ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Το ξέρω,μένει ελεύθερος όμως και θα ήταν ότι πρέπει.
Δηλαδή θυμάμαι 3 για τέσσερα χρόνια στον Τσολακ συν τον μισθό του και τρελαίνομαι.
750+400=1,150 το χρόνο.
Οκ μπακαλιστικο το παραπάνω,αλλά αυτό είναι το κόστος.
Δηλαδή με 1,2 το χρόνο ο 30αρης Μπελχαντα δε ψήνεται;
Δηλαδή θυμάμαι 3 για τέσσερα χρόνια στον Τσολακ συν τον μισθό του και τρελαίνομαι.
750+400=1,150 το χρόνο.
Οκ μπακαλιστικο το παραπάνω,αλλά αυτό είναι το κόστος.
Δηλαδή με 1,2 το χρόνο ο 30αρης Μπελχαντα δε ψήνεται;
Βαζε σημεία στίξης να καταλάβουμε αν ρωτας η το δίνεις σαν πληροφορία.tsaousila έγραψε:υπαρχει και σκεψη για ουαρντα
Χλωμό το κόβω έως αδύνατον.
Αν και τώρα με την καραντίνα θα ήταν ταμαμ να έχεις τον Αιγύπτιο!

- Mitsospaoki4
- Moderator
Ούτε για αστείο πάλι με τον ουαρντα
Τόσα χρόνια προπσθαουσαμε να τον ξεφορτωθούμε, τώρα να τον φέρουμε πίσω;;
Τόσα χρόνια προπσθαουσαμε να τον ξεφορτωθούμε, τώρα να τον φέρουμε πίσω;;
-
- Επικοινωνία:
Ξεσκονίζοντας ελαφρώς τις λίστες των(εφικτών) ελεύθερων και αυτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι, μου άρεσαν πολύ προσωπικά οι κάτωθι: Για RB ο "αλμυρούτσικος" Aurelio Buta, το "αίνιγμα" Julian Korb και ο Carraca που δεν "χωράει" στην Porto του Sergio. Στα DM/MC ο Bentaleb που φεύγει από Schalke (ας δούμε τι πουλιά πιάνει ο Rebbe και πόσο μετράει στην πατρίδα του)και ο άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται Wilshere.Στους μεσοεπιθετικούς που είναι πιθανόν να έχουμε δύο αποχωρήσεις (Biseswar/Jaba) το κλίκ μου έκαναν οι Max Meyer(ισχύει για Rebbe ότι και για Bentaleb),Tanase,Jese και σε χαμηλότερη κλίμακα οι Didavi,Dentinho,Matheus.Στα φορ μου αρέσει αρκετά η περίπτωση του Ουρουγουανού Diego Rolan!Αυτά.....Αν θέλετε πείτε και εσείς την γνώμη σας πάνω σε αυτούς τους παίκτες.Νομίζω είναι ότι καλύτερο υπάρχει σας εφικτούς στόχους για την ομάδα στις θέσεις που έχει πρωταρχική ανάγκη (Τερματοφύλακας και Στόπερ μπορούν να περιμένουν για καλοκαίρι)
Καθολου απιθανο ως αντι μπισε μεχρι το καλοκαιρι.tsaousila έγραψε:υπαρχει και σκεψη για ουαρντα
-
- Επικοινωνία:
Αυτόν ελεύθερο δεν τον αφήσαμε;tsaousila έγραψε:υπαρχει και σκεψη για ουαρντα
- stravostomis
Φίλε ο Μπενταλέμπ παίρνει 100 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.boogeyman77 έγραψε:Ξεσκονίζοντας ελαφρώς τις λίστες των(εφικτών) ελεύθερων και αυτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι, μου άρεσαν πολύ προσωπικά οι κάτωθι: Για RB ο "αλμυρούτσικος" Aurelio Buta, το "αίνιγμα" Julian Korb και ο Carraca που δεν "χωράει" στην Porto του Sergio. Στα DM/MC ο Bentaleb που φεύγει από Schalke (ας δούμε τι πουλιά πιάνει ο Rebbe και πόσο μετράει στην πατρίδα του)και ο άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται Wilshere.Στους μεσοεπιθετικούς που είναι πιθανόν να έχουμε δύο αποχωρήσεις (Biseswar/Jaba) το κλίκ μου έκαναν οι Max Meyer(ισχύει για Rebbe ότι και για Bentaleb),Tanase,Jese και σε χαμηλότερη κλίμακα οι Didavi,Dentinho,Matheus.Στα φορ μου αρέσει αρκετά η περίπτωση του Ουρουγουανού Diego Rolan!Αυτά.....Αν θέλετε πείτε και εσείς την γνώμη σας πάνω σε αυτούς τους παίκτες.Νομίζω είναι ότι καλύτερο υπάρχει σας εφικτούς στόχους για την ομάδα στις θέσεις που έχει πρωταρχική ανάγκη (Τερματοφύλακας και Στόπερ μπορούν να περιμένουν για καλοκαίρι)
- bersekeros
Εάν παίζει (ισχύει) αυτό....υπάρχει μόνο ένας που μπορεί να του εξηγήσει τι γίνεται και τι να κόψει....και αυτός είναι ο Πάμπλο.Dimg4 έγραψε:Καθολου απιθανο ως αντι μπισε μεχρι το καλοκαιρι.tsaousila έγραψε:υπαρχει και σκεψη για ουαρντα
Επιθυμια Γκαρσια η επιστροφη Λαμπρου για την αριστερη θεση εξτρεμ. Δε σημαινει αυτο οτι δε θα κινηθουμε για εξτρεμ αλλα ο Γκαρσια ζητησε την επιστροφη του.
Σε παρακαλώ, πες μου ότι δεν είναι αλήθεια η επιστροφή του..Dimg4 έγραψε:Επιθυμια Γκαρσια η επιστροφη Λαμπρου για την αριστερη θεση εξτρεμ. Δε σημαινει αυτο οτι δε θα κινηθουμε για εξτρεμ αλλα ο Γκαρσια ζητησε την επιστροφη του.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Aν ισχύει οτι ο Γκαρσία τον θέλει σε συνδυασμό με την δήλωση του προπονητή της Τβέντε τότε επιστρέφει.