ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Ποιος.πριγιο βρε παιδια?
Στατικος παιχτης και αυτος.
Εμεις θελουμε συμμετοχικο φορ να εναλλάσσεται μπροστα με τους αλλους δυο...
Τι νσ τον κανουμε σ αυτη την ηλικια τον πανακριβο Πριγιο?
Δηλαδη αλλους παιχτες δεν εχει ο πλανητης?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στατικος παιχτης και αυτος.
Εμεις θελουμε συμμετοχικο φορ να εναλλάσσεται μπροστα με τους αλλους δυο...
Τι νσ τον κανουμε σ αυτη την ηλικια τον πανακριβο Πριγιο?
Δηλαδη αλλους παιχτες δεν εχει ο πλανητης?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
ΡΕ Gospi, στατικος ξεστατικος ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει σε γκολτζη εδω και χρονια. Και δεν ειναι καθολου στατικος, θυμησου τις γκολαρες με κουλα, με ρουλη, με με με
Αυτος ερχεται και μπαινει εντεκαδα. Αν θες τιτλο φετος, πας σε Πριγιο
Αυτος ερχεται και μπαινει εντεκαδα. Αν θες τιτλο φετος, πας σε Πριγιο
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ουτε εμενα μου αρεσει ο Πριγιο...Που κολαει ο Πριγιο με τους Ζιφκοβιτς,Τζολη θα μου πει κανεις? Ο ΠΑΟΚ εχει σωστα διαρευσει πως ψαχνει φορ με αλλα χαρακτηριστικα,παικτη να μπορει να αλλαξει θεση με τα εξτρεμ,να παιξει συνδιαστικα.Ο Τζολης δεν σεντραρει,ακομα και ο Ζιφκοβιτς κινειται παραλληλα για να παιξει συνδιαστικα με το φορ.Τι ακριβως θα κανουν με τον Πριγιοβιτς και χωρις επιτελικο?
-
Dimg4
Ολες οι σεντρες δεν εχουν αποδεκτη, παιζουμε με 50 σεντρες σε καθε ματς και πανε ακλαφτες. Φτανει με τα καλαμακια στην περιοχη, ο πριγιο θα απασχολει 2 αμυντικους και θα παστελωνει τη μιση ευκαιρια.
10αρι θα παιζει ο Ουαρντα που ειναι και ζιζανιο. Δε χρειαζεται 10αρι τωρα, φορ θελουμε
10αρι θα παιζει ο Ουαρντα που ειναι και ζιζανιο. Δε χρειαζεται 10αρι τωρα, φορ θελουμε
Θέλουμε φορ που να παράγει φάσεις όχι να τελειώνει αυτές που δεν κάνουμε.
Αν είναι να παίζουμε με 30 σεντρες από το Γιαννούλη, δεν πάμε πουθενά.
Φτάσαμε Ιανουαρίο 21 κ θεωρούμε αναβάθμιση αυτούς που έχουν φύγει.
2 χρονια στασιμότητα.
Ευτυχώς δεν έχουμε ακούσει ακόμα για Λημνιό.
Η ομάδα δεν έχει καθαρό εξτρεμ και επιτελικό μέσο , πως θα πάρει φορ επαφής.
Αν είναι να παίζουμε με 30 σεντρες από το Γιαννούλη, δεν πάμε πουθενά.
Φτάσαμε Ιανουαρίο 21 κ θεωρούμε αναβάθμιση αυτούς που έχουν φύγει.
2 χρονια στασιμότητα.
Ευτυχώς δεν έχουμε ακούσει ακόμα για Λημνιό.
Η ομάδα δεν έχει καθαρό εξτρεμ και επιτελικό μέσο , πως θα πάρει φορ επαφής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 27 Δεκ 2020, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ασχολουμαι με παικτες του κολου...sn0ufel4 έγραψε:Ρε τζος έχω εδώ και μια ώρα περιμένω σχόλιο για Κολομπινο
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
λεμε τον πριγιο υποβαθμιση τον καλυτερο σεντερ φορ τα τελευταια 25 χρονια ;;αν ειναι δυνατον
Να κάνουμε μια συμφωνία μόνο.joshua έγραψε:Δεν ασχολουμαι με παικτες του κολου...sn0ufel4 έγραψε:Ρε τζος έχω εδώ και μια ώρα περιμένω σχόλιο για Κολομπινο
Έτσι και ξανακουστει τέτοιο στυλ παίκτη ανέλαβε σε παρακαλώ εσύ το κράξιμο γιατί εμένα η θέση μου είναι λεπτή
Εντωμεταξυ διαβαζα πως ο Πριγιοβιτς σκοραρει συνεχως και βλεπω 1 γκολ σε 10 αγωνες και ουτε 1 90λεπτο...
ΥΓ Ο Πρίγιοβιτς πιέζει τον ΠΑΟΚ για επιστροφή και προφανώς κάποια στελέχη του. Η επιλογή είναι άλλη τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Σταυρος κολκας στο blog του στο παοκ24
Σταυρος κολκας στο blog του στο παοκ24
αυτος ο ουαρντα που φερνουμε πισω ειναι ο ιδιος που η ΠΑΕ το καλοκαιρι μεσω των αρδ διερρεε πως δεν τηρουσε την καραντινα ενω ηταν θετικος?
ο ιδιος ουαρντα που μετα απο αυτο η ΠΑΕ τον εξαφανισε απο τις προπονησεις και τον εστειλε στον μπεο τελευταια μερα των μεταγραφων?
εκει που λες τα εχουμε δει ολα σε αυτη την ομαδα παντα υπαρχει κατι καινουργιο που κανει την διαφορα
ο ιδιος ουαρντα που μετα απο αυτο η ΠΑΕ τον εξαφανισε απο τις προπονησεις και τον εστειλε στον μπεο τελευταια μερα των μεταγραφων?
εκει που λες τα εχουμε δει ολα σε αυτη την ομαδα παντα υπαρχει κατι καινουργιο που κανει την διαφορα
- PAOKevolution
Τζος... Ημαρτον απλά . Και Gospi παρομοίως... Δηλαδή θα έρθει ο πριγιο και εμείς θα λέμε ότι δεν κάνει;
Θέλω ειλικρινή ποδοσφαιρική τεκμηρίωση της άρνησης σας. Ειλικρινά. Το καλύτερο φορ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ... Περιμένω απάντηση,χωρίς ένταση. Δεν σας τη λέω ,απλά προβληματίζομαι με το σκεπτικό σας.
Θέλω ειλικρινή ποδοσφαιρική τεκμηρίωση της άρνησης σας. Ειλικρινά. Το καλύτερο φορ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ... Περιμένω απάντηση,χωρίς ένταση. Δεν σας τη λέω ,απλά προβληματίζομαι με το σκεπτικό σας.