ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Eχεις πληροφοριες οτι ο πραγματικος πατερας του ειναι Ουρουγουανος?
- Amsterdamer_87
Μια δοση υπερβολης υπαρχει εχεις δικιο,παντως τα ποκεμον θα τον αξιοποιουσαν καλυτερα...rainmaker έγραψε:Καλά υπερβάλλεις λίγο φίλε αλλά όντως οι συνθήκες στην ομάδα τον εκαψαν εντελως
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο arezo είναι μεγάλη παιχταρα και ενδιαφέρονται για αυτόν σύλλογοι όπως η Σεβίλλη, η Αρσεναλ και η Μίλαν.
Αν ισχύει το άρθρο (δύσκολο) και τι φέρουμε εδώ, θα μιλάμε για μεγάλη κίνηση!
- ΑποστόληςΑ
Από τους οποίους στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης παίζει μόνο ο Ramirez με το 11.

https://www.gettyimages.ca/detail/news- ... 1200618282
https://www.transfermarkt.com/diego-ros ... ler/317454
Εδώ πιθανότερο αλλά δεν παίζει ουρουγουάη αλλά αργεντινή:
https://www.transfermarkt.com/juan-rami ... ler/190756
- Kabamaru11
Καλα,επειδη το εγραψε ο μουστακιας κ ο πετρωτος η ο τοσκι,δεν θα το δεσουμε κ κομπο,τα τελευταια χρονια απο παπατζα σε παπατζα ειναι (σχεδον ολοι οι ρεπορτερ βασικα),κ εγω βγαζω ειδηση,στην μεταγραφικη περιοδο του χειμωνα,πιθανολογειται πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτησει καποιους ποδοσφαιριστες.Αποκλειστικο απο εμενα τον Ινγκα Νιτζα το μαθατε.
και καμπαμαρού ιγκάνο και συκεώτης?Kabamaru11 έγραψε:Καλα,επειδη το εγραψε ο μουστακιας κ ο πετρωτος η ο τοσκι,δεν θα το δεσουμε κ κομπο,τα τελευταια χρονια απο παπατζα σε παπατζα ειναι (σχεδον ολοι οι ρεπορτερ βασικα),κ εγω βγαζω ειδηση,στην μεταγραφικη περιοδο του χειμωνα,πιθανολογειται πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτησει καποιους ποδοσφαιριστες.Αποκλειστικο απο εμενα τον Ινγκα Νιτζα το μαθατε.
αποκτήσαμε και alter ego
εγώ για κάποιο λόγο εμπιστεύομαι περισσότερο την κρίση του γκαρσία, παρά του ρέμπε
- Kabamaru11
Με την παρεα μου ανεβασαμε πρωτοι τα επεισοδια του Καμπαμαρου στο youtube,βρηκαμε κ ποιος ειναι πισω απο την φωνη τουdanirifle έγραψε:και καμπαμαρού ιγκάνο και συκεώτης?Kabamaru11 έγραψε:Καλα,επειδη το εγραψε ο μουστακιας κ ο πετρωτος η ο τοσκι,δεν θα το δεσουμε κ κομπο,τα τελευταια χρονια απο παπατζα σε παπατζα ειναι (σχεδον ολοι οι ρεπορτερ βασικα),κ εγω βγαζω ειδηση,στην μεταγραφικη περιοδο του χειμωνα,πιθανολογειται πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτησει καποιους ποδοσφαιριστες.Αποκλειστικο απο εμενα τον Ινγκα Νιτζα το μαθατε.
αποκτήσαμε και alter ego
εγώ για κάποιο λόγο εμπιστεύομαι περισσότερο την κρίση του γκαρσία, παρά του ρέμπε

Στο transfertmarket η αξια του ειναι 1 εκ ευρω βλεπω. Δεν ειναι δυσκολη περπτωση επομενωςMitsospaoki4 έγραψε:Ο arezo είναι μεγάλη παιχταρα και ενδιαφέρονται για αυτόν σύλλογοι όπως η Σεβίλλη, η Αρσεναλ και η Μίλαν.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ξέρεις κάτι παραπάνω; Πολύ καλό χαφ, ότι χρειαζόμαστε..agios έγραψε:Gaston Brugman.