Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δεν έχω λόγια, φοβερό, πραγματικά επαγγελματική δουλειά. Μόνο που το σκέφτομαι ότι με περιμένουν άλλα 10 λεπτά υπερθεάματος
Ελπίζω το κυρίως πιάτο να έχει και κάτι επιπλέον του Σέρτζιο.
Πραγματικά μόνο έτσι μπορούμε να αντιληφθούμε τη μεγαλειώδη φετινή μας πορεία.
Άντε ορμάτε, μόνο 315 views έχει.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Το έχω δει 50 φορές απο χθες. Μέχρι και στον ύπνο μου το είδα. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ. ΜΕ ΦΟΥΛ ΗΧΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ 7-0!
ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΣ...
Αυτό το καταπληκτικό βίντεο με ελάχιστες διορθώσεις είναι ότι καλύτερο για την καμπάνια για τα διαρκείας της νέας χρονιάς!!! Κάποιοι που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις ας το προωθήσουν στο τμήμα marketing της ΠΑΕ για να γίνει το διαφημιστικό!!
Φαντάζεστε κατά τις 20:00 πριν τα δελτία ειδήσεων να πάιζει στην HD TV το σποτάκι με τα νέα διαρκείας του ΠΑΟΚ με αυτό το βίντεο;
Στο 1.36 εκεί που περνάει η σημαία είναι το πλέον ανατριχιαστικό κομμάτι.
Σίκα πάρε με ένα τηλεφωνάκι να κανονίσουμε κάτι σαν εκείνο που είχαμε κάνει την πρώτη φορά...
άλλαξα συσκευή και το έχασα το τήλ σου ρε τρελέ γμτ