Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Χαχα απίστευτα πράγματα
Ο άλλος λέει "όντως στήσανε τους διαιτητές αλλά επειδή δεν κατάφεραν να αλλοιώσουν καλά το αποτέλεσμα, εισηγούμαι πλημέλλημα. Και έχει παραγραφεί"
Δηλαδή τι να πρωτοσχολιάσεις. Κάθε ατακα του πιο σάπια από την προηγούμενη
Ο άλλος λέει "όντως στήσανε τους διαιτητές αλλά επειδή δεν κατάφεραν να αλλοιώσουν καλά το αποτέλεσμα, εισηγούμαι πλημέλλημα. Και έχει παραγραφεί"
Δηλαδή τι να πρωτοσχολιάσεις. Κάθε ατακα του πιο σάπια από την προηγούμενη
- sunnyblack
Ο εισαγγελέας παιδιά γυναίκα δεν έχει? Άμα ήταν κανας δόλιος με 100γρ χό να έβλεπες καταπέλτη...
Τεσπα i salute την απόφαση να κλείσει το φόρουμ και επίσης όσοι κινούμαστε πέριξ (sic) του νόμου ας κάνουμε ένα ώπα εφόσον μας ζητηθεί να θωρακίσουμε λίγο την καθημερινή μας παρέα, με όποιον τρόπο κριθεί από τους διαχειριστές. Νακιαμού που ακόμα βλέπετε, αντοχή α τε λει ω τη. Φιλακια
Τεσπα i salute την απόφαση να κλείσει το φόρουμ και επίσης όσοι κινούμαστε πέριξ (sic) του νόμου ας κάνουμε ένα ώπα εφόσον μας ζητηθεί να θωρακίσουμε λίγο την καθημερινή μας παρέα, με όποιον τρόπο κριθεί από τους διαχειριστές. Νακιαμού που ακόμα βλέπετε, αντοχή α τε λει ω τη. Φιλακια

βασικα με το κλεισιμο θελει προσοχη γιατι σιγουρα υπαρχουν προφιλ εδω μεσα που ειναι αλλοθρησκοι.
- PAOK_Antarctica
- bersekeros
Ας ευθυμήσουμε και λίγο...
[youtube]SqdpMmJ7Iew[/youtube]
Πλάκα πλάκα τους λυπάμαι, τους λυπάμαι πραγματικά τους γάβρους οπαδούς... Αλλά είναι άξιοι της μοίρας τους και της ξεφτίλας τους!
Θυμάμαι στο παλιό τηγάνι που περιμέναμε να έρθουν οι δικοί μας από τη Νεάπολη με το σχωρεμένο τον Μπέλλο με τη μπλε σακκούλα με τα εισιτήρια...
και να λέει στην πόρτα...πάρτα ρε μέτρα τα...χα χα χαχα ( εγώ φοιτούσα Αθήνα τότες)... και να μπαίνουμε χύμα....
Α ρε ΠΑΟΚάρα μια ζωή. Στα τσιμέντα....
ΥΓ Θεούλης ο μπαμπάς....!
[youtube]SqdpMmJ7Iew[/youtube]
Πλάκα πλάκα τους λυπάμαι, τους λυπάμαι πραγματικά τους γάβρους οπαδούς... Αλλά είναι άξιοι της μοίρας τους και της ξεφτίλας τους!
Θυμάμαι στο παλιό τηγάνι που περιμέναμε να έρθουν οι δικοί μας από τη Νεάπολη με το σχωρεμένο τον Μπέλλο με τη μπλε σακκούλα με τα εισιτήρια...
και να λέει στην πόρτα...πάρτα ρε μέτρα τα...χα χα χαχα ( εγώ φοιτούσα Αθήνα τότες)... και να μπαίνουμε χύμα....
Α ρε ΠΑΟΚάρα μια ζωή. Στα τσιμέντα....
ΥΓ Θεούλης ο μπαμπάς....!
περίεργη ασυλία έχει ειδικά από εισαγγελείς κατα της αθλητικής βίας γιατί πολλές φορές φανερά προκαλεί για βία ο τύπος αυτός......tasso85 έγραψε:ο καραφλοκορακας ειναι πιθανοτατα ο πιο αφιονισμενος αντιΠΑΟΚ βρωμοσκωληκας, το απιστευτο ειναι οτι εξακολουθουν να τον ακουν πολλοι δικοι μας, καποια στιγμη πρεπει να πληρωσει το τιμημα στη δικαιοσυνη για ολο το βοθρο που εχει ξερασει εις βαρος του ΠΑΟΚ ολα αυτα τα χρονια
περίεργη ασυλία έχει ειδικά από εισαγγελείς κατα της αθλητικής βίας γιατί πολλές φορές φανερά προκαλεί για βία ο τύπος αυτός......tasso85 έγραψε:ο καραφλοκορακας ειναι πιθανοτατα ο πιο αφιονισμενος αντιΠΑΟΚ βρωμοσκωληκας, το απιστευτο ειναι οτι εξακολουθουν να τον ακουν πολλοι δικοι μας, καποια στιγμη πρεπει να πληρωσει το τιμημα στη δικαιοσυνη για ολο το βοθρο που εχει ξερασει εις βαρος του ΠΑΟΚ ολα αυτα τα χρονια
- Montrealiotis
Το βάζω κι εδώ...
Η εταιρεία στην οποία εργάζομαι στο Μόντρεαλ του Καναδά ψάχνει cabinet makers και με ρώτησαν κι εμένα, αν γνωρίζω κάποιον, γιατί λέει στο παρελθόν είχαν αρκετούς από Ελλάδα.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικο τομέα αναλαμβανοντας όλες της ξύλινες κατασκευές (κουζίνες, ενσωματωμένες ντουλάπες, μπάνια κλπ) σε μεγάλα ξενοδοχεία και συγκροτήματα κατοικιών.
Χρειάζονται λοιπόν ξυλουργους που να γνωρίζουν Αγγλικά ή Γαλλικά και να μπορούν να διαβάσουν τα σχέδια (Κάπως έτσι μου το περιέγραψαν, εγω λογιστής είμαι...).
Ψάχνουν "μαστορες" και οχι "εργατες". Ο μισθός γενικά κυμαίνεται στα 20-25 δολάρια την ώρα.
Επίσης αναλαμβάνουν τις διαδικασίες μεταναστευσης.
Εγω δεν ζητω αμοιβή ή όφελος και το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι την επαφή με τους υπεύθυνους. Οποιος ενδιαφέρεται ας απαντήσει εδώ ή με πμ.
Η εταιρεία στην οποία εργάζομαι στο Μόντρεαλ του Καναδά ψάχνει cabinet makers και με ρώτησαν κι εμένα, αν γνωρίζω κάποιον, γιατί λέει στο παρελθόν είχαν αρκετούς από Ελλάδα.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικο τομέα αναλαμβανοντας όλες της ξύλινες κατασκευές (κουζίνες, ενσωματωμένες ντουλάπες, μπάνια κλπ) σε μεγάλα ξενοδοχεία και συγκροτήματα κατοικιών.
Χρειάζονται λοιπόν ξυλουργους που να γνωρίζουν Αγγλικά ή Γαλλικά και να μπορούν να διαβάσουν τα σχέδια (Κάπως έτσι μου το περιέγραψαν, εγω λογιστής είμαι...).
Ψάχνουν "μαστορες" και οχι "εργατες". Ο μισθός γενικά κυμαίνεται στα 20-25 δολάρια την ώρα.
Επίσης αναλαμβάνουν τις διαδικασίες μεταναστευσης.
Εγω δεν ζητω αμοιβή ή όφελος και το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι την επαφή με τους υπεύθυνους. Οποιος ενδιαφέρεται ας απαντήσει εδώ ή με πμ.
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
- bersekeros
στις τάσεις!
[youtube]txsBrUjiYsY[/youtube]
Έχω ο,τι χρειάζεται για να μην κάνω πίσω....
Θάρρος Δύναμη Ψυχή....
Τα @ρχιδι@ να ....γ@μήσω...
Αλήθεια αλήθεια τι να λέμε τώρα....
Μας κλασανε τ' @ρχιδια...τι να λέμε τώρα.
Ελευθερία πάνω απ' όλα.
Ξέρουμε τι παίζει...
Στον κόσμο...εμείς τον χτίσαμε...
Τα κόζια είναι περίεργα κι οι νόμοι δεν υφίστανται....
Μπ@τσοι δικ@στες πολιτικοί ρουφι@νοι....
Δεν βασίζομαι στην τύχη.... Οργάνωση νικάει - χάνει.
Μάλλον έπρεπε να γίνει....
Άνοιξαν τα μάτια μου φέτος.
Κατάλαβα όσα μου λεγε από πέρσι ο Πέτρος.
Για την ψυχή της μάνας μου.....
Ποτέ ξανά και τίποτα...
Γι'αυτό σαν " Ρωσοπόντιος" τα βλέπω όλα καχύποπτα.
Πιστεύω πώς βρίσκομαι στο μάτι του Κυκλώνα....
Δεν είναι επιτραπέζιο. Είναι Σκάκι.
Θέλει λομυαλομα...
ΘΔΨ και Σώμα. Θυμωμένος κι "επικίνδυνος"....Γεμάτα 10 χρόνια!
στις τάσεις!
[youtube]txsBrUjiYsY[/youtube]
Έχω ο,τι χρειάζεται για να μην κάνω πίσω....
Θάρρος Δύναμη Ψυχή....
Τα @ρχιδι@ να ....γ@μήσω...
Αλήθεια αλήθεια τι να λέμε τώρα....
Μας κλασανε τ' @ρχιδια...τι να λέμε τώρα.
Ελευθερία πάνω απ' όλα.
Ξέρουμε τι παίζει...
Στον κόσμο...εμείς τον χτίσαμε...
Τα κόζια είναι περίεργα κι οι νόμοι δεν υφίστανται....
Μπ@τσοι δικ@στες πολιτικοί ρουφι@νοι....
Δεν βασίζομαι στην τύχη.... Οργάνωση νικάει - χάνει.
Μάλλον έπρεπε να γίνει....
Άνοιξαν τα μάτια μου φέτος.
Κατάλαβα όσα μου λεγε από πέρσι ο Πέτρος.
Για την ψυχή της μάνας μου.....
Ποτέ ξανά και τίποτα...
Γι'αυτό σαν " Ρωσοπόντιος" τα βλέπω όλα καχύποπτα.
Πιστεύω πώς βρίσκομαι στο μάτι του Κυκλώνα....
Δεν είναι επιτραπέζιο. Είναι Σκάκι.
Θέλει λομυαλομα...
ΘΔΨ και Σώμα. Θυμωμένος κι "επικίνδυνος"....Γεμάτα 10 χρόνια!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- bersekeros
- ΑποστόληςΑ