ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- pisakaipoupoula
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Νομίζω το κύριο πρόβλημα και με Μουργκ και με Τσολάκ ήταν ότι και οι δυο μας ήρθαν με κορδέλα απ' τον Κουτσολιάκο
Ψαχνόμαστε στην Χ θέση και πάντα οι επιλογές μας είναι κατά 80% απ την Rogon
Ψαχνόμαστε στην Χ θέση και πάντα οι επιλογές μας είναι κατά 80% απ την Rogon
Θέλουμε τερματοφύλακα. Ένα κανονικό τερματοφύλακα, προσπαθώ να θυμηθώ σε ποιο ματς αδιάφορο ή κρίσιμο δεν φάγαμε γκολ στην πρώτη - δεύτερή προσπάθεια του αντιπάλου.
Έναν νορμαλ τερματοφύλακα επιτέλους. Ο καλός τερματοφύλακας θα σε κάνει να μην χάσεις, ειδικά αν είναι καλός με την μπάλα στα πόδια μπορείς να εκμεταλλευτείς και την ταχύτητα του Τζόλη - Ζιβκοβιτς.
ένα καλό τέρμα Γιώργηηηηηη
Έναν νορμαλ τερματοφύλακα επιτέλους. Ο καλός τερματοφύλακας θα σε κάνει να μην χάσεις, ειδικά αν είναι καλός με την μπάλα στα πόδια μπορείς να εκμεταλλευτείς και την ταχύτητα του Τζόλη - Ζιβκοβιτς.
ένα καλό τέρμα Γιώργηηηηηη
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ είπα ότι είμαι ικανοποιημένος;;
Σόρρυ αλλά μάλλον άλλο ποστ διαβάζεις!!
Εγώ είπα ότι είναι στο παιχνίδι να μη σου βγουν οι κινήσεις.
Προφανως αν έπαιρνα τσάμπα τον μουργκ και τον τσολακ θα έλεγα σιγά τσάμπα τους πήρα. Δε βγήκαν, πάμε παρακάτω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανως αν έπαιρνα τσάμπα τον μουργκ και τον τσολακ θα έλεγα σιγά τσάμπα τους πήρα. Δε βγήκαν, πάμε παρακάτω.
Gospi έγραψε:Εκεινη η ψυχη ο Γκαρυ ροντριγκεζ με ποσα ειχε ερθει αραγε?renegade έγραψε:Ναι μιας και υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες παίκτες που παίρνουν δύο κατοστάρικα και θα έρθουν και θα βγάλουν μάτια.Gospi έγραψε:Αν δεν μας βγαινουν τα οικονομικα ας βρουμε καποιον στα οικονομικα μας...
Το να φερουνε ακομη εναν παιχτη μετριο ή κακο να πιάνει θεση στο ροστερ αλλα να μην προσφερει ουσιαστικα, δεν εχει νοημα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι ψηλό θέλουμε δεν θέλουμε να το καταλάβουμε,για αυτό και έρχονται παίκτες όπως ο μουργκ ( από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες μιας ομάδας επιπέδου ραπίντ) κ σε μας φαίνεται λιγος
Τζάλμα και Γκαρυ μαζι κοστισαν 2 μυρια π κοστισε ο Μουργκ?
Επειδη εμεις ειμαστε λαλακες κ δινουμε 2 μυρια για μετριους παιχτες δεν σημαινει οτι δεν εχει πιο φτηνους...
Ή μηπως ο Μουργκ ειναι τοσο καλυτερος απο τα εξτρεμ και τους μεσοεπιθετικους του σκουλικιου (Ξερω θα φαω πέσιμο, αλλα αλήθεια ο Μουργκ ειναι καλυτερος απο καποιον του σκουλικιου?)
Δεν ξέρω αν ο Μουργκ είναι καλύτερος από τους αντίστοιχους του ρούλης,θα σου δώσω ένα ακραίο παράδειγμα ως αντίλογο στο τελευταίο που γράφεις για κάτι που είναι πολυ συχνο στο ποδόσφαιρο.
Πολύ παίκτες από κατώτερες ομάδες φαίνονται καλύτεροι από τους αντίστοιχους μεγαλύτερων ομάδων.
Έβλεπες πχ τον γκριεσμαν στην Ατλέτικο και έλεγες τι παικταρας αλλά στην Μπαρτσελόνα έδειξε ότι το επίπεδο του δεν είναι για αυτό το επίπεδο.
Κάτι αντίστοιχο με έναν πρώην δικό μας. Ο Βιτόλο σε μας έμοιαζε με παικταρα,όταν πήγε στον βάζελο, πραγματικά γελούσαν με τον Ισπανό.
Οκ πάντα θα υπάρχουν και παίκτες σε μικρότερες ομάδες που είναι για υψηλότερο επίπεδο, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Χ μπερτογλιο ή ο Χ γκάμα θα πρόσφερε κάτι παραπάνω στην ομάδα μας
chri5ti9 έγραψε:Εγώ να θίξω τώρα κάτι άλλο. Να κάνουμε μια σύγκριση. Ο Γκαρσια έπαιρνε 600Κ και ο Μαουρισιο 1.2. Ποιος ήταν για εσάς καλύτερος; ο Κοντρερας 600Κ και ο Ινγκι 800Κ. Ποιος είναι καλύτερος; και πολλοί άλλοι. Τι θέλω να πω. Έχουμε ενα πρωτάθλημα που για να έρθει παίκτης καλός ή πρέπει να είναι κακός υπολογισμός μεγάλης ομάδας που τον αφήνει ελεύθερο (Βιειρινια, Σα γαυρου, Ζιβκο, Λινο, Ακπομ, Λετο) ή πρέπει να είναι μεγάλος σε ηλικία (Γκαρσια, Ελ-Αραμπι, Βαλμπουενα, Μαου, Ματος, Τζιλμπερτο, Ριβαλντο) ή να έχει προβλήματα χαρακτήρα-τραυματισμων (Σεμεδο, Λιβαγια, Μουσλι, Σισσε ζέλας). Ότιδηποτε άλλο είτε το χρυσοπληρωνεις (αν συμφωνεί ο παίκτης) είτε τζογαρεις με στοιχήματα (Σφι, Τσολακ, Μουργκ, Κρεσπο, Πριγιο, Ενρίκε, Μπισε). Κάποια θα σου βγουν κάποια όχι. Είναι πολύ δύσκολα τα μεταγραφικά για δικές μας ομάδες.Ιδιαιτερα αν δεν πέφτει μαγιοκο από Ευρώπη και προφανώς σε ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ που υπάρχουν και απαιτήσεις. Συγκυρίες και μόνο για εμένα. Συγκυρία το πως ήρθε ο Γκάρι, Ζιβκο, ο Βιειρινια και οι Σακχωφ με Ματος πακέτο. Επομένως αν δεν βαρέσει καμία ομάδα κανόνι λόγο κοβιντ ή αν δεν υπάρξει κάνας σακατεμενος που ξέρει μπάλα ελεύθερος δεν νομίζω να δούμε κάποιον που να κάνεις διαφορά σήμερα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο ζινταν αγοράστηκε με 50-60 εκατομμύρια και τώρα κάποιος Κοουτινιο με 140.
Δε συμφωνώ καθόλου με τον συλλογισμό σου.
Το πρόβλημα είναι ότι οι κάτω του μετρίου χρυσοπληρωνονται,παγκοσμίως.
Και οι πάνω του μετρίου γίνονται Μιδες.
Λόγω της εντυπωσιακής αύξησης των εσόδων στο άθλημα.
Με λίγα λόγια ο Σαββίδης άργησε 10-15 χρόνια να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Θα βλέπαμε τέτοιους παιχταράδες με τη φανέλα μας που θα τριβαμε τα μάτια μας.
Συμφωνώ με renegade και bane
Χρόνια πολλά σε όλους
Καλά Χριστούγεννα
Χρόνια πολλά σε όλους
Καλά Χριστούγεννα
Ναι οκ στο παιχνιδι ειναι να μην βγουν, αλλα οταν σε μια ομαδα επι 2 χρονια δεν βγαινουν οι πανακριβες μεταγραφες και βγαζουν τα καστανα απο την φωτια οι ελευθεροι και οι χαμηλομισθοι, κατι δεν παει καλα...sourmenetes έγραψε:Εγώ είπα ότι είμαι ικανοποιημένος;;
Σημερα άκουσα τον Κολκα (τον σιχαινομαι οσο τπτ) να λεει οτι το τμημα σκαουτινγκ μας ειχε αρνητικη εισηγηση για Τσολακ και οτι θα ηθελε να μαθει ποιος τον εφερε κλπ...
Μπορει να λεει παπαριες ως κλασικος Κολκας, μπορει ομως να υπαρχει και αληθεια μεσα σ αυτο...
Κι αν υπαρχει τοτε δεν μιλαμε για πιθανοτητες να σ βγει μαπα κλπ ή οτι ειναι μεσα στο παιχνιδι, αλλα για εγκλημα...
Γ αυτο εχουν οι ομαδες το τμημα σκαουτινγκ, για να μειωνει τις πιθανοτητες να πεταξεις 3μιση μυρια για παλτα...
O Murg μόνο δεκάρι δεν είναι και ας τον αγοράσαμε για τέτοιο. Παίζει στην θέση του Άντρια. Τώρα για το αν είναι καλύτερος από τους ακραίους του σκουληκιού, δεν το ξέρω γιατί δεν τον είδαμε εκεί.Gospi έγραψε:Εκεινη η ψυχη ο Γκαρυ ροντριγκεζ με ποσα ειχε ερθει αραγε?renegade έγραψε:Ναι μιας και υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες παίκτες που παίρνουν δύο κατοστάρικα και θα έρθουν και θα βγάλουν μάτια.Gospi έγραψε:Αν δεν μας βγαινουν τα οικονομικα ας βρουμε καποιον στα οικονομικα μας...
Το να φερουνε ακομη εναν παιχτη μετριο ή κακο να πιάνει θεση στο ροστερ αλλα να μην προσφερει ουσιαστικα, δεν εχει νοημα!
Το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι ψηλό θέλουμε δεν θέλουμε να το καταλάβουμε,για αυτό και έρχονται παίκτες όπως ο μουργκ ( από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες μιας ομάδας επιπέδου ραπίντ) κ σε μας φαίνεται λιγος
Επειδη εμεις ειμαστε λαλακες κ δινουμε 2 μυρια για μετριους παιχτες δεν σημαινει οτι δεν εχει πιο φτηνους...
Ή μηπως ο Μουργκ ειναι τοσο καλυτερος απο τα εξτρεμ και τους μεσοεπιθετικους του σκουλικιου (Ξερω θα φαω πέσιμο, αλλα αλήθεια ο Μουργκ ειναι καλυτερος απο καποιον του σκουλικιου?)
Να θέσω το άλλο. Έχουμε δεκάρι σαν τον Bertglio; Πολύ καλός παίκτης και φθηνός. Αλλά ξύνιζε την άνοιξη στην προηγούμενη τεχνική ηγεσία.
Και επειδή πρέπει να βλέπουμε τα πιο πάνω και όχι τα κομπλεξικά της πόλης, ο γαύρος παίρνει πάρα πολλά από τον άξονα και σε γκολ και σε ασίστ από Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνη, Βαλμπουενά και Αραμπί. Ανάλογο αυτών με την ίδια προσφορά εμείς δεν έχουμε. Μόνο ο Schwab έβγαλε ασίστ, ο Καντουρί έχει ποιότητα αλλά και προβλήματα τραυματισμών και ο σαγόνιας είναι με τις μέρες του και πάντως όχι ο βασικός φορ που θα έπρεπε να έχουμε. Και αν μιλήσουμε για εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο...στο όριο του μη υπαρκτού, δυστυχώς.
Ο Άκπομ και ο Πέλκας έφυγαν με καθαρό κέρδος 3.8 εκατομμυρίων ευρώ για την ομάδα για το FFP, αλλά δόθηκαν 5,5 εκατομμύρια για Murg-Colak, οι οποίοι ελάχιστη έως μηδενική προσφορά έχουν ως τώρα.
Μ αυτο το σκεπτικο και η ραπιντ ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο τον ΠΑΟΚ οποτε οι ιδιες πιθανοτητες υπηρχαν να μην μπορει να σταθει ο Μουργκ π στην Ραπιντ ηταν οπως λες επιδραστικος...renegade έγραψε:Gospi έγραψε:Εκεινη η ψυχη ο Γκαρυ ροντριγκεζ με ποσα ειχε ερθει αραγε?renegade έγραψε: Ναι μιας και υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες παίκτες που παίρνουν δύο κατοστάρικα και θα έρθουν και θα βγάλουν μάτια.
Δεν ξέρω αν ο Μουργκ είναι καλύτερος από τους αντίστοιχους του ρούλης,θα σου δώσω ένα ακραίο παράδειγμα ως αντίλογο στο τελευταίο που γράφεις για κάτι που είναι πολυ συχνο στο ποδόσφαιρο.
Πολύ παίκτες από κατώτερες ομάδες φαίνονται καλύτεροι από τους αντίστοιχους μεγαλύτερων ομάδων.
Έβλεπες πχ τον γκριεσμαν στην Ατλέτικο και έλεγες τι παικταρας αλλά στην Μπαρτσελόνα έδειξε ότι το επίπεδο του δεν είναι για αυτό το επίπεδο.
Κάτι αντίστοιχο με έναν πρώην δικό μας. Ο Βιτόλο σε μας έμοιαζε με παικταρα,όταν πήγε στον βάζελο, πραγματικά γελούσαν με τον Ισπανό.
Οκ πάντα θα υπάρχουν και παίκτες σε μικρότερες ομάδες που είναι για υψηλότερο επίπεδο, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Χ μπερτογλιο ή ο Χ γκάμα θα πρόσφερε κάτι παραπάνω στην ομάδα μας
Οποτε αντι να ρισκαρω με 2 μυρια σε παιχτες απο ομαδες χαμηλοτερης δυναμικης, ισως να αξιζε να ρισκαρω σε λαχεια τυπου Γκαμα η Μπερτολιο χαμηλου κοστους που και να μην βγαιναν δεν θα κλαιγαμε τα λεφτα μας...
Του στοκου του Ακπομ του είπε ο μπεκρης ότι θα τον κάνει παίχτη premier και τώρα ψάχνει επιθετικό.
Και του χρόνου δανεικός στην league one.
Και του χρόνου δανεικός στην league one.
- thanos-xanthi
το οτι θα ζηλευαμε τον γκαμα και τον μπερτολιο παντως...μονο εδω
το ξενο ειναι παντα πιο γλυκο
αντε να αρχισουν να διαρρεουν τιποτα ονοματα να εχουμε να ασχολουμαστε με τιποτα πιο ουσιαστικο
οχι να διαβαζουμε για το σουπερ ροστερ εγκληματικης και παραρτηματος
το ξενο ειναι παντα πιο γλυκο
αντε να αρχισουν να διαρρεουν τιποτα ονοματα να εχουμε να ασχολουμαστε με τιποτα πιο ουσιαστικο
οχι να διαβαζουμε για το σουπερ ροστερ εγκληματικης και παραρτηματος
value for money : ο Σβαμπ για 400.000 καλος, ειναι ο μουργκ??? ο εσιτι που ειναι στις 500αρες??? Ρεμπε στο καλο αγορι μου , εχεις στον παγκο 9 εκατομμυρια να καθονται ( τσολακ -σβαμπ-εσιτι και κατι νινουα και περρειρα) ποιος βγηκε????? Και ποιος φταει?? ο φερρειρα?? εσυ??? ο γκαγκατσης??? ποιος δηλ .
Μια η λυση ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΛΙΝΟ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ!
Μια η λυση ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΛΙΝΟ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ!
Η έλλειψη ποιότητας σε κάποιες θέσεις - αν πάντα μιλάμε για πρωταθλητισμό από φέτος- είναι εμφανής. Για μια αξιοπρεπή ομαδα τετράδα ελληνικού πρωταθλήματος είμαστε καλά με προοπτική λόγω νεαρών παικτών αλλά ως εκεί. Για πρωταθλημα λοιπόν γι αυτή τη σεζόν θες άμεσα τρεις. Φορ, σκύλο, δεξί μπακ. Τα υπόλοιπα από καλοκαίρι.
Έχουμε και λεμε:
https://www.transfermarkt.com/adama-dio ... eler/93145
Από ελεύθερους.
Για κέντρο θα επιμείνω για τις δυο χαφαρεςαρές που έλεγα το καλοκαιρι:
https://www.transfermarkt.com/pedro-aqu ... ler/273638
Ο οποίος ανέβασε 1m την αξία από το καλοκαίρι στο transfermarkt
και
https://www.transfermarkt.com/guido-piz ... ler/105899
Άλλο επίπεδο με τη μια αλλά ακριβοί
Δεξί μπακ:
https://www.transfermarkt.com/ezequiel- ... ler/119164
Τιμιοτατη περίπτωση, λάτιν με ιταλικό διαβατήριο.
Αυτά και τα λεμε προσεχώς.
Έχουμε και λεμε:
https://www.transfermarkt.com/adama-dio ... eler/93145
Από ελεύθερους.
Για κέντρο θα επιμείνω για τις δυο χαφαρεςαρές που έλεγα το καλοκαιρι:
https://www.transfermarkt.com/pedro-aqu ... ler/273638
Ο οποίος ανέβασε 1m την αξία από το καλοκαίρι στο transfermarkt
και
https://www.transfermarkt.com/guido-piz ... ler/105899
Άλλο επίπεδο με τη μια αλλά ακριβοί
Δεξί μπακ:
https://www.transfermarkt.com/ezequiel- ... ler/119164
Τιμιοτατη περίπτωση, λάτιν με ιταλικό διαβατήριο.
Αυτά και τα λεμε προσεχώς.
Κανένα Γκάμα και κανένα Μπερτόλιο δεν ζηλεύουμε. Όταν όμως έχω στον πάγκο πολλά εκατομμύρια, δεν θα με χάλαγε ένας Μπερτόλιο με 200 χιλιάρικα, έστω για εναλλακτική.
Εκείνο που με καίει είναι ότι δεν έχω ανάλογους του γαύρου μεσοεπιθετικά, τον γαύρο θέλω να σκίσω για να κερδίσω πρωτάθλημα.
Εκείνο που με καίει είναι ότι δεν έχω ανάλογους του γαύρου μεσοεπιθετικά, τον γαύρο θέλω να σκίσω για να κερδίσω πρωτάθλημα.
Παντως εκτος του Λαμπρου, δε βλεπω να ερχεται Ιανουαριο εξτρεμ οποτε ρεαλιστικα θα ερθει Λαμπρου, δεξι μπακ και φορ.
Ουτε για χαφ το κοβω τωρα. Ειμαστε καθαρα σε στενη οικονομικη πολιτικη και θα γινει "καποιο" σχετικο ανοιγμα μονο αν βρεθει καλη λυση με ζαμπα και μπισε
Ουτε για χαφ το κοβω τωρα. Ειμαστε καθαρα σε στενη οικονομικη πολιτικη και θα γινει "καποιο" σχετικο ανοιγμα μονο αν βρεθει καλη λυση με ζαμπα και μπισε