29. Antonio Čolak
- ΑποστόληςΑ
Re: 25. Antonio Colak
Η Δυναμό δεν πρόκειται να μας δώσει χρήματα. Θυμηθείτε την περίπτωση Leovac. Το πολύ να μας δώσουν μισό μύριο. Αν είναι να πάει δανεικός και να παίζει, ας πάει. Αλλιώς μακριά.
Αν στόχος του είναι η Εθνική, αντί να φύγει από τον ΠΑΟΚ, ας σκύψει το κεφάλι κάτω, να δουλέψει τις αδυναμίες του, και να κερδίσει την θέση στην Εθνική από τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ.
Το να ζητάει (αν ζητάει) να φύγει για να κερδίσει θέση στην Εθνική, είναι σαν να υποστηρίζει πως αδικείται εδώ.
Το να ζητάει (αν ζητάει) να φύγει για να κερδίσει θέση στην Εθνική, είναι σαν να υποστηρίζει πως αδικείται εδώ.
Ρε παλικαρι μου,μονομαχιες με πλατη δεν πολυκερδιζεις,εκρηξη και ταχυτητα μηδεν,κεφαλι μεχρι τωρα λιγα πραγματα.Τι παιζει με την παρτη σου?
Καλύτερα να βάζουμε κουτσια στα χασομέρια να πάρει παιχνίδια. Καλά για Σβι δεν το συζητάμε, είναι 100 φορές καλύτερος
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε δέκα λεπτά μέτρησα 6 μονομαχίες μια κερδισμένη κεφαλιά ένα κερδισμένο κόρνερ και τις υπόλοιπες απλά τις έχασε. Αυτά..
Είσαι και γκαντεμης.
99 στις 100 τέτοια πάσα δεν θα την έκανε ο καντουρι...θα έβαζες το γκολακι σου θα έπαιρνες λίγη ψυχολογια
99 στις 100 τέτοια πάσα δεν θα την έκανε ο καντουρι...θα έβαζες το γκολακι σου θα έπαιρνες λίγη ψυχολογια
- sourmenetes
- Moderator
Τη φάση του σβιντερσκυ θα την έκανε γκολ θεωρώ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mε τον τροπο που παει στη μπαλα,σαν συγκαμενος,ακομα και καλη να ηταν η πασα του Καντουρι δυσκολα θα ειχε τη ψυχραιμια να πλασαρει σωστα...
- sourmenetes
- Moderator
Που αλλού να ήταν;;prist64 έγραψε:για να την κανει γκολ θα πρεπει πρωτα να βρεθει εκει που ηταν ο Σβι
Τουαλέτα;;
Χαχαχαχα
-
Dimg4
Νταξει μη το πηδατε το θεμα, 10 λεπτα παλι επαιξε και η πασα ηταν σκατα. Δεν ειναι ο Σουαρες αλλα μην τον πυροβολαμε για 10 λεπτα.
-
BlackFriday
Ειλικρινά τώρα... μπήκε για 10 λεπτά. Τι ακριβώς περιμένατε μερικοί? Ας μην είμαστε άδικοι. Δεν τους έδωσαν και καμιά μπαλιά για να πούμε ότι έχασε ευκαιρίες. Όσο για την πάσα του Καντουρι δεν ήταν καλή...
Εγω είμαι ικανοποιημένος για σήμερα.
Κέρδισε ένα κόρνερ!!!
Πρόοδος
Κέρδισε ένα κόρνερ!!!
Πρόοδος
- painkiller4