Gash, υποκλίνομαι.gash04 έγραψε: Ξέρουμε τα μεγάλα σου @@ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ.
Μόνο που κάνεις ένα σοβαρό λάθος αυτήν την φορά ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ.
Ξεχνάς ότι και εμείς έχουμε απο αυτά.
Δεν χρειαζόμαστε άλλα @@ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ.
Θεόδωρος Ζαγοράκης
- tsipaoktsi
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
- indian chief
ωραια τα λες...gash04 έγραψε: ΝΑΙ Ινδιάνοι ήμαστε.Οι τελευταίοι μάλλον και λίγοι μείναμε ούτε 300.

Αν και δεν συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου στο θέμα, με αυτό με πέθανες αδερφέ!gash04 έγραψε: Ξέρουμε τα μεγάλα σου @@ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ.
Μόνο που κάνεις ένα σοβαρό λάθος αυτήν την φορά ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ.
Ξεχνάς ότι και εμείς έχουμε απο αυτά.
Δεν χρειαζόμαστε άλλα @@ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ.

α ρε gash τετοια γραφεις και αντε να πουμε τιποτε διαφορετικο....αυτο με τους ινδιανους ειναι φανταστικο.....και γω τους ινδιανους λατρευα και οχι τους γιανκηδες, αλλα η ζωη μας διδασκει καθημερινα οτι πρεπει να ελλισομαστε, προσαρμοζομαστε πηγαινουνε δια της πλαγιας στο σωστο δρομο.....τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο...οποιος νομιζει οτι θα ευνοηθουμε με το γκαγκατση ειναι ΦΥΤΟ, το ξαναλεω......4 πονταλακια η ζελα 3 με ιδρωτα εσυ, μειον 5 παικτες αυριο ο τυραδακης, φουλε εξτρα η 44 μαζι σου.......3 κοκκινες ο γκαρσια 0 κοκκινες ο κυργιακος, ο σιμαο, ο ντιογκο, ο νατσο, ο πουστολο.....αυτα και ΞΥΠΝΑΤΕ....αν δεν αντεχετε να σας την λενε οι φιλοι σας αλλαξτε φιλους
ρε μαγκες να μην περιμένουμε λιγο να δουμε τη θα γινει??.....
να δούμε τη θα βοηθισει αν βοηθήσει ο γκαγκατσις.....
και αν δούμε οτι μας παιζουν υπερ στην διαιτησία τοτε να βγουμε ολοι και να κράξουμε και να πουμε οτι θελουμε μονο το 50-50..
γιατι φερνουμε την καταστροφή παντα δεν μπορω να καταλάβω.
να δούμε τη θα βοηθισει αν βοηθήσει ο γκαγκατσις.....
και αν δούμε οτι μας παιζουν υπερ στην διαιτησία τοτε να βγουμε ολοι και να κράξουμε και να πουμε οτι θελουμε μονο το 50-50..
γιατι φερνουμε την καταστροφή παντα δεν μπορω να καταλάβω.
dimbar έγραψε:Συμφωνώ οτι έχουμε μεγάλα @@, να χαμε και λίγο μυαλό...............
xaxa σωστος.....
Αδερφέ μου Θόδωρε σε καταλαβαίνω γιατί αγανακτησες και θες να τα παρατήσεις. Γιατί να χαλάς την υγεία σου και να προσπαθείς να φτιάξεις ένα στολίδι σε αυτό το βούρκο με τις κοπριές; Για να δίνουμε τα λεφτά μας και τα ονειρα μας να αυξανουμε τις τηλεθεάσεις, να οικονομάει η σουπερκλίκα και να μας βιάζουν τη ψυχή και από πάνω;
Φυγε από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.Κάντους να ψάχνονται και να τρέμουν μη χάσουν τα λεφτά τους. Αλλωστε τις ψυχές τους τις έχουν χάσει προ πολλού.
Αν νομίζεις ότι παίρνοντας τον Κυρ Βασίλη θα προστατεψεις την ομάδα, λυπάμαι που θα στο πω αλλά μπορεί να δούμε και χειρότερα. Τα πρώτα μηνυματα μας τα εστειλαν.
Κάνε ότι νομίζεις αδερφέ μου αλλά επειδή θα αγανακτήσεις πολύ συντομα ξέρω ότι θα φύγεις από την αρρώστεια του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα γυρίσεις στην ωραία σου οικογένεια. Και όταν φύγεις εσύ να ξέρεις ότι θα φύγω και γω και άλλοι πολλοί. Και ας βράζουν στο ζουμί τους τα σάπια σκουπίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος με 500 εισιτηρια και παρακάλια για ένα τηλεοπτικό συμβολαιο. Και ας τρέχουν οι εφημερίδες και τα ράδια να βρουνε αγοραστικό κοινό. Μέχρι να αποφασίσεις να φύγεις θα μαι εκεί μαζί σου μόνο και μόνο να δω κανα αγώνα του ΠΑΟΚ στην ευρώπη να γουστάρουμε λίγο μπάλα και να μην χαλιομαστε τζάμπα για τα γουρουνομόρφα ανθρωποειδή του πρωταθλήματος.
Φυγε από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.Κάντους να ψάχνονται και να τρέμουν μη χάσουν τα λεφτά τους. Αλλωστε τις ψυχές τους τις έχουν χάσει προ πολλού.
Αν νομίζεις ότι παίρνοντας τον Κυρ Βασίλη θα προστατεψεις την ομάδα, λυπάμαι που θα στο πω αλλά μπορεί να δούμε και χειρότερα. Τα πρώτα μηνυματα μας τα εστειλαν.
Κάνε ότι νομίζεις αδερφέ μου αλλά επειδή θα αγανακτήσεις πολύ συντομα ξέρω ότι θα φύγεις από την αρρώστεια του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα γυρίσεις στην ωραία σου οικογένεια. Και όταν φύγεις εσύ να ξέρεις ότι θα φύγω και γω και άλλοι πολλοί. Και ας βράζουν στο ζουμί τους τα σάπια σκουπίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος με 500 εισιτηρια και παρακάλια για ένα τηλεοπτικό συμβολαιο. Και ας τρέχουν οι εφημερίδες και τα ράδια να βρουνε αγοραστικό κοινό. Μέχρι να αποφασίσεις να φύγεις θα μαι εκεί μαζί σου μόνο και μόνο να δω κανα αγώνα του ΠΑΟΚ στην ευρώπη να γουστάρουμε λίγο μπάλα και να μην χαλιομαστε τζάμπα για τα γουρουνομόρφα ανθρωποειδή του πρωταθλήματος.
Η περίπτωση να γίνει νέο πρωταθλημα υπάρχει??? Πως μπορεί να γίνει αυτό??? Τι επιπτώσεις θα έχει??? Θα μπορούμε να βγαίνουμε ευρώπη ή το επίσημο πρωτάθλημα θα είναι της Σουπα Λιγκ??? Εχει κάποιος τις γνώσεις, να απαντήσει σε αυτά??? +1000 στον απο πάνω... Φυγε απο τα τηλεοπτικά τώρα Ζαγόρ... Η να φτιάξουμε και μεις το δικό μας δορυφορικο καναλι όπως τόσες μεγάλες ομάδες...
ζαγορ σημερα σε μισω....στειλε το μακη γκαγκατση σπιτι του, μαζι με το πατερα του......δεν αντεχω να σφαζω την 44.....δε θελω να γινω γαυρος του βορρα, θελω να γινω θρασυβουλος του βορρα, περηφανος και τιμημενος
Προεδρε ανοιξε την α.μ.κ. ΧΘΕΣ κιολας!
Δωσε και τα διαρκειας μαζι τωρα που οι πληγες ειναι ακομα νωπες!
ειναι πιο ισχυροι και αυτο επιβεβαιωνεται αλλα η νεα εποχη απαιτει απο ολους μας εκτος απο το να ματωνουμε τα λαρυγγια μας να ματωσουμε και τις τσεπες μας!
ανοιξε τα τωρα και δευτερη δουλεια θα πιασω για να τσονταρω στην ΠΑΟΚαρα μου...
πολεμο θελουν και θα τον εχουν...μη λυγισεις ειμαστε χιλιαδες στο πλαι σου και σε πιστευουμε...
Δωσε και τα διαρκειας μαζι τωρα που οι πληγες ειναι ακομα νωπες!
ειναι πιο ισχυροι και αυτο επιβεβαιωνεται αλλα η νεα εποχη απαιτει απο ολους μας εκτος απο το να ματωνουμε τα λαρυγγια μας να ματωσουμε και τις τσεπες μας!
ανοιξε τα τωρα και δευτερη δουλεια θα πιασω για να τσονταρω στην ΠΑΟΚαρα μου...
πολεμο θελουν και θα τον εχουν...μη λυγισεις ειμαστε χιλιαδες στο πλαι σου και σε πιστευουμε...
πρόεδρε πάνε κάτω και μ@μισέ τα όλα!!!
χτύπα το χέρι στα τραπέζια μέχρι να σπάσουν και κλώτσα και καμιά 6-7 πόρτες!!!
άντε γιατί με ανακοινώσεις δε γίνεται τπτ
και αν χρειαστείς πάρε και τον πάμπλο μαζί..
χτύπα το χέρι στα τραπέζια μέχρι να σπάσουν και κλώτσα και καμιά 6-7 πόρτες!!!
άντε γιατί με ανακοινώσεις δε γίνεται τπτ
και αν χρειαστείς πάρε και τον πάμπλο μαζί..