Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- Dimitris_L4
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Και γω θα πω εδώ τις ευχές μου, γιατί έχουμε μια καλή αφορμή (την ανακοίνωση), να ξεκαθαρίσουμε, ξανασκεφτούμε, το περιεχόμενο, το στίγμα που έχει η "αρρώστιά" μας.
Εκτός λοιπόν από την αγιάτρευτη ασπρόμαυρη ασθένεια, υγεία σε όλα τα άλλα.
Καλή δύναμη σε όσους χτυπήθηκαν από την πανδημία είτε λόγω απώλειας είτε λόγω επαγγελματικών ή άλλων λόγων.
Εκτός λοιπόν από την αγιάτρευτη ασπρόμαυρη ασθένεια, υγεία σε όλα τα άλλα.
Καλή δύναμη σε όσους χτυπήθηκαν από την πανδημία είτε λόγω απώλειας είτε λόγω επαγγελματικών ή άλλων λόγων.
- Sick Bastard
αυτό ακριβώς , κύριοι είστε σιχαμερά και τρισάθλια σκουλήκια, άντε γαμηθείτε.giapas έγραψε:Εγώ δε λέω θα βγει κάπου ανταλλαγή των ανακοινώσεων. Είναι η πρώτη φορά όμως που δείχνουμε σφυγμό. Επίσης είμαστε η πρώτη ομάδα που δηλώσαμε αυτά που όλοι σιγοψυθιριζουν.
Καυλωτικη ανακοίνωση δε θα σταματήσω να το λεω
Κανείς ποτέ πουθενά δεν το είπε έτσι.
- abc_o_ karpouzas
η ανακοινωση λεει ξεκαθαρα προς ολες τις κατευθηνσεις οτι ο οργανισμος ΠΑΟΚ εχει ..πλεον .. τα δικα του @@
και δεν κρεμετε απο κανενος αλλου .... ιδιωτη ή κρατους..τα @@ .
γερά στα γερά
εγω περιμενω να δω τι εργο θα παιξουν οι κινηματογραφοι εαν ο δικαστης αθωωσει την... συνιδιοκτησια ...
εκει θελω να πιστευω οτι θα ζησουν τον... αρμαγεδωνα...
ρε μουνια
και δεν κρεμετε απο κανενος αλλου .... ιδιωτη ή κρατους..τα @@ .
γερά στα γερά
εγω περιμενω να δω τι εργο θα παιξουν οι κινηματογραφοι εαν ο δικαστης αθωωσει την... συνιδιοκτησια ...
εκει θελω να πιστευω οτι θα ζησουν τον... αρμαγεδωνα...

Ασπρισαν 3 κουτιά κουραμπιέδες από την ανακοίνωση...
Φουλ ολομέτωπη!!
Και τα καρούλια μέσα στις κόκκινες πουτ@νες!!
Φουλ ολομέτωπη!!
Και τα καρούλια μέσα στις κόκκινες πουτ@νες!!
Σιχάματα ακόμη χειρότερα οι εκαστοτοι βραχίονες τους. Η αλαζονεία και η έπαρση τους ξεχείλιζε καθώς ετοιμάζονταν η κολυμπήθρα του σηλωάμ σε κάθε τι που εμπλέκονταν η "εκπρόθεσμα παραγραμμένη συμμορία" (sic), και ήρθε αυτή η ανακοίνωση που κάθε της λέξη είναι γροθιά στο σύστημα. Ας διαιωνίζουν την ντροπή παραπέρα με τις όποιες αποφάσεις τους, ο κόσμος όλος γνωρίζει και για πρώτη φορά τους τα λέει κατάμουτρα μια επίσημη ανακοίνωση.ABOLEYTOI έγραψε:στην ανακοίνωση αναφέρουμε "Δυστυχώς έχετε και δικαστικούς και πολιτικούς βραχίονες στην οργάνωσή σας."
τι θα τους κάνουν οι μηνύσεις που δε θα το κάνουν οι ανακοινώσεις;

- bersekeros
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
"Αν καμία φορά σας ρωτήσουν τι είναι ΠΑΟΚ μπορείτε να τους δείξετε αυτό το βίντεο" γράφει στην ανάρτηση.
Εγώ είχα 3-4 βιντεάκια στον νου μου σίγουρα, το βίντεο με τον Τσίντογλου, που αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο και να γίνει πάλι πιτσιρίκι θα το έκανε για να έπαιζε σήμερα στον ΠΑΟΚ.
Από σήμερα έχω κι αυτό, να το βλέπω και να ψάχνω ποιος καθαρίζει κρεμμύδια εδώ τριγύρω.
Εγώ είχα 3-4 βιντεάκια στον νου μου σίγουρα, το βίντεο με τον Τσίντογλου, που αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο και να γίνει πάλι πιτσιρίκι θα το έκανε για να έπαιζε σήμερα στον ΠΑΟΚ.
Από σήμερα έχω κι αυτό, να το βλέπω και να ψάχνω ποιος καθαρίζει κρεμμύδια εδώ τριγύρω.
τι είσαι για μένα, κανείς δεν ξέρει...
αυτή τη φράση τη βιώνουμε κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας
αυτή τη φράση τη βιώνουμε κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας
- Dimitris++++
Βάλτε ρε πριν κάθε αγώνα στην Τούμπα να ακούγεται από τα μεγάφωνα η κυρία αυτή...πιο ροκ ,πιο ξεσηκωτικη από οποιαδήποτε τραγούδι ,από οποιαδήποτε Ρυθμό...και μόλις τελειώσει το δίλεπτο η κερκίδα πιο ΠΑΟΚ από ποτέ...όχι Τούμπα μόδα, όχι Τούμπα selfie ,όχι Τούμπα instagram...από το 1ο μέχρι το 90 ρυθμός ΠΑΟΚ εμπνευσμένος από τα λόγια της..ποτέ δε παρατάμε τα παιδιά μας....Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένας αγώνας με γαύρο και σκουλήκια...πρεπει να γίνει μάθημα για όλους μας!!!!
δεν είναι για τα μεγάφωνα, για τα αποδυτήρια είναι. Ειδικά για τους ξένους που είνια μακριά από τις οικογένειές τους, μια φωνή τόσο γλυκιά και τόσο αγαπητική... θα τσακίσει κόκκαλα πιστεύω