ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ο Κοτσιρας δεν ξερω αν εκλεισε αλλα ειναι ποκυ ψηλά στη λίστα παντως κρατήστε το αυτο...αν πωληθει ο Ροντριγκο που θα του ανακοινωθει οτι δεν υπολογίζεται ο Κοτσιρας εχει έτοιμες τις βαλίτσες του!!!Τιμιος παικτης!!!κανει τα βασικα πολυ καλος αμυντικός δεν θα εκτεθεί,παιρνει ολη την πλευρά βγαζει ωριαίες σέντρες...τα αδύναμα σημεία Οχι τπτ ιδιαιτερο τεχνικά...σαν ενας αλλος Σνάουτσνερ!!!
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

O Σναουτσνερ σε εναν ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου θα ηταν το αναπληρωματικο δεξι μπακ.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Σε ΠΑΟΚ που σχεδον πηρε πρωταθλημα ηταν βασικος ο Μιρο...οσο για Κοτσιρα εμπειρος παιχτης αλλα δεν ξερω. Αν αγοραστηκε να ειναι η σωστη επιλογη. Για τον Άγγλο που κυκλοφορησε χτες δεν εχει καμια εξελιξη? Εκεινος σε ανεβαζει επιπεδο αν δεν βαριεται.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για ονομα του Θεου ποιος Κοτσιρας? Αν μετα τις δηλωσεις μετα τους αγωνες παμε και σε επιλογες τυπου Κοτσιρα θα αρχισω να πιστευω πως προσλαβαμε προπονητη τον Αγγελο...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για μπακ απ καλός είναι ο Κότσιρας πρόσφατα έγινε και διεθνής..
Μπορει το καλοκαίρι να πάμε σε ολική αναδόμηση στα μπακ .

Υγ: μισό εκατομμύριο;;;;
Πάλι τα ίδια αρχίσαμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Τρί 22 Δεκ 2020, 09:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μας περισσευουν οι βασικοι στη θεση και σκεφτομαστε να παρουμε ενα παικτη στα 29 του απο την Τριπολη που μεχρι πριν λιγα χρονια επαιζε στον Παναρκαδικο για τον παγκο και μετα θα απορουμε γιατι μας ζοριζει ο ρουλης και ο βαζελος...O Γκαρσια ηταν ξεκαθαρος,ειπε δεν θα παρουμε παικτες για να παρουμε αλλα μονο καλυτερους απο αυτους που εχουμε,παικτες ετοιμους να μπουν εντεκαδα και να προσφερουν.Αν αυτο το προφιλ αντιστοιχει σε παικτες στυλ Κοτσιρα παω πασο...Ο Βολος πηρε ελευθερο τον Δουβικα απο την Τριπολη και εμεις θα πληρωσουμε για τον Κοτσιρα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δημοσίευμα στην Αρκαδία για ΠΑΟΚ και Κώτσιρα - Ποια τα δεδομένα

Metrosport Team

Η ιστοσελίδα asteraszone.gr που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της ομάδας της Αρκαδίας, δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας (21/12) πως υπάρχει συμφωνία Αστέρα-ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 27χρονου δεξιού οπισθοφύλακα Γιάννη Κώτσιρα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη και ότι ο σύλλογος της Αρκαδίας είναι πιθανό να καρπωθεί ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ».

Η πληροφορία πάντως δεν επιβεβαιώνεται μέχρι τώρα, από πλευράς των Αρκάδων διαρρέει ότι πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον ποδοσφαιριστή χωρίς ομως να υπάρχει περαιτέρω διαπραγμάτευση ή επίσημη πρόταση. Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα κινηθεί στοχευμένα και με φειδώ, ώστε να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές στις θέσεις που «πονάει» και χωρίς οικονομικές υπερβάσεις.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Χαφ και χαφ και ισως μπακ απ δεξι μπακ και κλεισαμε. Θα αλλαξει ολη η ομαδα. Σαν χρησμος ειναι αλλα αυτο πιστευω εγω
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Μπακ σαν το λινο και το ματος τα βρίσκεις κάθε 10 χρόνια. Ο κωτσιρας είναι πολύ σοβαρός παίχτης και μαζί με το δουβικα είναι ότι καλύτερο στην Α Εθνική σε Έλληνα. 28 είναι ο κωτσιρας όχι 34. Δες τα μπακ του γαβρου ο οποίος επίσης ψάχνει πλάγιους μπακ μετά το πλυντηριο με τσιμικα κλπ. Αν τον πιστεύει ο κόουτς εμείς μόνο στήριξη.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Και ο Πινακάς της αελ είναι καλός...τον Κότσιρα δε τον έχω παρακολουθήσει...
H καλύτερη κίνηση ομως που μπορούμε να κάνουμε σ αυτές τις ηλικές και σε θέση που καραπονάμε είναι ο Αλεξανδρόπουλος του βάζελου!
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Προσπαθω να βρω αν πηραμε καποιον παιχτη απο Ελλαδα στο χρονια του Ιβαν και μας βγηκε. Δηλαδη προχειρα Σκονδρας, Ιτανζ, Χαρισης, Κοροβεσης, Χατζηισαϊας, Ουαρντα, Λαμπρου δεν παιξανε. Δεν λεω αν ηταν κακοι ή καλοι, αλλα δεν βγηκαν μεταγραφες να παιξουν σταθερα για χρονια. Μονο ο Λημνιος επαιξε. Αλλα καποιος που να ηρθε και να καθιερωθηκε; Να εκανε την διαφορα; Σιγουρα θα υπαρχει αλλα δεν μου ερχεται.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Χωρίς να ξέρω τι παίζει με τα οικονομικά μας και το ffp, η άποψη μου είναι ότι αν θέλουμε πραγματικά να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να γίνουν 2 υπερβάσεις σε χαφ και φορ.
Δεν λέω καμία τρελή υπέρβαση αλλά 2 συμβόλαια κοντά στο μύριο, πόσο που δεν θεωρώ απαγορευτικό..
Για παίχτες όμως όπου πραγματικά αξίζουν, και όχι για μετριοτητες της μιας καλής χρονιάς..

Θέλουμε δεν θέλουμε έτσι έχει το πράγμα.
Με επιθετικούς των 400χιλιαδων οι πιθανότητες να σου βγει αρχισκορερ είναι ελάχιστες..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εμένα η ιστορία μου έχει διδάξει ότι τους καλούς παίχτες που παίζουν στην νότια Ελλάδα τους παίρνει ο γαύρος,ότι αφήνει δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο,για να τον έχει αφήσει αυτόν τον Κότσιρα τόσο καιρό, σημαίνει ότι δεν αξίζει.
Δεν ξέρω αν σας πείθει το παραπάνω,τα παραδείγματα ομως είναι πολλά.
Φερτε τα στο μυαλό,να μη γράφω τώρα.
Έχουν μάτια που κόβουν,παντού παιδιά.
Και φυσικά τον τρόπο με τις ομάδες εδώ κάτω,να παίρνουν αυτούς που θέλουν.
Ο μοναδικός που ήθελαν και τους ξέφυγε ήταν ο Λημνιος και αυτό έγινε γιατί ο πατέρας του ήταν άρρωστος ΠΑΟΚτσης.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Συμφωνω απολυτα με Μπανε. Μακρια απο ελληνες ανω των 22 ετων!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kap

Δημοσίευση από Kap »

joshua έγραψε:Για ονομα του Θεου ποιος Κοτσιρας? Αν μετα τις δηλωσεις μετα τους αγωνες παμε και σε επιλογες τυπου Κοτσιρα θα αρχισω να πιστευω πως προσλαβαμε προπονητη τον Αγγελο...
Δημήτρη επειδή τον έχω δει σε αρκετά ματς τον συγκεκριμένο δεν θεωρώ ότι είναι τόσο κακός. Από τον Ροντρίγκο ας πούμε τον θεωρώ (πολύ) καλύτερο. Μπακ που κατεβάζει μπάλα και τρέχει μαζί της ενώ δίνει και πλάτος στο γήπεδο. Επίσης, αξιοπρεπής αμυντικά αφού έχει καλή φυσική κατάσταση. Αν θυμάμαι καλά μάλιστα όταν τον πήρε η Τρίπολη έπαιζε δεξί εξτρέμ στην πρώην ομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”