τώρα, κάτι Λάμπρου, Δουβίκες, Ουαρντάδες δεν μου γεμίζουν το μάτι, (ειδικά ο τελευταίος) κι αρχίζουν να παίζουν δυνατά ρεπορτάζ για το νέο γήπεδο. Χμμμ, κάτι μου θυμίζει αυτό...
Kαλά ανέφερε οτι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ λένε αλλά ο ίδιος δεν πιστεύει και πολλα..δεν υπήρχε ιδιαίτερη νότα αισιοδοξίας στα λεγόμενα του πάλι, αλλιώς δεν θα ήταν τσορμπατζόγλουΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Τσορμπα υγεία να έχει ο άνθρωπος αλλά είναι από τους πιο απαισιόδοξους δημοσιογράφους τουλάχιστον όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα. Δύσκολα να έχει πει κάτι τέτοιο χωρίς να υπάρχει φωτιά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο τζορμπα δεν είναι παπατζης.
Αν βγαίνει από την ΠΑΕ αυτό θα έχουμε σύντομα νέα.
Αν βγαίνει από την ΠΑΕ αυτό θα έχουμε σύντομα νέα.
- Περιπτερος
H συνέντευξη Μπέου βγάζει πολλά θέματα ΠΑΟΚ , τόσο μεταγραφικά όσο και γενικότερα.
Τον ξέρω προσωπικά, δεν του έχω εκτίμηση, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι "τεχνοκράτης".
Μεγάλη μάρκα ... . Ξέρει τι πρέπει να κάνει μπροστά και πίσω από τις κουίντες.
Ο Μπέος έχει έτοιμες τις μεταγραφές του ΝΠΣ Βόλος και εμείς πλέκουμε πουλόβερ με βελόνες και καλάθια με καλαμιές.
Τον ξέρω προσωπικά, δεν του έχω εκτίμηση, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι "τεχνοκράτης".
Μεγάλη μάρκα ... . Ξέρει τι πρέπει να κάνει μπροστά και πίσω από τις κουίντες.
Ο Μπέος έχει έτοιμες τις μεταγραφές του ΝΠΣ Βόλος και εμείς πλέκουμε πουλόβερ με βελόνες και καλάθια με καλαμιές.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Από αυτά που είπε ο Μπεος το συμπέρασμα είναι ότι έχουμε κλείσει ουαρντα, πιθανότατα να δωθεί δανεικός ο Λάμπρου σαν αντάλλαγμα και έχουμε κλείσει Δουβίκα για το καλοκαίρι.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν κατάλαβα να υπονοεί ότι πηγαίνει σε αυτούς ο Λάμπρου. Απλά ότι θα τον εκμεταλλευόταν αν ήταν εκεί
Aπο κει που ειχαμε ακραια μπακ Ματος- Βιειρινια και Ματος-Γιαννουλη , εδω μεσα καποιοι ονειρευονται Σταφυλιδη-Κιτσιου.
Μου θυμιζει 2018 κατι τυπους που βλεπαμε μαζι ματς και λεγανε πρεπει να γυρισει το ΠΑΟΚτσακι ο Κλαους και θα φαει τη θεση του Πριγιο ευκολα

Μου θυμιζει 2018 κατι τυπους που βλεπαμε μαζι ματς και λεγανε πρεπει να γυρισει το ΠΑΟΚτσακι ο Κλαους και θα φαει τη θεση του Πριγιο ευκολα

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το ότι βάζεις στην ίδια πρόταση Σταφυλιδη και Κίτσιου και ειρωνευεσαι...
Με το προγραμμα που εγραψα ο αδελφος παραπανω παιζονται πολλα η και ολα τον Γεναρη. Αν ερθει καποιος γρηγορα ας ελθει αλλιως ας ερθει οποτε ναναι να ειμαστε τουλαχιστον ετοιμοι για καλοκαιρι. Απο την αλλη εδω που φτασαμε απαιτειται υπερβαση απο τα παιδια που ειναι τωρα στην ομαδα γιατι κακα τα ψεματα οποιος και να ερθει απο τους δυο παικταραδες που λεμε δυσκολα θα δωσει πραματα τον Γεναρη.
Υ.Γ. Εζησα στην Αθηνα ολες τις μεγαλες στιγμες μας με τον ρολό, με τα επεισοδια στον βολο (εκει που για το ιδιο πραμα εμας μας εξοντωσανε), με την χαρτινη με εεα κλπ κλπ κλπ. Για Τζορματζογλου εενα εχω να πω. Καλα να ειναι ο ανθρωπος και τον καταλαβαινω δυσκολο να συμπληρωσεις μισθο στις μερες μας (και δεν το λεω ειρωνικα). Αλλα εγω προσωπικα αυτα που τον ακουγα να λεει και η αντιμετωπιση του απο τους κατω δημοσιογραφους σε ΟΛΑ τα θεματα ειτε αγωνιστικα ειτε εξωαγωνιστικα με εκαναν να μην θελω να τον ακουσω καθολου. Πραγματικα αν ακουω ραδιο και βγαινει αυτος το αλλαζω.
Υ.Γ. Εζησα στην Αθηνα ολες τις μεγαλες στιγμες μας με τον ρολό, με τα επεισοδια στον βολο (εκει που για το ιδιο πραμα εμας μας εξοντωσανε), με την χαρτινη με εεα κλπ κλπ κλπ. Για Τζορματζογλου εενα εχω να πω. Καλα να ειναι ο ανθρωπος και τον καταλαβαινω δυσκολο να συμπληρωσεις μισθο στις μερες μας (και δεν το λεω ειρωνικα). Αλλα εγω προσωπικα αυτα που τον ακουγα να λεει και η αντιμετωπιση του απο τους κατω δημοσιογραφους σε ΟΛΑ τα θεματα ειτε αγωνιστικα ειτε εξωαγωνιστικα με εκαναν να μην θελω να τον ακουσω καθολου. Πραγματικα αν ακουω ραδιο και βγαινει αυτος το αλλαζω.
αν ήμουν στον Παοκ ειπε στη συνέντευξη ο Μπέος, θα ήταν αλλίως τα πραγματα.
Όσο και να μην αρέσει σε πολλούς , καλώς ή κακώς κτλ κτλ, έχει αποδείξει οτι στην Ελληνική ποδοσφαιρική και πολιτική πραγματικότητα μπορεί να φέρει αποτελέσματα.
Και οπως και να το δεις θα έλυνε περισσότερα προβλήματα απο αυτά που ενδεχομένως να δημιουργούσε ( ασε που θα έδινε και μιά άλλη "νότα" στην καθημερινότητα).
Δυστυχώς όταν έχεις απέναντι σου αυτο που πολύ εύγλωττα και σωστά αποκάλεσε η ΠΑΕ σίχαμα, πρέπει και εσύ να κινηθείς αναλογα
Όσο και να μην αρέσει σε πολλούς , καλώς ή κακώς κτλ κτλ, έχει αποδείξει οτι στην Ελληνική ποδοσφαιρική και πολιτική πραγματικότητα μπορεί να φέρει αποτελέσματα.
Και οπως και να το δεις θα έλυνε περισσότερα προβλήματα απο αυτά που ενδεχομένως να δημιουργούσε ( ασε που θα έδινε και μιά άλλη "νότα" στην καθημερινότητα).
Δυστυχώς όταν έχεις απέναντι σου αυτο που πολύ εύγλωττα και σωστά αποκάλεσε η ΠΑΕ σίχαμα, πρέπει και εσύ να κινηθείς αναλογα
Τι να ακούσεις από έναν τύπο που είναι μόνιμα κακομοίρης και δεν έχει ιδέα απο το άθλημα;
Αυτός είναι ιδανικός για ρεπορτάζ στον δρόμο για το αν φοράνε μάσκα οι πολίτες και αν τηρούν τα μέτρα.
Χωρίς να το υποτιμώ,αυτό πιστεύω ότι του ταιριάζει.
Αυτός είναι ιδανικός για ρεπορτάζ στον δρόμο για το αν φοράνε μάσκα οι πολίτες και αν τηρούν τα μέτρα.
Χωρίς να το υποτιμώ,αυτό πιστεύω ότι του ταιριάζει.
- buffalobill4
Ο κομποτης να δεις τι μπορεί να κάνει. Θωμάς Μητρόπουλος επίσης. Κερατάς Σάββας Θεοδωρίδης κρίμα που πέθανε θα κάναμε ντρημ τιμ
- Dimitris_L4
ΠΑΟΚ είναι αδερφέ... ΠΑΟΚ..pk77 έγραψε:αν ήμουν στον Παοκ ειπε στη συνέντευξη ο Μπέος, θα ήταν αλλίως τα πραγματα.
Οντως ο Κιτσιου θα επαιζε και θα ηταν μετριος. Ο Σταφυλιδης αμφιβαλω αν επαιζεΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Το ότι βάζεις στην ίδια πρόταση Σταφυλιδη και Κίτσιου και ειρωνευεσαι...