obanebane έγραψε:Χωρίς να λέω ότι έχεις άδικο gospi ή ότι διαφωνώ ιδιαίτερα μαζί σου.
Καλό είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τον Μισιτς και τι έκανε την πρώτη και τι την δεύτερη χρονιά του στην ομάδα.
Ας κάνουμε λίγη υπομονή όλοι.
Αυτο ακριβως. Επειδη μας επιασε πρεμουρα τωρα να αποδιδουν ολοι στο μεγιστο ας δουμε και την πραγματικοτητα. Εχουμε πολυ νεα ομαδα, στημενη σε διαφορετικο συστημα, με πολλους νεους παικτες και σε ηλικια και ηλικιακα μεγαλυτερους που ηρθαν ομως πριν 3 μηνες. Εχουμε επισης νεο προπονητη 2,5 μηνων που παρελαβε εξαιρετικα αδουλευτη ομαδα, νεο ΤΔ 4 μηνων.
Δεν γινονται ετσι οι ομαδες. Θεωρω επειδη εγω ειμαι εδω οτι ολοι στην ομαδα σκεφτονται σαν εμενα παντα. Αλλα δεν ειναι ετσι. Ηρθαν παικτες που αλλαξαν ομαδες, χωρες συστηματα,φιλους περιβαλον. Δηλαδη συγνωμη που ξερω εγω αν ο χ Τσολακ ξερω γω δεν εχει συνηθίσει ακομη το νερο και πρεπει να πηγαινει 3 φορες τουαλετα την μερα?
Καλως η καλως δεν πηραμε και παικτες των 10-15 μυριων εγνωσμενης αξιας και παραστασεων. Νεα παιδια ειναι απο το μεσαιο ραφι που ηρθαν στο ελλαδισταν και αντιμετωπιζουν αντιπαλους καθε κυριακη τελικους, διαιτητες περιεργους, τυπο ηλεκτρονικο και γραπτο και ραδια οτι ναναι, προπονητη καινουριο με αλλα θελω. Βαλτε σε αυτα και τις ιστοριες της εποχης μας ιους κλπ και θα δειτε οτι δενει το γλυκο. Ας τους δωσουμε λιγο χρονο. Δεν ειναι αχρηστοι παικτες.
Οπως ελεγε η ΚΥΡΙΑ στο βιντεακι τα παιδια μας ειναι. Στηριξτε τα.
Ας δουμε και τις κυριως μεταγραφες που λεγετε οτι ερχονται στο φορ και στο κεντρο. Ισως αυτες δωσουν στην ομαδα αυτο που της λειπει για να λειτουργησουν ολοι καλυτερα.