Καταρχάς ευχαριστώ όλους σας για τα feedback που αφήσατε.yiannisPAOKitalia έγραψε:Αδερφέ τα σέβη μου! Πάρα πολύ καλό! Φοβερό! Αν μου επιτρέπεις, θα ήθελα να το βάλω στην υπογραφή μου.
Εννοείτε πως μπορείς.breakdown88 έγραψε:Τα έσπασες αδερφέ.. Πόσο σου πήρε να την κάνεις???
Το τρέιλερ λιγότερο απο εβδομάδα, και το φούλ βέρσιον κάτι μήνες.zoomgr έγραψε:τι λες τώρα? τόσο ανυπομονησία ούτε για το LOST season finale δεν είχαμε ρε αδερφέ. Έχεις ταλέντο, εύχομαι να κάνεις και άλλα στο μέλλον και ειδικά όταν θα πάρουμε το Πρωτάθλημα του χρόνου.
ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ
Δυστυχώς για μένα και για εσάς φεύγω να υπηρετήσω και μάλλον δεν θα μπορέσω να κάνω για την επόμενη σεζόν βίντεο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Αυτά είναι.fran έγραψε:Θα συμφωνήσω κι εγώ κάπου στην 6η φορά που το είδα άρχισε να με ενοχλεί η φωνή. Αν είναι μόνο για το trailer συμφωνώ με χίλια. Αν είναι και στην ταινία το παλικάρι να περιοριστεί σε ένα ΠΑΟΚ και να αφήσει την μουσική να κάνει την δουλειά της.
Όλα τα λεφτά η σημαία.
ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
Η φωνή ήταν μόνο στο τρέιλερ.Θα είναι χωρισμένο σε ενότητες, ίντρο, για το κύπελλο, πρωτάθλημα, για το λαό, για τους ανεγκέφαλους οπαδούς μας που προκαλούν κακό στην ομάδα με την συμπεριφορά τους, για τον κ.Σάντος κα. 10 λεπτά γιατί δεν βοηθούν οι συγκηρίες να το κάνω περισσότερο.diniko80 έγραψε:ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ......
ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΤΗ ΠΑΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ VIDEO WALL Ή ΚΑΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ........
Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι.VAGGT έγραψε:Στο 1.36 εκεί που περνάει η σημαία είναι το πλέον ανατριχιαστικό κομμάτι.
Σίκα πάρε με ένα τηλεφωνάκι να κανονίσουμε κάτι σαν εκείνο που είχαμε κάνει την πρώτη φορά...
άλλαξα συσκευή και το έχασα το τήλ σου ρε τρελέ γμτ
ΟΚ αν και θα είμαι στο Φρατέλι κατά τις 6-7 μάλλον αύριοalexpaok4 έγραψε:Το τρεϊλερ το εχω δει 143 φορές.
Αντε Αρβανιτάκη ανέβασέ το πια!

Το ανεβάζω rapid, τώρα κάνω το ίδιο και στο utube. Ελπίζω σε 2,3ς ώρες να έχω δώσει τα λινκ. Υπομονή ως τότε.