Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Αποφασίζεται από το ΔΣ του τόπικ, ο Ντρημ να είναι ο παπάς κι ο κουμπάρος ταυτόχρονα..
Οσο για τις κουμπάρες, αυτές αναζητούνται στο Χρυσό Οδηγό!!
Οσο για τις κουμπάρες, αυτές αναζητούνται στο Χρυσό Οδηγό!!
Διαφωνώ. Τόσες επιλογές έχουμε από κανονικούς παπάδες και κουμπάρους.
Παπάς ο Κουτσιανικούλης και κουμπάρος ο Τζώρτζογλου (του Εργοτέλη).
Παπάς ο Λεονάρντο και κουμπάρος ο Κομπότης (του Λεβαδειακού).
Παπάς ο Πάρα Φακούντο και κουμπάρος ο Πηλαδάκης (της Λάρισας).
Παπάς ο Χούτος και κουμπάρος ο Τσακίρης (του Πανιωνίου).

Παπάς ο Κουτσιανικούλης και κουμπάρος ο Τζώρτζογλου (του Εργοτέλη).
Παπάς ο Λεονάρντο και κουμπάρος ο Κομπότης (του Λεβαδειακού).
Παπάς ο Πάρα Φακούντο και κουμπάρος ο Πηλαδάκης (της Λάρισας).
Παπάς ο Χούτος και κουμπάρος ο Τσακίρης (του Πανιωνίου).

- dreamwarrior
Καλημερα και καλως ορίσατε στον υπέρχοχο κόσμο του ότι να 'ναι!!!!
Τα γεγονότα όπως βλέπετε τρέχουν (βλ. αποχώρηση του γαμπρού από την γαμήλια διαδικασία).
Επίσης οι επιθέσεις με πυραύλους τύπου toylis που εξαπολύει ο κατά τα άλλα αδερφικός φίλος Νοβιτουλινάκος εναντίον μου και τέλος η αγωνιώδης προσπάθεια του αδερφού airpap να φτάσει στη Θεσσαλονίκη αφού έχει κολλήσει στα μπλόκα των αγροτών!!!!!!
Τα σχόλια δικά σας!!!!!
Τα γεγονότα όπως βλέπετε τρέχουν (βλ. αποχώρηση του γαμπρού από την γαμήλια διαδικασία).
Επίσης οι επιθέσεις με πυραύλους τύπου toylis που εξαπολύει ο κατά τα άλλα αδερφικός φίλος Νοβιτουλινάκος εναντίον μου και τέλος η αγωνιώδης προσπάθεια του αδερφού airpap να φτάσει στη Θεσσαλονίκη αφού έχει κολλήσει στα μπλόκα των αγροτών!!!!!!
Τα σχόλια δικά σας!!!!!
Ένα έχω να πω .... Ουδέν σχόλιο!!!
(υ.γ. Δώστε κι άλλα εικονίδια να τα κάνουμε γιάμπαλο εδώ μέσα!!
)
(υ.γ. Δώστε κι άλλα εικονίδια να τα κάνουμε γιάμπαλο εδώ μέσα!!

Είχα καιρό να περάσω βόλτα απο το ότι να ναι... Διαβασα αρκετα πράγματα εδώ μέσα... Εγώ ένα θα πω:
...

Είναι από το λεξιλόγιο του Βαγγτ, περιέχει πολλές ακόμα λέξεις κι εκφράσεις όπως το τάγκαλος, το γιόφκανος και μερικές άλλες..
μπανε θεε παρε την παε ωπα σορι την καε ενοουσα αντε ρε αλανια να ξεκολησουμε λιγο το μπασκετακι μου ελειψε πολυ η ομαδα του 90 γαμω το φελεκι μου.πολυ κατρακυλα και δεν το αξιζει αυτη η ομαδα.
- aspromauri
Συγνώμη ... αλλά εσύ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ post αγαπητέ FREOULIIIIII????!!!!!!!!!!!free4 έγραψε:Ασπρόμαυρη, στα 1111 ποστς σου κερνάς μπακλαβάδες, τρίγωνα Πανοράματος κι Ελενίδη και κανταίφια???
Η αγαπητή εν Χριστό αδελφή ... ένα έχει να πεί ... Η ΓΡΙΑ Η ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ... όπως λέει και ο σοφός λαός!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Εάν θέλετε να πείτε κάτι για μεγάλες ηλικίες σας παραπέμπω στην αγαπητή εν Χριστο αδερφή μας ασπρομαυρουλιτινίτσα μας!!!!!!!
- dreamwarrior
Πάλι τα ίδια .... πάλι τα ίδια......
Όποιος θέλει μας τα κανει μύδιααααααααααααααααααααα
Φιλαράκι ρίχτο εκεί που πρέπει (βαριέμαι να σε δώκω λινκ) γιατί εδώ μέσα ως γνωστόν είναι το ότι να 'ναι και έχουμε ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΚ;;;;
Για παράδειγμα τώρα που ο γάμος ματαιώθηκε και δεν έχουμε γαμπρό να ψάξουμε να βρούμε έναν νέο!!!!!
Τα χαρακτηριστικά ας τα ορίσει η νύφη!!!!!!
Όποιος θέλει μας τα κανει μύδιααααααααααααααααααααα
Φιλαράκι ρίχτο εκεί που πρέπει (βαριέμαι να σε δώκω λινκ) γιατί εδώ μέσα ως γνωστόν είναι το ότι να 'ναι και έχουμε ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΚ;;;;
Για παράδειγμα τώρα που ο γάμος ματαιώθηκε και δεν έχουμε γαμπρό να ψάξουμε να βρούμε έναν νέο!!!!!
Τα χαρακτηριστικά ας τα ορίσει η νύφη!!!!!!
- dreamwarrior
Άρα εμμέσως πλην σαφώς αγαπητή εν Χριστό αδερφή παραδέχεσαι ότι είσαι γρια!!!!!
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ!!!!!ΣΤΗΝ ΒΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΡΕ!!!!!!!!!
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ!!!!!ΣΤΗΝ ΒΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΡΕ!!!!!!!!!
- aspromauri
ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΙΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .... ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ ΓΡΙΑ!!!!!!!!!!!!
ΚΟΤΑ είναι στην συνομοταξία των πουλερικών ... ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ... ΚΟΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΕΣ ...

ΚΟΤΑ είναι στην συνομοταξία των πουλερικών ... ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ... ΚΟΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΕΣ ...

- dreamwarrior
Α και γριά και κότα έ;;;
Αλλά έτσι είναι.......οι 2 τους οι άχρηστες ομάδες της πόλης έχουνε συμπράξει εναντίον του ΠΑΟΚ μας κι εσύ είσαι και με τους 2 έτσι;;;
Λοιπόν παρακαλώ πολύ εναν αντμίν ή έναν μοντ να μπανάρει αυτήν την "κυρία" και να την στείλει σε άλλα οπαδικά site με τους ομοϊδεάτες της!!!!!!
(ΝΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!! )
Αλλά έτσι είναι.......οι 2 τους οι άχρηστες ομάδες της πόλης έχουνε συμπράξει εναντίον του ΠΑΟΚ μας κι εσύ είσαι και με τους 2 έτσι;;;
Λοιπόν παρακαλώ πολύ εναν αντμίν ή έναν μοντ να μπανάρει αυτήν την "κυρία" και να την στείλει σε άλλα οπαδικά site με τους ομοϊδεάτες της!!!!!!
(ΝΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!! )