Ειναι σιγουρο?Dimg4 έγραψε:Eκλεισε ο ουαρντα
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
-
Jack_riper
-
Jack_riper
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι να θελει ο παμπλο να βαλει προβληματα μεσα στα αποδυτήρια.ελπιζω να ξερει τι κανει και να ειναι καθαρα δικια του αποφαση
-
Dimg4
Ο κύβος ερρίφθη: Ο Ουάρντα γυρίζει στον ΠΑΟΚ!
Ο Αιγύπτιος παραδέχτηκε στο στενό του περιβάλλον πως υπήρξε κρούση από τον Άρη ενώ μίλησε και με τον Πάμπλο Γκαρσία για την προοπτική να αγωνιστεί και πάλι στον ΠΑΟΚ. Μετά και τη συνομιλία που είχε με τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, πήρε την απόφασή του.
Η υπογραφή, μάλιστα, της συνεργασίας ΠΑΟΚ - Ουάρντα είναι πιθανότατα θέμα ημερών αν όχι και ωρών...
Το metrosport.gr επικοινώνησε με τον Αχιλλέα Μπέο που τόνισε ότι η συμφωνία που είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ, δίνει στον Δικέφαλο το δικαίωμα να πάρει τον Ουάρντα μέσω νέας ειδικής συμφωνίας.
Ο Αιγύπτιος παραδέχτηκε στο στενό του περιβάλλον πως υπήρξε κρούση από τον Άρη ενώ μίλησε και με τον Πάμπλο Γκαρσία για την προοπτική να αγωνιστεί και πάλι στον ΠΑΟΚ. Μετά και τη συνομιλία που είχε με τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, πήρε την απόφασή του.
Η υπογραφή, μάλιστα, της συνεργασίας ΠΑΟΚ - Ουάρντα είναι πιθανότατα θέμα ημερών αν όχι και ωρών...
Το metrosport.gr επικοινώνησε με τον Αχιλλέα Μπέο που τόνισε ότι η συμφωνία που είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ, δίνει στον Δικέφαλο το δικαίωμα να πάρει τον Ουάρντα μέσω νέας ειδικής συμφωνίας.
-
ron-swanson
Απο την μια πραγματικα λες αμα γυρναμε σε επιλογες Ουαρντα καταλαβα πως ειναι το θεμα στο μπατζετ. Απο την αλλη βεβαια παιζουμε σε αστειο πρωταθλημα που κανουν την διαφορα ο Μανταλος, ο Μπερτολιο, ο Βιγιαφανες, ο Μασουρας και λοιπα. Οποτε ενας κανονικος Ουαρντα μια χαρα λυση ειναι...
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Πέρα από το οποίο μυαλό έχει ο Ουαρντα, και πέρα από την σφικτη οικονομική πολιτική.
Όταν έχει βγει κ έχει πει μαργαριταρια ο Ουαρντα το καλοκαίρι, σαν ομάδα πως δέχεσαι να το συζητάς μαζί του όχι απλά να το πάρεις.
Δεν ξέρω ώρες ώρες είναι να απορείς ακόμα και με τον εαυτό σου που απλά θεωρείς ανεπαρκείς τους υπεύθυνους της ομάδας και όχι κάτι χειρότερο.
Όταν έχει βγει κ έχει πει μαργαριταρια ο Ουαρντα το καλοκαίρι, σαν ομάδα πως δέχεσαι να το συζητάς μαζί του όχι απλά να το πάρεις.
Δεν ξέρω ώρες ώρες είναι να απορείς ακόμα και με τον εαυτό σου που απλά θεωρείς ανεπαρκείς τους υπεύθυνους της ομάδας και όχι κάτι χειρότερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 27 Δεκ 2020, 19:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτο ειπα και εγω αδερφε σε εναν τυπα λιγο πιο πανω το πρωταθλημα μας εχει μετριους παιχτες και βετερανους ..ο Ουαρντα ΜΙΑ χαρα ειναι για τον Π.Α.Ο.Κ. και τον στοχο του.ron-swanson έγραψε:Απο την μια πραγματικα λες αμα γυρναμε σε επιλογες Ουαρντα καταλαβα πως ειναι το θεμα στο μπατζετ. Απο την αλλη βεβαια παιζουμε σε αστειο πρωταθλημα που κανουν την διαφορα ο Μανταλος, ο Μπερτολιο, ο Βιγιαφανες, ο Μασουρας και λοιπα. Οποτε ενας κανονικος Ουαρντα μια χαρα λυση ειναι...
:ugeek: :ugeek:
- Περιπτερος
Προφανώς είπε η Γκοντσάρεβα: Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λέτε για μεταγραφές. Διαθέσιμα είναι 47 ρούβλια και 22 καπίκια.
Και τότε αρχίσαμε να βλέπουμε επιστροφές ... .
Και τότε αρχίσαμε να βλέπουμε επιστροφές ... .
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
[youtube]gGU42U6P4do[/youtube]
[youtube]iWxa5a3JGLA[/youtube]
[youtube]iWxa5a3JGLA[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mattias_g4 την Κυρ 27 Δεκ 2020, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι μόνο θέμα Παυλαρα Ντίμ.
Ακόμα και να βρει το τρόπο, είναι πισωγύρισμα για την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Εγώ αυτά που έλεγε για το ΠΑΟΚ το καλοκαίρι δεν τα ξεχνάω.
Τεσπα, κατάπιαμε αλλα και αλλα, εδώ θα κολλήσουμε;
Ακόμα και να βρει το τρόπο, είναι πισωγύρισμα για την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Εγώ αυτά που έλεγε για το ΠΑΟΚ το καλοκαίρι δεν τα ξεχνάω.
Τεσπα, κατάπιαμε αλλα και αλλα, εδώ θα κολλήσουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 27 Δεκ 2020, 19:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- bersekeros
- Περιπτερος