7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Το ερωτημα ειναι αν το προβλημα ειναι ατομικο στις τελευταιες μετριες εμφανισεις η ομαδικο τακτικα.
-
Baladofatsa
Που πήγε ο Καντουραρος των πρώτων ματς;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω είναι η τρίτη φορά, που μια εύκολη πάσα γκολ την καταστρέφεις τόσο εμφατικά. Αρκετά λάθη χθες, αλλά δεν μπορώ να σε κρίνω πολύ αυστηρά όταν παίρνεις μπάλα με 3 αντιπάλους πάνω σου και πρέπει να κάνει κάτι με τον κοντινότερο συμπαίχτη σου κρυμμένο κάπου στα 10-15 μέτρα.
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ αλλά είχε πολλές λάθος πάσες ακόμα και κοντινές!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχμμμ όχι
Πρώτος σε ενέργειες με την μπάλα (65) για τον ΠΑΟΚ.
Πρώτος σε επιτυχημένες πάσες πάνω από τη σέντρα με 14/24.
Πρώτος σε επιτυχημένες πάσες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου με 8/15
Πρώτος σε ανακτήσεις κατοχής στον αγώνα με 11.
Δύο κλεψίματα.
Δύο κερδισμένα φάουλ
Ένα πετυχημένο τάκλιν
Μία απομάκρυνση
Δύο κλεψίματα.
Δύο κερδισμένα φάουλ
Ένα πετυχημένο τάκλιν
Μία απομάκρυνση
-
Dimg4
Επιστροφη στο τυπο που εκραζα ολη μερα μετα απο μερικα καλα ματς. ΤΡΑΓΙΚΟΣ με συνεχομενες λαθος πασες με αποκορυφωμα το πλαγιο αουτ. Μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ δε γινεται να βασιζεται σε αυτον για βασικο. Εχει καποιες στιγμες ποιοτητας αλλα ειναι καλος πλεον για 4-5ος χαφ
Κατά τα άλλα πολύ κακος... Μακάρι όλες τις κακές τους βραδιές να παίζανε έτσι.sn0ufel4 έγραψε:Εχμμμ όχι
Δύο κλεψίματα.
Δύο κερδισμένα φάουλ
Ένα πετυχημένο τάκλιν
Μία απομάκρυνση
Από την άλλη τον αγαπημένο ζιφκοβιτς δεν αγγίζει κανένας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 21 Δεκ 2020, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ αλλά δε νομίζω ότι είπε κάποιος ότι ο ζιβκο ήταν καλός χθες.
Στο δεύτερο ήταν καλύτερος από το πρώτο.
Το χειρότερο του ματς θεωρώ ότι ήταν.
Το κακο είναι στο χώρο του κέντρου οι 2 3 λανθασμένες μπαλιές φαίνονται πολύ περισσότερο. Γιατί είτε δεν προωθείται σωστά το παιχνίδι και κόβεται η ενέργεια μας είτε δίνουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι.
Στο δεύτερο ήταν καλύτερος από το πρώτο.
Το χειρότερο του ματς θεωρώ ότι ήταν.
Το κακο είναι στο χώρο του κέντρου οι 2 3 λανθασμένες μπαλιές φαίνονται πολύ περισσότερο. Γιατί είτε δεν προωθείται σωστά το παιχνίδι και κόβεται η ενέργεια μας είτε δίνουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι.
-
Baladofatsa
8 κλεψιματα ειχε συμφωνα με την νοβαsn0ufel4 έγραψε:Εχμμμ όχι
Δύο κλεψίματα.
Δύο κερδισμένα φάουλ
Ένα πετυχημένο τάκλιν
Μία απομάκρυνση
-
Baladofatsa
η πασα που εκανε μετα το κλεψιμο ηταν σωστη την εβγαλε ακριβως εκει που πρεπει ,αλλα το ιδιο σωστη ηταν και η αντιδραση του αντιπαλου τερματοφυλακα , δεν παιζουμε μονοι μας
- ΑποστόληςΑ
Στα τελευταία παιχνίδια ο Μαροκινός έχει όντως μειωμένη απόδοση.
Πέρα από αυτό όμως ο παίκτης έχει δείξει, σε πολύ περισσότερους αγώνες, ότι στη θέση οκτώ μπορεί να κατευθύνει όλη την ομάδα και να μοιράζει σωστά το παιχνίδι. Αυτό ακόμη δεν το έχω δει από άλλον χαφ μας (εσίτι, αουγκούστο, τσιγγάρα, σβαμπ). Κάποια τέτοια στοιχεία έχει δείξει ο Ninua, που χρειάζεται όμως να δουλέψει κι άλλο για να ολοκληρωθεί σαν παίκτης, ενώ οι αυγκούστο και τσιγγάρας είναι ακόμη νέοι και περιμένουμε να δούμε τι θα μας παρουσιάσουν στο μέλλον ειδικά ο Βραζιλιάνος, που στον αγώνα με γαύρο συμπληρώνει τα 24.
Η σφίνα αναφέρει ότι με τον Καντουρί ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμφωνία για τα δύο επόμενα χρόνια. Εννοεί μάλλον μέχρι τις 30.06.2022, γιατί αναφέρει παρακάτω ότι ο Ομάρ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες μίσθωσης του σπιτιού του για τους επόμενους 18 μήνες.
Πέρα από αυτό όμως ο παίκτης έχει δείξει, σε πολύ περισσότερους αγώνες, ότι στη θέση οκτώ μπορεί να κατευθύνει όλη την ομάδα και να μοιράζει σωστά το παιχνίδι. Αυτό ακόμη δεν το έχω δει από άλλον χαφ μας (εσίτι, αουγκούστο, τσιγγάρα, σβαμπ). Κάποια τέτοια στοιχεία έχει δείξει ο Ninua, που χρειάζεται όμως να δουλέψει κι άλλο για να ολοκληρωθεί σαν παίκτης, ενώ οι αυγκούστο και τσιγγάρας είναι ακόμη νέοι και περιμένουμε να δούμε τι θα μας παρουσιάσουν στο μέλλον ειδικά ο Βραζιλιάνος, που στον αγώνα με γαύρο συμπληρώνει τα 24.
Η σφίνα αναφέρει ότι με τον Καντουρί ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμφωνία για τα δύο επόμενα χρόνια. Εννοεί μάλλον μέχρι τις 30.06.2022, γιατί αναφέρει παρακάτω ότι ο Ομάρ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες μίσθωσης του σπιτιού του για τους επόμενους 18 μήνες.
Ενταξι αλλά πρέπει να ξέρεις τις δυνατότητες του συμπαίκτη σου.Baladofatsa έγραψε:η πασα που εκανε μετα το κλεψιμο ηταν σωστη την εβγαλε ακριβως εκει που πρεπει ,αλλα το ιδιο σωστη ηταν και η αντιδραση του αντιπαλου τερματοφυλακα , δεν παιζουμε μονοι μας
Άλλο να βγάζεις μπαλιά τρύπα πχ σε Γιαννούλη (προ covid), Τζολη, Αντριγια και άλλο σε Κρέσπο, Τσόλακ, Μπισε κτλ.
Όλα παίζουν ρόλο πχ ταχύτητα, με τι φάλτσο την κόβεις για δεξί ή αριστερό πόδι.
Απλά πράγματα που δεν περιμένεις από Εσιτι ή νεαρούς παίκτες αλλά περιμένεις από τον Καντουρί.
Μόνο η κόπωση μπορεί να εξηγήσει τέτοια μπαλιά γιατί μπορεί να μην ακούν τα πόδια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- bersekeros
Αναδημοσίευση από paok-community.blogspot.com
Κλείνει η συμφωνία!
Μετά την πρωτοχρονιά θα καθίσουν στο τραπέζι ο ΠΑΟΚ και ο ατζέντης του Ελ Καντουρί για να τελειώνει και το δικό του θέμα. Όπως έχει αποκαλυφθεί, οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει στα βασικά, αφού ο Μαροκινός έχει επίγνωση της πραγματικότητας και έριξε αρκετά το κασέ του για να πάρει διετές συμβόλαιο. Το θέμα συζήτησης θα είναι κάποιοι επί μέρους όροι και τα μπόνους για να κλείσει η συμφωνία.
Πηγή: FORZA
- john4serres