Συμβαίνει παγκοσμίως.Gospi έγραψε:Ουτε εγω αντιλεγω Μπανε σ αυτο π λες, αλλα δυστυχως φετος δεν ειχαμε εκ των πραγμάτων την πολυτελεια, ουτε να περιμενουμε να μας βγουν μετα απο ενα χρονο, καθως ηρθαν σε αντικατασταση βασικων και δεν εχουμε βαθος παγκου για να καλυψουμε τις αδυναμιες προσαρμογης, αλλα ουτε και να δαπανησουμε ελαφρα τη καρδια τετοια ποσα χωρις να διασφαλισουμε ποσοστο επιτυχιας...
Ειναι αμαρτια να φτανουμε στο σημειο να γυρναμε πισω τον Λαμπρου και τον Ουαρντα και να ξεχναμε την αποκτηση δεξιου μπακ, επειδη καναμε τοσο λαθος μεταγραφικο σχεδιασμο το καλοκαιρι.
Η ομαδα χρειαζεται 3-4 ποιοτικους παιχτες και εμεις προσπαθουμε να φερουμε τους δυο και τις αλλες θεσεις να τις καλυψουμε με μπαλωματα εκ των εσω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Τσέλσι πήρε τον Γερμανό της Λειψίας και μουρμουρανε μαζί του ήδη και τον άλλο τον παικταρά τον Ζιγιεκ από τον Άγιαξ και δε τον βάζουν καθόλου.
Και μη μου πεις ότι αυτοί έχουν τη δυνατότητα να καίνε παίχτες,γιατί είχαν ένα χρόνο απαγόρευση μεταγραφών λόγω ffp.
Σημασία έχει πρωτίστως να είναι καλοί οι παίχτες που παίρνεις και να παίζουν σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.
Εάν πάρουμε ως δεδομένο ότι οι παίχτες είναι καλοί (Εγώ πιστεύω ότι είναι) τοτε το λάθος είναι στην περίπτωση του Μουργκ που παίζει ίδια θέση με Ζιφκο.
Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι.
Εκ του αποτελέσματος αυτή τη στιγμή που μιλάμε,έχεις δίκιο.
Μόνο που οι παίχτες δεν ήρθαν για 6 μήνες στον ΠΑΟΚ.