ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Νομιζω πως ειναι οτι πιο ιδανικο στο σημερινο μας συστημα. Ζιζανιο, συμμετοχικος, αλμα στις κεφαλιες και τρομερη τεχνικη.
Οσον αφορα τη συγκριση με τον γκει, ισως και στη θεση που εχουν καμαρα υπερεχουν. Απο κει και περα εχουμε μακραν καλυτερα σεντερ μπακ, καλυτερα εξτρεμ 100% και αριστερο μπακ οπου ο Γιαννουλης ειναι μακραν οτι καλυτερο στην Ελλαδα.
Ενα χαφ ρε πουστη μου και ενα κανονι φορ και τελος.
Οσον αφορα τη συγκριση με τον γκει, ισως και στη θεση που εχουν καμαρα υπερεχουν. Απο κει και περα εχουμε μακραν καλυτερα σεντερ μπακ, καλυτερα εξτρεμ 100% και αριστερο μπακ οπου ο Γιαννουλης ειναι μακραν οτι καλυτερο στην Ελλαδα.
Ενα χαφ ρε πουστη μου και ενα κανονι φορ και τελος.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ακριβώς. Και μετά ας φέρουν και ουαρδες και λαμπρους πίσω. Αλλά κεντρικό χαφ και φορ δολοφόνο από το πάνω ράφι.
"Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία, η διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ θέλει να απαλλαγεί από το δυσβάσταχτο συμβόλαιο του "Πρίγιο" που αγγίζει τα 5.000.000 ευρώ τον χρόνο και αναμένεται οι δυο πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι για να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.
Όπου... συμβιβαστική λύση μιλάμε είτε για δανεισμό, όπου θα καλύπτει κάποιο ποσό η Αλ Ιτιχάντ, είτε για να μείνει ελεύθερος ο Σέρβος φορ παίρνοντας ένα κομμάτι από τα χρήματα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ο "Πρίγιο" έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Αλ Ιτιχάντ, αλλά φαίνεται πως σύντομα θα επιστρέψει σε... νορμάλ ποδοσφαιρικό περιβάλλον στην Ευρώπη, με αρκετές ομάδες να έχουν κάνει ήδη κρούση για να μάθουν την διαθεσιμότητα του."
Όπου... συμβιβαστική λύση μιλάμε είτε για δανεισμό, όπου θα καλύπτει κάποιο ποσό η Αλ Ιτιχάντ, είτε για να μείνει ελεύθερος ο Σέρβος φορ παίρνοντας ένα κομμάτι από τα χρήματα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ο "Πρίγιο" έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Αλ Ιτιχάντ, αλλά φαίνεται πως σύντομα θα επιστρέψει σε... νορμάλ ποδοσφαιρικό περιβάλλον στην Ευρώπη, με αρκετές ομάδες να έχουν κάνει ήδη κρούση για να μάθουν την διαθεσιμότητα του."
Ωραια τα λετε παιδια και δικαιο εχετε !!!κανα νεο ομως εχουμε ;;
ΥΓ οι αραβες παρακαλανε να μην παρουμε τον πριγιο
ΥΓ οι αραβες παρακαλανε να μην παρουμε τον πριγιο
Το νεο είναι ότι δεν κουνιέται ο Τσολακ..κι ο μάνατζερ του στυλώνει πόδια...οπότε...έχουμε μέλλον και αν...για φορ
- thanos-xanthi
αυτος και στο ματς μεσα δε κουνιεται, και μεταγραφικα δε κουνιεται..
ανθρωπος που παταει τη μπαλα πιο συχνα απο τα φορ της Κ17 και Κ19
το χαφ πρεπει συντομα να ειναι εδω
ανθρωπος που παταει τη μπαλα πιο συχνα απο τα φορ της Κ17 και Κ19
το χαφ πρεπει συντομα να ειναι εδω
Λέμε τώρα...υποθετικό σενάριο:
Παίρνει ο αρηθ της καρδιάς μας τον Πριγιο, αφού όμως του έχουμε ρίξει χυλόπιτα εμείς λέγοντας ότι δεν ταιριάζει σε αυτό που ψάχνουμε.
Και ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και σκοράρει κατά ριπας λέμε τώρα. Τότε παίζει να ξεκινήσουμε εμφύλιο!
Παίρνει ο αρηθ της καρδιάς μας τον Πριγιο, αφού όμως του έχουμε ρίξει χυλόπιτα εμείς λέγοντας ότι δεν ταιριάζει σε αυτό που ψάχνουμε.
Και ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και σκοράρει κατά ριπας λέμε τώρα. Τότε παίζει να ξεκινήσουμε εμφύλιο!

Νομίζω ότι ο Werner τα πάει εξαιρετικά (15 συμ , 4 γκολ, 5 ασίστ ) , οντως υπάρχουν γκρίνιες ; Εντάξει ο Ziyech έχει 7 συμ , αλλά ως νέος στην ομάδα δεν λες ότι δεν παίζει και καθόλουobanebane έγραψε:Συμβαίνει παγκοσμίως.Gospi έγραψε:Ουτε εγω αντιλεγω Μπανε σ αυτο π λες, αλλα δυστυχως φετος δεν ειχαμε εκ των πραγμάτων την πολυτελεια, ουτε να περιμενουμε να μας βγουν μετα απο ενα χρονο, καθως ηρθαν σε αντικατασταση βασικων και δεν εχουμε βαθος παγκου για να καλυψουμε τις αδυναμιες προσαρμογης, αλλα ουτε και να δαπανησουμε ελαφρα τη καρδια τετοια ποσα χωρις να διασφαλισουμε ποσοστο επιτυχιας...
Ειναι αμαρτια να φτανουμε στο σημειο να γυρναμε πισω τον Λαμπρου και τον Ουαρντα και να ξεχναμε την αποκτηση δεξιου μπακ, επειδη καναμε τοσο λαθος μεταγραφικο σχεδιασμο το καλοκαιρι.
Η ομαδα χρειαζεται 3-4 ποιοτικους παιχτες και εμεις προσπαθουμε να φερουμε τους δυο και τις αλλες θεσεις να τις καλυψουμε με μπαλωματα εκ των εσω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Τσέλσι πήρε τον Γερμανό της Λειψίας και μουρμουρανε μαζί του ήδη και τον άλλο τον παικταρά τον Ζιγιεκ από τον Άγιαξ και δε τον βάζουν καθόλου.
Και μη μου πεις ότι αυτοί έχουν τη δυνατότητα να καίνε παίχτες,γιατί είχαν ένα χρόνο απαγόρευση μεταγραφών λόγω ffp.
Σημασία έχει πρωτίστως να είναι καλοί οι παίχτες που παίρνεις και να παίζουν σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.
Εάν πάρουμε ως δεδομένο ότι οι παίχτες είναι καλοί (Εγώ πιστεύω ότι είναι) τοτε το λάθος είναι στην περίπτωση του Μουργκ που παίζει ίδια θέση με Ζιφκο.
Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι.
Εκ του αποτελέσματος αυτή τη στιγμή που μιλάμε,έχεις δίκιο.
Μόνο που οι παίχτες δεν ήρθαν για 6 μήνες στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Δευ 28 Δεκ 2020, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μπεος δήλωσε ότι ο Δουβίκας θα φύγει το καλοκαίρι, όπως και ζήτησε Λάμπρου.
Μας βλέπω να μένουμε με Τσολακ. Ουάρντα έξω αριστερά και η μόνη μεταγραφη να γίνει θα είναι σε χαφ και μικρές πιθανότητες για δεξί μπακ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μας βλέπω να μένουμε με Τσολακ. Ουάρντα έξω αριστερά και η μόνη μεταγραφη να γίνει θα είναι σε χαφ και μικρές πιθανότητες για δεξί μπακ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προφανως δινουμε στον λαμπρου την ευκαιρια να δειξει μεχρι το καλοκαιρι κατι, αλλιως θα ειναι ανταλλαγμα στα πλασια μεταγραφης του Δουβικα.
Στίβεν Σπίλμπεργκ το σενάριοIsi4 έγραψε:Λέμε τώρα...υποθετικό σενάριο:
Και Τζορτζ Λούκας μαζί!george188 έγραψε:Στίβεν Σπίλμπεργκ το σενάριοIsi4 έγραψε:Λέμε τώρα...υποθετικό σενάριο:

Τι κάνει αυτή η ψυχή?πλάκα θα έσπαγε εδωDimg4 έγραψε:Λουκας? Φερτε την παιχταρα
Και όμως υπάρχουν γκρίνιες,θεωρούν ότι στα σημαντικά ματς που τον χρειάζεται η ομάδα δεν είναι αυτός που πρέπει.maceio έγραψε:Νομίζω ότι ο Werner τα πάει εξαιρετικά (15 συμ , 4 γκολ, 5 ασίστ ) , οντως υπάρχουν γκρίνιες ; Εντάξει ο Ziyech έχει 7 συμ , αλλά ως νέος στην ομάδα δεν λες ότι δεν παίζει και καθόλουobanebane έγραψε:Συμβαίνει παγκοσμίως.Gospi έγραψε:Ουτε εγω αντιλεγω Μπανε σ αυτο π λες, αλλα δυστυχως φετος δεν ειχαμε εκ των πραγμάτων την πολυτελεια, ουτε να περιμενουμε να μας βγουν μετα απο ενα χρονο, καθως ηρθαν σε αντικατασταση βασικων και δεν εχουμε βαθος παγκου για να καλυψουμε τις αδυναμιες προσαρμογης, αλλα ουτε και να δαπανησουμε ελαφρα τη καρδια τετοια ποσα χωρις να διασφαλισουμε ποσοστο επιτυχιας...
Ειναι αμαρτια να φτανουμε στο σημειο να γυρναμε πισω τον Λαμπρου και τον Ουαρντα και να ξεχναμε την αποκτηση δεξιου μπακ, επειδη καναμε τοσο λαθος μεταγραφικο σχεδιασμο το καλοκαιρι.
Η ομαδα χρειαζεται 3-4 ποιοτικους παιχτες και εμεις προσπαθουμε να φερουμε τους δυο και τις αλλες θεσεις να τις καλυψουμε με μπαλωματα εκ των εσω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Τσέλσι πήρε τον Γερμανό της Λειψίας και μουρμουρανε μαζί του ήδη και τον άλλο τον παικταρά τον Ζιγιεκ από τον Άγιαξ και δε τον βάζουν καθόλου.
Και μη μου πεις ότι αυτοί έχουν τη δυνατότητα να καίνε παίχτες,γιατί είχαν ένα χρόνο απαγόρευση μεταγραφών λόγω ffp.
Σημασία έχει πρωτίστως να είναι καλοί οι παίχτες που παίρνεις και να παίζουν σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.
Εάν πάρουμε ως δεδομένο ότι οι παίχτες είναι καλοί (Εγώ πιστεύω ότι είναι) τοτε το λάθος είναι στην περίπτωση του Μουργκ που παίζει ίδια θέση με Ζιφκο.
Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι.
Εκ του αποτελέσματος αυτή τη στιγμή που μιλάμε,έχεις δίκιο.
Μόνο που οι παίχτες δεν ήρθαν για 6 μήνες στον ΠΑΟΚ.
Το ποιντ μου όμως δεν το έπιασες.
Αυτοί οι δύο είναι παιχταράδες παγκοσμίου επιπέδου,αποδεδειγμένα.
Παρόλα αυτά δεν έχουν δώσει ακόμα αυτά που μπορούν ή αυτά που περίμεναν από αυτούς.
Πάει να πει ότι είναι παλτά ή ότι δεν κάνουν;
Πιθανόν να χρειάζονται παραπάνω χρόνο προσαρμογής,δε μπορούν να κριθούν από 6 μήνες παρουσίας.