laska4 έγραψε:
Ο ύψους 1.78 επιθετικός της Ρίβερ είχε ανακηρυχθεί πρώτος σκόρερ στο Κόπα Σουδαμερικάνα της περσινής χρονιάς και διαθέτει τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο σύλλογο του με ένα εκατομμύριο ευρώ. Άξιο αναφοράς είναι πως στην πατρίδα του ο νεαρός επιθετικός έχει το παρατσούκλι του «Buffalo» που σημαίνει ταύρος και πηγάζει από το σχήμα του κεφαλιού του και το μέγεθος του λαιμού του, συν το ότι εισέρχεται στο γήπεδο με νοοτροπία ταύρου.
metrosport
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
XAXAXA. Φιλε τον πηρα χτες στον μανατζερ μονο κ μονο επειδη ηθελα Ελληνες και βγηκε στην εθνικη τυχαια και λεω «Ψευτικος ειναι σιγουρα (regen)» αλλα τελικα ειναι καλο παικτακι. Βεβαια κοφτης φαση Σιωπη ειναι, δν ειναι καν box to box δεν ξερω αν θα βοηθησειNikos 74 έγραψε:Αυτόν τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη πρώτη φορά τον ακούω. Μόνο σε εμένα ακούστηκε σαν τον Μαέβιους Παχατουρίδη;
Aκουστηκε καπου αυτος ο Βασιλειαδης? Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι και μπορει να μην ειναι ο επιτελικος που χρειαζομαστε αλλα πρεπει να μεγαλωσει το ελληνικο στοιχειο στην ομαδα και ισως θα ηταν μια χρησιμη προσθηκη αν ξεφορτωνομασταν Εσιτι η ακομα και να τον κλειναμε απο τωρα για το καλοκαιρι.
Φερτε πισω Ουαρντα και Λαμπρου να γεμισουν οι μεσοεπιθετικοι γιατι ειμαστε μονο με 3 παιχτες εκει και βλεπουμε
Ελπίζω να μην πάρουμε 3ο δεξι εξτρεμ, έχουμε ήδη Ζιφκοβιτς, Μουργκ εκει.
Αριστερά ξεμείναμε με το Τζολη.
Οχι αλλες καλοκαιρινές τρέλες.
Φορ, επιτελικό/αριστερό εξτρεμ, γρηγορο 6/8αρή, δεξί μπακ.
4 προσθήκες εκει είμαστε μείον αριθμητικά ή και ποιοτικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αριστερά ξεμείναμε με το Τζολη.
Οχι αλλες καλοκαιρινές τρέλες.
Φορ, επιτελικό/αριστερό εξτρεμ, γρηγορο 6/8αρή, δεξί μπακ.
4 προσθήκες εκει είμαστε μείον αριθμητικά ή και ποιοτικά.
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Το φόρουμ "εκλεισε".Woodman73 έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά δεξιά στα τελευταίο posts Δεν υπήρχε...όσες φορές και εάν έκανα ανανέωση
Τα μέλη βλέπουν μονο
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Τώρα που το σκέφτομαι με Λάμπρου, Λημνιό και φορ τον Κουλούρη θα πετάμε φωτιές...
Μένει να βρούμε τους λογαριασμούς από τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ώστε να κάνουν δικό τους ρεπορτάζsourmenetes έγραψε:Το φόρουμ "εκλεισε".Woodman73 έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά δεξιά στα τελευταίο posts Δεν υπήρχε...όσες φορές και εάν έκανα ανανέωση
Τα μέλη βλέπουν μονο
[FACE WITH TEARS OF JOY]
- sourmenetes
- Moderator
Δε θα πω τπτ άλλο!
Δειτε πόσοι έχουν γραφτεί από την προηγούμενη Τετάρτη.
Αυτό είναι και μια απάντηση και σε πολλούς που έλεγαν που είναι κάποιοι κτλ κτλ.
Πάρα πολύς κόσμος εφόσον έβλεπε, έπαιρνε και πληροφορίες και χαβά έκανε χωρίς είτε να χρειάζεται να εγγραφεί είτε ΔΕΝ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΣ
Απλα τα πράγματα..
Αυτό είναι και μια απάντηση και σε πολλούς που έλεγαν που είναι κάποιοι κτλ κτλ.
Πάρα πολύς κόσμος εφόσον έβλεπε, έπαιρνε και πληροφορίες και χαβά έκανε χωρίς είτε να χρειάζεται να εγγραφεί είτε ΔΕΝ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΣ
Απλα τα πράγματα..
Πάντως αυτός ο φερράρι του βόλου ωραίος παίκτης αλλά δύσκολα θα κινηθούμε για απόκτηση του σε περίπτωση πώλησης Γιανούλη. Μου φαίνεται ρίσκο πλευρά με φερράρι -περέιρα. Απτην άλλη ο δουβίκας φαίνεται ωραίος για 3ο φορ αλλά πως τον λες να αφήσει τη θέση βασικού;
- Dimitris++++
Εγώ παιδιά είμαι ένα τέτοιο παράδειγμα..είχα λογαριασμό , kallikratia 4 ξεχασα κωδίκους αλλά έμπαινα σαν επισκέπτης πολλά χρόνια. Η βασική πηγή πληροφόρησης για μένα. Δεν συμμετείχα δεν έγραφα ποτέ . Οπότε με αφορμή όλη την αλλαγή αποφάσισα να γίνω ενεργός , να συμμετέχω με τον τρόπο μου, γιατί αγνότερη και πιο ανιδιοτελής ( παρά την πληθώρα των χαρακτήρων και των προσωπικοτήτων ) ΠΑΟΚ παρεα από δω δεν υπάρχει .sourmenetes έγραψε:Δε θα πω τπτ άλλο!
Απλα τα πράγματα..
Θα ειχε ενδιαφερον μια συνυπαρξη Γκαρσια-Ουαρντα αν και νομιζω πως εχει κλεισει το κεφαλαιο Ουαρντα για την ομαδα με αυτον τον περιεργο μονοετη δανεισμο και του χρονου τον βλεπω στη γειτονια μας κατι που θεωρω ταβανι για τον παικτη ακομα και αν τον εφερνα πανω απο εμας.
Αν είναι να πάρουμε έστω ένα παίκτη, δε μπορεί να μη δεν είναι χαφ... Λέμε ότι έχουμε έλλειψη στην ποιότητα του "9".Σκεφτείτε μόνο, πόσες φορές έφτασε η μπάλα εκεί σωστά. Για παράδειγμα ο Τσολακ σου με σωστές προϋποθέσεις, σαν αυτά που έκανε χτες ο σβιντερσκι, έχει κάνει το πολύ 3-4...
Σκοπος είναι το σέντερ φορ να σουτάρει με σωστές προϋποθέσεις τουλάχιστον 3 φορές την ώρα του ματς. Εμείς από πέρσι δεν ταιζουμε το φορ..
Αν είναι να πάρουμε έναν, αυτός πρέπει να είναι κεντρικός χαφ με δυνατότητα να προωθεί.. Ένα ολιβειρα πχ... Δεύτερη προτεραιότητα ένα εξτρεμ που να μη πατάει πάνω στο ζιφκοβιτς.. Κι ας μην πάρουν τίποτα άλλο...
Σκοπος είναι το σέντερ φορ να σουτάρει με σωστές προϋποθέσεις τουλάχιστον 3 φορές την ώρα του ματς. Εμείς από πέρσι δεν ταιζουμε το φορ..
Αν είναι να πάρουμε έναν, αυτός πρέπει να είναι κεντρικός χαφ με δυνατότητα να προωθεί.. Ένα ολιβειρα πχ... Δεύτερη προτεραιότητα ένα εξτρεμ που να μη πατάει πάνω στο ζιφκοβιτς.. Κι ας μην πάρουν τίποτα άλλο...
Αν και αποκλείεται να επιστρέψει ο Ουαρντα, εγώ πιστεύω μετά τον Ντιόγκο θα είναι ο δεύτερος που θα φάει μπουκέτο από τον Παμπλο.joshua έγραψε:Θα ειχε ενδιαφερον μια συνυπαρξη Γκαρσια-Ουαρντα αν και νομιζω πως εχει κλεισει το κεφαλαιο Ουαρντα για την ομαδα με αυτον τον περιεργο μονοετη δανεισμο και του χρονου τον βλεπω στη γειτονια μας κατι που θεωρω ταβανι για τον παικτη ακομα και αν τον εφερνα πανω απο εμας.