Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- bersekeros
- V-olakiotis
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καλησπέρα σε όλους! Χρόνια πολλά και καλά!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ελπίζω η σημερινή μέρα να αποτελέσει την αρχή του τέλους της πανδημίας!
Ίσως το πιο αιδιοξο λαό θετικό του 2020 ήταν η έλευση του εμβολίου.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να είμαστε και επισήμως covid free!!
Ίσως το πιο αιδιοξο λαό θετικό του 2020 ήταν η έλευση του εμβολίου.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να είμαστε και επισήμως covid free!!
- Dimitris++++
- bersekeros
Καλημέρα και χρόνια πολλά.Επειδη δεν παρακολουθώ συνέχεια το φόρουμ ,μήπως έχουμε μάθει τι έγινε και σταμάτησε τη σελίδα του ο ψυχρας;
- Μπαρκαρούτσος
- rade paprica
επιτέλους κροσάρεις;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλησπέρα από τη μέση του Ατλαντικού!
για που;
καλό λιμάνι...
Καλησπερα και χρονια πολλα !!!πολλοι λενε λογω της κριτικης που δεχθκε τελευταια.δεν ειναι σγουρο ομως ο ιδιος ξερει ..και για μενα τελευταια ειχε καβαλησει το καλαμι τελευταιαgabriello έγραψε:Καλημέρα και χρόνια πολλά.Επειδη δεν παρακολουθώ συνέχεια το φόρουμ ,μήπως έχουμε μάθει τι έγινε και σταμάτησε τη σελίδα του ο ψυχρας;
- bersekeros
Ασπρόμαυρε Άγιε Βασίλη, αν και μεγάλωσα για να ζητάω δώρα για την Πρωτοχρονιά...εν τούτοις επειδή ακόμα με διακρίνει παιδική αφέλεια και ενθουσιασμός, παίρνω το θάρρος να σου ζητήσω ένα δώρο για την πρώτη μέρα του νέου χρόνου.
Είμαι βέβαιος Ασπρόμαυρε Άγιε Βασίλη ότι το δώρο που σου ζητάω, θα κάνει χαρούμενα και άλλα μεγάλα παιδιά σαν κι εμένα που πιστεύουμε ακόμα στα θαύματα σαν τα μικρά παιδάκια.
Φιλιά Πολλά

Είμαι βέβαιος Ασπρόμαυρε Άγιε Βασίλη ότι το δώρο που σου ζητάω, θα κάνει χαρούμενα και άλλα μεγάλα παιδιά σαν κι εμένα που πιστεύουμε ακόμα στα θαύματα σαν τα μικρά παιδάκια.
Φιλιά Πολλά

- Dimitris++++
Είσαι ωραίος....πολύ ωραίος ...bersekeros έγραψε:Ασπρόμαυρε Άγιε Βασίλη, αν και μεγάλωσα για να ζητάω δώρα για την Πρωτοχρονιά...εν τούτοις επειδή ακόμα με διακρίνει παιδική αφέλεια και ενθουσιασμός, παίρνω το θάρρος να σου ζητήσω ένα δώρο για την πρώτη μέρα του νέου χρόνου.
Φιλιά Πολλά

- bersekeros