Απαιχτο !!!cartman έγραψε:Ρε φερτε τον Ουαρντα, με καραντινα μεχρι το καλοκαιρι μας φερνει μεχρι και το πρωταθλημα μονος του
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Περιπτερος
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Ο ΠΑΟΚ μετά από αρκετο καιρό επιτέλους πάει να κάνει ( λίγο αγαρμπα κατά τη γνώμη μου) το μόνο πράγμα που μπορεί να τον καθιστά και ισότιμο διεκδικητή του πρωταθλήματος ( αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι) αλλά και αν όχι αυτόνομο, τουλάχιστον με μικρή χρηματική ενίσχυση από τον Ιβάν.
Να σταματήσει πλέον να πληρώνει υπεραξία για τον κάθε τυχάρπαστο και να δίνει ο ίδιος υπεραξία στους δικούς του ποδοσφαιριστες είτε της ακαδημίας είτε παίκτες που αγόρασε σε νεαρή ηλικία με χαμηλό κόστος όπως τον Περέιρα,Νίνουα κ.α
Βέβαια κάτι τέτοιο απαιτεί τεχνογνωσία. Τεχνογνωσία και στην ικανότητα να έχεις ένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας στους παίκτες που φέρνεις, αλλά πολύ περισσότερο τεχνογνωσία στο να μπορείς να τους εξελίξεις.
Πολύ σημαντικό ομως στην συνεχή εξέλιξη των παικτών αυτών είναι να υπάρχει ένας κορμός έμπειρων και πολύ ποιοτικων παικτών οι οποίοι θα βοηθων και στην εξέλιξη των νέων αλλά θα κρατάνε και την ομάδα σε ένα πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο

Να σταματήσει πλέον να πληρώνει υπεραξία για τον κάθε τυχάρπαστο και να δίνει ο ίδιος υπεραξία στους δικούς του ποδοσφαιριστες είτε της ακαδημίας είτε παίκτες που αγόρασε σε νεαρή ηλικία με χαμηλό κόστος όπως τον Περέιρα,Νίνουα κ.α
Βέβαια κάτι τέτοιο απαιτεί τεχνογνωσία. Τεχνογνωσία και στην ικανότητα να έχεις ένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας στους παίκτες που φέρνεις, αλλά πολύ περισσότερο τεχνογνωσία στο να μπορείς να τους εξελίξεις.
Πολύ σημαντικό ομως στην συνεχή εξέλιξη των παικτών αυτών είναι να υπάρχει ένας κορμός έμπειρων και πολύ ποιοτικων παικτών οι οποίοι θα βοηθων και στην εξέλιξη των νέων αλλά θα κρατάνε και την ομάδα σε ένα πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο
Aπαιχτο ειναι το γεγονος οτι ο Εσιτι εχει παραπανω συμμετοχες με την φανελα του ΠΑΟΚ απο τον Ουαρντα.Περιπτερος έγραψε:Απαιχτο !!!cartman έγραψε:Ρε φερτε τον Ουαρντα, με καραντινα μεχρι το καλοκαιρι μας φερνει μεχρι και το πρωταθλημα μονος του
- Salvador Allende
Αδερφέ εγώ όπως έχω ξαναπει δε με νοιάζει ούτε η ηλικία, ούτε το ύψος ...ούτε η βαφή μαλλιών του φορ. Γκολ να βάζει! Αν θυμάστε στα 31-32 έπαιζε και ο Μπεργκ για ΠΑΟΚ αλλά κάποιοι λέγανε ότι είναι μεγάλος και τέτοια που προφανώς δεν ίσχυσαν στην περίπτωση του.Περιπτερος έγραψε:Τον Δουβίκα μπορούμε να τον κλείσουμε και να τον αφήσουμε στον Βόλο να πάρει παιχνίδια. Καλός παίκτης είναι.
Πρωτάθλημα παίρνουμε μόνο με νίκες από εδώ και πέρα.
Συμφωνώ με τους περισσότερους ότι χρειαζόμαστε κάτι έτοιμο και καλό για κάτι τέτοιο.
Πρότεινα κάποιους στη θέση CF (Μάντζουκιτς και τον Κολομβιανό Borja). Θα ήθελα τις γνώμες σας.
Ο Μάντζουκιτς έχει απίστευτο iq ως παίκτης ωστόσο όταν έφυγε από Γιούβε τον έχω χάσει εντελώς. Με βάση ότι βλέπω στο transfermarkt δεν ξέρω αν αξίζει, σκεπτόμενος αποκλειστικά ότι το 2020 έχει παίξει μόλις 7 ματς και από το καλοκαίρι είναι χωρίς ομάδα + είναι στα 34. Δεν ξέρω, μεγάλο ρίσκο το βλέπω ακόμα και για ένα συμβόλαιο κάπου στα 700χιλ - πληρώνουμε το όνομα και το ένδοξο παρελθόν
Για τον Borja, θεωρώ ότι οποιαδήποτε μεταγραφή εκτός Ευρώπης και Εμιράτων θεωρείται καμμένη γιατί αυτοί θα θελήσουν 6 μήνες μόνο για να προσαρμοστούν μην πω και παραπάνω. Το έχουμε δει το σκηνικό αρκετές φορές. Τώρα άμα αποτελεί προσωπική επιλογή Γκαρσία και ο τρόπος αντίληψης και παιχνιδιού του παίκτη, εκτιμάται από το τιμ ότι θα κουμπώσει κατευθείαν, η δική μου γνώμη περισσεύει γιατί δεν είμαι ειδικός.
άπαιχτο είναι ότι ακόμη πιστεύετε ότι υπάρχει κανονικός ποδοσφαιριστής ουαρντα ......cartman έγραψε:Aπαιχτο ειναι το γεγονος οτι ο Εσιτι εχει παραπανω συμμετοχες με την φανελα του ΠΑΟΚ απο τον Ουαρντα.Περιπτερος έγραψε:Απαιχτο !!!cartman έγραψε:Ρε φερτε τον Ουαρντα, με καραντινα μεχρι το καλοκαιρι μας φερνει μεχρι και το πρωταθλημα μονος του
- Salvador Allende
Σχετικά με Ουάρντα, επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές, να δούμε τι θέλουμε από τον Ουάρντα? Τα γκολ, τις ασίστ, τι?
Ο Ουάρντα αναδείχθηκε γιατί όταν παίζαμε το 4-2-3-1 με κανονικά εξτρέμ, αυτός προσέθετε κάτι το διαφορετικό παίζοντας ένα παρόμοιο παιχνίδι με Μπίσε. Κρατούσε μπάλα, δεν πατούσε γραμμή να κάνει σπριντ, πάσαρε και γενικά έκοβε προς τα μέσα. Συγνώμη αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα παίρνουμε από τους ήδη υπάρχοντες Τζόλη, Ζίβκο, Μουργκ(τουλάχιστον αν παίξει έξω δεξιά)?
Αν είχαμε 3 κανονικά εξτρέμ τύπου Λημνιού, Ζαμπά τότε θα είχε λογική ο ερχομός ΟΥάρντα γιατί θα προσέθετε κάτι διαφορετικό. Δεν θεωρώ ότι ο Ουάρντα είναι το καθαρό εξτρέμ που έχουμε ανάγκη. Χώρια τα εκτός γηπέδου.

Ο Ουάρντα αναδείχθηκε γιατί όταν παίζαμε το 4-2-3-1 με κανονικά εξτρέμ, αυτός προσέθετε κάτι το διαφορετικό παίζοντας ένα παρόμοιο παιχνίδι με Μπίσε. Κρατούσε μπάλα, δεν πατούσε γραμμή να κάνει σπριντ, πάσαρε και γενικά έκοβε προς τα μέσα. Συγνώμη αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα παίρνουμε από τους ήδη υπάρχοντες Τζόλη, Ζίβκο, Μουργκ(τουλάχιστον αν παίξει έξω δεξιά)?
Αν είχαμε 3 κανονικά εξτρέμ τύπου Λημνιού, Ζαμπά τότε θα είχε λογική ο ερχομός ΟΥάρντα γιατί θα προσέθετε κάτι διαφορετικό. Δεν θεωρώ ότι ο Ουάρντα είναι το καθαρό εξτρέμ που έχουμε ανάγκη. Χώρια τα εκτός γηπέδου.
- Περιπτερος
@ δολοφονηθείς από τους φασίστες πρόεδρος Χιλής :
Δεν απέχω από όσα εκφράζεις.
Για τον Μάντζουκιτς έριξα μια ματιά στους "ελεύθερους" του transfermarket να δω τι παίζει.
Οπωσδήποτε ανεβαίνει το πρεστίζ της ομάδας με μία τέτοια μεταγραφή και μπορούν να πάρουν στοιχεία οι νέοι.
Θα μου πεις : ο Μπερμπάτοφ τι άφησε ; Θα σου απαντήσω ότι έχεις δίκιο, αλλά αυτός ήταν ένας "χαλαρός" τύπος από τα καλά του χρόνια.
Εξαρτάται τι θέλει η ομάδα, αλλά και τι μπορεί να βρει.
O Μάντζουκιτς μπορεί να είναι χρήσιμος με τον τρόπο που ήταν ο Βούκιτς.
Σου καλύπτει ένα πρόβλημα προσωρινά.
Ο Borja είναι σε καλή ηλικία και έχει έλθει Ευρώπη (Ιταλία, Λιβόρνο) παλιότερα. Δεν κόλλησε από ό,τι φαίνεται, αλλά και πάλι μετά τον αγόρασε η Παλμέιρας (στην οποία ανήκει). Τα τελευταία δύο έτη όμως έχει πάρει προς τα πάνω η καριέρα του και εξελίσσεται σε μεγάλο παστελωτή. Ο δανεισμός του λήγει στο τέλος του χρόνου και επιστρέφει στον ... Φερέιρα !!!. Είναι ένα σχετικό πρότζεκτ, αφού ήταν 1ος σκόρερ στην Κολομβία και η τιμή του (3,2 εκ.) τον καθιστά εφικτό.
Από εκεί και πέρα πραγματικά τα πάντα είναι κρίσεις του τεχνικού επιτελείου στην ομάδα για το τι ακριβώς θέλει.

Δεν απέχω από όσα εκφράζεις.
Για τον Μάντζουκιτς έριξα μια ματιά στους "ελεύθερους" του transfermarket να δω τι παίζει.
Οπωσδήποτε ανεβαίνει το πρεστίζ της ομάδας με μία τέτοια μεταγραφή και μπορούν να πάρουν στοιχεία οι νέοι.
Θα μου πεις : ο Μπερμπάτοφ τι άφησε ; Θα σου απαντήσω ότι έχεις δίκιο, αλλά αυτός ήταν ένας "χαλαρός" τύπος από τα καλά του χρόνια.
Εξαρτάται τι θέλει η ομάδα, αλλά και τι μπορεί να βρει.
O Μάντζουκιτς μπορεί να είναι χρήσιμος με τον τρόπο που ήταν ο Βούκιτς.
Σου καλύπτει ένα πρόβλημα προσωρινά.
Ο Borja είναι σε καλή ηλικία και έχει έλθει Ευρώπη (Ιταλία, Λιβόρνο) παλιότερα. Δεν κόλλησε από ό,τι φαίνεται, αλλά και πάλι μετά τον αγόρασε η Παλμέιρας (στην οποία ανήκει). Τα τελευταία δύο έτη όμως έχει πάρει προς τα πάνω η καριέρα του και εξελίσσεται σε μεγάλο παστελωτή. Ο δανεισμός του λήγει στο τέλος του χρόνου και επιστρέφει στον ... Φερέιρα !!!. Είναι ένα σχετικό πρότζεκτ, αφού ήταν 1ος σκόρερ στην Κολομβία και η τιμή του (3,2 εκ.) τον καθιστά εφικτό.
Από εκεί και πέρα πραγματικά τα πάντα είναι κρίσεις του τεχνικού επιτελείου στην ομάδα για το τι ακριβώς θέλει.
- Περιπτερος
Το χιούμορ του συνοπαδού για τον Ουάρντα δεν το καταλάβατε. 
Καραντίνα = κλειστά μπαράκια κλπ. = ο Ουάρντα σε κατάσταση τούρμπο

Πως τον π@υτσο, μπορεί κανείς να ποστάρει ένα βίντεο η μια φωτο;
Σορρυ για οφτοπικ

Σορρυ για οφτοπικ
Περιπτερος έγραψε:Το χιούμορ του συνοπαδού για τον Ουάρντα δεν το καταλάβατε.
 Eπισης περα απο την πλακα θεωρω οτι σε αυτον τον ΠΑΟΚ των 3 μονο μεσοεπιθετικων και των μετρημενων ,χωρις πολλα λεφτα ,κινησεων απο το να ερθει το επομενο λαχειο καλυτερα να ερθει τζαμπα ο αιγυπτιος
  Eπισης περα απο την πλακα θεωρω οτι σε αυτον τον ΠΑΟΚ των 3 μονο μεσοεπιθετικων και των μετρημενων ,χωρις πολλα λεφτα ,κινησεων απο το να ερθει το επομενο λαχειο καλυτερα να ερθει τζαμπα ο αιγυπτιοςRe: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
γελοτωποιος είναι ο ουαρντα θα κάνει τα αποδυτήρια άνω κάτω και θα τρέχει να τον μαζέψει ο πάμπλο .....γνωστό το μεγάλο πρόβλημα του......όποτε ακόμη και λαχείο να πάρουμε καλλίτερα από το να πάρουμε μια κινητή βόμβα .....

- sourmenetes
- Moderator
https://www.paokmania.gr/podosfairo/syn ... i-oxi-mono
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- sourmenetes
- Moderator
Από τις πιο ουσιαστικές συνεντεύξεις, καθώς κι ο ίδιος μας ξέρει σαν σαιτ-φόρουμ αλλά και βλέπει πως κινείται ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
Με την παρορμητικοτητα του, με την τσαντίλα του αλλά κυρίως με την Αγάπη Του!
Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μια πιο τακτική επαφή και επικοινωνία.

Με την παρορμητικοτητα του, με την τσαντίλα του αλλά κυρίως με την Αγάπη Του!
Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μια πιο τακτική επαφή και επικοινωνία.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ώστε μας διαβάζει. 
Δεν είπε πάντως κάτι ουσιαστικό για τις μεταγραφές..
Τουλάχιστον δεν κατάλαβα εγώ κάτι.

Δεν είπε πάντως κάτι ουσιαστικό για τις μεταγραφές..
Τουλάχιστον δεν κατάλαβα εγώ κάτι.