εβγήκε εις την Εθνική και το φαγε...κριάρι....
(Καλά πάμε....)
ΥΓ: Σε έφαγε το επίπεδο εσένα Jorje....

Ή το χεις ή δε το χεις φίλτατε Salvadojaimίδη...DimisK έγραψε:....
ΥΓ: Σε έφαγε το επίπεδο εσένα Jorje....![]()
![]()
Προφανώς μερικοί γράφουν στα π@πάρια τους τις εντολές..l3n@@ έγραψε:Παρακαλώ να σταματήσουν οι βωμολοχίες στο φόρουμ γιατί είμαστε και μικρά παιδιά και δεν κάνει να διαβάζουμε και να λέμε λέξεις τύπου "παπαριά" και όλα τα υποκοριστικά της!!!!
Καλά ρε, λίγο πριν από ματς με το χανούμι πας να μας αποσυντονίσεις?????wesax έγραψε:All the money...
Αδέλφια αυτό πρέπει να το δείτε γιατί το καλοκαιράκι έφτασε...
Οτι πιο sexy σε μαγιό.......
http://blogareis.blogspot.com/2009/05/m ... money.html
Όπως βλέπεις κανείς δεν απάντησε, κανείς δε νοιάστηκε για την απουσία-παρουσία σου αγαπητέ ντριμίδη...dreamwarrior έγραψε:Να 'μαι κι εγώ!!!
Σας έλειψα;;...
Ένας λούτσος στα κάρβουνα με λίγο τσιπουράκι και φραουλίτσα μετά για τον ουρανίσκο, θα ταν ότι πρέπει.... Πως με σκέφτεσαι....dreamwarrior έγραψε:...Λοιπόν νοβιτουλινακουλίνι μου κι εγώ έχω κάτι σε -ιτσα και σε -ουτσος για σένα ψήνεσαι;;;
Άλλοι είναι αυτοί που βιάζονται να με παντρέψουν και να με νοικοκυρέψουν!!! Τα παράπονά σου στον δημιουργό αυτού του topic!!! Εμένα μου έμαθαν στο κατηχητικό να σέβομαι τους μεγαλυτέρους μου και γι'αυτό δεν μπορώ να πάω κόντρα στον dream!!!!free4 έγραψε:Αφού, όπως λέτε, δίδα Λένα, είστε μικρό παιδάκι, πως αποφασίσατε σε τόσο νεαρή ηλικία να ανέβετε τα σκαλιά της Εκκλησίας και να κρεμάσετε μαζί σας και τον "άτυχο" άντρα σας????