ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

laska4 έγραψε:
Ο ύψους 1.78 επιθετικός της Ρίβερ είχε ανακηρυχθεί πρώτος σκόρερ στο Κόπα Σουδαμερικάνα της περσινής χρονιάς και διαθέτει τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο σύλλογο του με ένα εκατομμύριο ευρώ. Άξιο αναφοράς είναι πως στην πατρίδα του ο νεαρός επιθετικός έχει το παρατσούκλι του «Buffalo» που σημαίνει ταύρος και πηγάζει από το σχήμα του κεφαλιού του και το μέγεθος του λαιμού του, συν το ότι εισέρχεται στο γήπεδο με νοοτροπία ταύρου.

metrosport
:roll:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Nikos 74 έγραψε:Αυτόν τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη πρώτη φορά τον ακούω. Μόνο σε εμένα ακούστηκε σαν τον Μαέβιους Παχατουρίδη;
XAXAXA. Φιλε τον πηρα χτες στον μανατζερ μονο κ μονο επειδη ηθελα Ελληνες και βγηκε στην εθνικη τυχαια και λεω «Ψευτικος ειναι σιγουρα (regen)» αλλα τελικα ειναι καλο παικτακι. Βεβαια κοφτης φαση Σιωπη ειναι, δν ειναι καν box to box δεν ξερω αν θα βοηθησει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aκουστηκε καπου αυτος ο Βασιλειαδης? Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι και μπορει να μην ειναι ο επιτελικος που χρειαζομαστε αλλα πρεπει να μεγαλωσει το ελληνικο στοιχειο στην ομαδα και ισως θα ηταν μια χρησιμη προσθηκη αν ξεφορτωνομασταν Εσιτι η ακομα και να τον κλειναμε απο τωρα για το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Φερτε πισω Ουαρντα και Λαμπρου να γεμισουν οι μεσοεπιθετικοι γιατι ειμαστε μονο με 3 παιχτες εκει και βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ελπίζω να μην πάρουμε 3ο δεξι εξτρεμ, έχουμε ήδη Ζιφκοβιτς, Μουργκ εκει.
Αριστερά ξεμείναμε με το Τζολη.
Οχι αλλες καλοκαιρινές τρέλες.

Φορ, επιτελικό/αριστερό εξτρεμ, γρηγορο 6/8αρή, δεξί μπακ.
4 προσθήκες εκει είμαστε μείον αριθμητικά ή και ποιοτικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λημνιό και Στοχ με δανεισμό...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Woodman73 έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά δεξιά στα τελευταίο posts Δεν υπήρχε...όσες φορές και εάν έκανα ανανέωση
Το φόρουμ "εκλεισε".

Τα μέλη βλέπουν μονο

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τώρα που το σκέφτομαι με Λάμπρου, Λημνιό και φορ τον Κουλούρη θα πετάμε φωτιές...
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

sourmenetes έγραψε:
Woodman73 έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά δεξιά στα τελευταίο posts Δεν υπήρχε...όσες φορές και εάν έκανα ανανέωση
Το φόρουμ "εκλεισε".

Τα μέλη βλέπουν μονο

Μένει να βρούμε τους λογαριασμούς από τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ώστε να κάνουν δικό τους ρεπορτάζ
[FACE WITH TEARS OF JOY]

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε θα πω τπτ άλλο!

Δειτε πόσοι έχουν γραφτεί από την προηγούμενη Τετάρτη.

Αυτό είναι και μια απάντηση και σε πολλούς που έλεγαν που είναι κάποιοι κτλ κτλ.

Πάρα πολύς κόσμος εφόσον έβλεπε, έπαιρνε και πληροφορίες και χαβά έκανε χωρίς είτε να χρειάζεται να εγγραφεί είτε ΔΕΝ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΣ

Απλα τα πράγματα..

Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Πάντως αυτός ο φερράρι του βόλου ωραίος παίκτης αλλά δύσκολα θα κινηθούμε για απόκτηση του σε περίπτωση πώλησης Γιανούλη. Μου φαίνεται ρίσκο πλευρά με φερράρι -περέιρα. Απτην άλλη ο δουβίκας φαίνεται ωραίος για 3ο φορ αλλά πως τον λες να αφήσει τη θέση βασικού;
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

sourmenetes έγραψε:Δε θα πω τπτ άλλο!

Δειτε πόσοι έχουν γραφτεί από την προηγούμενη Τετάρτη.

Αυτό είναι και μια απάντηση και σε πολλούς που έλεγαν που είναι κάποιοι κτλ κτλ.

Πάρα πολύς κόσμος εφόσον έβλεπε, έπαιρνε και πληροφορίες και χαβά έκανε χωρίς είτε να χρειάζεται να εγγραφεί είτε ΔΕΝ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΣ

Απλα τα πράγματα..

Εγώ παιδιά είμαι ένα τέτοιο παράδειγμα..είχα λογαριασμό , kallikratia 4 ξεχασα κωδίκους αλλά έμπαινα σαν επισκέπτης πολλά χρόνια. Η βασική πηγή πληροφόρησης για μένα. Δεν συμμετείχα δεν έγραφα ποτέ . Οπότε με αφορμή όλη την αλλαγή αποφάσισα να γίνω ενεργός , να συμμετέχω με τον τρόπο μου, γιατί αγνότερη και πιο ανιδιοτελής ( παρά την πληθώρα των χαρακτήρων και των προσωπικοτήτων ) ΠΑΟΚ παρεα από δω δεν υπάρχει . :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα ειχε ενδιαφερον μια συνυπαρξη Γκαρσια-Ουαρντα αν και νομιζω πως εχει κλεισει το κεφαλαιο Ουαρντα για την ομαδα με αυτον τον περιεργο μονοετη δανεισμο και του χρονου τον βλεπω στη γειτονια μας κατι που θεωρω ταβανι για τον παικτη ακομα και αν τον εφερνα πανω απο εμας.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Αν είναι να πάρουμε έστω ένα παίκτη, δε μπορεί να μη δεν είναι χαφ... Λέμε ότι έχουμε έλλειψη στην ποιότητα του "9".Σκεφτείτε μόνο, πόσες φορές έφτασε η μπάλα εκεί σωστά. Για παράδειγμα ο Τσολακ σου με σωστές προϋποθέσεις, σαν αυτά που έκανε χτες ο σβιντερσκι, έχει κάνει το πολύ 3-4...
Σκοπος είναι το σέντερ φορ να σουτάρει με σωστές προϋποθέσεις τουλάχιστον 3 φορές την ώρα του ματς. Εμείς από πέρσι δεν ταιζουμε το φορ..
Αν είναι να πάρουμε έναν, αυτός πρέπει να είναι κεντρικός χαφ με δυνατότητα να προωθεί.. Ένα ολιβειρα πχ... Δεύτερη προτεραιότητα ένα εξτρεμ που να μη πατάει πάνω στο ζιφκοβιτς.. Κι ας μην πάρουν τίποτα άλλο...
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

joshua έγραψε:Θα ειχε ενδιαφερον μια συνυπαρξη Γκαρσια-Ουαρντα αν και νομιζω πως εχει κλεισει το κεφαλαιο Ουαρντα για την ομαδα με αυτον τον περιεργο μονοετη δανεισμο και του χρονου τον βλεπω στη γειτονια μας κατι που θεωρω ταβανι για τον παικτη ακομα και αν τον εφερνα πανω απο εμας.
Αν και αποκλείεται να επιστρέψει ο Ουαρντα, εγώ πιστεύω μετά τον Ντιόγκο θα είναι ο δεύτερος που θα φάει μπουκέτο από τον Παμπλο.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”